RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Προπόνηση & Απόδοση
 Λοιπόν; Πως πάει η προπόνησή σας;
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 85

aad
Senior Forum-Runner

Greece
1007 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/07/2010 :  22:42:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Οποιος πάει Σπέτσες, ας δοκιμάσει τον γύρο των Σπετσών!!!

ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΖΟΡΙΚΟΣ!!!

aad
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

stefrun
Senior Forum-Runner

New Zealand

483 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/07/2010 :  09:59:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by aad

aad

Aυτο θα πει αγωνιστικο πνευμα . Μεσα στο κατακαλοκαιρο ο Αντωνης συνεχιζει να τρεχει εντατικα και τα δινει ολα στον " Γυρο των Σπετσών " .

ΥΓ Θελουμε πληρη περιγραφη του " αγωνα " με ιδιαιτερες αναφορες στα " τοιχακια "

" running up that hill "

Edited by - stefrun on 30/07/2010 10:01:07

gargadua
Elite Forum-Runner

1099 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/07/2010 :  15:24:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μήπως εννοεί γύρο με πίτα που είναι μεγάλος(ζόρικος); :) :) :::::::::)

Αβε ΔΝΤ, οι χαμηλόμισθοι σε χαιρετούν!!!!!!

kostastaxi
Newbie Forum Runner

Greece
12 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/08/2010 :  18:51:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by aad

aad

Παιδιά αν είναι έτσι, καλά θα κάνετε να δοκιμάσετε και τον Γύρο της Θεσσαλλλλλονίκης!!!!! (το λλλλ να σπάει λίγο στην γλώσσα)
Χωρίς κρεμμύδι και με μπόλικο Τζατζίκι!!!!!!!!
Αυτός και αν είναι ζόρικος, δυό χέρια θέλεις για να δαμάσεις το πυτόγυρο, χωρίς πλάκα

Droulas13
Forum-Runner

71 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/08/2010 :  03:38:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πρώτη φορά και μοναδική έτρεξα μαραθώνιο πριν 2 χρόνια την κλασσική. Από τότε μια να τελειώσω την σχολή, μια το στρατιωτικό το είχα αφήσει το αθλημα για τα καλα. Την κλασσική την έτρεξα σε 3 και 55 και εκείνη την εποχή είχα για πλακα τα 10χλμ κάτω από 5 λεπτά το χλμ. Το προηγούμενο καλοκαίρι έτυχε να βρω σε τιμή ευκαιρίας στην αμερική το garmin 305 (90 ευρώ ενώ στο σκρουτζ το βρίσκω σήμερα μετά απο 12 μήνες χαμηλότερη τιμή 169...). Από τότε μπήκε στη αθλητική ζωή μου η μανία των σφυγμών. Σας είχα πρίξει και παλαιότερα με το θέμα, όπου σας είχα πει για το περίεργο που χτυπαγα κατι 190αρια μέσω όρο για 5 χλμ!!(και ναι, δουλεύει μια χαρά το μηχανημα...)

Που θέλω να καταλήξω. Έχω αρχήσει εδώ και ένα μήνα προπόνηση για τις 31/10. Συμβιβάστηκα με τον εαυτό μου ότι πρέπει να ξεχάσω τα 5 λεπτά/χλμ γιατί αυτό είναι ένα όνειρο απατηλό για την τωρινή μου κατάσταση και ξεκίνησα με ένα ταπεινο 6 λεπτα/χλμ για αποστάσεις (μέχρι τώρα) 10-15 χλμ. Μέχρι που συνέβει το εξής ωραίο χωρίς καν να το επιδιώκω(έχω πάρει απόφαση και κοιτάω πια "τι ψάρια έπιασα" σε επίπεδο σφυγμών αλλά πολλές φορές και μέσης ταχύτητας στο τέλος της προπόνησης) Εκεί που μια βδομάδα πριν έτρεξα τα 10 χλμ σε ρυθμό 5:58/χλμ και σφύγμους 175, σήμερα έτρεξα τα 10,8 χλμ σε ρυθμό 5:25 και σφυγμούς 170! Που να χάσω και τα 5 κιλά ακόμα που έχω βάλει στόχο μεχρι την μεγάλη μερα!

ΥΓ Γιώργος, 24 ετών, 1,78, 82 κιλα.

Voodooman
Newbie Forum Runner

Greece

14 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/08/2010 :  15:49:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μετά από 15 μήνες τρέξιμο χωρίς σκοπό (5 χλμ. την φορά μέρα παρά μέρα, 28-30 λεπτά), αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να κάνω κάτι επικοδομητικό και έβαλα πρώτο στόχο τα 10κ σε 45'. Ακολουθώ ένα πρόγραμμα 8 εβδομάδων και τώρα τελειώνω την δεύτερη.
Εχθές έκανα το πρώτο μου interval, 15' προθέρμανση με 11χλμ/ώρα, μετά 8 400άρια (13χλμ/ώρα) με ενδιάμεσα 400άρια ξεκούρασης στα 9.5 - 10.5 χλμ/ώρα. Συνολικά 10χλμ. σε 51 λεπτά. Νόμιζα ότι θα πέθαινα!

aad
Senior Forum-Runner

Greece
1007 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/08/2010 :  16:17:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους

aad

ΥΓ: Δυστυχώς, Στέφανε, πάνω που πάω να πω "δόξα σοι ο Θεός!"... δεν προλαβαίνω και λέω "Παναγιά βοήθα!!!"...
Προσπαθώντας να φορτώσουμε το φουσκωτό στο αυτοκίνητο... (τυλιγόμενο ~80 κιλά...) στα τελευταία 3 σκαλοπάτια έπιασα λάθος και τώρα είμαι σε (ακόμα μία αποχή) με voltarin... (ελπίζω ο φίλος ορθοπεδικός, που μου έκανε κάτι "λαβές", για να με ψάξει, να κάνει λάθος και να μην προέκυψε δισκοκήλη εν αιθρία!!!)

Dimosthenis
Master Forum-Runner

Greece
2789 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/08/2010 :  02:31:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Λοιπόν, αρχίζω και συνηθίζω (τρόπος του λέγειν) την ζέστη. Τρέχω βράδυ (Αρχίζω γύρω στις 9,30-10). Σήμερα έφτασα 15χμ. Που θα πάει, θα πέσει η ρημάδα η θερμοκρασία.

matouli7
Forum-Runner

Greece
91 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/08/2010 :  11:18:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
εγω παλι προσπαθω να συνηθισω το πρωινο ξυπνημα αλλα καθε πρωι βουνο μου φαινεται....

κατα τα αλλα 4 βδομαδα προετοιμασιας και εχω φτασει τα 21χλμ, καθολου ασχημα για τοσο ζεστη.

Ματα

Laga
Advanced Forum-Runner

284 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/08/2010 :  11:56:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Έφτασε πια ο καιρός -εν όψη ΚΜΑ- για τα δύσκολα... Εχθές, τελευταία μέρα των διακοπών στη Σίφνο, έκανα το προγραμματισμένο LR μου των 26 km. Αν και ξεκίνησα στις 6:45 το πρωί, είχε πολύ ζέστη και κάποιες στιγμές πολύ δυνατό αέρα. Σε συνδυασμό με τη δυσκολία της διαδρομής (συνεχείς ανηφοροκατηφόρες) στο τέλος δυσκολεύτηκα πολύ. Έβγαλα τα 24km στο ρυθμό που έπρεπε (6:00 - 5:30) αλλά τα 2 τελευταία χιλιόμετρα τα έπαιξα, ουσιαστικά τα πήγα μισόπερπατώντας-μισοτρέχοντας. Για πρώτη φορά έπαθα, αυτό που πολλές φορές διαβάζω, κράμπα στους κοιλιακούς. Ξεκίνησε με σουβλιές στη βάση των πλευρών, αλλά γρήγορα επεκτάθηκε στους κοιλιακούς. Κάποια στιγμή δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Πολύ περίεργο συναίσθημα γιατί ο ρυθμός της αναπνοής ήταν απόλυτα ελεγχόμενος αλλά κάθε φορά που τράβαγα αέρα ένιωθα τους κοιλιακούς έτοιμους να πετρώσουν. Αν έχει κανείς άποψη ας μου γράψει κάποια συμβουλή. Ηταν πολύ ζόρικο. Αν κάτι τέτοιο συμβεί στον μαραθώνιο, αντίο τερματισμός… Λόγω της φύσης της διαδρομής (4 γύροι των 6500μ) δεν είχα καλή υδροδότηση, ήπια μόνο μια φορά νερό με αλμόρα στο 13km. Γενικώς οι ανάγκες μου σε υγρά δεν είναι μεγάλες αλλά αυτή τη φορά μάλλον υπολόγισα λάθος.
Ένα καλό από αυτό το LR είναι πως τα πόδια συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά. Αν και ήταν η μεγαλύτερη απόσταση που έχω τρέξει ποτέ –με εξαίρεση τον περσινό ΚΜΑ- κανένας πόνος στους τετρακέφαλους ούτε στις κλειδώσεις του ισχίου που συνήθως είναι η αιτία που κόβω στους αγώνες. Νιώθω πως η προπόνηση αρχίζει να αποδίδει…

Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them? A desire, a dream, a vision…
Muhammad Ali

Dimosthenis
Master Forum-Runner

Greece
2789 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/08/2010 :  16:11:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Διαβάζω για 21, 25, 30 χιλιόμετρα. Μπράβο παιδιά που μπορείτε με τέτοιες συνθήκες να βγάζετε τόσα χιλιόμετρα. Τέλος Οκτώβρη η ανταμοιβή σας θα είναι μεγάλη.

coolsmf79
Newbie Forum Runner

Greece

37 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/08/2010 :  18:29:35  Εμφάνιση Προφίλ  Visit coolsmf79 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Φίλε Laga ... έπαθα και εγώ αυτό που λές στους κοιλιακούς σε διαδρομή 20 χιλ μετά απο τα 16 χιλ σε βουνό με ανηφοροκατηφόρες και γενικά γρήγορο ρυθμό...σε κάποια φάση σταμάτησα για λίγο νερό και ήμουν σε κατηφόρα με αρκετή κλίση...Πήρα 2-3 ανάσες και όταν ξεκίνησα άρχισαν φρικτοί πόνοι στους κοιλιακούς..στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ίσως απο το νερό που ήπια αλλά αυτό ήταν 2-3 γουλιές και όχι παραπάνω...οι σφυγμοί μου είχαν ήδη πέσει γιατί χαλάρωσα και κάθε φορά που πήγαινα να αυξήσω ρυθμό στην κατηφόρα άρχιζαν οι σουβλιές...τελικά την έβγαλα τη διαδρομή με πιο χαλαρό tempo στα τελευταία 4 χιλ και με περπάτημα ενδιάμεσα...μπόρα ήταν και πέρασε...Επίσης έχει κανείς εμπειρία απο τα λεγόμενα DOMS (Delayed Onset Muscle Soreness)...Λένε ότι συμβαίνουν μετά τους μαραθωνίους συνήθως...Είναι δυνατό να πάθεις κάτι τέτοιο ακόμη και μέτά απο ένα LR διάρκεας 3:30 ωρών (περίπου 30 χιλ άσφλατος) ??? Αν ξέρετε κάτι στείλτε το γιατί μου φαίνεται ότι μετά το LR του Σαββάτου που μας πέρασε ενώ ήμουν καλά και με Κυριακή πλήρη ξεκούραση αλλά Δευτέρα 15 χιλ Tempo, και Τρίτη Intervals 12X400, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή δε μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...ένιωθα άρρωστος και τραυματισμένος στους Δικεφάλους....Μήπως φταίει το LR του Σαββάτου..Προς το παρόν σταμάτησα για να δώ τι θα γίνει...Τραβάει άσχημα ένας δικέφαλος και το φοβάμαι.

Impossible is Nothing

ILIAS
Forum-Runner

Ethiopia

169 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/08/2010 :  18:55:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by coolsmf79
... γιατί μου φαίνεται ότι μετά το LR του Σαββάτου που μας πέρασε ενώ ήμουν καλά και με Κυριακή πλήρη ξεκούραση αλλά Δευτέρα 15 χιλ Tempo, και Τρίτη Intervals 12X400, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή δε μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...ένιωθα άρρωστος και τραυματισμένος στους Δικεφάλους....Μήπως φταίει το LR του Σαββάτου..Προς το παρόν σταμάτησα για να δώ τι θα γίνει...Τραβάει άσχημα ένας δικέφαλος και το φοβάμαι.

Impossible is Nothing

Οχι δε φταίει το LR αλλά τα 15 χλμ Tempo που και από μόνα τους πολλά είναι, σε συνδιασμό με το Interval 12X400 την επομένη. Δε ξέρω που είδες κατι τέτοιο και δεν ξερω για ποιόν αγωνα ετοιμάζεσαι με τι στόχους, αλλά ουτε και το αθλητικό σου παρελθόν, απλά νομίζω οτι το παράκανες.

Etien
Forum-Runner

55 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/08/2010 :  21:49:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα σας φίλοι-ες και Καλή δύναμη στις προπονήσεις σας ! Σε 9 ημέρες θα κλείσω ένα χρόνο συστηματικό τρέξιμο,κάθε δεύτερη ημέρα....'ΠOTE άλλοτε πριν δεν έτρεχα...Από τον Απρίλη και μετά,μιας κ μου μπήκε το μικρόβιο για να πάρω μέρος στον ΚΜΑ,ακολουθώ ένα πρόγραμμα...τούτο τον μήνα που εχω άδεια,ξυπνώ στις 4 30 το πρωί(!!)και στις 5 είμαι στον δρόμο! Τελειώνω γύρω στις 7 με 7 30 και έτσι κρύβομαι από τον ήλιο-ζέστη !Εχω βρει μια διαδρομή μικτή,μήκους 10χιλ.,εχω γράψει με σπρέυ τα χιλιόμετρα και εκεί πάνω προπονούμαι(60-90χιλ/εβδομάδα με χρόνο 5'/χιλ)....-το Σάββατο έκανα 30 χιλ. (LR 165')και τα πρώτα 15χιλ ήταν χωρίς νερό(εκείνη την ώρα δεν δίψας συνήθως-έχει δροσιά κλπ)...όλα πήγαν καλά....αυστηρά προσέχω κ την διατροφή όλου του 24ώρου....και τις ημέρες που εχω ρεπό παω και ανεβοκατεβαίνω μια KAΛH ανηφόρα 3,5 χιλ....οι σφυγμοί μου είναι κοντά στους 125 αμέσως με το πέρας της προπόνησης...εχω ύψος 1,75 και είμαι 80κιλά(έχασα 14 κιλά από πέρισυ 25 Αυγ.)και είμαι 43 ετών.Ευελπιστώ να τερματίσω στον ΚΜΑ κάπου στις 3ώρες κ 45 λεπτά...ίσως και 4 ! (Συγνώμη για την ...φλυαρία,αλλά τα έγραψα για να παίρνουν θάρρος οι πιο αδύνατοι!!) KAΛHNYXTA ΣAΣ ! ΠANAΓIΩTHΣ !

Manolis.
Forum-Runner

Greece
141 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/08/2010 :  09:52:06  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Manolis. Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Μπράβο Etien!! Αν θυμάμαι καλά, πριν μια εβδομάδα συμπλήρωσα ένα χρόνο από τότε που για πρώτη φορά έτρεξα 600μ και έπεσα κάτω να πεθάνω... Είναι εκπληκτικό πως το σώμα μας ανταποκρίνεται στην προσπάθεια που έχουμε κάνει. Καλή συνέχεια και θα τα πούμε στην εκκίνηση!!

Edited by - Manolis. on 17/08/2010 09:53:57
Page: of 85 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © 2000-05 Snitz Communications Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000