RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Εξοπλισμός
 Δοκιμή διαρκείας Salomon XT wings
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 2

Run Forest Run
Advanced Forum-Runner

305 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 01/06/2009 :  08:38:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μετά από 4,5 μήνες χρήσης και 550 χλμ σε χώμα και μονοπάτια τα SOLOMON έχουν αρχίσει να φαλιράνε (έχουν ξεφτίσει σε κάποια σημεία και ψιλογλιστράνε). Κατά την χρήση τους το μόνο που με ενόχλησε είναι οι επίμονες και επίπονες φουσκάλες στο μεγάλο δάκτυλο σε μεγάλες διαδρομές. Απ τους πολλούς δρομείς που χρησιμοποιούν το παπούτσι υπάρχουν αντίστοιχες εμπειρίες?

Agiofws
Forum-Runner

149 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/06/2009 :  10:59:21  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Agiofws Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Έχω τα xt wings της salomon ... μετά από όλυμπο θα παο για καινούργια ενώ τα πήρα πριν απο ενα χρονο...

είναι πολύ γερο και αποτελεσματικό παπούτσι...

το μονο μειονέκτημα είναι τα κορδόνια έχουν κοπή και έχω αναγκαστεί να τα ράψω της 2 ακρες μαζι ....

http://taygetosmarathon.com
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Elite Forum-Runner

1912 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/06/2009 :  11:47:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Run Forest Run

Μετά από 4,5 μήνες χρήσης και 550 χλμ σε χώμα και μονοπάτια τα SOLOMON έχουν αρχίσει να φαλιράνε (έχουν ξεφτίσει σε κάποια σημεία και ψιλογλιστράνε). Κατά την χρήση τους το μόνο που με ενόχλησε είναι οι επίμονες και επίπονες φουσκάλες στο μεγάλο δάκτυλο σε μεγάλες διαδρομές. Απ τους πολλούς δρομείς που χρησιμοποιούν το παπούτσι υπάρχουν αντίστοιχες εμπειρίες?

στα μονοπάτια που τα πας και με τις ώρες που τα δουλεύεις υποθέτω πάντως ότιπρέπει να είναι πολύ καλά τα 500-700 χιλιόμετρα. Τα δικά μου τουλάχιστον trail (saucony) όσα δε πέρασαν σε οκτώ μήνες καθημερινής χρήσης περπατήματος (στην ουσία τα είχα για κανονικό παπούτσι) τα πέρασαν σε 2 διαδρομές (ανοπαία και πάρνηθα εχθές) και το έδειξαν αμέσως.

υ.γ. ευχαριστώ για χθες και συγγνώμη εάν σε τράβουσα καθόλου πίσω. Εγώ ψιλοχάθηκα :) μεσα στους θρακομακεδόνες στο γυρισμό και έκανα και ένα τεσσάρι κύκλο μέχρι να ξαναβγώ στο τελεφερίκ που δεν ήταν τελικά και τόσο άσχημο. Η άσφαλτος μετά το μονοπάτι (είχε και ελαφρύ αεράκι με μεγάλα κομμάτια σκιάς) έμοιαζε βάλσαμο για τα πόδια μου....τόσο μάλιστα που άρχισα να υποψιάζομαι ότι η καλύτερη προετοιμασία για μαραθώνιο πόλης είναι το ...βουνό.

------------------
Είμαι ένα πρόχειρο γιοφύρι, και κάποιος αποπάνω μου περνάει και γκρεμίζουμαι ξοπίσω του. Ένας αγωνιστής με διαπερνάει, τρώει τη σάρκα μου και το μυαλό μου, ν΄ ανοίξει δρόμο, να γλιτώσει από μένα. Όχι εγώ, αυτός φωνάζει! ν.κ.

aad
Senior Forum-Runner

Greece
1007 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/06/2009 :  14:27:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μπάμπη!

Ομοιοπαθής!!!
XT Wings + μεγάλο δάχτυλο + φουσκάλες...
Για να περιορίσω το πρόβλημα, βάζω compeed στην περιοχή του δαχτύλου (πάνω και λίγο πλάγια προς τα έξω), όπου εμφανίζεται η φουσκάλα...
Ετσι το πρόβλημα περιορίζεται...

Το ίδιο πρόβλημε είχα και με τα New Balance τα 875...

Αντώνης Δραγώνας

rockonskin
Elite Forum-Runner

Nepal

1572 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/06/2009 :  15:50:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
αυτο ξερω αυτο εμπιστευομαι που λενε!! ειναι το δευτερο ζευγαρι που φοραω και προσωπικα με βολευει. καταλαβαινω πολλους που τους φαινεται βαρυ (οπως και σε μενα) καθως επισης αν βραχει στεγνωνει δυσκολα, αλλα εμενα με βοηθαει στα κατηφορικα κομματια ειδικα αυτα που εχουν κροκαλα, δινοντας σταθεροτητα και σιγουρια στο πατημα. Σιγουρα υπαρχουν και αλλα που κανουν την ιδια δουλεια αλλα ειναι πως θα συνηθισεις.
Για τα κορδονια, στο πρωτο ζευγαρι μου ειχαν κοπει κ εμενα αλλα χωρις προβλημα τα εδεσα πιο πανω. Νομιζω επειδη τα επλυνα 2-3 φορες στο πλυντηριο να εγινε αυτο!
Για τις φουσκαλες τεινω να συμφωνησω αν και φοραω μισο νουμερο μεγαλυτερο μονο το δεξι διπλα στο μεγαλο δαχτυλο τριβεται και ερεθιζεται καποιες φορες περισσοτερο.
Γενικα παντως πιστευω ειναι ενα καλο παπουτσι για συγκεκριμενου τυπου διαδρομες.

nionios_s
Advanced Forum-Runner

Greece

287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/06/2009 :  16:45:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Έχω και γω τα wings. Η φουσκάλα εμένα είναι στην αρχή της καμάρας. Τα έχω τρέξει πάνω απο 250κμ. Το πρόβλημα έχει χαλαρώσει αλλά υπάρχει ακόμα.

Εγώ έχω να πω οτι όλα τα παπούτσια δεν είναι για όλους. Ας πούμε οτι εγώ με τα pearl izumi δεν έχω κανένα πρόβλημα...

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά...

AMALIA
Mountain Runner

Greece

635 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/06/2009 :  18:26:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Eιμαι στο πεμπτο ζευγαρι xt-wings. Καμια φουσκαλα. Παρτε μεγαλυτερο νουμερο παπουτσια και βρειτε τεχνικεs καλτσεs για τρεξιμο που να μην σαs δημιουργουν φουσκαλεs.

ΤΡΕΧΑΛΙΣΙΟΥΣ ΒΟΥΝΑΛΙΣΙΟΥΣ

kanivallos
Elite Forum-Runner

Zimbabwe

1398 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/06/2009 :  18:49:24  Εμφάνιση Προφίλ  Visit kanivallos Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Οι μόνες φουσκάλες που έχω αντιμετωπίσει όσο τρέχω, είναι οι φουσκάλες του ελληνικού μέτριου καφέ μου (σε χοντρό φλυτζάνι και σε παρδαλό μπρίκι στη χόβολη) και κάτι φουσκάλες καψίματος που πήγα να το παίξω αναστενάρης στο Λαγκαδά.

____________________________________________________________________________________
τρυφάν ήρξε δ’ αθληταίς και της υπερ χρημάτων παρανομίας και του πωλείν και ωνείσθαι τας νίκας.

rockonskin
Elite Forum-Runner

Nepal

1572 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/06/2009 :  23:30:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αμαλια εσυ εισαι fan του speedcross!!!
επισης καταπληκτικο παπουτσι...αλλα ειπαμε οποιο βολευει τον καθενα!
Για τις καλτσες εχει δικιο παντως η Αμαλια...το θεμα ειναι οτι και αυτες καμια φορα ειναι δυσκολο να βρεις ποιες θα σε βολεψουν.

Run Forest Run
Advanced Forum-Runner

305 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/06/2009 :  22:24:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by sam

Τα δικά μου τουλάχιστον trail (saucony) όσα δε πέρασαν σε οκτώ μήνες καθημερινής χρήσης περπατήματος (στην ουσία τα είχα για κανονικό παπούτσι) τα πέρασαν σε 2 διαδρομές (ανοπαία και πάρνηθα εχθές) και το έδειξαν αμέσως.

--------------------------------------------------------------------------------

Στα κατηφορικά μονοπάτια τα φάγαμε τα παπούτσια πατριώτη… αλλά αυτή δεν είναι και η πλάκα του βουνού?
Όσο για το ρυθμό μην ανησυχείς καθόλου μια χαρά το πηγαίναμε.

AMALIA
Mountain Runner

Greece

635 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/06/2009 :  01:07:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by rockonskin

Αμαλια εσυ εισαι fan του speedcross!!!

Ουοχιιι. Με xt-wings τρεχω καθε μερα και με τα speedcross απο φετοs σε αγωνεs μονο.
ΤΡΕΧΑΛΙΣΙΟΥΣ ΒΟΥΝΑΛΙΣΙΟΥΣ

Edited by - AMALIA on 03/06/2009 09:31:34

stibens
Senior Forum-Runner

Greece

928 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/06/2009 :  09:21:03  Εμφάνιση Προφίλ  Visit stibens Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Θα συμφωνήσω με την Αμαλία,τα δουλεύω συνέχεια προπόνηση σε κακοτράχαλο τερέν και αγώνες,απλά τέλεια!

Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος"

dimis7
Senior Forum-Runner

Greece

807 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/06/2009 :  20:39:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
XT Wings για προπονήσεις και XT Hawk για αγώνες. Πάρα πολύ καλά παπούτσια και θα συμφωνήσω απόλυτα με την Αμαλία ότι οι κάλτσες παίζουν σημαντικό ρόλο. Εγώ χρησιμοποιώ τις Salomon Xt Wings Socks.

Όσο ζω μαθαίνω,πιστεύω, ελπίζω και τρέχω!!!

coolsmf79
Newbie Forum Runner

Greece

37 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/07/2010 :  14:44:21  Εμφάνιση Προφίλ  Visit coolsmf79 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Χρησιμοποιώ τα XT Wings εδώ και ένα χρόνο σε διαδρομές στο βουνό σε ομαλό χωματόδρομο αλλά και σε σημεία με κροκκάλα και πέτρες παντόυ...όντως απίστευτο παπούτσι...καλή υποστήριξη, γερό κράτημα και αντοχή σε δύσκολα terrain, φουσκάλα μόνο στη αρχή σε 2-3 προπονήσεις, μετά έστρωσαν...πάντως μουσκεύει εύκολα το πόδι αν βραχεί...αλλά νομίζω υπάρχουν και τα XT Wings 2 Goretex για να μη περνάει το νερό (Τα έχει δοκιμάσει κανείς???)...μόλις σήμερα μου κόπηκαν τα κορδόνια και δεν ξέρω αν πωλούνται αυτού του τύπου τα κορδόνια χωριστά απο τη Salomon ή απο κάποιο μαγαζί...είναι κρίμα να μη μπορείς να τα φορέσεις αν σου κοπούν τα κορδόνια...καμιά ιδέα απο κανέναν σας για τα κορδόνια...τι να κάνω ???

Impossible is Nothing

Agiofws
Forum-Runner

149 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/07/2010 :  16:33:16  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Agiofws Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Μπορείς πολύ εύκολα να αναζητήσεις κορδόνι ιδιου τύπου σε μαγαζιά που πουλάνε είδη ραπτικής κλπ αλλα προσοχή να έχει ίδιο πάχος ..

Μετά κόβεις τα παλιά από το ένα παπούτσι όχι από τα 2 για να έχεις ένα σημείο αναφοράς και κανεις αντικατάσταση

στα σημεία που ενώνονται κανεις έναν κόμπο και τα καιες + και βάζεις λίγο ΛΟΓΟ στιγμής ...

ή http://www.rei.com/product/773375

έχω δει Salomon και με κλασικά κορδόνια

http://taygetosmarathon.com, http://trailrun4u.blogspot.com/

coolsmf79
Newbie Forum Runner

Greece

37 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/08/2010 :  14:10:15  Εμφάνιση Προφίλ  Visit coolsmf79 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Ευχαριστώ πολύ για το video...και τις συμβουλές...ήταν πολύ χρήσιμα...αλλά τελικά πάλι κόπηκαν τα κορδόνια με αποτέλεσμα να βρώ το set laces που μου περιέγραψες στο Woodland με 8 ευρώ...Κάτι τελευταίο: Έχω παρατηρήσει ότι τα XT Wings είναι ιδανικά για βουνό αλλά αν κάνεις αρκετά χιλιόμετρα σε άσφαλτο κουράζουν πιο πολύ το πόδι...σε σχέση με τα ασφάλτινα παπούτσια (ίσως επειδή είναι η φόρμα τους τέτοια ώστα να κρατάει το πόδι πιο σφιχτά κ σταθερό εκεί όπου είναι μεγάλες οι καταπονήσεις σε ανώμαλο έδαφος)...ισχύει κάτι τέτοιο..το έχει βιώσει κανείς ???

Impossible is Nothing
Page: of 2 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © 2000-05 Snitz Communications Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000