| Συγγραφέας |
Θέμα  |
|
joye
Ultra Power Runner

Barbados

257 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 06/08/2009 : 12:41:22
|
quote: Originally posted by Savvas
Και αν η παραλια εχει αμμο τοτε τι θα μετραμε?
Ο Γκρινιαρης του Φορουμ [/quote]
στην εξωτικη αμμώδη παραλία του χαλκουτσίου ,Σάββα ,να σου πω δεν βλέπω τίποτα.... συμφωνείς?
|
 |
|
|
Savvas
Elite Forum-Runner

Greece
1243 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 06/08/2009 : 12:44:54
|
Συμφωνω και επαυξανω γι αυτο σου λεω τι τα θες τα γυαλακια αφου αχρηστα ειναι.
Ο Γκρινιαρης του Φορουμ |
 |
|
|
drakos13
Newbie Forum Runner
Greece

25 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 01/07/2010 : 10:14:19
|
Λογω τραυματισμου λογω του οποιου απεχω απο το τρεξιμο ξεθαψα αυτο το θεμα. Καλοκαιρι ειναι και η θαλασσα προσφερεται. Το προβλημα ειναι οτι δε βρισκω ενα προγραμματακι προπονησης πουθενα και βαριεμαι να κανω 2κμ κολυμπι συνεχομενο. Θα μπορουσα να δουλεψω με διαλλειματικες ασκησεις? 100αρια ή 50αρια? Βοηθεια γιατι με κολυμβητηρια δεν ειχα ποτε σχεση.
run like the wind.. |
 |
|
|
Agiofws
Forum-Runner

149 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 01/07/2010 : 15:28:11
|
1) σε συντηρεί 2) αποθεραπεύει πιο γρήγορα 3) Σε κρατάει σε ένα επίπεδο χωρίς να είσαι σε πλήρεις απραξία ...
4) Εκτος από κανονικό κολύμπι μπορεις να κανεις μια προσομοιώσει τρεξίματος μέσα στο νερό στην αρχή με μια σανίδα και μετά χωρίς...
5)2K καλά είναι ...
6) Πέρσι 2 μήνες πριν έναν πολύ μεγάλο αγώνα www.ROUT.gr είχα πρόβλημα στον αχίλλειο και μετά... στην πελματιαία απονεύρωση...(πέλμα)
7) Η πισινα με βοηθησε να τερματίσω των αγώνα αφού τα Km που είχα κάνει ήταν ελάχιστα μέσα στις υπολειπόμενες εβδομάδες πριν τον αγώνα μου ...
http://taygetosmarathon.com, http://trailrun4u.blogspot.com/ |
 |
|
|
thrax
Elite Forum-Runner

Greece

2226 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 04/07/2010 : 20:21:36
|
Όλα καλά ρε παιδιά, αλλά κολύμπι πως μαθαίνει κάποιος που δεν ξέρει; Εγω'ας πούμε μπορώ και δεν πνίγομαι και μπορώ λίγο λίγο να πάω από το ένα μ.ερος στο άλλο αλλά δεν ξέρω τεχνικές. Γίνονται μαθήματα για μεγάλους; Που; Και πόσοσ κάνουν;
__________________________ Χλιμίτζουρες: γράφουν ιστορία
|
 |
|
|
BASILIS
Advanced Forum-Runner

Greece
367 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 04/07/2010 : 22:13:50
|
| Μπρατσάκια και σανίδα...! Τα υπόλοιπα τα διδάσκει η φύση |
 |
|
|
alkal
Newbie Forum Runner
Greece
41 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 05/07/2010 : 17:13:36
|
Ψαξε στο δικτυο για "total immersion", παραγγειλε βιβλιο ή DVD ή και τα δυο, οπλισου με πολυυυυυ υπομονη (αν θες να μαθεις ΣΩΣΤΟ κολυμπι σε μεγαλη ηλικια) και ξεκινα. Αλλιως..... βούτα .....και κολύμπα |
 |
|
|
Leonardo
Elite Forum-Runner

1510 Δημοσιεύσεις |
|
|
Laga
Advanced Forum-Runner

284 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 05/07/2010 : 17:49:03
|
quote: Originally posted by Leonardo
Να σε δω Αριστοτελη... 1,90 παλικαρι με μπρατσακια, κουλουρα αλογακι στην μεση, βατραχοπεδιλα και μασκα με κεντρικο αναπνευστηρα... και τι στον κόσμο - χααρ χααρ χααρ
http://static-p4.fotolia.com/jpg/00/14/04/21/400_F_14042169_LebGy8JtTLa96hJ7ngPvSveRT0DwiHlu.jpg
________________________________________________________________________ ...και τι ζητάω, τι ζητάω, μια ευκαιρια στον παραδεισο να πάω...
Και ο αναπνευστήρας να έχει και μπαλάκι για να μη ρουφας νερό
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them? A desire, a dream, a vision… Muhammad Ali
|
 |
|
|
dpkouk
ellanodikis

Greece

4460 Δημοσιεύσεις |
|
|
gargadua
Elite Forum-Runner

1099 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 05/07/2010 : 23:14:51
|
[quote]Originally posted by Leonardo
Να σε δω Αριστοτελη... 1,90 παλικαρι με μπρατσακια, κουλουρα αλογακι στην μεση, βατραχοπεδιλα και μασκα με κεντρικο αναπνευστηρα... και τι στον κόσμο - χααρ χααρ χααρ
..................και οι δικοί σου στη παραλία να φωνάζουν: "Αρίστο μην απομακρυνθείς στα βαθιά, να σε βλέπουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αβε ΔΝΤ, οι χαμηλόμισθοι σε χαιρετούν!!!!!! |
 |
|
|
thrax
Elite Forum-Runner

Greece

2226 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 07/07/2010 : 16:14:58
|
κόφτε την πλάκα ρεεεεεεε πρέπει να κάνω τρίαθλο!
__________________________ Χλιμίτζουρες: γράφουν ιστορία
|
 |
|
|
gargadua
Elite Forum-Runner

1099 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 07/07/2010 : 22:57:47
|
[quote]Originally posted by thrax
κόφτε την πλάκα ρεεεεεεε πρέπει να κάνω τρίαθλο!
Καταρχάς βρες μιά παραλία και αρχίνα να κολυμπάς. Δε νομίζω στο τρίαθλο να θέλει συγκεκριμένο στύλ. Αντε αρχίνα όπως άρχισες να τρέχεις............
Αβε ΔΝΤ, οι χαμηλόμισθοι σε χαιρετούν!!!!!! |
 |
|
|
giannakis
Newbie Forum Runner
34 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 29/07/2010 : 01:16:56
|
ωραια πισίνα(ανοιχτή) έχει και στα βοτσαλάκια στον πειραια.αλλά με πολύ κόσμο. έχει και προπονητές που σου κάνουν πρόγραμμα αν θές ενώ είναι μέσα στην τιμή. Εγώ προσωπικά κάνω μόνος μου γιατί έχω τραύματα απο παιδάκι όταν πήγαινα στον εθνικό και μας πίεζαν(χαχαχαχα το κεφάλι μέσα). το μυστικό έιναι να έχουμε σωστή τεχική γιατί αλλιώς πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος.στην αρχή πήγαινα σαν ζαγάρι και με πόναγαν οι ώμοι μου.ψάξε ψάξε στο νετ βρήκα tips και έφιαξα την τεχνική μου.και πάντα σε κάθε προπόνηση αφιερώνω ένα 300 ρι στην βελτίωση της τεχνικής.
" ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο" |
 |
|
Θέμα  |
|