| Συγγραφέας |
Θέμα  |
|
Koukouvagia
Senior Forum-Runner

603 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 03/02/2010 : 16:16:18
|
Εγώ δεν ξέρω καν τι πάει να πει "λιγωτικό"! Αλήθεια! Δεν το έχω νιώσει ποτέ μου και όσες φορές έχω ζητήσει να μου περιγράψουν το αίσθημα (άσε που οι περιγραφές μεταξύ τους φάσκουν και αντιφάσκουν!) δεν μοιάζει σε τίποτα που να έχω νιώσει τρώγωντας γλυκό! (ή τρώγοντας γενικότερα!)
|
Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
3695 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 03/02/2010 : 16:24:48
|
| Ανδρέα, ακριβώς αυτό! Κάποτε ένας φίλος μου, που ζήτησα να περιγράψει τι ακριβώς εννοεί, μου είπε να δοκιμάσω να φάω μισό βάζο γλυκό κουταλιού χωρίς να πιω νερό. Έφαγα δύο βάζα (το περιχόμενό τους εννοώ) βύσσινο γλυκό χωρίς να πιω νερό, αλλά τίποτα! |
 |
|
|
stefrun
Senior Forum-Runner

New Zealand

483 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 03/02/2010 : 16:35:56
|
quote: Originally posted by Rigelian
Ανδρέα, ακριβώς αυτό! Κάποτε ένας φίλος μου, που ζήτησα να περιγράψει τι ακριβώς εννοεί, μου είπε να δοκιμάσω να φάω μισό βάζο γλυκό κουταλιού χωρίς να πιω νερό. Έφαγα δύο βάζα (το περιχόμενό τους εννοώ) βύσσινο γλυκό χωρίς να πιω νερό, αλλά τίποτα!
Για δοκιμασε να πιεις νερο , χωρις να φας γλυκό
" running up that hill " |
 |
|
|
KostasPVol
Moderator

Greece

1204 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 03/02/2010 : 17:18:12
|
quote: Originally posted by Rigelian
Ανδρέα, ακριβώς αυτό! Κάποτε ένας φίλος μου, που ζήτησα να περιγράψει τι ακριβώς εννοεί, μου είπε να δοκιμάσω να φάω μισό βάζο γλυκό κουταλιού χωρίς να πιω νερό. Έφαγα δύο βάζα (το περιχόμενό τους εννοώ) βύσσινο γλυκό χωρίς να πιω νερό, αλλά τίποτα!
Μήπως εννοούσε να φας τα βάζα? |
 |
|
|
Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
3695 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 03/02/2010 : 21:29:48
|
Stefrun, λες; Θα το δοκιμάσω! 
KostasPVol, την επόμενη φορά θα φάω και τα βάζα!    |
 |
|
|
alexander
Forum-Runner

Greece

166 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 05/02/2010 : 16:15:04
|
Το καλύτερο είναι 1 ποτήρι του νερού πετιμέζι με 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη και 2 μέλι...και μετά πύραυλος!
RUN YOUR RUN... |
 |
|
|
gargadua
Elite Forum-Runner

Belgium

1106 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 05/02/2010 : 23:33:09
|
Για αποκατάσταση 1/2 γάλα φρέσο και 1/2 σοκολάτα ΙΟΝ αμυγδάλου (Η πολύ μεγάλη με τα ολόκληρα αμύγδαλα). Τι σοκολατούχο και ιστορίες!!!!!!
Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα. Το σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα. Για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος. Αλμπερτ Αϊνσταϊν |
 |
|
|
dpkouk
ellanodikis

Greece

4464 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 06/02/2010 : 08:45:35
|
και για να συμπληρωσω τον βασιλη, στη γκουρα κορινθιας ειναι ενα καφενειο στην πλατεια που κανει σπαστη, δηλ λιωνει ιον αμυγδαλου με γαλα και ερχεσαι στα ισα σου μετα απο προπονηση...δοκιμαστε το σε συνδυασμο με long run στη λιμνη της δοξας και θα με θυμηθειτε...
http://marathon.yooblog.gr/
Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά... |
 |
|
|
Agiofws
Forum-Runner

149 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 09/02/2010 : 23:46:33
|
Δεν ξέρω εάν είναι σωστό η λάθος ...
αλλα κρέμα ΓΑΛΑΚΤΟΣ + ΖΑΧΑΡΗ + nesquick ... + λίγο γαλα έτσι για να σπάσεις την λιγούρα ... :)
http://taygetosmarathon.com |
 |
|
|
alexander
Forum-Runner

Greece

166 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 11/02/2010 : 15:14:19
|
quote: Originally posted by dpkouk
και για να συμπληρωσω τον βασιλη, στη γκουρα κορινθιας ειναι ενα καφενειο στην πλατεια που κανει σπαστη, δηλ λιωνει ιον αμυγδαλου με γαλα και ερχεσαι στα ισα σου μετα απο προπονηση...δοκιμαστε το σε συνδυασμο με long run στη λιμνη της δοξας και θα με θυμηθειτε...
Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μητσάρα , κορυφαία συνταγή το δοκίμασα και είναι όλα τα λεφτά!
RUN YOUR RUN... |
 |
|
|
sugar
Advanced Forum-Runner

Greece

212 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 28/04/2010 : 11:29:44
|
ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝ ΔΙΠΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕ..ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ...ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ...RUN SUGAR RUN
sugar |
 |
|
|
Leonardo
Elite Forum-Runner

1512 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 28/04/2010 : 11:47:23
|
Εσυ SUGAR βγάζεις δικες σου συνταγες για αθλητικη διατροφη... Μονο... μην παιρνεις αλλους στον λαιμο σου... Ακου καφε για αποκατασταση...
________________________________________________________________________ ...και τι ζητάω, τι ζητάω, μια ευκαιρια στον παραδεισο να πάω...
|
 |
|
|
dpkouk
ellanodikis

Greece

4464 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 28/04/2010 : 11:58:08
|
εχει δικιο ο λεο...και φυσικα οτιδηποτε θελει να δοκιμασει ο καθενας με δικη του ευθυνη πρωτα σε προπονηση κι οχι σε αγωνα..μην τον βρει κανα κακο...
Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά... |
 |
|
|
giorgosdelta
Forum-Runner

Greece

52 Δημοσιεύσεις |
|
|
sugar
Advanced Forum-Runner

Greece

212 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 28/04/2010 : 13:48:59
|
ΛΕΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ....ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ AUSTRALIAN INSTITYTE OF SPORT ΠΟΥ ΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΦΕΙΝΗ.....ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ...ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ....
sugar |
 |
|
Θέμα  |
|