| Συγγραφέας |
Θέμα  |
|
nikats
The Book

Greece

5671 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 13/12/2009 : 11:37:54
|
πάει,το ΄χάσαμε το νουνί πατριώτη ......
N i k a t s T e a m "Ordo ab Chaos" |
 |
|
|
dpkouk
ellanodikis

Greece

4464 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 13/12/2009 : 11:47:25
|
μαρβελ ηταν...και παει...
Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά... |
 |
|
|
alexandra1987
Newbie Forum Runner
New Zealand
10 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 15/07/2010 : 16:38:14
|
Είμαι η Τάτη (Τατιανή), μικρότερη αδελφή της Αλεξάνδρας και χρησιμοποιώ το λογαριασμό της για να σας ενημερώσω ότι το αδελφάκι μου ξαναγύρισε στη Νέα Ζηλανδία. Εγώ μένω μόνιμα στην Αθήνα. Σκέφτηκα να επικοινωνήσω γιατί κι εγώ κι όλα μου τα αδέλφια λατρεύουμε το Νικ Μάρβελ. Αν κανείς διάβασε κάποιο από τα 2 βιβλία είμαι στη διάθεσή του για κουβέντα. 
 |
 |
|
|
MANOLIS2004
Senior Forum-Runner

Greece
618 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 15/07/2010 : 17:45:08
|
Ελπίζω να μην τρόμαξε με μας και για αυτό γύρισε στην Ν. Ζηλανδία!!!!! ΥΓ Μόνο για τα βιβλία έχεις δίαθεση για κουβέντα??
MANOLIS2004 |
 |
|
|
costasz
Newbie Forum Runner

23 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 15/07/2010 : 18:05:49
|
quote: Eίμαι η Τάτη (Τατιανή), μικρότερη αδελφή της Αλεξάνδρας και χρησιμοποιώ το λογαριασμό της για να σας ενημερώσω ότι το αδελφάκι μου ξαναγύρισε στη Νέα Ζηλανδία. Εγώ μένω μόνιμα στην Αθήνα. Σκέφτηκα να επικοινωνήσω γιατί κι εγώ κι όλα μου τα αδέλφια λατρεύουμε το Νικ Μάρβελ. Αν κανείς διάβασε κάποιο από τα 2 βιβλία είμαι στη διάθεσή του για κουβέντα.
Τάτη γειά σου και καλωσήρθες στο Runningnews , τη μεγαλύτερη κοινότητα δρομέων-θαυμαστών του ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΥ Νικ Μάρβελ! Θα ήθελα να σε ενημερώσω οτι έχουμε ΗΔΗ συστήσει επίσημο club θαυμαστών του Νικ με αποκορύφωμα την διοργάνωση σε συνεργασία πάντα με τον Τελμησσο Ν.Μακρης, των "Μαρβελείων 2010" ενός αγώνα δρόμου 32 χλμ στις Μολδαβικές Άλπεις , ενώ έπεται η διοργάνωση του 1ου Marvel Ultra Marathon στις 25 Δεκεμβρίου με συμμετοχή θαυμαστών του Νικ Μάρβελ από όλο τον κόσμο.
Παράλληλα , θα ήθελα να σε προσκαλέσω στην φιλολογική μας λέσχη την επόμενη Δευτέρα 19 Ιουλίου στο Athens Prive Hotel (σουίτα 69) όπου θα λάβει χώρα το βιωματικό σεμινάριο "Ο Νικ Μάρβελ και οι προγαμιαίες σχέσεις στον 21ο αιώνα".
Εκ του Διοικητικού συμβουλίου "Nick Marvel Official Club" Athens
Ή λέγε τι σιγής κρείττον, ή σιγήν έχε. |
 |
|
|
alexandra1987
Newbie Forum Runner
New Zealand
10 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 19/07/2010 : 18:23:11
|
quote: Originally posted by MANOLIS2004
Ελπίζω να μην τρόμαξε με μας και για αυτό γύρισε στην Ν. Ζηλανδία!!!!! ΥΓ Μόνο για τα βιβλία έχεις δίαθεση για κουβέντα?? MANOLIS2004
Δεν τρόμαξε με σας και για αυτό γύρισε στην Ν. Ζηλανδία, αλλά απογοητεύτηκε από το επίπεδο κάποιων εδώ μέσα... κι από τις βρισιές κι απ’ την αντιμετώπιση. Άλλο πράγμα ο χαβαλές κι άλλο αυτό που έγινε από κάποιους. Προτιμώ να περιοριστώ στα βιβλία (αν κάποιος τα διάβασε) για να μην καταλήξουμε πάλι όπως με την Alex.
quote: Originally posted by costasz
Τάτη γειά σου και καλωσήρθες στο Runningnews , τη μεγαλύτερη κοινότητα δρομέων-θαυμαστών του ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΥ Νικ Μάρβελ! Θα ήθελα να σε ενημερώσω οτι έχουμε ΗΔΗ συστήσει επίσημο club θαυμαστών του Νικ με αποκορύφωμα την διοργάνωση σε συνεργασία πάντα με τον Τελμησσο Ν.Μακρης, των "Μαρβελείων 2010" ενός αγώνα δρόμου 32 χλμ στις Μολδαβικές Άλπεις , ενώ έπεται η διοργάνωση του 1ου Marvel Ultra Marathon στις 25 Δεκεμβρίου με συμμετοχή θαυμαστών του Νικ Μάρβελ από όλο τον κόσμο. Παράλληλα , θα ήθελα να σε προσκαλέσω στην φιλολογική μας λέσχη την επόμενη Δευτέρα 19 Ιουλίου στο Athens Prive Hotel
Αυτό λέγεται χιούμορ και μάλιστα υψηλού επιπέδου.
(σουίτα 69) όπου θα λάβει χώρα το βιωματικό σεμινάριο "Ο Νικ Μάρβελ και οι προγαμιαίες σχέσεις στον 21ο αιώνα". Εκ του Διοικητικού συμβουλίου "Nick Marvel Official Club" Athens Ή λέγε τι σιγής κρείττον, ή σιγήν έχε.
Αυτό λέγεται χιούμορ όχι τόσο υψηλού επιπέδου με σεξουαλικά υπονοούμενα... Πάει στα κομμάτια τεσπά... προτιμότερο από τις χυδαιολογίες των posts στην Alex. Αν μπορέσουμε να διατηρήσουμε την ατμόσφαιρα σε κάποιο επίπεδο είμαι πρόθυμη για χαβαλέ... κόσμια όμως! Δεν είναι ανδρισμός η προβολή της σεξουαλικής πείνας του ενός και του άλλου. Κάποτε θα πρέπει να το καταλάβουμε αυτό. Υ.Γ. Ευχαριστώ costasz για το «καλωσήρθες»! 
 |
 |
|
|
sam
Elite Forum-Runner

1916 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 19/07/2010 : 22:50:49
|
Τουλάχιστον εσύ εάν και μικρή (στο μάτι?) τα πιάνεις τα υπονοούμενα αμέσως! ...η μεγάλη σου αδελφή, μας είχε βγάλει το λάδι για να πονηρευτεί...
Δεν αφήνεις λοιπόν τον μάρβελ λέω εγώ να μιλήσουμε για κάπως πιο ενήλικα θέματα? (έστω για τον ταρατατά για να μη μπεις απότομα στα βαθιά)
---------------------------------
IVORTEAM (www.ivorteam.com): 100 χρόνια δρομικής ιστορίας και επιτυχιών!  |
 |
|
|
MANOLIS2004
Senior Forum-Runner

Greece
618 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 19/07/2010 : 23:52:03
|
Εχεις facebook Tati??
MANOLIS2004 |
 |
|
|
alexandra1987
Newbie Forum Runner
New Zealand
10 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 21/07/2010 : 17:08:03
|
quote: Originally posted by sam
Τουλάχιστον εσύ εάν και μικρή (στο μάτι?) τα πιάνεις τα υπονοούμενα αμέσως! ...η μεγάλη σου αδελφή, μας είχε βγάλει το λάδι για να πονηρευτεί... Δεν αφήνεις λοιπόν τον μάρβελ λέω εγώ να μιλήσουμε για κάπως πιο ενήλικα θέματα? (έστω για τον ταρατατά για να μη μπεις απότομα στα βαθιά)
Η επίθεσή σου στην αδελφή μου ήταν από τις πιο αισχρές στο net. Δεν έχω κουβέντες μαζί σου. Ούτε έχεις την ηλικία για «ενήλικα θέματα». Αν έχεις κάτι να πεις σ’ αυτό που ρωτήθηκες, πες το, αλλιώς στρίβε. Υ.Γ. Και να είσαι σίγουρος πως ξέρω ακριβώς την αντίδρασή σου. Είναι κλασική, μεγάλε ψυχολόγε.
Εχεις facebook Tati?? MANOLIS2004
Έχω MANOLIS2004.
 |
 |
|
|
MANOLIS2004
Senior Forum-Runner

Greece
618 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 22/07/2010 : 02:27:28
|
Εγω δεν έχω τώρα f/b. Ακολούθησα το κίνημα διαγραφής και διέγραψα το προφιλ μου. Αν θέλεις στείλε μου το δικό σου με e-mail να σε κάνω add οταν και αν επανέλθω. Αν έχεις msn ακόμα καλύτερα. Στείλε μου τα αν θέλεις στο manolis2004@gmail.com
MANOLIS2004 |
 |
|
|
costasz
Newbie Forum Runner

23 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 22/07/2010 : 08:20:07
|
quote: Αυτό λέγεται χιούμορ όχι τόσο υψηλού επιπέδου με σεξουαλικά υπονοούμενα... Πάει στα κομμάτια τεσπά... προτιμότερο από τις χυδαιολογίες των posts στην Alex. Αν μπορέσουμε να διατηρήσουμε την ατμόσφαιρα σε κάποιο επίπεδο είμαι πρόθυμη για χαβαλέ... κόσμια όμως! Δεν είναι ανδρισμός η προβολή της σεξουαλικής πείνας του ενός και του άλλου. Κάποτε θα πρέπει να το καταλάβουμε αυτό. Υ.Γ. Ευχαριστώ costasz για το «καλωσήρθες»!
Τάτη γειά σου και πάλι Φαντάζομαι οτι κατανοείς οτι ένα φόρουμ είναι -εξ ορισμού- χώρος δημόσιας -ελεύθερης- ανταλλαγής απόψεων και οχι ηθικοπλαστικής και κοινωνικοπολιτικής διαπαιδαγώγησης των συμμετεχόντων. Εξάλλου δεν είναι οι λέξεις που καθιστούν κάτι "χυδαίο" ή μη αλλά η σημασία που εμείς τους δίνουμε. Δες το θετικά , άλλωστε το χιουμορ και ο αθλητισμος κάνουν καλό στην υγεία και εδω μπορεις να τα συνδυάσεις και τα δυο! ΥΓ Όσο για τα "σεξουαλικά υπονοούμενα" , νομίζω οτι η εμβριθής ανάγνωση του Νικ Μάρβελ μπορεί να σου δώσει τα απαραίτητα εφόδια να υπερνικήσεις τον πειρασμό...
quote: Posted - 22/07/2010 : 02:27:28 Εγω δεν έχω τώρα f/b. Ακολούθησα το κίνημα διαγραφής και διέγραψα το προφιλ μου. Αν θέλεις στείλε μου το δικό σου με e-mail να σε κάνω add οταν και αν επανέλθω. Αν έχεις msn ακόμα καλύτερα. Στείλε μου τα αν θέλεις στο manolis2004@gmail.com
Μανώλη , αν συνεχίσεις τις σφήνες θα ρίξω τα βαριά χαρτιά στο τραπέζι (Αγ. Αυγουστίνο , Όσιο Παίσιο κλπ) 
Ή λέγε τι σιγής κρείττον, ή σιγήν έχε. |
 |
|
|
MANOLIS2004
Senior Forum-Runner

Greece
618 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 22/07/2010 : 19:08:50
|
Είχα εκφέρει άποψη πριν απο σένα Κώστα, οπότε δεν κάνω σφήνες... Εξάλλου ο μεγάλος δρομέας Νικ Μάρβελ είναι ο μέντορας μου..Χωρίς αυτόν δεν θα έτρεχα ούτε 10 μέτρα....
MANOLIS2004 |
 |
|
|
alexandra1987
Newbie Forum Runner
New Zealand
10 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 25/07/2010 : 16:57:29
|
Τάτη γεια σου και πάλι Φαντάζομαι ότι κατανοείς ότι ένα φόρουμ είναι -εξ ορισμού- χώρος δημόσιας -ελεύθερης- ανταλλαγής απόψεων και όχι ηθικοπλαστικής και κοινωνικοπολιτικής διαπαιδαγώγησης των συμμετεχόντων. Εξάλλου δεν είναι οι λέξεις που καθιστούν κάτι "χυδαίο" ή μη αλλά η σημασία που εμείς τους δίνουμε. Δες το θετικά , άλλωστε το χιούμορ και ο αθλητισμός κάνουν καλό στην υγεία και εδώ μπορείς να τα συνδυάσεις και τα δυο! ΥΓ Όσο για τα "σεξουαλικά υπονοούμενα" , νομίζω ότι η εμβριθής ανάγνωση του Νικ Μάρβελ μπορεί να σου δώσει τα απαραίτητα εφόδια να υπερνικήσεις τον πειρασμό...
Συμφωνώ σχεδόν εφ’ όλης της ύλης... Ο Νικ Μάρβελ είναι απλά για ψυχαγωγία. Δε φιλοδοξεί να αντικαταστήσει άλλα κείμενα «απαραίτητα εφόδια για τη νίκη στον πειρασμό»... 
Είχα εκφέρει άποψη πριν από σένα Κώστα, οπότε δεν κάνω σφήνες... Εξάλλου ο μεγάλος δρομέας Νικ Μάρβελ είναι ο μέντορας μου... Χωρίς αυτόν δεν θα έτρεχα ούτε 10 μέτρα.... MANOLIS2004
Χαίρομαι MANOLIS2004, που εμπνέεσαι από το Νικ Μάρβελ όταν τρέχεις...  Σου έστειλα το mail.
 |
 |
|
|
Lampros Runner
Senior Forum-Runner

Greece

672 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 25/07/2010 : 22:24:02
|
Ρε παιδιά ποιος είναι τελικά ο Νικ Μαρβελ? Πειράζει που δεν θέλω να τον μάθω;
si vis amari,ama |
 |
|
|
alexandra1987
Newbie Forum Runner
New Zealand
10 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 31/07/2010 : 11:40:41
|
quote: Originally posted by Lampros Runner
Ρε παιδιά ποιος είναι τελικά ο Νικ Μάρβελ? Πειράζει που δεν θέλω να τον μάθω; si vis amari, ama
Όχι, δεν πειράζει καθόλου, φίλε Lampros Runner. Πάντως ο φίλος σου ο Σενέκας δε θα έκανε καν την ερώτηση, αν δεν θα ήθελε να μάθει κάτι... 
 |
 |
|
Θέμα  |
|