RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Εξοπλισμός
 puma complete ventis
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

gargadua
Elite Forum-Runner

Belgium

1106 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 18/07/2010 :  15:08:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τα έχει δοκιμάσει κανείς;
Συγκριτικά με άλλο παπούτσι πως είναι;

Αβε ΔΝΤ, οι χαμηλόμισθοι σε χαιρετούν!!!!!!

elton
The Shrink

Greece

1335 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/07/2010 :  15:30:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Λοιπον,τα πηρα πριν ενα μηνα περιπου θελοντας ενα παπουτσι πολυθρονα για τα μεγαλα αργα κομματια στην ασφαλτο.Ειναι ενα πολυ βαρυ παπουτσι(400γραμμαρια το ζυγισα) με αξιοπροσεκτη προστασια και απορροφητικοτητα.Το θεμα ειναι οτι μετα απο 15-20χλμ αποκτα μια ξυλινη αισθηση που δεν συμβαδιζει με την αρχικη εντυπωση.Και οσο τα χλμ ανεβαινουν νομιζεις οτι σερνεις βαριδια...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Elite Forum-Runner

Belgium

1106 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/07/2010 :  22:35:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τα χει το intersport με 73 ευρά και ε;iπα να τα δοκιμάσω. Από αυτά που γράφεις όμως θα προτιμήσω από ιντερνετικό μαγαζί τα παλιά καλά μου asics cumulus
Ευχαριστώ

Edited by - gargadua on 18/07/2010 22:36:00

notaSOL
Newbie Forum Runner

18 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/07/2010 :  09:26:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κι εγώ τα είδα στο παραπάνω μαγαζί και είπα :καλά θα την βγάλουμε! Μάλιστα δεν μου φάνηκαν , τόσο βαριά και αν δεν κάνω λάθος τα είχαν στην κατηγορία perfomance. Επίσης είδα τα Lunareglide 87 Eur , αλλά κι αυτά μου φάνηκαν περισσότερο σαν παπούτσια βόλτας. Ξέρει κανείς τίποτα για αυτά; Μου φαίνεται τελικά οτι εκπτώσεις, ξεεκπτώσεις ,πρέπει να τα σκάσεις για να πάρεις παπούτσι της προκοπής...

MANOLIS2004
Senior Forum-Runner

Greece
618 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/07/2010 :  14:36:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πέρυσι η adidas απο την πρώτη μέρα έβαλε 50% σε όλα τα είδη. Φέτος δεν έχω πάει ακόμα, αλλά είναι πιθανότατο να ακολουθεί την ίδια πολιτική. Οσοι ενδιαφέρεστε για αγορές ρίξτε μια ματιά. Ειδικά τα supernova είναι άπαικτα.

MANOLIS2004

gargadua
Elite Forum-Runner

Belgium

1106 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/07/2010 :  15:23:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by notaSOL

Κι εγώ τα είδα στο παραπάνω μαγαζί και είπα :καλά θα την βγάλουμε! Μάλιστα δεν μου φάνηκαν , τόσο βαριά και αν δεν κάνω λάθος τα είχαν στην κατηγορία perfomance. Επίσης είδα τα Lunareglide 87 Eur , αλλά κι αυτά μου φάνηκαν περισσότερο σαν παπούτσια βόλτας. Ξέρει κανείς τίποτα για αυτά; Μου φαίνεται τελικά οτι εκπτώσεις, ξεεκπτώσεις ,πρέπει να τα σκάσεις για να πάρεις παπούτσι της προκοπής...

Ενημερωτικά και μόνο, σε αυτή την δνση http://www.runningwarehouse.com/fpm.html θα βρείς μερικές πληροφορίες για τα νέα(δυστηχώς μόνο) μοντέλα.

Iraklis
Newbie Forum Runner

Greece

39 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/07/2010 :  17:06:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η Adidas εχει 40% φετος.Οι τιμες καλες φαινονται.Για Θεσσαλονικη λεω.

notaSOL
Newbie Forum Runner

18 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/07/2010 :  19:31:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Οντως χρήσιμο το http://www.runningwarehouse.com/fpm.html . Το μόνο που με ανησυχεί είναι οτι δεν βρίσκεται άνθρωπος από δω μέσα που να εχει δοκιμάσει τα lunareglide... Μήπως τελικά δεν είναι για δρομείς και είναι μονο για τα μπαράκια; ...μου φαίνεται οτι και υπόθεση παπούτσι φέτος έγινε υπόθεση λαχείου...

echetlos
Advanced Forum-Runner

267 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/07/2010 :  07:40:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:

Το μόνο που με ανησυχεί είναι οτι δεν βρίσκεται άνθρωπος από δω μέσα που να εχει δοκιμάσει τα lunareglide... Μήπως τελικά δεν είναι για δρομείς και είναι μονο για τα μπαράκια;

Απ ό,τι έχω διαβάσει:
Φυσικά και είναι για δρομείς. Ελαφρύ, εύκαμπτο και με καλή στήριξη της καμάρας. Αν και η NIKE υποστηρίζει ότι προσαρμόζεται ανάλογα τον τύπο πατήματος, μάλλον βρίσκεται στην κατηγορία stability.

MANOLIS2004
Senior Forum-Runner

Greece
618 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/07/2010 :  15:23:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Και στην Αθήνα 40% έχει η adidas φέτος. Κατά την γνώμη μου είναι και πάλι η καλύτερη στην σχέση ποιότητα-τιμή.

MANOLIS2004

notaSOL
Newbie Forum Runner

18 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/07/2010 :  18:49:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
...εμένα μου έχει δημιουργηθεί μια τρελή επιθυμία να "χτυπήσω" και τα Ventis και τα Lunareglide, σύνολον:160 ΕΥΡΩ! Οχι τίποτα ἀλλο ,έτσι, για να αποκτήσω γνώμη ! Είμαι έτοιμος, φίλοι, να θυσιάσω τα πόδια μου (καί τα ευρώ μου) στο βωμό της ενημέρωσης!Ετσι Θα τονώσουμε και την αγορά!!

...ἠ πάλι, λέτε, να πάρω μια ασπιρίνη και να ξαπλώσω μεχρι να μου περάσει;
Αναζητήστε , το σώμα μου (kai ta euro mou) στα έκτατα περιστατικά του ΔΝΤ!!!

MANOLIS2004
Senior Forum-Runner

Greece
618 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/07/2010 :  00:55:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Με 80 ευρώ έκαστον, μπορείς να πάρεις πιο δοκιμασμένες λύσεις.....
(adidas, NB, asics παλαιότερες σειρές...)
Τώρα βέβαια ο κόσμος δεν θα προχωρούσε αν όλοι έμεναν στα τετριμμένα, οπότε.....

MANOLIS2004

notaSOL
Newbie Forum Runner

18 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/07/2010 :  14:43:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
... μανώλη,ξέρεις, πού στην αθήνα η adidas έχει 40%;
Ρωτάω, γιατί στη Ν.Σμύρνη που πήγα σήμερα, όντως είχε όλα τα παπούτσια surernova glide, sequence, response, adizero boston adios κλπ από 40-60 Eυρώ , αλλά από νούμερα άστα νά πάνε . ... για νάνους και για γίγαντες, δυο-τρια κουτιά μόνο από καθε παπούτσι, και νούμερο 7,8 και 14,15!!!

niantons
Newbie Forum Runner

Greece

16 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/07/2010 :  19:17:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Adidas--> Παλιού Ψυχικού 50%, Μall 40 & 50% (Supernova Glide 50%)

Καλές αγορές.....

xazos
Newbie Forum Runner

18 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/07/2010 :  08:39:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:

το Lunareglide ειναι στην κατηγορια ελιτ,ειναι αρκετα ελαφρυ και δεν εχει καθολου σταθεροτητα παρολο που η νικε λεει οτι ειναι stability το δοκιμασα (1,83 79 κγρ) και μετα απο τα 40 χλμ(συνολο) με πονεσε η μεση μου....για 10 κγρ ελαφρυτερους (<70) ισως δουλευει..

notaSOL
Newbie Forum Runner

18 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/07/2010 :  12:52:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
thanks niantons!!!
...μήπως όμως ξέρει κανείς και κανα βενζινάδικο; ... γιατί μου πέφτουν κομματάκι μακριά κι από βενζίνη γιόκ!!! Πιστεύω ως το τέλος αυγούστου να λήξει η απεργία και να τα καταφέρουμε να ρίξουμε κι εκει καμιά ματια ...και προπαντώς να έχουν νούμερα, ε;

Τώρα για τα lunarglide συμφωνώ xazos ότι πάσχουν από σταθερότητα και σίγουρα δεν κάνουν για τους βαρύτερους... αλλά από απορροφητικότητα τα βρίσκω πολύ καλά... τα πήρα προχθές σε τιμή ευκαιρίας κι επειδή δεν έχω κάνει ακόμα πολλά χλμ δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη ... πάντως πρώτη εικόνα μάλλον θετική, μου θύμισαν τα ΝΒ902...
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © 2000-05 Snitz Communications Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000