| Συγγραφέας |
Θέμα  |
|
antreas1911
Newbie Forum Runner
5 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύτηκε - 30/07/2010 : 22:57:58
|
| Καλησπερα και συγνωμη προκαταβολικα αν το θεμα εχει αναφερθει σε αλλο topic. Ειμαι 1,90 στα 80 κιλα και τα τελευταια χρονια τρεχω με adidas supernova. Μου καρφωθηκε φετος να το γυρισω σε asics. Συνηθως 10αρια κανω με ρυθμο αγωνα 4 30 ενω στις προπονησεις γυρω στο 4 50. Δοκιμασα τα nimbus και cayano και δεν καταλαβα καποια διαφορα. Εβαλα και kinsei και μου φανηκαν πολυ βαρια. Αν μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του , καποια συμβουλη θα ειμαι υποχρεος. Εννοειται στα καταστηματα με κοιταγαν σαν εξωγηινο που εκανα κανα δυο ερωτησεις( οχι σε ολα). Ευχαριστω |
|
|
gargadua
Elite Forum-Runner

1099 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 31/07/2010 : 08:26:21
|
Νομίζω ότι δεν σου κάνει κανένα από τα 2 παπούτσια. μηπως θα πρέπει να προσανατολιστείς σε perfomance? Με τέτοια αναλογία βάρους και τέτοιες επιδόσεις φυσιολογικά θέλεις ελαφρύτερο όχι βαρύτερο. Ας με διορθώσει κάποιος αν έχω λάθος.
Αβε ΔΝΤ, οι χαμηλόμισθοι σε χαιρετούν!!!!!! |
 |
|
|
manos-kriti
Newbie Forum Runner
Greece
30 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 31/07/2010 : 08:27:10
|
Το αντιστιχο στην asics ειναι το nimbus. Γνωμη μου,μεινε εκει που εισαι.
|
 |
|
|
dpkouk
ellanodikis

Greece

4460 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 31/07/2010 : 08:46:18
|
εκτος απο αυτο που λεει ο βασιλης ειναι και θεμα πατηματος.τα καγιανο ειναι για υπερπρηνισμο πχ,νιμπους για ουδετερο
http://marathon.yooblog.gr/
Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά... |
 |
|
|
antreas1911
Newbie Forum Runner
5 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 31/07/2010 : 09:50:56
|
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Φιλε gargadua(λογικα εισαι ο βασιλης?) εχω βαλει καποια περιοδο τα adizero adios και μου φανηκαν πολυ σκληρα, και ειχα και πονους στους αστραγαλους. Βεβαια δεν ξερω αν αυτα θεωρουνται performance. Φιλε Μανο προτεινεις να μεινω σta adidas ε. Ηθελα μωρε απλα μια αλλαγη. Τα βαρεθηκα και εμφανισιακα τοσα χρονια . Οσον αφορα το πατημα που αναφερει κι ο φιλος dpkouk (συγνωμη δεν ξερω ονομα) λογικα ουδετερο πατημα εχω. Δεν ξερω κιολας, ας πουμε μετα απο χρηση σε πολιτικο παπουτσι τρωω λιγο παραπανω την σολα στην εξω μερια. |
 |
|
|
papous
Newbie Forum Runner
Greece
12 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 31/07/2010 : 10:06:01
|
Καλο ειναι να ξεχωρισεις παπουτσι προπονησις και αγωνα. Μια επικοινωνια με www.justrun.gr θα βοηθουσε. |
 |
|
|
gargadua
Elite Forum-Runner

1099 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 31/07/2010 : 11:37:03
|
Εδώ θα μπορέσεις να δείς λίγο περισσότερες λεπτομέρειες για το κάθε παπούτσι κατά μάρκα και κατά κατηγορία
http://www.runningwarehouse.com/fpm.html
Edited by - gargadua on 31/07/2010 11:40:45 |
 |
|
|
Thanasis
Forum-Runner

135 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 31/07/2010 : 12:59:00
|
antreas
Το adios είναι ενα πάρα πολύ ελαφρύ παπούτσι που το χρησημοποιούν σε αγώνες αθλητές με βάρος κοντά στα 60 κιλά και επιδόσεις κάτω απο τις 3 ώρες (ακόμα και κοντά στις 2.05)στον μαραθώνιο. Αρα δεν νομίζω οτι κάνει για εσένα. Τα δύο αυτά μοντέλα της asics αν έχεις φυσιολογικό πάτημα ή και πρηνισμό είναι πάρα πολύ καλά. Μόνο αν τα δοκιμάσεις όμως θα καταλάβεις αν σου κάνουν. Εχω φορέσει και τα δύο και μου φάνηκαν πολύ καλά.
www.gaiorama.net |
 |
|
|
takouman
Newbie Forum Runner
36 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 31/07/2010 : 16:32:20
|
| Πολυ καλο παπουτσι το Nimbus εννοειτε,παλι αν θες μια προταση αλλη θα σου ελεγα το Saucony το Jazz.Eγω εχω το 12 αλλα εχει βγει φετος και το 13.Εξαιρετικα μαλακο και flexible με 310 γρ. βαρος.Κατηγοριας cushion για ουδετερο πατημα και αρκετα καλο σε γρηγορα κομματια. |
 |
|
|
angie
Forum-Runner

186 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 31/07/2010 : 17:28:11
|
Ανδρέα Εγώ είμαι 64 κιλά και τους τελευταίους 5 μήνες τρέχω με τα cayano. Δεν μπορώ να πω πως είμαι ξετρελαμένη, μου φαίνεται βαρύ παπούτσι και υπερτιμημένο αρκετά. Εχω πάρει και τα Adidas Supernova, που μου φαίνονται πολύ καλύτερα. Εχω ουδέτερο πάτημα. Εσύ που είσαι και γρήγορος να προτιμήσεις κάτι ελαφρύτερο λιγάκι, για τα γρήγορα έχω τα Asics Hyper Speed και Adidas adizero, πολύ καλά και τα δυο...
Life is too short to be postponed... |
 |
|
|
xazos
Newbie Forum Runner
18 Δημοσιεύσεις |
|
|
antreas1911
Newbie Forum Runner
5 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 01/08/2010 : 17:58:38
|
| Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις και την ανταποκριση. Και πραγματικα εχω κι εγω το διλλημα αν πρεπει να αποκτησω αγωνιστικο παπουτσι, αλλα νομιζω δεν ειναι ακομη καταλληλα τα κιλα μου. Εχω μακροπροθεσμο στοχο τον ρυθμο 4. Να βγαζω τα 10 σε 40 λεπτα. Αντε να βρεις ομως τα 10sec ανα στροφη για 25 στροφες μαλιστα. Και δεν ξερω κερδιζεις πραγματικα σε ταχυτητα με ενα αγωνιστικο για να ρισκαρεις να χασεις ολη την ανεση και την πολυτελεια ενος προπονητικου. |
 |
|
|
manos5
Newbie Forum Runner
Greece
30 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 02/08/2010 : 23:16:40
|
| Εγώ είμαι 1.75 και 66 κιλά τρέχω με γρήγορο ρυθμό και χρησιμοποιώ τα kayano 15 είμαι απόλυτα ευχαριστημένως για προπονητικό παπούτσι,οπότε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!!!!Σίγουρα για αγώνες κάτι πιο ελαφρύ είναι προτιμότερο |
 |
|
|
gargadua
Elite Forum-Runner

1099 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 05/08/2010 : 15:38:08
|
Είμαια απόλυτα ικανοποιημένος γιατί σε μαγαζί της πόλης (Αλεξ/πολη) βρήκα τα vomero 4 προς 86 €. Τα επέλεξα γιατί στα άλλα δεν είχε νούμερο. Σε άλλο μαγαζί βρήκα τις παρακάτω τιμές: kayano 16 98 € kayano 15 75 € nimbus 11 98 € stratus 62 €
Να και κάτι καλό που έφερε η κρίση!!!!!!!! Καλύτερες τιμές..................................Επιτέλους εξαφανίστηκαν τα 3ψήφια νούμερα!!!!!!!! Που σημαίνει - ελπίζω - ότι τα ιντερνετικά μαγαζιά θα βελτιώσουν τις τιμές τους.
 |
|
|
yiorgos66
Forum-Runner

Greece

67 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 05/08/2010 : 20:37:06
|
| Αυτες οι τιμες ειναι κατω του κοστους,`η του εχουν μεινει ελαχιστα ζευγαρια και ξεφορτωνεται τα μοντελα `η χρειαζεται λεφτα να πληρωσει τουσ προμηθευτες του,αλλα ο καταναλωτης κερδιζει και αυτο ειναι σημαντικο |
 |
|
|
Etien
Forum-Runner

55 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 05/08/2010 : 23:16:33
|
| Τα KAYANO16 τα είδα χτες Στο ίντερνετ να πωλούνται 127 ΕΥΡΩ ! |
 |
|
Θέμα  |