Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Trinews.gr NSCoaching My Athlete Energy Photos Energy Races Kasimis Training
Ειδήσεις
Mizuno

Saucony

Castle Run


Cardio Run

X-treme Stores
BioFreeze
26 Σεπ 21
ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2021: Με μεγάλες συγκινήσεις ολοκληρώθηκε το χρονικό όριο των 36 ωρών
Μετά τους τερματισμούς του πρώτου νικητή, Ζησιμόπουλου Φώτη (no. 275) , που κάλυψε την απόσταση των 245 km στον πολύ καλό χρόνο των 21 ωρών 57 λεπτών και 20 δευτερολέπτων, ισοφαρίζοντας ένα από τα ιστορικά ρεκόρ που είχε σημειώσει ο Γιάννης Κούρος το 1986, του δεύτερου Brunner Radek (no. 123) από την Τσεχία, και του τρίτου, Sumny Milan (no. 100),
25 Σεπ 21
ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2021. Έφτασε στην Τεγέα ο Ζησιμόπουλος έτοιμος να γράψει ιστορία!
Επιμέλεια: Κώστας Παλάντζας
51 χιλιόμετρα μένουν για να γράψει ιστορία ο Φώτης Ζησιμόπουλος. Έχοντας διαφορά μεγαλύτερη της 1 ώρας από τον δεύτερο, αν όλα πάνε καλά θα γίνει ο τρίτος Έλληνας όλων των εποχών μετά τον Γιάννη Κούρο (4 φορές) και τον Κώστα Ρέππο (2 φορές), που θα νικήσει στο Σπάρταθλο.
25 Σεπ 21
Νικητής του 39ου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ο Φώτης Ζησιμόπουλος, ισοφαρίζοντας ένα από τα ρεκόρ του Γιάννη Κούρου.
Το  39ο Σπάρταθλο ολοκληρώνεται, με σειρά αρκετών εκπλήξεων, μετά από την εκπληκτική απόδοση που έπιασε και όλη την διάρκεια του αγώνα, ο Νικητής του Φώτης Ζησιμόπουλος. Ο Αγρινιώτης αθλητής των υπεραποστάσεων, φάνηκε εξαιρετικά διαβασμένος, και προετοιμασμένος, για τον Ιστορικότερο αγώνα ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ.
25 Σεπ 21
ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2021: Η Diana Dzaviza μεγάλη νικήτρια. Τρεις γυναίκες στη 10αδα γενικής!
Επιμέλεια: Κώστας Παλάντζας
Η Diana Dzaviza από την Λετονία με τον αριθμό 205 (δηλώθηκε μέσω Αυστρίας όπου μένει, και στα αποτελέσματα αναφέρεται ως Αυστριακή), είναι η νικήτρια του Σπάρταθλου με χρόνο 25 ώρες 24 λεπτά. Είναι 7η στη γενική κατάταξη, ενώ ακόμη δύο γυναίκες μπήκαν στη δεκάδα συνολικά!
25 Σεπ 21
ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2021: Ο Γιώργος Γκάτσος 2ος Έλληνας! 3ος ο Μανώλης Κωνσταντουλάκης
Επιμέλεια: Κώστας Παλάντζας
Μετά τον θρίαμβο που διαβάσαμε στο "Νικητής του 39ου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ο Φώτης Ζησιμόπουλος, ισοφαρίζοντας ένα από τα ρεκόρ του Γιάννη Κούρου", ήρθε η σειρά του Γιώργου Γκάτσου να φτάσει στην Σπάρτη 2ος Έλληνας και 24ος γενικής, με χρόνο 28 ώρες και 34 λεπτά!
25 Σεπ 21
ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2021: Η Σταυρούλα Μπάκα είναι η πρώτη Ελληνίδα που τερμάτισε!
Επιμέλεια: Κώστας Παλάντζας
Η Σταυρούλα Μπάκα έφτασε στην Σπάρτη! Με χρόνο 33 ώρες και 57 λεπτά πέτυχε τον στόχο που αποτελεί όνειρο για κάθε υπερμαραθωνοδρόμο!
25 Σεπ 21
ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2021. Η Μαρία Σταμούλη έφτασε στο Άγαλμα του Λεωνίδα! Η Ειρήνη Γιάννε τρίτη Ελληνίδα
Επιμέλεια: Κώστας Παλάντζας
Ήταν 24 Σεπτεμβρίου του 2018 όταν γράφαμε... "Μαρία Σταμούλη: ωδή στο Σπαρταθλητή που δεν τερμάτισε... ". Σήμερα είναι η μεγάλη ημέρα, η απόλυτη δικαίωση για τη Μαρία. Με χρόνο 35 ώρες 40'01 στέφθηκε Σπαρταθλήτρια!
25 Σεπ 21
ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2021 Το απόλυτο αφιέρωμα. Αυτοί είναι οι 30 Έλληνες (29 Ελλάδα, 1 Κύπρος) που έφτασαν στη Σπάρτη!
Επιμέλεια: Κώστας Παλάντζας
29 από τον Ελλαδικό χώρο και ένας από την Κύπρο, σε μία από τις καλύτερες χρονιές για την Ελλάδα στο Σπάρταθλο. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που είχαμε και την πρωτιά του Ζησιμόπουλου.
25 Σεπ 21
Αυτοί είναι οι 18 άξιοι Έλληνες Σπαρταθλητές που δεν έφτασαν στη Σπάρτη. Αξίζουν το σεβασμό όλων για την τιτάνια προσπάθεια
Επιμέλεια: Κώστας Παλάντζας
30 Έλληνες έφτασαν στον τερματισμό όπως είδαμε στο.. " ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2021 Το απόλυτο αφιέρωμα. Αυτοί είναι οι 30 Έλληνες (29 Ελλάδα, 1 Κύπρος) που έφτασαν στη Σπάρτη! ". 18 ήταν οι συμπατριώτες μας που η άξια προσπάθειά τους δεν στέφθηκε με το έπαθλο του τερματισμού
24 Σεπ 21
Ξεκίνησε το ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ με τον Φώτη Ζησιμόπουλο να προηγείται. LIVE ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, οι πρώτες φωτογραφίες, το βίντεο
Επιμέλεια: Κώστας Παλάντζας
Στις 7.00 το πρωί ξεκίνησε το Σπάρταθλο, και 4 ώρες μετά, Φώτης Ζησιμόπουλος προπορεύεται της κούρσας.
24 Σεπ 21
ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2021. Σταθερά πρώτος ο Φώτης Ζησιμόπουλος, εκπληκτικός χρόνος στα πρώτα 100 χιλιόμετρα!
Επιμέλεια: Κώστας Παλάντζας
8 ώρες αγώνα, και ο Φώτης Ζησιμόπουλος (φωτογραφία πάνω, πριν την εκκίνηση, και κάτω στο 5ο χιλιόμετρο) διατηρεί το προβάδισμα στο Σπάρταθλο 2021. 7 υπερμαραθωνοδρόμοι πέρασαν στον 28ο σταθμό, και ο Ζησιμόπουλος έχει αποκτήσει προβάδισμα σχεδόν 10 λεπτών από τον επόμενο.
24 Σεπ 21
ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2021. Στα 22 λεπτά αύξησε τη διαφορά ο Φώτης Ζησιμόπουλος
Επιμέλεια: Κώστας Παλάντζας
35ος σταθμός. Χιλιόμετρο 123,3, ουσιαστικά το μισό του αγώνα! Ο Φώτης Ζησιμόπουλος συνεχίζει ακόμη πιο εντυπωσιακά από την προηγούμενη ενημέρωση (Σπάρταθλον 2021. Σταθερά πρώτος ο Φώτης Ζησιμόπουλος, εκπληκτικός χρόνος στα πρώτα 100 χιλιόμετρα!), και έχει διαφορά σχεδόν 22 λεπτών από τον επόμενο. Χρόνος 10:07:56. Αν συνεχίσει έτσι το δεύτερο μισό που όμως είναι πιο δύσκολο, θα μιλάμε για ρυθμούς Κούρου!
24 Σεπ 21
ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2021. 75 χιλιόμετρα πριν τη Σπάρτη ο Φώτης Ζησιμόπουλος. Περνά κατά 43 λεπτά τον δεύτερο
Επιμέλεια: Κώστας Παλάντζας
Ώρα 22.00.00 ο Φώτης Ζησιμόπουλος έφτασε και στον σταθμό νο 52, χιλιόμετρο 171,5. Στις 22.35 που γράφουμε το κείμενο, δεν έχει φτάσει ο 2ος αθλητής ακόμη στον σταθμό. 75 χιλιόμετρα μένουν στον Έλληνα αθλητή για να φτάσει στην Σπάρτη και  να γράψει ιστορία.
10 Σεπ 21
Έχει σχεδόν διασχίσει την Ιταλία ο Άγης Εμμανουήλ, κατευθύνεται στα σύνορα για Γαλλία!
Επιμέλεια: Κώστας Παλάντζας
Ο Άγης Εμμανουήλ συνεχίζει τη μεγάλη πορεία, που είχαμε αναλύσει εδώ : " Στο δρόμο από την Αθήνα για Γλασκώβη τρέχοντας ο Άγης Εμμανούηλ ". Τα προβλήματα που προέκυψαν όμως είναι χαρακτηριστικά. Ελπίζουμε ο Άγης να τα ξεπεράσει ώστε να ολοκληρώσει τη διαδρομή.
07 Σεπ 21
Εντυπωσιακός ο νέος αγώνας 59 χιλιομέτρων 1ος Δρόμος Ωραίας Ελένης
Επιμέλεια: Κώστας Παλάντζας

Με εκκίνηση το πρωί του Σαββάτου από το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, μπροστά από το άγαλμα του Βασιλιά Λεωνίδα, και τερματισμό στη Νήσο Κρανάη Γυθείου, ο νέος αγώνας υπεραπόστασης 1ος Δρόμος Ωραίας Ελένης 59 χιλιομέτρων μπήκε και αυτός στο καλεντάρι των νέων αγώνων που θα γεμίζουν το καλεντάρι των μεγάλων διαδρομών.

βλέπετε 1 έως 15 από 422
Σελίδα:  1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  τελευταία σελίδα
CYBEX AVI

Brooks

Athens Marathon EXPO

Thessaloniki Half Marathon

Πρέπει να διαβάσετε
10 Οκτ 21
Emelia: Μελάσα ανώτερης ποιότητας – μοναδικής γεύσης
Ως μία από τις 9 θρεπτικότερες τροφές του πλανήτη, η μελάσα από ζαχαροκάλαμο είναι μια Yπερτροφή, που καλύπτει συνολικά τις ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού προκειμένου να παραμένει υγιής. Όμως κάθε μελάσα διαφέρει από την ποιότητα των ζαχαροκάλαμων, τον τρόπο συγκομιδής τους και τη μέθοδο παραγωγής της. Η Emelia είναι μελάσα ανώτερης ποιότητας και μοναδικής γεύσης, διότι δεν είναι προϊόν σύνθλιψης και απόσταξης
30 Σεπ 21
Mizuno Running. Συλλεκτική Έκδοση Wave Skyrise 2 Amsterdam
Τιμώντας την Ιαπωνική της κληρονομιά, η Mizuno συνεργάζεται ξανά με το Rijksmuseum για να σχεδιάσει αυτή την συλλεκτική έκδοση για τον Μαραθώνιο του Άμστερνταμ 2021 του οποίου είναι επίσημος χορηγός. Η έμπνευση του σχεδίου προέρχεται από τα διάφορα εκθέματα του Ασιατικού Περιπτέρου
16 Σεπ 21
UA HOVR™ Mega 2 Clone: Τεχνολογικά Εξελιγμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις κάθε Δρομέα!
Η τεχνολογία στο επάνω μέρος του Mega 2 Clone, προσαρμόζεται ανάλογα με το σχήμα και το πάτημα του ποδιού κάθε δρομέα, με σκοπό να αποτρέπει τις τριβές που μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς.
14 Σεπ 21
Τρέξε στον κορυφαίο Ημιμαραθώνιο του Navarino Challenge
Το Navarino Challenge, η κορυφαία γιορτή του αθλητικού τουρισμού επιστρέφει για 9η χρονιά στην Costa Navarino και την Πύλο, στη Μεσσηνία, ενώνοντας ανθρώπους όλων των ηλικιών και όλων των δυνατοτήτων, ερασιτέχνες και επαγγελματίες. Με το παγκόσμιο μήνυμα «ο αθλητισμός ενώνει»
03 Σεπ 21
New Balance Lerato: Περισσότερα χιλιόμετρα… γρηγορότερη αποκατάσταση…
Επιμέλεια: Γιωργος Σπύρος
Από καινοτομία που εξελίχθηκε σε απαίτηση, η προσθήκη πλάκας ανθρακονημάτων κυριαρχεί πλέον στη σχεδίαση των κορυφαίων αθλητικών παπουτσιών του κόσμου και γράφει το νέο κεφάλαιο στη βίβλο του τρεξίματος σε σελίδες γεμάτες (επιστροφή) ενέργεια(ς).


©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse