Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Trinews.gr NSCoaching My Athlete Energy Photos Energy Races Kasimis Training
Άρθρα
Saucony

Crete Marathon

Volos Half Marathon

Nafplio Marathon

Aigialeia Half Marathon

Taygetos Challenge

X-treme Stores
21 Ιαν 23
Γιατί ιδρώνεις (ή δεν ιδρώνεις) τόσο πολύ;
xtr.gr
Το πόσο εύκολα συνηθίζεις και ανταποκρίνεσαι στο εξωτερικό περιβάλλον ή στην ένταση της προπόνησης. Ακόμα δηλαδή και η πιο έντονη προπόνηση όταν γίνεται συχνά και τη συνηθίζεις και αποκτάς καλύτερη φυσική κατάσταση, θα σου προκαλέσει λιγότερη εφίδρωση.
19 Δεκ 22
Καρδιακές Αρρυθμίες: Γιατι συμβαίνουν και πως αντιμετωπίζονται
fmh.gr

Η λέξη αρρυθμία δηλώνει πως η λειτουργία της καρδιάς στερείται ρυθμού και ο καρδιακός ρυθμός είναι γρήγορος, αργός ή τελείως ακανόνιστος. Σαν όρος είναι αρκετά γενικός και περιλαμβάνει μία μεγάλη ομάδα διαταραχών του καρδιακού ρυθμού, από αρκετά αθώες έως αρρυθμίες απειλητικές για τη ζωή.

15 Δεκ 22
Trigger points: Τι είναι, πως δημιουργούνται, συμπτώματα και θεραπεία
fmh.gr

Τα trigger point (TrP) ορίζονται ως σύνδρομο μυοπεριτονιακού πόνου που περιλαμβάνει μυϊκή δυσκαμψία ή πόνο που ακτινοβολεί (αναφερόμενος πόνος). Περιοχές που είναι πιο σύνηθες να εμφανιστούν είναι γύρω από την ωμοπλάτη και το αίτιο φαίνεται να είναι η καθιστική ζωή και μυϊκές καταπονήσεις που συμβαίνουν κατά την γραφιστική εργασία.

13 Δεκ 22
Κάνε come back μετά από τον τραυματισμό
xtr.gr
Υπάρχει η κλασική πλέον ρύση «επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς», αλλά ας μην είμαστε και τόσο δραματικοί. Ναι οκ, τραυματίστηκες και έμεινες εκτός προπονήσεων για αρκετό χρονικό διάστημα. Και τι με αυτό; Όλα καλά! Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν το δεύτερο σκέλος
10 Δεκ 22
Η έντονη γυμναστική μειώνει δραματικά τον κίνδυνο μεταστατικού καρκίνου, λένε οι επιστήμονες
Η έντονη γυμναστική αποτελεί ασπίδα κατά του μεταστατικού καρκίνου και μειώνει δραματικά τον κίνδυνο αυτό. Η προστατευτική δύναμη της άσκησης εναντίον του μεταστατικού καρκίνου είναι η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί ποτέ, με οποιαδήποτε ιατρική παρέμβαση, σύμφωνα με μία νέα σημαντική μελέτη.
30 Νοέ 22
Οι 9 πιο συχνοί τραυματισμοί στο τρέξιμο
Το τρέξιμο είναι η πιο συνηθισμένη άσκηση και απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου ή ηλικίας. Παρόλα αυτά συχνά συνοδεύεται από τραυματισμούς, οι οποίοι είναι ανεξάρτητοι από το επίπεδο του αθλητή.
18 Νοέ 22
Άσκηση και ιώσεις: πλησιάζοντας προς το χειμώνα
Καρολίνα Σκούρτη– head running coach myathlete
Παρόλο που οι αθλητές εκτίθενται περισσότερο στον κίνδυνο μόλυνσης, λόγω συνωστισμού στους χώρους προπόνησης, στα αποδυτήρια ή/και στους χώρους διαβίωσης, εντούτοις αποφεύγουν τον εμβολιασμό γιατί φοβούνται ότι θα επηρεάσει την απόδοση τους.
14 Νοέ 22
Φουσκάλες στα πόδια μετά το Τρέξιμο – Αιτίες και Αντιμετώπιση
Και σε ποιον από εμάς δεν έχει συμβεί να δημιουργηθεί φουσκάλα στο πόδι του από το τρέξιμο; Οι φουσκάλες αποτελούν αντίδραση του οργανισμού στην αιφνίδια και συνεχή τριβή.
04 Νοέ 22
Οδηγίες και Ιατρικές Συμβουλές για ασφαλή και ευχάριστη συμμετοχή στους αγώνες του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας
Για να απολαύσετε τη μοναδική εμπειρία της συμμετοχής σε κάποιον από τους αγώνες δρόμου του Αυθεντικού Μαραθωνίου και να μη θέσετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο πρέπει να είστε σε καλή φυσική κατάσταση και υγιείς κατά την ημέρα του αγώνα.
15 Σεπ 22
Μάθε 7 σημαντικούς αριθμούς που μετράνε την υγεία της καρδιάς μας
fmh.gr
Τόσο στον τομέα της καρδιολογίας, όσο και στην ιατρική γενικότερα, είναι μεγαλύτερο το όφελος της πρόληψης σε σχέση με αυτό της θεραπείας. Σημασία δεν έχει μόνο να προλάβουμε μία κατάσταση και να αποφύγουμε ένα καρδιακό επεισόδιο, αλλά, σε περίπτωση που συμβεί, να αποφύγουμε να επαναληφθεί.
12 Σεπ 22
Τι είναι το Σύνδρομο Ταρσιαίου Σωλήνα και ποια είναι τα συμπτώματα
fmh.gr
Το σύνδρομο ταρσιαίου σωλήνα (Tarsal Tunnel Syndrome) αφορά την βλάβη του κνημιαίου νεύρου. Το κνημιαίο νεύρο πορεύεται μεταξύ του ταρσιαίου σωλήνα, οστών και συνδέσμων του συμπλέγματος της ποδοκνημικής.
05 Σεπ 22
Πονοκέφαλος κατά και μετά την άσκηση: Γιατί συμβαίνει;
fmh.gr
Ο πονοκέφαλος που μπορεί να προκληθεί από την άσκηση συνήθως εμφανίζεται κατά την διάρκεια η μετά από παρατεταμένη ή επίπονη αθλητική δραστηριότητα. Κάποιες από αυτές τις δραστηριότητες, μπορεί να είναι το τρέξιμο, η κωπηλασία, το κολύμπι, το τένις και η άρση βαρών.
03 Σεπ 22
Προσοχή: Η φυσική άσκηση δεν βοηθά στο σύνδρομο long-Covid
Τους τελευταίους μήνες, η ιατρική κοινότητα έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στο σύνδρομο της μακράς Covid ή αλλιώς long-Covid η οποία φαίνεται να πλήττει ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων. Περίπου ένας στους οκτώ ενηλίκους που μολύνονται από τον ιό
29 Ιουν 22
Φυσική Άσκηση: Διαφοροποιούνται τα Οφέλη Ανάλογα με την Ώρα που θα Ασκηθούμε;
Κάθε άνθρωπος που επιλέγει να ασκηθεί, κάνει αυτή την απόφαση για διαφορετικούς λόγους. Ορισμένοι άνθρωποι αρχίζουν τη φυσική άσκηση με σκοπό να αντιμετωπίσουν κάποια χρόνια νόσο, όπως η υπέρταση, άλλοι επιθυμούν να βελτιώσουν τη μυϊκή τους δύναμη
28 Μαϊ 22
Ασκήσεις και συμβουλές διατροφής που θα βοηθήσουν τα παιδιά να ψηλώσουν πιο γρήγορα

Οι ειδικοί στην υγεία μοιράζονται εύκολες ασκήσεις και συμβουλές διατροφής που θα βοηθήσουν τα παιδιά να ψηλώσουν πιο γρήγορα.

βλέπετε 1 έως 15 από 332
Σελίδα:  1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  τελευταία σελίδα
Athens Half Marathon EXPO

Fitness Awards

Πρέπει να διαβάσετε
26 Ιαν 23
Job alert! Αναζητούμε Γυμναστές-Προπονητές
RunningNews.gr
Αναζητούμε Γυμναστές-Προπονητές για πλήρη ή μερική απασχόληση για τη στελέχωση νέου γυμναστηρίου στα Βόρεια Προάστια.
03 Νοέ 22
9-12 Νοεμβρίου η ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2022
Λίγες μέρες έμειναν μέχρι η ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2022 να ανοίξει τις πύλες της για το ευρύ κοινό, να υποδεχτεί το σύνολο των δρομέων του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας καθώς θα παραλάβουν από τον εκθεσιακό χώρο το kit της συμμετοχής τους αλλά και τους 180 εκθέτες από τον ευρύτερο χώρο του αθλητισμού, της υγείας, της ευεξίας, της διατροφής, του αθλητικού τουρισμού και της αποκατάστασης.
06 Οκτ 22
Προπονήσου με τους Rundome Runners και τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο ενόψη του Αυθεντικού Μαραθωνίου
Το Rundome κάνει την εμφάνιση στους δρόμους της Αθήνας από αυτή την Τρίτη 11/10 με το πιο δυναμικό Running Community της πόλης! Τρέξε μαζί μας κάθε βδομάδα στις πιο εμβληματικές διαδρομές, στο κέντρο της Αθήνας, εκεί που χτυπάει η καρδιά του Running.
16 Σεπ 22
Αυτό είναι το πιο soft παπούτσι της New Balance

Για το μόνο που μπορούμε να είμαστε σίγουροι σε αυτόν τον κόσμο είναι πως τα πάντα αλλάζουν. Το Fresh Foam X More v4 είναι το πιο απορροφητικό παπούτσι της New Balance. Για σένα που θέλεις να τρέξεις περισσότερο.©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse