Thessaloniki Night Half Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Trinews.gr NSCoaching My Athlete Energy Photos Energy Races Kasimis Training
Άρθρα
Saucony

Lamia Night Run

Aktios Half Marathon

Marathon Half Marathon

Cardio Run

X-treme Stores
15 Σεπ 22
Μάθε 7 σημαντικούς αριθμούς που μετράνε την υγεία της καρδιάς μας
fmh.gr
Τόσο στον τομέα της καρδιολογίας, όσο και στην ιατρική γενικότερα, είναι μεγαλύτερο το όφελος της πρόληψης σε σχέση με αυτό της θεραπείας. Σημασία δεν έχει μόνο να προλάβουμε μία κατάσταση και να αποφύγουμε ένα καρδιακό επεισόδιο, αλλά, σε περίπτωση που συμβεί, να αποφύγουμε να επαναληφθεί.
12 Σεπ 22
Τι είναι το Σύνδρομο Ταρσιαίου Σωλήνα και ποια είναι τα συμπτώματα
fmh.gr
Το σύνδρομο ταρσιαίου σωλήνα (Tarsal Tunnel Syndrome) αφορά την βλάβη του κνημιαίου νεύρου. Το κνημιαίο νεύρο πορεύεται μεταξύ του ταρσιαίου σωλήνα, οστών και συνδέσμων του συμπλέγματος της ποδοκνημικής.
05 Σεπ 22
Πονοκέφαλος κατά και μετά την άσκηση: Γιατί συμβαίνει;
fmh.gr
Ο πονοκέφαλος που μπορεί να προκληθεί από την άσκηση συνήθως εμφανίζεται κατά την διάρκεια η μετά από παρατεταμένη ή επίπονη αθλητική δραστηριότητα. Κάποιες από αυτές τις δραστηριότητες, μπορεί να είναι το τρέξιμο, η κωπηλασία, το κολύμπι, το τένις και η άρση βαρών.
03 Σεπ 22
Προσοχή: Η φυσική άσκηση δεν βοηθά στο σύνδρομο long-Covid
Τους τελευταίους μήνες, η ιατρική κοινότητα έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στο σύνδρομο της μακράς Covid ή αλλιώς long-Covid η οποία φαίνεται να πλήττει ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων. Περίπου ένας στους οκτώ ενηλίκους που μολύνονται από τον ιό
29 Ιουν 22
Φυσική Άσκηση: Διαφοροποιούνται τα Οφέλη Ανάλογα με την Ώρα που θα Ασκηθούμε;
Κάθε άνθρωπος που επιλέγει να ασκηθεί, κάνει αυτή την απόφαση για διαφορετικούς λόγους. Ορισμένοι άνθρωποι αρχίζουν τη φυσική άσκηση με σκοπό να αντιμετωπίσουν κάποια χρόνια νόσο, όπως η υπέρταση, άλλοι επιθυμούν να βελτιώσουν τη μυϊκή τους δύναμη
28 Μαϊ 22
Ασκήσεις και συμβουλές διατροφής που θα βοηθήσουν τα παιδιά να ψηλώσουν πιο γρήγορα

Οι ειδικοί στην υγεία μοιράζονται εύκολες ασκήσεις και συμβουλές διατροφής που θα βοηθήσουν τα παιδιά να ψηλώσουν πιο γρήγορα.

23 Μαϊ 22
Ιερολαγονίτιδα: Τι είναι και ποια η αντιμετώπισή της
Η ιερολαγονίτιδα είναι μία πάθηση που λαμβάνει χώρα στα κατώτερα σπονδυλικά σώματα της σπονδυλικής στήλης μετά τους οσφυϊκούς σπονδύλους και πριν τον κόκκυγα. Η άρθρωση που δημιουργείται μεταξύ αυτών και του εκάστοτε σύστοιχου λαγονίου οστού όταν φλεγμαίνει ονομάζεται «ιερολαγονίτιδα».
20 Μαϊ 22
Κάψιμο μυών με το τρέξιμο: Ισχύει ότι χάνεις μυϊκή μάζα;
fmh.gr
Πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν το τρέξιμο προκειμένου να δυναμώσουν και να διαμορφώσουν την εικόνα του σώματός τους. Αντίθετα, άλλοι τρέμουν στη σκέψη του, φοβούμενοι την απώλεια της μυϊκής μάζας που μπορεί να επέλθει από αυτό.
12 Μαϊ 22
Πως καταλαβαίνεις ότι έπαθες θλάση στα πλευρά και πως να το αντιμετωπίσεις
fmh.gr
Η Θωρακική Μοίρα της Σπονδυλικής Στήλης  (Θ.Μ.Σ.Σ.) ξεκινά με ένα στενό άνοιγμα προς τα πάνω (άνω θωρακικό στόμιο) και μεγαλύτερο άνοιγμα προς τα κάτω (κάτω θωρακικό στόμιο).
25 Απρ 22
Η τακτική σωματική δραστηριότητα συντελεί στη μείωση του κινδύνου καρδιακών παθήσεων

Το να είστε σωματικά δραστήριοι είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για την καρδιά σας. Το να κινείτε το σώμα σας μόνο 30 λεπτά την ημέρα είναι αρκετό για να βελτιώσετε την υγεία της καρδιάς σας

19 Μάρ 22
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΥΠΝΟΥ 2022. Ή αλλιώς το πιο φυσικό μυστικό στη ζωή ενός αθλητή!
xtr.gr
Οι αθλητές γνωρίζουν ότι η σωματική δραστηριότητα είναι ένα σημαντικό συστατικό ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Η τακτική άσκηση αυξάνει τη μακροζωία και μειώνει τους κινδύνους καρδιαγγειακών παθήσεων, του διαβήτη και ορισμένων μορφών καρκίνου. Η άσκηση μπορεί επίσης να μειώσει τον κίνδυνο για άγχος και κατάθλιψη και μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα.
01 Μάρ 22
Σε ποια επίπεδα Έντασης της Άσκησης καταναλώνουμε περισσότερο Σωματικό Λίπος
Μιχαήλ Πολυτσάκης

Το αιώνιο πρόβλημα χιλιάδων Δρομέων αλλά και χιλιάδων ατόμων που αθλούνται έστω και ερασιτεχνικά, είναι το πώς θα μειώσουν το Σωματικό Βάρος τους, μειώνοντας το Σωματικό Λίπος τους και διατηρώντας τον Μυικό Ιστό τους, ώστε να χάσουν κιλά αλλά να διατηρήσουν τους Μύες τους και την δύναμη αυτών.

15 Φεβ 22
Αθλητές και κορωνοϊός: Ο απαραίτητος έλεγχος μετά τη νόσηση σύμφωνα με τους ειδικούς
Η υπερπροσπάθεια που καταβάλλει ένας αθλητής ή μία αθλήτρια είναι συνήθως επίπονη για το ανθρώπινο σώμα, και όσο μεγαλύτερες μπορεί να είναι οι αγωνιστικές απαιτήσεις τόσο πιο αυξημένες είναι και αυτές από τον ανθρώπινο οργανισμό. Όμως πολλές φορές η μοίρα παίζει επικίνδυνα
04 Φεβ 22
Άσκηση και Άθληση μετά από λοίμωξη με COVID-19
Η νόσος COVID-19 προκαλείται από τον κορωνοϊό SARS-CoV-2. Ο ιός αυτός έχει στην επιφάνειά του την πρωτεΐνη-ακίδα (Spike ή S πρωτεΐνη, που δίνει και τη χαρακτηριστική μορφή κορώνας στον ιό) η οποία προσκολλάται, όπως το κλειδί στην κλειδαριά, σε μια πρωτεΐνη- υποδοχέα
22 Ιαν 22
Μυοσκελετικός πόνος: Τι ρόλο παίζει το άγχος και η καθιστική ζωή;
Ο πόνος στον ώμο, τον αυχένα, την πλάτη και τη μέση δεν εμφανίζεται ως δια μαγείας, αλλά μπορεί να εξαφανιστεί ή να μειωθεί σημαντικά και μόνο με την αλλαγή του τρόπου ζωής μας.
βλέπετε 1 έως 15 από 323
Σελίδα:  1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  τελευταία σελίδα
Athens Company Run

Marathon Half Marathon

Mykonos Running Festival

Runster.gr

Πρέπει να διαβάσετε
21 Σεπ 22
Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο Σ.Ε.Φ το Athens Company Run 2022 - Δήλωσε συμμετοχή με την ομάδα του RunningNews.gr
Παράλληλα με τους 10ους Εθνικούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού, ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας, διοργανώνει το δρομικό γεγονός Athens Company Run, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022. Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει 2 διαδρομές αποστάσεων 5χλμ και 10χλμ.
16 Σεπ 22
Αυτό είναι το πιο soft παπούτσι της New Balance

Για το μόνο που μπορούμε να είμαστε σίγουροι σε αυτόν τον κόσμο είναι πως τα πάντα αλλάζουν. Το Fresh Foam X More v4 είναι το πιο απορροφητικό παπούτσι της New Balance. Για σένα που θέλεις να τρέξεις περισσότερο.

15 Σεπ 22
Mykonos Running Festival: Ιδανικές αγωνιστικές συνθήκες και προνομιακές τιμές διαμονής για όλους τους συμμετέχοντες
Ραντεβού στη Μύκονο για μία ασύγκριτη δρομική εμπειρία, με ιδανικές αγωνιστικές συνθήκες και με προνομιακές τιμές διαμονής, δίνουν δρομείς και οικογένειες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα λάβουν μέρος στο 1ο Mykonos Running Festival!
14 Σεπ 22
Αυτό ειναι το «παράνομο» παπούτσι της New Balance
To FuelCell SuperComp Trainer είναι ασυμβίβαστα γρήγορο. Οι κανόνες έχουν δημιουργηθεί για να οριοθετούν ένα παιχνίδι σαν τον φράχτη που οριοθετεί ένα οικόπεδο. Εάν σπάσεις τις τάβλες που το περιβάλουν, όλος ο ορίζοντας ανοίγεται μπροστά σου!


©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse