Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Trinews.gr NSCoaching My Athlete Energy Photos Energy Races Kasimis Training
Άρθρα
Saucony

Crete Marathon

Volos Half Marathon

Nafplio Marathon

Aigialeia Half Marathon

Taygetos Challenge

X-treme Stores
27 Ιαν 23
Αυτοεκπληρούμενη Προφητεία: Γιατί αποτυγχάνεις πριν καν ξεκινήσεις;
Πάρης Παπαχρήστος
Έχεις θέσει ως στόχο να μειώσεις το βάρος σου αλλά παράλληλα σκέφτεσαι ότι δεν θα το καταφέρεις ποτέ; Όπως εξάλλου σου συνέβη και στην προηγούμενες σου προσπάθειες πλην της πρώτης. Πλην της πρώτης σου δίαιτας; Θα σου εξηγήσω παρακάτω γι΄αυτήν την εξαίρεση
20 Ιαν 23
Αγάπα τον άνθρωπο, γιατί είσαι εσύ. Εφόδια ζωής, Αγάπης κι Αξίας, για αθλητές και αθλούμενους.
Επιμέλεια: Στέφανος Αντωνάκης
Το κλείσιμο του 2022 συνέπεσε με την απώλεια ενός μεγάλου ανθρώπου. Ο αείμνηστος Γιάννης Διακογιάννης (1931-2022), ο πατριάρχης της ελληνικής αθλητικής δημοσιογραφίας δεν βρίσκεται πλέον μαζί μας. Πρωτοπόρος στο χώρο του, έδειξε το δρόμο σε όλους τους νεότερους. Ίδρυσε τις αθλητικές ειδήσεις αλλά και την ιστορική «Αθλητική Κυριακή»
24 Δεκ 22
Πεζοπορικές Συνήθειες και Ενδιαφέροντα
Άρθρο του Κων/νου Πατερόπουλου
Στο πλαίσιο του πανελληνίου συνεδρίου της ΕλλΕΕΔΑΑ (Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής) που διεξήχθη 25-27/11/22 στην Θεσ/νίκη , με θέμα «Αθλητισμός, Τουρισμός και Αναψυχή. Μοχλοί Οικονομικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης»
17 Δεκ 22
Συνήθειες και ενδιαφέροντα στο δρομικό κίνημα
Άρθρο του Κων/νου Πατερόπουλου
Στο πλαίσιο του πανελληνίου συνεδρίου της ΕλλΕΕΔΑΑ (Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής) που διεξήχθη 25-27/11/22 στην Θεσ/νίκη , με θέμα «Αθλητισμός, Τουρισμός και Αναψυχή. Μοχλοί Οικονομικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης», συμμετέχοντας στην στρογγυλή τράπεζα «Αθλητικές Διοργανώσεις: Αντίκτυπος στον τουρισμό, οικονομία και κοινωνία»
12 Δεκ 22
Συμπληρώματα κρεατίνης: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις
fmh.gr

Τα συμπληρώματα κρεατίνης είναι πολύ δημοφιλή ανάμεσα στους αθλητές καθώς και στους ελεύθερα ασκούμενους στα γυμναστήρια (μαζικός αθλητισμός). Η χρήση τους πραγματοποιείται για αύξηση της μυϊκής μάζας, για βελτίωση της επίδοσης (κυρίως από αθλητές)

27 Οκτ 22
Athens Authentic Marathon 2022 – Λίγο πριν την εκκίνηση!
xtr.gr
Οι περισσότεροι προπονητές θεωρούν ότι το πιο σημαντικό στοιχείο στην προετοιμασία για ένα μαραθώνιο είναι το τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων με μια προοδευτική αύξηση των μεμονωμένων αποστάσεων.
15 Οκτ 22
Παιδική παχυσαρκία, αθλητισμός, διαπαιδαγώγηση
Δυστυχώς κατέχουμε την πρώτη θέση στην Ευρώπη στην παιδική παχυσαρκία ενώ 6 στους 10 ενήλικες είναι παχύσαρκοι και το 70% δεν γυμνάζεται καθόλου. Παχυσαρκία = φλεγμονή στους ιστούς – κόπωση – κατάθλιψη –άγχος –αϋπνία – ελάττωση λειτουργιάς των μυών.
11 Οκτ 22
Χαμένοι στους χρόνους των ρολογιών
Κώστας Μονοκρούσος
Συχνά απορώ με τον εαυτό μου αλλά και με τους συν/αθλητές μου, όταν σε συζητήσεις που κάνουμε υπάρχει απουσία κοινής λογικής. Πράγμα που φαίνεται να έχει επηρεάσει το σύνολο του δρομικού κινήματος. Νομίζω έχουμε πάρει αντίθετη κατεύθυνση από τον πραγματικό στόχο του αθλητισμού που είναι η υγεία.
28 Σεπ 22
Τι είναι τελικά ο υδάτινος διάδρομος και σε τι χρησιμεύει πέραν της αποθεραπείας;
Ευρώπη Κακογιαννάκη - myathlete
Είναι ένας κανονικός διάδρομος με τη μεγάλη διαφορά ότι βρίσκεται μέσα στο νερό. Αποτελείται από εξειδικευμένα υλικά που αντέχουν στο νερό. Η ένταση ρυθμίζεται ηλεκτρονικά ανάλογα με το επίπεδο του αθλητή.
23 Σεπ 22
Μπορεί η συστηματική άσκηση να με κάνει καλύτερο στη δουλειά μου;
Γιώργος Μυζάλης – myathlete
Μια φράση επαναλαμβάνεται από τα χείλη όλων όσοι ασχολούμαστε συστηματικά με την άσκηση, είτε αυτή είναι το τρέξιμο, είτε η τακτική επίσκεψη στο γυμναστήριο, είτε η κολύμβηση, κ.ο.κ.: «με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος/η στη δουλειά μου και όχι μόνο»
22 Σεπ 22
Κάνει να πίνω καφέ το πρωί με άδειο στομάχι;
fmh.gr
Οι περισσότεροι το πρωί, με το που ξυπνήσουν θέλουν να γευτούν τον καφέ τους. Ο καφές το πρωί με άδειο στομάχι, (νηστικοί) δηλαδη έχει επιπτώσεις στον οργανισμό μας ή όχι;
19 Σεπ 22
10 συμβουλές για να ξεκινήσετε να τρέχετε νωρίς το πρωί
fmh.gr
Υπάρχουν τόσοι πολλοί υπέροχοι λόγοι για να τρέχεις το πρωί. Είναι ένας υπέροχος τρόπος για να ξυπνήσετε. Όχι μόνο σας δίνει μια μεγάλη ενεργειακή ώθηση, αλλά σας κάνει να νιώθετε σαν να έχετε καταφέρει κάτι ακόμα πριν καν ξεκινήσει η μέρα σας. Μπορεί ακόμη και να διαπιστώσετε
30 Αυγ 22
Εργομέτρηση τρεξίματος: Οδηγός Επιβίωσης
Αλέξανδρος Δημητριάδης - running coach myathlete
Καθώς το αθλητικό κίνημα συνεχίζει να ανθίζει με γοργούς ρυθμούς η εργομέτρηση κερδίζει όλο και περισσότερο κόσμο ο οποίος ναι μεν δεν αμοίβεται από τον αθλητισμό αλλά σίγουρα επιθυμεί να ασκείται όσο πιο στοχευμένα και ασφαλέστερα του επιτρέπεται.
23 Αυγ 22
Κεραυνοί και καταιγίδες: οδηγός επιβίωσης αν σας βρουν ενώ τρέχετε
Σίγουρα θα έχετε ακούσει αρκετές ιστορίες για ανθρώπους που χτυπήθηκαν από κεραυνούς, όταν βρίσκονταν σε κάποια βουνοκορφή ή βουνοπλαγιά, άλλα ακόμη και σε μέρη με χαμηλότερο υψόμετρο. Αρκετοί από αυτούς είχαν, δυστυχώς, άσχημη κατάληξη ενώ άλλοι την γλίτωσαν ως εκ θαύματος
12 Ιουλ 22
Ποια οφέλη παίρνουμε από την συμμετοχή σε αγώνες τρεξίματος?
Τα τελευταία χρόνια (αν εξαιρέσουμε τα τελευταία 2 λόγω της πανδημίας) πραγματοποιούνται κατά μέσο όρο τουλάχιστον 200 επίσημοι αγώνες δρόμου πόλης ή βουνού. Ο αριθμός των διοργανώσεων είχε αυξητική τάση γεγονός που υποδηλώνει την αύξηση του ενδιαφέροντος
βλέπετε 1 έως 15 από 299
Σελίδα:  1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  τελευταία σελίδα
Athens Half Marathon EXPO

Fitness Awards

Πρέπει να διαβάσετε
26 Ιαν 23
Job alert! Αναζητούμε Γυμναστές-Προπονητές
RunningNews.gr
Αναζητούμε Γυμναστές-Προπονητές για πλήρη ή μερική απασχόληση για τη στελέχωση νέου γυμναστηρίου στα Βόρεια Προάστια.
03 Νοέ 22
9-12 Νοεμβρίου η ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2022
Λίγες μέρες έμειναν μέχρι η ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2022 να ανοίξει τις πύλες της για το ευρύ κοινό, να υποδεχτεί το σύνολο των δρομέων του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας καθώς θα παραλάβουν από τον εκθεσιακό χώρο το kit της συμμετοχής τους αλλά και τους 180 εκθέτες από τον ευρύτερο χώρο του αθλητισμού, της υγείας, της ευεξίας, της διατροφής, του αθλητικού τουρισμού και της αποκατάστασης.
06 Οκτ 22
Προπονήσου με τους Rundome Runners και τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο ενόψη του Αυθεντικού Μαραθωνίου
Το Rundome κάνει την εμφάνιση στους δρόμους της Αθήνας από αυτή την Τρίτη 11/10 με το πιο δυναμικό Running Community της πόλης! Τρέξε μαζί μας κάθε βδομάδα στις πιο εμβληματικές διαδρομές, στο κέντρο της Αθήνας, εκεί που χτυπάει η καρδιά του Running.
16 Σεπ 22
Αυτό είναι το πιο soft παπούτσι της New Balance

Για το μόνο που μπορούμε να είμαστε σίγουροι σε αυτόν τον κόσμο είναι πως τα πάντα αλλάζουν. Το Fresh Foam X More v4 είναι το πιο απορροφητικό παπούτσι της New Balance. Για σένα που θέλεις να τρέξεις περισσότερο.©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse