Under Armour Clone
Thessaloniki Half Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Trinews.gr NSCoaching My Athlete Energy Photos Energy Races Kasimis Training
Ενημέρωση
Saucony
Kallithea Half Marathon
Efklios Marathon
Olympic Health Run
X-treme Stores

15 Ιουν 21
Η λίστα των καλύτερων Ελλήνων μαραθωνοδρόμων 2021 ανανεωμένη με τις επιδόσεις του Μαραθωνίου Κρήτης
Επιμέλεια: Κώστας Παλάντζας
Μαραθώνιος ενάμισυ χρόνο μετά. Τόσο ήταν ήταν το διάστημα που πέρασε από τις 10 Νοεμβρίου 2019 όταν έγινε ο Αυθεντικός. Από τότε, όλοι οι αγώνες αυτής της απόστασης στη χώρα μας αναβάλλονταν, ματαιώνονταν ή άλλαζαν ημερομηνία χωρίς ούτε στη νέα ημέρα να γίνουν
15 Ιουν 21
Η λίστα των καλύτερων Ελληνίδων μαραθωνοδρόμων 2021 ανανεωμένη με τις επιδόσεις του Μαραθωνίου Κρήτης
Επιμέλεια: Κώστας Παλάντζας
Μαραθώνιος ενάμισυ χρόνο μετά, όπως γράφαμε και στη λίστα των ανδρών (Η λίστα των καλύτερων Ελλήνων μαραθωνοδρόμων 2021 ανανεωμένη με τις επιδόσεις του Μαραθωνίου Κρήτης). Τόσο ήταν ήταν το διάστημα που πέρασε από τις 10 Νοεμβρίου 2019 όταν έγινε ο Αυθεντικός
29 Απρ 21
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με επιστροφή στους αγώνες!
RunningNews.gr
Φτάνοντας σε αυτό το Πάσχα οι ευχές μας για Καλή Ανάσταση ταυτίζονται με τις ευχές για "Καλή Λευτεριά" και επαναφορά στην καθημερινότητα μας με λιγότερες ανησυχίες.
26 Φεβ 21
Γιατί στο Μπάσκετ δεν κολλάει...
Κείμενο: Γιώργος Σπύρος
Ξέρω γινόμαστε λίγο γραφικοί με αυτή την ατάκα αλλά δεν γίνεται να αφήσουμε ξανά ασχολίαστη αυτή την κραυγαλέα αδικία και την ανισότητα στην εφαρμογή των νόμων.
01 Ιαν 21
Το 2021 είναι εδώ! Καλή Χρονιά με αισιοδοξία!
RunningNews.gr
Είστε έτοιμοι; ΠΑΜΕ!!! Το 2021 μόλις ξεκίνησε! Καλή Χρονιά, Καλά Χιλιόμετρα, Καλές Διαδρομές, Καλούς Αγώνες όταν με το καλό μας το επιτρέψουν και να επιστρέψουμε όλοι μαζί υγιείς.
24 Δεκ 20
Καλά δρομικά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά!
RunningNews.gr
Μπήκαμε πλέον σε γιορτινή εβδομάδα και όλοι εδώ στο RunningNews.gr ειμαστε έτοιμοι να κάνουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά! Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές, Καλά Χριστούγεννα, Καλή Πρωτοχρονιά και με το καλό μας έρθει το νέο έτος.
22 Δεκ 20
Η τελική λίστα του έτους: Οι καλύτεροι Έλληνες Μαραθωνοδρόμοι για το 2020
Επιμέλεια: Κώστας Παλάντζας
Κάθε χρόνο στο αντίστοιχο θέμα μας μιλούσαμε για τη διαρκή πρόοδο του δρομικού κινήματος, την αύξηση των δρομέων που πετυχαίνουν ικανοποιητικό χρόνο κάτω των 3 ωρών, και βέβαια για τους κορυφαίους Έλληνες δρομείς που κατακτούσαν τις πρώτες θέσεις στον πίνακα των καλύτερων Ελλήνων μαραθωνοδρόμων.
22 Δεκ 20
Η τελική λίστα του έτους: Οι καλύτερες Ελληνίδες Μαραθωνοδρόμοι για το 2020
Επιμέλεια: Κώστας Παλάντζας
243 πέρυσι, μόλις 6 φέτος. Λόγω της πανδημίας covid-19 έγιναν ελάχιστοι αγώνες στο 2020, με συνέπεια η λίστα των καλύτερων Ελληνίδων μαραθωνοδρόμων 2020 να είναι υποτυπώδης. Αν συνοψίσουμε, θα δούμε ότι μόνο τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο έγιναν απροβλημάτιστα Μαραθώνιοι
16 Νοέ 20
Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε κάθε γιατρό και στο ιατρικό προσωπικό
RunningNews.gr
Στις δύσκολες στιγμές που περνάμε, απευθύνουμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους γιατρούς, νοσηλευτές, το ιατρικονοσηλευτικό προσωπικό, στους συντηρητές των μηχανημάτων, τις καθαρίστριες, για τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν, με πολύ μεγάλο φόρτο στη δουλειά τους, και με τον κίνδυνο να νοσήσουν και οι ίδιοι. Και μη ξεχνάμε. Ως δρομείς...
20 Μαϊ 20
Έκκληση για προσφορά αιμοπεταλίων για τη μικρή Ναυπάκτια Αναστασία
Υπάρχει ανάγκη προσφοράς αιμοπεταλίων για την κόρη μας, Αναστασία Γκέκα (9 ετών) , η οποία νοσηλεύεται στην Ογκολογική Κλινική ΕΛΠΙΔΑ.
16 Απρ 20
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με 15 χρόνια RunningNews.gr
Αυτό το Πάσχα είναι για όλους κάπως διαφορετικό εξαιτίας της επικαιρότητας του κορονοϊου. Μένουμε περισσότερο σπίτι, προπονούμαστε λιγότερο, δεν έχουμε αγώνες και βεβαίως προσπαθούμε να τρέχουμε μακριά από συνωστισμό και εστίες κορονοϊου.
15 Απρ 20
Η τελική λίστα για τουλάχιστον ως το καλοκαίρι, των καλύτερων Ελλήνων και Ελληνίδων μαραθωνοδρόμων 2020
Επιμέλεια: Κώστας Παλάντζας
Αυτό είχαμε γράψει στην πρώτη έκδοση της λίστας στις 3 Μαρτίου, αλλά ήταν δυστυχώς μόνο η αρχή. Μετά το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου δεν ξαναέγινε Μαραθώνιος, πουθενά στον κόσμο. Ως το καλοκαίρι δεν πρόκειται να γίνει, αλλά ακόμη και αν σε κάποια χώρα αρθούν όλα τα περιοριστικά μέτρα
12 Μάρ 20
Κοροναϊος στην Ιταλία: Σκηνές από το μέλλον της Ελλάδας;
RunningNews.gr

Εχτές ο Ιταλός πρωθυπουργός ανακοίνωσε την επέκταση των μέτρων για τον περιορισμό του COVID-19. Στα αυστηρά μέτρα που ήδη περιελάμβαναν απαγόρευση άσκοπων μετακινήσεων κτλ, προστέθηκε το κλείσιμο όλων των καταστημάτων εστίασης και εμπορίου για 14 μέρες.

09 Μάρ 20
Σε αναμονή ενημέρωσης για τον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης και τη νέα ημερομηνία του Ημιμαραθωνίου Αθήνας
RunningNews.gr
Το ντόμινο των αναβολών μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και κυρίως μαζικών αγώνων δρόμου συνεχίζεται. Ειδικά σήμερα, μετά και τις νέες οδηγίες του Υπουργείου Υγείας , ανακοινώθηκαν εννέα αναβολές αγώνων δρόμου. Έτσ φαίνεται πως δεν θα μείνει ανεπηρέαστη
09 Μάρ 20
Μήπως η λύση είναι να κάνουμε κανονικά αγώνες μετά από αγιασμό και θεία κοινωνία των δρομέων (?)
RunningNews.gr

Η συνεχής αναβολή αγώνων έχει προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό στη δρομική κοινότητα. Ήδη πολλοί δρομείς είναι σε αδιέξοδο καθώς βλέπουν τις προετοιμασίες μηνών να είναι έτοιμες να τιναχτούν στον αέρα, μην μπορώντας να τρέξουν στους Μαραθώνιους που προγραμμάτιζαν.

βλέπετε 1 έως 15 από 253
Σελίδα:  1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  τελευταία σελίδα
HOKA One One

Athens Company Run

Runster

Olympic Day Run

Πρέπει να διαβάσετε
16 Σεπ 21
UA HOVR™ Mega 2 Clone: Τεχνολογικά Εξελιγμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις κάθε Δρομέα!
Η τεχνολογία στο επάνω μέρος του Mega 2 Clone, προσαρμόζεται ανάλογα με το σχήμα και το πάτημα του ποδιού κάθε δρομέα, με σκοπό να αποτρέπει τις τριβές που μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς.
14 Σεπ 21
Τρέξε στον κορυφαίο Ημιμαραθώνιο του Navarino Challenge
Το Navarino Challenge, η κορυφαία γιορτή του αθλητικού τουρισμού επιστρέφει για 9η χρονιά στην Costa Navarino και την Πύλο, στη Μεσσηνία, ενώνοντας ανθρώπους όλων των ηλικιών και όλων των δυνατοτήτων, ερασιτέχνες και επαγγελματίες. Με το παγκόσμιο μήνυμα «ο αθλητισμός ενώνει»
03 Σεπ 21
New Balance Lerato: Περισσότερα χιλιόμετρα… γρηγορότερη αποκατάσταση…
Επιμέλεια: Γιωργος Σπύρος
Από καινοτομία που εξελίχθηκε σε απαίτηση, η προσθήκη πλάκας ανθρακονημάτων κυριαρχεί πλέον στη σχεδίαση των κορυφαίων αθλητικών παπουτσιών του κόσμου και γράφει το νέο κεφάλαιο στη βίβλο του τρεξίματος σε σελίδες γεμάτες (επιστροφή) ενέργεια(ς).
26 Αυγ 21
Πήγαινε το τρέξιμό σου μπροστά με το νέο βραβευμένο adidas 4DFWD
Η adidas παρουσιάζει τη νέα έκδοση του running παπουτσιού, adidas 4DFWD, που αποτελεί το επόμενο βήμα στην καινοτομία της σχεδιασμένης με βάση data, 3D printed ενδιάμεσης σόλας, η οποία δημιουργήθηκε για να σε πηγαίνει μπροστά.
19 Αυγ 21
Ξεκίνησε ο Άγης την προσπάθεια του «2421 χιλιόμετρα για την κλιματική αλλαγή» (UPDATE 10/9)
Είμαι ο Άγης Εμμανουήλ, είμαι ηθοποιός, αλλά  τα τελευταία 7 χρόνια η ενασχόληση μου με την υπεραπόσταση έχει κερδίσει μεγαλύτερο μέρος στην καρδιά μου από ότι το θέατρο.


©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse