Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Acerbis Sportitalia blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Ειδήσεις
Quantum Nicosia Marathon

Saucony

Ecolife



Heday Road

Kiriakideia Filothei

Vouliagmeni Lake Run

Poseidon Half Marathon

X-treme Stores
Douni Health
22 Οκτ 12 ← πίσω

Ανάμεικτα συναισθήματα από τον Βαρτζάκειο Δρόμο στο Φάληρο – Παπανδρεόπουλος και Μακρίδη νικητές

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε ο ο 26ος Βαρτζάκειος Δρόμος του διοργανωτή ΣΔΥ Πειραιά που διεξήχθη την Κυριακή 21 Οκτωβρίου. Ο αγώνας για πρώτη φορά έγινε με κέντρο το Σ.Ε.Φ. και διαδρομή στο Φαληρικό Δέλτα και ήταν απόστασης 15χλμ για τους μεγάλους και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους περισσότερους από τους 700 περίπου συμμετέχοντες σε μια σχετικά δροσερή μέρα μετά τις υπερβολικές ζέστες αυτού του Οκτωβρίου.



Δυστυχώς, η πολύ άτυχη στιγμή της διοργάνωσης αφορούσε των αγώνα 2χλμ των παιδιών, πολλά από τα οποία μπλέχτηκαν με τους μεγάλους και χάθηκαν. Η διοργάνωση αναγνώρισε την οργανωτική ευθύνη της και ακόμα περισσότερο την ηθική της ευθύνη απέναντι στους εκκολαπτόμενους δρομείς που έφυγαν με άσχημα συναισθήματα από το Φάληρο.

Με αυτό το συμβάν η διοργάνωση δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επιτυχημένη, όμως δεν μπορούμε να αναγνωρίζουμε για άλλη μια φορά την προσπάθεια ενός ιστορικού συλλόγου δρομέων για το στήσιμο μια δρομικής γιορτής με πολλαπλά μηνύματα. Αξίζει να σημειώσουμε μάλιστα πως ο αγώνας είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα με ένα μέρος του ποσού συμμετοχής να πηγαίνει στον σύλλογο για αστέγους ¨Κλίμακα".

Στο αγωνιστικό μέρος, από νωρίς ξεχώρισαν τρεις δρομείς, ο Παναγιώτης Παπανδρεόπουλος, ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης και ο Γιάννης Χαμοδρακας. Στο πρώτο μισό Παπανδρεόπουλος και Χαμόδρακας είχαν πάρει μια μικρή διαφορά από τον Σκουλαρίκη, ο οποίος όμως στη συνέχεια ανέκαμψε, προσπέρασε τον Χαμόδρακα που είχε αρχίσει να κόβει ρυθμό και έφτασε τον Παπανδρεόπουλο. Στη συνέχεια όμως ο Παπανδρεόπουλος ήταν αρκετά δυνατός για να ξαναπάρει ενα μικρο προβάδισμα και να το κρατήσει ως το τέλος τερματίζοντας πρώτος σε 53:20. Δεύτερος ο Σκουλαρίκης με 53:28 και τρίτος ο Χαμόδρακας με 53:47. Στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Ελίνα Μακρίδη (1:09:22), δεύτερη η Έλενα Λεβεντάκη (1:09:55) και τρίτη η Πέγκυ Στάρφα (1:11:51)

Τα αναλυτικά αποτελέσματα εδώ:

http://www.runningnews.gr/item.php?id=12627


Διαβάστε επίσης και το δελτίο τύπου του διοργανωτή ΣΔΥ Πειραιά

http://www.runningnews.gr/item.php?id=12637

* Για το φωτογραφικό υλικό ευχαριστούμε τους διοργανωτές

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Υγεία: Η άσκηση φάρμακο κατά πνευμονίας και γρίπης Το χιουμοριστικό βίντεο του Ημιμαραθωνίου Κρήτης για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο : «Τι θέση βγήκες;»

Poseidon Half Marathon
Σχετικές φωτογραφίες
Photo Photo Photo Photo Photo
 
Photo Photo
 
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Δοκιμάζουμε το Mizuno Wave Sky 7 - Η επιλογή μας για τα βασικά χιλιόμετρα της χρονιάς Τρέχουμε με το φως του Nitecore HA13 - Η οικονομική λύση για βραδινές διαδρομές
Γνωρίστε κάθε λεπτομέρεια για την Πρωτεΐνη - και τον σημαντικό της ρόλο στον οργανισμό & το τρέξιμο ΑΜΑ 2023: Διατροφικά Tips για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, Μέρος 3ο
Nutrition News

Suunto

Drink Ready

fitness awards

2sports hanger

algotreat freeze massage gel

Πρέπει να διαβάσετε
17 Νοέ 23
Τρέξιμο: Η προπονητική προετοιμασία για τη νέα χρονιά ξεκινάει στο RUNAWAY
Ο 40ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας πέρασε στην ιστορία και έτσι κλείνει για τους περισσότερους δρομείς ένας μεγάλος αγωνιστικός και προπονητικός κύκλος, ενώ όπως κάθε χρονιά η διοργάνωση συγκεντρώνει νέους φίλους του τρεξίματος που πλέον θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα.
13 Νοέ 23
Οι adidas Runners Athens δίνουν μοναδικό boost ενέργειας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας
Οι adidas Runners Athens εκτόξευσαν και φέτος την ενέργεια των δρομέων στα ύψη στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με πάρα πολλές δράσεις και περισσότερα από 600 μέλη του community να συμμετέχουν στη μεγαλύτερη δρομική γιορτή, αυτό το σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου.
27 Οκτ 23
Μια νέα σελίδα δημιουργείται στο Αγωνιστικό Running – με τα FAST-FWD NITRO ELITE & FAST-R NITRO ELITE!
Η εταιρεία αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τεχνολογία Nitro και δημιουργεί δύο ξεχωριστά μοντέλα το κάθε ένα σχεδιασμένο ειδικά έτσι ώστε να καλύπτει τις εκάστοτε ανάγκες για μικρές ή μεγάλες αποστάσεις.
24 Οκτ 23
Cryosauna Therapy: Προσφορά Θεραπεία Κρυοσάουνας για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο με 15 ευρώ!
Χάρη στις δυνατότητες της σύγχρονης επιστημονικής και τεχνολογικής εξέλιξης στην ιατρική, ο φυσικοθεραπευτής έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει παράλληλα νέες εξελιγμένες μορφές θεραπευτικών μέσων που ενισχύουν την θεραπευτική δράση και αντιμετωπίζουν μεγαλύτερη γκάμα προβλημάτων με ταχύτερα αποτελέσματα.
13 Οκτ 23
Εάν θες ένα μόνο παπούτσι για τρέξιμο, αυτό είναι το NB Fresh Foam X 1080
Για τον αμερικανικό κολοσσό στο χώρο των αθλητικών ειδών, το 1080 είναι το καλύτερο παπούτσι που κατασκευάζει, όπως περήφανα αναφέρει η New Balance, τοποθετώντας το στο μοναδικό σημείο που τέμνονται η επαυξημένη άνεση, οι επιδόσεις του υψηλότερου επιπέδου και η καθημερινή, έντονη χρήση.

©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse