Athens Authentic Marathon
Thessaloniki Night Half Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Acerbis Sportitalia NSCoaching My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Ενημέρωση
Saucony

VO2STORE.gif

NiteCore Vassilikos

Delos Trail Run

Marathon Half Marathon

Lamia Night Run

Kallithea night run

Cardio Run

Parga Race

X-treme Stores
Cetilar
03 Ιουν 16 ← πίσω

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Συμμετοχή αθλητών-τριών σε αγώνες του εξωτερικού

ΣΕΓΑΣ
Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να συμμετάσχουν αθλητές-τριες σε αγώνες του εξωτερικού χωρίς να έχει προηγηθεί ενημέρωση και έγκριση από την Ομοσπονδία.



Η τακτική αυτή αντίκειται στον Αθλητικό Νόμο και τους κανονισμούς της IAAF. 
Η ΕΠΕΟ ενημερώνει όλους τους προπονητές-τριες, αθλητές-τριες οι οποίοι προτίθενται να αγωνιστούν σε μίτινγκ του εξωτερικού να στέλνουν στην ΕΠΕΟ για έγκριση τουλάχιστον δέκα (10) ημέρες πριν το αίτημά τους με όλες τις σχετικές πληροφορίες μέσω του αρμόδιου προπονητή, αφού ενημερώσουν και τα σωματεία στα οποία ανήκουν.


Στο μέλλον δεν θα αναγνωρίζεται καμία επίδοση ή επίτευξη ορίου για συμμετοχή με την εθνική ομάδα σε μεγάλες διοργανώσεις, αν δεν έχει ακολουθηθεί η παραπάνω διαδικασία.  



Η Στεφανίδη στο 17ο Γκαλά γυναικών Φιλοθέης


5 ημέρες απέμειναν για τη διεξαγωγή του 17ου «Γκαλά Στίβου Γυναικών», που θα διεξαχθεί στις 8 Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη.



Οι αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στο άλμα επί κοντώ και στα 100μ. με εμπόδια έχουν ήδη μπεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς και εΊναι έτοιμες για μεγάλες επιδόσεις.



Στο επί κοντώ ξεχωρίζει η συμμετοχή της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας και αθλήτριας του Α.Ο.Φιλοθέης, Κατερίνας Στεφανίδη που με ήδη 2 νίκες στα Diamond Leagues και ατομικό ρεκόρ 4.90 και δύο φορές 4.75μ. στον ανοικτό στίβο, δείχνει έτοιμη για μεγάλες επιδόσεις.Μαζί της η Στέλλα-Ηρώ Λεδάκη με ατομικό ρεκόρ 4.50μ. που κυνηγάει το όριο για τους Ολυμπιακολυς Αγώνες του Ρίο και το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ.Η Κατερίνα Στεφανίδη θα έχει την ευκαρία να συναγωνιστεί με την αδερφή της Γεωργία Στεφανίδη με ατομικό ρεκόρ 4.15μ. και την κορασίδα Αριάδνη Αδαμοπούλου, επίσης αθλήτρια του Α.Ο.Φιλοθέης που με 3.90μ. κέρδισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου γυναικών.



Μεγάλη κούρσα αναμένεται και στα 100μ.εμπόδια με τις δυο καλύτερες ελληνίδες Ελισσάβετ Πεσιρίδου με ατομικό ρεκόρ 13.13 και Ολυμπία Πετσούδη με ατομικό ρεκόρ 13.15, να θέλουν να πιστοποιήσουν την καλή αγωνιστική τους κατάσταση εν όψει των μεγάλων συναντήσεων της χρονιάς.Μαζί τους η Κολομβιανή Maria-Brighit Merlano με ατομικό ρεκόρ 12.89, η Φινλανδή Nooralota Neziri με ατομικό ρεκόρ 12.98 και η περσινή Πρωταθλήτρια Ευρώπης στις νεάνιδες Elvira Herman από τη Λευκορωσία με ατομικό ρεκόρ 13.05


Η συνέντευξη τύπου θα δοθεί στις 7/6/2016,ημέρα Τρίτη και ώρα 12 το μεσημέρι στο στάδιο Φιλοθέης,Καλλιγά 77, Φιλοθέη.


Το πρόγραμμα
16.10 Ύψος(ΠΚ-Κ-Ν)
16.15 Μήκος (ΠΚ-Κ-Ν)
17.00 Επί κοντώ gala
17.10 100 μ. εμπ. (Κ)
17.15 Υψος gala
17.20 Μήκος gala - Τριπλούν gala
17.25 100μ. εμπ. gala
17.40 50 μ. ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΟΦ ΚΟΡΙΤΣΙΑ (6-7 ΣΕΙΡΕΣ)
18.20 100μ. (ΠΚ-Κ-Ν) (ΣΕΙΡΕΣ)
18.40 100μ. gala

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Πέτρος Καστανάς. «Θα υποχρεώσω σε ισοπαλία το πάρκισον» Συνέντευξη της Βουλευτού και Πρέσβειρας του Ελληνικού Αθλητισμού κας. Μαρίας Πολύζου στο Runningnews.gr για τη δράση του Run Bike Care

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Αυτοί είναι οι πιο συνηθισμένοι τραυματισμοί στο τρέξιμο Ρήξη Μηνίσκου – Η δύσκολη πάθηση στα γόνατα που εμφανίζεται και σε δρομείς
Πώς η πρωινή σωματική δραστηριότητα επηρεάζει τη διαχείριση του βάρους Ας ξεκινήσουμε με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια!
Nutrition News

Athens Company Run

Athens Marathon EXPO

Ironman Greece

Πρέπει να διαβάσετε
21 Σεπ 23
RUNAWAY στην Κηφισιά: Η καθημερινή σου «διέξοδος» για τρέξιμο (και όχι μόνο)
Run fast. Run far. Run away. Στο νέο running στέκι στα βόρεια προάστια της Αττικής!
Αναμονή τέλος. Το RUNAWAY Gate στην Κηφισιά (Γεωργίου Λύρα 53), ένας ανακαινισμένος πολυχώρος άθλησης, φτιαγμένος από δρομείς για δρομείς, άνοιξε την πύλη του και σoυ προσφέρει «διέξοδο» προς... τον καλύτερο εαυτό σου!
22 Αυγ 23
Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου τρέχουμε στο Athens Company Run 2023 - Δήλωσε συμμετοχή στα 5χλμ ή στα 10χλμ!
Το μοναδικό δρομικό γεγονός που έχει τόσο αγαπηθεί, επιστρέφει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 στον περιβάλλοντα χώρο του Ο.Α.Κ.Α. με αποστάσεις 5χλμ και 10χλμ.
07 Αυγ 23
Τρέξε στον πρώτο μαραθώνιο του Navarino Challenge 2023
Το Navarino Challenge επιστρέφει για 11η χρονιά, στις 13-15 Οκτωβρίου 2023 στην Costa Navarino και την Πύλο. Φέτος, οι πάνω από 40 αθλητικές δραστηριότητες του τριημέρου, θα πραγματοποιηθούν στα ξενοδοχεία W Costa Navarino και The Westin Resort Costa Navarino.
28 Ιουλ 23
Chiquita «It Peels So Good»: Από το 1870 ένα ταξίδι απόλαυσης από το καλό στο καλύτερο
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Η δράση και το συναίσθημα, τα σωματικά και ψυχικά οφέλη, το προϊόν και η στάση της εταιρίας: όλα περιέχονται σε τέσσερις λέξεις, με αυτή την πινελιά ειρωνείας και χαλαρότητας που αποτελούσε πάντα τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της Chiquita.

©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse