Advertisement
Energy Duathlon Karpenissi
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Αθλητικός Εξοπλισμός NSCoaching My Athlete Triathlon News Energy Races Kasimis Training
Καλεντάρι
Saucony
Ethic Sport

Outrun


Military Marathon
X-treme Stores

19 Φεβ 17 ← πίσω

2ος Εύκλειος Αγώνας Βουνού

O Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής "ΕΥΚΛΗΣ" προκηρύσσει  αγώνα δρόμου σε δασικό δρόμο, με την επωνυμία: «2ος ΕΥΚΛΕΙΟΣ Αγώνας Νότιου  Υμηττού»

Τρέχουμε, Γνωρίζουμε και Προστατεύουμε τον Υμηττό.

Ο αγώνας τελεί υπό την Αιγίδα του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α.(Οργανισμού Νεολαίας κ Άθλησης του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης), του Δήμου Ηλιούπολης, του ΣΠΑΥ (Σύνδεσμου Προστασίας κ Ανάπτυξης Υμηττού) και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ.

Ο 2ος     ΕΥΚΛΕΙΟΣ είναι αφιερωμένος στη μνήμη του αξέχαστου συναθλητή και φίλου μας Γιάννη Παπαματθαίου.

 

Σκοπός Αγώνα:

Ο αγώνας γίνεται για να γνωρίσουμε την περιοχή του Νότιου Υμηττού και να ευαισθητοποιήσουμε την κοινωνία στην ανάγκη προστασίας του. Μέρος των εσόδων των αγώνων θα δοθεί για την αναδάσωση τμήματος της διαδρομής, στην περιοχή που κάηκε το καλοκαίρι του 2015.

Ημερομηνία διεξαγωγής:

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017  και με ώρα έναρξης 10:00.

Εκκίνηση και Τερματισμός:

Εκκίνηση από το Α' Αθλητικό Κέντρο Αργυρούπολης επί της Λεωφ. Κύπρου και τερματισμός απέναντι στο “ΣΠΙΤΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ”.

Αγώνες:

Θα διεξαχθούν δύο αγώνες: ένας με απόσταση 15.3χλμ και ένας με απόσταση 8.5χλμ.

Ανάλυση Διαδρομής:  

α) Διαδρομή 15.3χλμ: Από την εκκίνηση έως το 4.2χλμ η διαδρομή είναι ανηφορική,  μετά σχεδόν επίπεδη ενώ από το 5.5χλμ μέχρι το 7.6χλμ γίνεται ήπια ανηφορική (Μονή Καρέα).

Η συνολική υψομετρική διαφορά είναι 413μ.(επισυνάπτεται σχεδιάγραμμα).

β) Διαδρομή 8.5χλμ:  Από την εκκίνηση έως το 4.2χλμ(αναστροφή) η διαδρομή είναι ανηφορική και η επιστροφή είναι κατηφορική.

Η συνολική υψομετρική διαφορά είναι 310μ.(επισυνάπτεται σχεδιάγραμμα).

Η διαδρομή έχει θαυμάσια θέα προς το λεκανοπέδιο της Αθήνας και τον Σαρωνικό κόλπο.

Οι αγώνες ενδείκνυνται και για δρομείς  που δεν έχουν εμπειρία σε αγώνα βουνού.

 

Δηλώσεις συμμετοχής:

Από Δευτέρα 16 Ιανουαρίου μέχρι και Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου.

Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι δρομείς άνω των 18 ετών.

 

Όριο συμμετοχών:  500 για κάθε αγώνα (15.3χλμ και 8.5χλμ), συνολικά 1000 δρομείς.

 

Αντίτιμο συμμετοχής:

7€ για τον αγώνα των 15.3χλμ και  5€ για τον αγώνα των 8.5χλμ και 6€ το T-shirt του αγώνα.

Η χρονομέτρηση και η έκδοση των αποτελεσμάτων θα γίνει ηλεκτρονικά.

Σταθμοί τροφοδοσίας  στα 4.2χλμ,7.5χλμ(ΜΟΝΗ ΚΑΡΕΑ),11.0χλμ και στον τερματισμό.

Φόρμα Εγγραφής:

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στο website http://bit.ly/Efklios2017

Κατάθεση χρημάτων:

Η κατάθεση του αντιτίμου συμμετοχής θα γίνεται στον λογαριασμό του ΕΥΚΛΗ στην Τράπεζα Πειραιώς IBAN  GR33 0172 0810 0050 8106 2736 052.

Προσοχή: θα αναγράφεται το όνομα του καταθέτη με αιτιολογία :“για τον 2ο ΕΥΚΛΕΙΟ αγώνα Νότιου Υμηττού” διαδρομή 15.3χλμ ή 8.5 χλμ.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας θα λαμβάνετε αυτομάτως ενημέρωση-επικύρωση στην ηλεκτρονική διεύθυνσή σας για την εγκυρότητα της συμμετοχής σας.

Ιατρική Εξέταση:

Οι δρομείς συμμετέχουν με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη. Αποδέχονται πως υπεύθυνα δηλώνουν κατά τους όρους του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986, έχοντας γνώση των σχετικών κυρώσεων, ότι έχουν προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις από τις οποίες αποδεικνύεται ότι είναι υγιείς για να μετάσχουν στον αγώνα, παραιτούνται δε από κάθε απαίτηση εναντίον των συνδιοργανωτών για τυχόν βλάβη ή ζημία από οποιαδήποτε αιτία.

 

Έπαθλα:

Στους Αγώνες θα απονεμηθούν μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες εφ’ όσον τερματίσουν.

Θα απονεμηθούν κύπελλα στους τρεις (3) πρώτους Άνδρες και τρεις (3) πρώτες Γυναίκες της γενικής κατάταξης ξεχωριστά για τα 15.3χλμ και 8.5χλμ.

Παράδοση Αριθμών κ chip χρονομέτρησης:

Στο κτίριο διοίκησης του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α. στη διεύθυνση Λεωφ. Κύπρου κ Τριπόλεως 6 στην Αργυρούπολη, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου από 11:00 μέχρι 18:00 και την ημέρα του αγώνα στη γραμματεία, που θα βρίσκεται στο σημείο εκκίνησης(Στάδιο Αργυρούπολης), από 08:00 μέχρι τις 09:00.

Οι δρομείς αποδέχονται ρητώς και παρέχουν τη συναίνεσή τους στη λήψη φωτογραφιών, υλικού βίντεο και στην προβολή του γεγονότος, του ονόματός τους και της εικόνας τους σε οποιοδήποτε ενημερωτικό έντυπο, μέσο μαζικής επικοινωνίας ή κοινωνικό δίκτυο, εφόσον το επιλέξουν οι συνδιοργανωτές για την προβολή της διοργάνωσης.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες μπορείτε να απευθύνεστε στο site του “ΕΥΚΛΗ” www.efklis.gr  και στο www.facebook.com/efklis.
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

...διάβασε επίσης
Έλα ρε, που χάθηκες τόσες μέρες; Αθλήτρια έχασε τη περούκα της στο Diamond League στο άλμα σε μήκος

Runster.gr
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Έντμουντ Χίλαρι, ο ορειβάτης που πάτησε πρώτος την κορυφή του Έβερεστ και διέσχισε την Ανταρκτική Ο πρώτος άνθρωπος που ανέβηκε το Έβερεστ? Το πτώμα του Βρετανού που βρέθηκε 75 χρόνια μετά, και το μυστήριο της χαμένης φωτογραφικής μηχανής
Εναλλακτικοί τρόποι προπόνησης για το τρέξιμο Το τρέξιμο σκοτώνει;
FitnessPulse

Athens Marathon the Authentic

Garmin

Salomon

Runster

Πρέπει να διαβάσετε
26 Ιουν 17

Δοκιμάσαμε το νέο Reebok Floatride Run
RunningNews.gr
Αν και η Reebok δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις θα λέγαμε ότι της έλειπε ένα hi-end δρομικό παπούτσι. To Floatride Run καλύπτει και με το παραπάνω αυτή τη θέση κοντράροντας στα ίσια τα κορυφαία μοντέλα άλλων εταιριών.
18 Ιουν 17
Η αυθεντική εμπειρία Διάθλου επιστρέφει 30 Ιουλίου στο Καρπενήσι!
Energy Duathlon Karpenissi 2017: Στις 30 Ιουλίου στο Καρπενήσι θα ζήσουμε μια αυθεντική αθλητική εμπειρία με τρέξιμο και ποδηλασία σε έναν αυθεντικό τόπο ζωής!
09 Ιουν 17
Κάνε την εγγραφή σου στο Santorini Experience 2017
Το μεγαλύτερο event αθλητικού τουρισμού για επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές στην Ελλάδα, το 3ο «Santorini Experience», είναι έτοιμο να υποδεχτεί όλους όσους θέλουν να εκτοξεύσουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη συμμετέχοντας σε αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης.


©2005-2017 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse