Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Trinews.gr NSCoaching My Athlete POWERMAN GREECE Energy Races Kasimis Training
Καλεντάρι
MIZUNO Horizon
Saucony
Metron Group
Volos Half Marathon
Posidonios Imimarathonios
Almopia road running
Euchidios Athlos
Limni Marathona
CRETE MARATHON
Orliakas Race
Life Run
Agonas Limenon
OPA RUN
X-treme Stores
Lamia Night Run
13 Μαϊ 17 ← πίσω

8α Διδασκάλεια 2017

8α «Διδασκάλεια» 2017

Ο Δήμος Κορινθίων, το Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος και η Επιτροπή Αθλητισμού και Πολιτισμού του Πνευματικού Κέντρου Αθικίων, διοργανώνουν για 8η συνεχή χρονιά τον αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων στα Αθίκια Κορινθίας. Ο αγώνας δρόμου «Διδασκάλεια» γίνεται κάθε Μάιο, για να τιμήσουμε τη μνήμη του Σωτήρη Διδασκάλου, Δωρητή του Πνευματικού Κέντρου «Ελένη Σ. Διδασκάλου.

Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

Ο Δήμος Κορινθίων, το Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος και η Επιτροπή Αθλητισμού και Πολιτισμού του Πνευματικού Κέντρου Αθικίων, προκηρύσσουν  τον Λαϊκό αγώνα 8α «ΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΑ 2017» ΔΡΜΟ 10.000μ και τον αγώνα 3.000μ για παιδιά και περιπατητές.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 13 Μαΐου 2017.

Ώρα Εκκίνησης: 18:30 μ.μ.

Εκκίνηση - Τερματισμός: Πνευματικό Κέντρο Αθικίων «Ελένη Διδασκάλου».

Περιγραφή Αγώνα: Ο αγώνας διεξάγεται εξολοκλήρου σε άσφαλτο με ήπιες υψομετρικές διαφορές χωρίς κυκλοφορία αυτοκινήτων.

Διαδρομή-Χρονομέτρηση: 10.000 μ (ασφάλτινη διαδρομή). Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά.

Στον αγώνα των 3χλμ. μετέχουν οι Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου (Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξη) και οι περιπατητές.


Σταθμοί Νερού. Στο αγώνα των 10 χλμ. Θα υπάρχει σταθμός με εμφιαλωμένο νερό στο 5ο χλμ. και στον τερματισμό. Στη διαδρομή θα υπάρχει ένδειξη απόστασης ανά χιλιόμετρο στο οδόστρωμα. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα α υπάρχουν εθελοντές για όποια βοήθεια απαιτηθεί.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικό έλεγχο και θα υπογράψουν τσεκάροντας την πρωτότυπη υπεύθυνη δήλωση που θα εμφανιστεί αμέσως μετά την καταχώρηση των στοιχείων στην φόρμα εγγραφής.

Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις διότι όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

Η συμμετοχή στον αγώνα και φέτος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Δηλώσεις συμμετοχής:

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 12 Μαΐου ανοίγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/1ETwbepEGD9WV2yQ8GmXVduz7WOiOU_6k_Nt0JBPEQ_8/edit?usp=sharing ή πατώντας ΕΔΩ

  • Όριο συμμετεχόντων για δικαίωμα στις παροχές ο αριθμός των τριακοσίων (300).
  • Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται υποχρεωτικά μέσω της ειδικής φόρμας εγγραφής και για περιορισμένο αριθμό (20-30) συμμετεχόντων μία (1) ώρα πριν την εκκίνηση.

Κατηγορίες & Έπαθλα:

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν στους αγώνες 10χλμ. και 3χλμ. θα δοθεί Μετάλλιο, Σάντουιτς, Μπανάνα, Χυμός και Εμφιαλωμένο νερό.

Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης στον αγώνα των 10 χλμ. με κύπελλο.

Θα βραβευθούν με κύπελλο:

 

Ο 1ος άνδρας στην κατηγορία έως 39 ετών.

Ο 2ος άνδρας στην κατηγορία από 40 έως 59 ετών.

Ο 3ος άνδρας στην κατηγορία 60 και άνω.

Η 1η γυναίκα στην κατηγορία έως 39 ετών.

Η 2η γυναίκα στην κατηγορία από 40 έως 59 ετών.

Η 3η γυναίκα στην κατηγορία 60 και άνω.

 

Παροχές:

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα βρίσκεται στην περιοχή εκκίνησης – τερματισμού αλλά και σε όλη τη διαδρομή ο Ιατρός κ. Παππάς Νίκος, Διασωστικές Ομάδες και Ασθενοφόρο για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε επείγοντος ιατρικού περιστατικού με την παροχή πρώτων βοηθειών.

Θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και έκδοση των αποτελεσμάτων.

Παραλαβή αριθμών:  Η παραλαβή των αριθμών από τους αθλητές θα γίνει το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 στην αφετηρία (μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο) μεταξύ 16:00 μ.μ και 18:00 μ.μ.

Παράδοση και παραλαβή προσωπικών αντικειμένων: Η παράδοση των προσωπικών αντικειμένων των αθλητών θα γίνει έως 18:00 μ.μ., στην αφετηρία σε όχημα της διοργάνωσης. Η παραλαβή αυτών θα γίνει στον τερματισμό.

Αποδυτήρια-Ιατρείο: Αποδυτήρια και Ιατρείο θα υπάρχουν στον τερματισμό στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου. Υπεύθυνος Ιατρός κ. Παππάς Νίκος Επιμελητής ΕΣΥ.

Απονομές: Οι απονομές των επάθλων θα γίνουν μισή ώρα μετά το τέλος του αγώνα.

Οι εγγραφές θα κλείσουν αυτόματα με τη συμπλήρωση του αντίστοιχου ορίου συμμετοχής στον αγώνα. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες & τυχόν απορίες, επικοινωνήστε με τα Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής στα τηλέφωνα:

 

Παύλος Τζαναβάρας 6946334523

Νεκτάριος Παπουτσής 6947613040

Γκότση Γεωργία 6985999689

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
8 τρόποι για να καίμε περισσότερες θερμίδες Παγκόσμια ημέρα φυσικής δραστηριότητας. Τα οφέλη της άσκησης

Posidonios Imimarathonios
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Καραγεωργάκη-Σορολή ρεκόρ masters στον «ημι» της Αθήνας Οι καλύτεροι Έλληνες Μαραθωνοδρόμοι για το 2019
Συνέντευξη με τον Ελληνοαμερικανό υπερμαραθωνοδρόμο και πρεσβευτή του Navarino Challenge, Κωνσταντίνο Καρνάζη στο Runningnews.gr Επίδοση κάτω από 3 ώρες σε Μαραθώνιο. Αξίζει τον κόπο?
Nutrition News

Garmin FR family
Hoka
Business Run
Runster
FitnessPulse.gr

Πρέπει να διαβάσετε
16 Απρ 19
Άνοιξαν οι εγγραφές για το Kids Aquathlon Rafina που θα γίνει στις 11 Μαΐου 2019
Ο Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας – Πικερμίου και η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου συνδιοργανώνουν το Σάββατο 11 Μαϊου 2019 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ραφήνας την 3η παιδική-αναπτυξιακή ημερίδα Aquathlon (Κολύμβηση+Τρέξιμο) Ραφήνας με τον διακριτικό τίτλο "Kids Aquathlon Rafina 2019".
11 Απρ 19
Οι adidas Runners Athens και η INTERSPORT σε προσκαλούν σε νέες running διαδρομές στα βόρεια & νότια προάστια!
Οι adidas Runners Athens δίνουν ραντεβού για τρέξιμο κάθε Τρίτη στο κατάστημα INTERSPORT στη Γλυφάδα και κάθε Πέμπτη στο κατάστημα INTERSPORT στο THE MALL ATHENS.
02 Απρ 19
SOLAR RUN CHALLENGE adidas και Intersport σε καλούν να τρέξεις, να ξεπεράσεις τα όριά σου και να κερδίσεις
adidas και Intersport σε καλούν να τρέξεις, να ξεπεράσεις τα όριά σου και να κερδίσεις. Από την 21η Μαρτίου, κατέγραψε τα χιλιόμετρα που τρέχεις στην digital πλατφόρμα Solar Run Challenge και κέρδισε πλούσια δώρα ανάλογα με τις επιδόσεις σου
01 Απρ 19
Το Cosmos ULTRABOOST19 Run, ο αγώνας θεσμός στο Ηράκλειο, έδωσε τον πιο reboosted παλμό στην πόλη
Περισσότεροι από 2.000 δρομείς κάθε ηλικίας απόλαυσαν μια νέα εμπειρία τρεξίματος στο "Cosmos ULTRABOOST19 Run", που πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 24.03, από το Cosmos Sport,


©2005-2019 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse