Thessaloniki Half Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Αθλητικός Εξοπλισμός NSCoaching My Athlete Triathlon News Energy Races Kasimis Training
Εξοπλισμός
Mizuno
Saucony
Ethic SportAktios Half Marathon
Corfu Half Marathon
Military Marathon
Ellinikon Cross Country Race
Leonida Tropaio
X-treme Stores

29 Μάρ 17 ← πίσω

Garmin Forerunner 935 – Το προηγμένο ρολόι με GPS για το τρέξιμο και το τρίαθλο - Το δοκιμάσαμε πρώτοι σε αποκλειστικότητα!

Garmin Forerunner 935

Το προηγμένο ρολόι με GPS για το τρέξιμο και το τρίαθλο

 

Το Forerunner 935, είναι το ολοκαίνουριο ρολόι της Garmin με GPS για το τρέξιμο και το τρίαθλο, εξοπλισμένο με εξελιγμένα εργαλεία καταγραφής επιδόσεων και τεχνολογία Elevateä για παλμούς από τον καρπό[i]. Εκτός από το να καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς σας όλο το 24ωρο, το Forerunner 935 έχει νέες λειτουργίες για την προπόνηση που επιτρέπουν στο χρήστη να προσαρμόζει την άσκηση και την αποκατάστασή του ώστε να επιτυγχάνει το μέγιστο των ικανοτήτων του. Συνδέεται εύκολα με το νέο Running Dynamics Pod[ii], ώστε οι χρήστες του Forerunner 935 να βλέπουν όλα τα δεδομένα δυναμικής τρεξίματος χωρίς να απαιτείται αισθητήριο στέρνου. Με βάρος μόλις 49 γραμμάρια και έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια της άνετης κατασκευής του, σχεδιάστηκε έχοντας πάντα σε πρώτο πλάνο τις ανάγκες του αθλητή.

 

 

Οι νέες λειτουργίες προπόνησης, με τεχνολογία που παρέχεται από την Firstbeat, δίνουν στους χρήστες του Forerunner 935 τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις επιδόσεις τους και να προετοιμάζονται καλύτερα για τον αγώνα και τον κύκλο προπονήσεων τους. Η κατάσταση προπόνησης αναλύει αυτόματα το προηγούμενο επίπεδο άσκησης και φυσικής κατάστασης του χρήστη για να παρέχει μία ένδειξη του τρόπου που ανταποκρίνεται το σώμα του αθλητή ώστε να γνωρίζει αν προπονείται παραγωγικά, αν έχει φτάσει στο μέγιστο των ικανοτήτων του ή αν υπερπροπονείται. Ο φόρτος προπόνησης δίνει στους χρήστες μία ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομαδιαίας δραστηριότητας και τους βοηθάει να καθορίζουν αν προπονούνται στη σωστή ζώνη ή αν οι προπονήσεις τους είναι υπερβολικά εύκολες ή δύσκολες. Επιπρόσθετα, οι νέες μετρήσεις Training Effect, καταγράφουν και παρακολουθούν το αερόβιο και αναερόβιο όφελος κάθε άσκησης, επιτρέποντας στους αθλητές να γνωρίζουν πώς η προπόνηση ενισχύει την ικανότητα να ξεπερνάνε τα όριά τους.  Με όλα αυτά τα δεδομένα στις άκρες των δακτύλων τους οι αθλητές μπορούν να κάνουν τις προσαρμογές και βελτιώσεις που χρειάζονται στην προπόνησή τους για να γίνουν καλύτεροι, ταχύτεροι και πιο αποτελεσματικοί την ημέρα του αγώνα.

 

Το Forerunner 935 επιτρέπει στους χρήστες να προχωρήσουν σε ακόμα μεγαλύτερη ανάλυση του τρεξίματος τους με νέα δεδομένα. Το νέο, εύχρηστο Running Dynamics Pod προσαρμόζεται στη μέση επιτρέποντας στους αθλητές να παρακολουθούν έξη μετρήσεις δυναμικής τρεξίματος – όπως συχνότητα βημάτων, χρόνο επαφής με το έδαφος, μήκος διασκελισμού και πολλά άλλα – σε συμβατή συσκευή3 χωρίς να απαιτείται πρόσθετο αισθητήριο στέρνου. Το Forerunner 935 υποστηρίζει επιπλέον εξελιγμένα δεδομένα δυναμικής για την ποδηλασία και την κολύμβηση3. Όταν κάνετε ποδήλατο (και έχετε συνδέσει μετρητή ισχύος Vector), θα καταγράψει δεδομένα δυναμικής ποδηλασίας όπως ζώνες ισχύος, χρόνος σε καθιστή και όρθια θέση, φάση ισχύος και εκτόπισμα πλατφόρμας. Στο νερό3, το Forerunner 935 θα καταγράψει απόσταση, απλωτές, ρυθμό και πολλά άλλα.

 

Με την τεχνολογία Elevate για παλμούς από τον καρπό, οι χρήστες του Forerunner 935 έχουν πληροφορίες καρδιακής συχνότητας όλο το 24ωρο χωρίς να χρειάζονται πρόσθετο αισθητήριο στέρνου. Με κάλυψη GPS και GLONASS οι αθλητές μπορούν να παρακολουθούν τις δραστηριότητές τους σε απαιτητικά υπαίθρια περιβάλλοντα με μεγαλύτερη ακρίβεια από ότι με χρήση μόνο GPS. Επιπρόσθετα, το Forerunner 935 διαθέτει αισθητήρια αλτιμέτρου, βαρομέτρου και πυξίδας. Το αλτίμετρο παρέχει ακριβείς πληροφορίες υψομέτρου σε πραγματικό χρόνο ενώ το βαρόμετρο μπορεί να προβλέψει καιρικές μεταβολές εμφανίζοντας τις βραχυπρόθεσμες τάσεις της ατμοσφαιρικής πίεσης. Η πυξίδα βοηθάει τους χρήστες να γνωρίζουν διαρκώς τον προσανατολισμό τους.  

 

Οι αθλητές μπορούν να αλλάζουν εύκολα άθλημα με το πάτημα ενός κουμπιού χρησιμοποιώντας την αυτόματη ή τη μη αυτόματη λειτουργία multisport. Τα επιπλέον προφίλ δραστηριότητας που είναι προεγκατεστημένα στο ρολόι περιλαμβάνουν πεζοπορία, ορεινό τρέξιμο, σκι, αθλήματα με κουπί, γκολφ και άλλα. Το Forerunner 935 είναι επίσης συμβατό με όλα τα αξεσουάρ επίγνωσης αναβάτη Variaä και το μετρητή ισχύος Vectorä. Επιπλέον, με τη ζυγαριά Garmin Index, οι χρήστες μαζί με τα δεδομένα των επιδόσεων τους, μπορούν να παρακολουθούν στο λογαριασμό τους στο Garmin Connect™ δεδομένα σύστασης σώματος όπως βάρος, δείκτη μάζας σώματος, ποσοστό νερού και λίπους.

 

Με τη λειτουργία, Strava Live Segments οι χρήστες Forerunner 935 μπορούν να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο τα αποτελέσματά τους στο τρέξιμο ή την ποδηλασία, τη θέση τους στον πίνακα κατάταξης και να συγκρίνουν την επίδοσή τους με το ατομικό τους ρεκόρ. Τα τμήματα διαδρομών Strava συγχρονίζονται αυτόματα με το Forerunner 935 για άμεση πληροφόρηση κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας. Με την αγορά του Forerunner 935 λαμβάνετε δωρεάν μία δοκιμαστική συνδρομή 60 ημερών στην υπηρεσία Strava Premium.

 

Στο Forerunner 935, είναι προεγκατεστημένη η νέα εφαρμογή της TrainingPeaks που επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν δωρεάν ασκήσεις απευθείας στο ρολόι τους, να βλέπουν την άσκηση σε πραγματικό χρόνο μαζί με στόχους έντασης και χρονική διάρκεια για κάθε διάστημα. Μετά την ολοκλήρωση της άσκησης, οι αθλητές μπορούν να συγχρονίζουν αυτόματα την άσκησή τους στην εφαρμογή TrainingPeaks για λεπτομερή ανάλυση της επίδοσής τους και για να μετρήσουν την πρόοδό τους προς την επίτευξη των στόχων τους. Οι χρήστες μπορούν ακόμα να προσαρμόζουν το ρολόι τους με πεδία δεδομένων, εμφανίσεις ώρας, widgets και εφαρμογές από το κατάστημα Connect IQ.

 

Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone[iii], το Forerunner 935 μεταφέρει αυτόματα τις δραστηριότητες στο Garmin Connect, την online κοινότητα της Garmin, όπου οι χρήστες μπορούν να καταγράφουν τις ασκήσεις τους, τις καθημερινές δραστηριότητές τους, να συμμετέχουν σε προκλήσεις και να ανταγωνίζονται τους φίλους τους. Με τη λειτουργία GroupTrack οι χρήστες Forerunner 935 μπορούν να παρακολουθούν που βρίσκονται οι συναθλητές τους, ενώ με τη λειτουργία LiveTrack επιτρέπουν σε φίλους να παρακολουθούν τις επιδόσεις τους σε πραγματικό χρόνο.

 

Η αυτονομία της μπαταρίας του Forerunner 935 φτάνει τις 24 ώρες σε λειτουργία GPS, τις 60 ώρες σε λειτουργία εξοικονόμησης UltraTracä χωρίς Elevate και μέχρι 2 εβδομάδες σε λειτουργία ρολογιού Η μαύρη έκδοση του Forerunner 935 θα διατίθεται στα €549.99, ενώ θα υπάρχει και έκδοση tri-bundle – που περιλαμβάνει μαύρο ρολόι με κίτρινο λουράκι αισθητήρια καρδιακών παλμών HRM-Tri και HRM-Swim, βάση Quick Release Kit και επιπλέον μαύρο λουράκι στα €699.99. Είναι συμβατό με τα προαιρετικά λουράκια Garmin QuickFitä σε δέρμα, σιλικόνη ή μεταλλικό μπρασελέ για να αλλάζετε στυλ χωρίς να απαιτούνται πρόσθετα εργαλεία.

 

Ο συνεχώς επεκτεινόμενος τομέας αθλητικών προϊόντων Garmin αναπτύσσει τεχνολογίες που βελτιώνουν και προάγουν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Οι χρήστες, είτε είναι δρομείς, ποδηλάτες, τριαθλητές είτε απλά θέλουν να παραμένουν δραστήριοι όλη τη διάρκεια της ημέρας, θα βρουν ένα προϊόν Garmin που θα τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους υγείας και φυσικής κατάστασης που έχουν θέσει.

 


[i] Δείτε Garmin.com/ataccuracy

[ii] Πωλείται χωριστά

[iii] Δείτε Garmin.com/ble για μία λίστα συμβατών τηλεφώνων


* Δοκιμάσαμε πρώτοι το νέο τριαθλητικό ρολόι της Garmin, το Forerunner 935
Σε αποκλειστικότητα για το trinews.gr, ο πρωταθλητής των multisports και Director του RunningNews.gr Γρηγόρης Σκουλαρίκης δοκίμασε πρώτος στην Ελλάδα το νέο τριαθλητικό ρολόι της Garmin, το Forerunner 935. Διαβάστε το κείμενο του εδω: http://www.trinews.gr/item.php?id=1674

http://www.trinews.gr/lib_photos/proionta/2017_03_29_FR935_Grigoris/CK1W3497.jpg

http://www.trinews.gr/lib_photos/proionta/2017_03_29_FR935_Grigoris/CK1W3635.jpg

http://www.trinews.gr/lib_photos/proionta/2017_03_29_FR935_Grigoris/IMG_5398.jpg

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

...διάβασε επίσης
Αλέξης Παπαλεξίου: Κάθε τερματισμός είναι μια καινούργια αρχή Νίκος Σκούταρης: Χαίρομαι να τερματίζω με το χαμόγελο στη πόλη που γεννήθηκα. Η προετοιμασία που θα κάνει ο αθλητής στη Κένυα

Runster.gr
Σχετικές φωτογραφίες
Photo Photo Photo Photo Photo
 
Photo Photo Photo
 
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Μο Φάρα - Γιουσέιν Μπολτ, το τέλος των δύο ιπποτών του στίβου Χρήστος Κάκαλος. Ο πρώτος κατακτητής του Ολύμπου, που έδωσε το όνομά του στο καταφύγιο
Εναλλακτικοί τρόποι προπόνησης για το τρέξιμο Το τρέξιμο σκοτώνει;
Nutrition News

Athens Marathon the Authentic
Garmin
Suunto
Puma
Runster

Πρέπει να διαβάσετε
27 Ιουλ 17
Κάντε την εγγραφή σας στο Navarino Challenge 2017
Μετράμε αντίστροφα τον χρόνο για την 5η κατά σειρά διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα μεταξύ 13 και 15 Οκτωβρίου 2017, στην Μεσσηνία και την Costa Navarino λίγο πριν τον εορτασμό της επετείου της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου.
22 Ιουλ 17
Αγώνες δρόμου για όλους 30 Ιουλίου στο Καρπενήσι, παράλληλα με το Energy Duathlon Karpenissi
Οι μέρες ζυγώνουν για το "Energy Duathlon Karpenissi" που θα διοργανωθεί στις 30 Ιουλίου στην πόλη του Καρπενησίου από τον Δήμο Καρπενησίου, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου.
16 Ιουλ 17
Η αυθεντική εμπειρία Διάθλου επιστρέφει 30 Ιουλίου στο Καρπενήσι!
Energy Duathlon Karpenissi 2017: Στις 30 Ιουλίου στο Καρπενήσι θα ζήσουμε μια αυθεντική αθλητική εμπειρία με τρέξιμο και ποδηλασία σε έναν αυθεντικό τόπο ζωής!

©2005-2017 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse