Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου - Energy Duathlon Championship 2018
Λουτράκι Κυριακή 11 Φεβρουαρίου
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου - Energy Duathlon Championship 2018 , την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, στο Λουτράκι. Μεγάλοι νικητές του αγώνα και πρωταθλητές Ελλάδος στο Δίαθλο για το 2018 αναδείχθηκαν για ακόμα μια χρονιά ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης και η Ντενίζ Δημάκη.
Διοργανωτές του αγώνα που άνοιξε την φετινή αγωνιστική σεζόν των multisports ήταν η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.) και ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων. Η διοργάνωση διεξήχθη υπό την αιγίδα της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Τριάθλου και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Οι εγγραφές για τη διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου που θα γίνει στις 3 Μαρτίου 2019 έχουν ανοίξει και το RunningNews.gr σας δίνει τη δυνατότητα αν έχετε επιλέξει αγώνισμα Μαραθώνιο ή Ημιμαραθώνιο να μπείτε αυτόματα στην κλήρωση για δωρεάν διαμονή στο Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ Ναυπλίου 2-3/03/2018.
Η μεγαλύτερη διοργάνωση multisport τρέξιμο- ποδηλασία- τρέξιμο μεγάλης απόστασης, το POWERMAN, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο πανέμορφο Λουτράκι, στις 24 Μαρτίου 2019, με την ονομασία “POWERMAN Greece 2019”. Διοργανωτές του μεγάλου αυτού event είναι η Διεθνής Ένωση Powerman, (I.P.A.), η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων
Για ακόμη μία χρονιά, το εκθεσιακό γεγονός που έχει γίνει θεσμός, η ATHENS HALF MARATHON EXPO, θα λάβει χώρα από τις 14 έως 16 Μαρτίου 2019 στο υψηλών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI.