New Balance
Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Trinews.gr NSCoaching My Athlete POWERMAN GREECE Energy Races Kasimis Training
Καλεντάρι
MIZUNO Horizon
Saucony RIDE ISO
Olympians Run
Volos Half Marathon
Nafplio Marathon
Euchidios Athlos
Kifisia Run
MESSINI MARATHON
CRETE MARATHON
Orliakas Race
X-treme Stores
Half Marathon EXPO
23 Σεπ 18 ← πίσω

Kilkis Trail και Kilkis Run 2018

5ος Ημιμαραθώνιος Kilkis Trail –

3ος Δρόμος Υγείας Kilkis Run 5 χμ. –

Παιδικός Αγώνας 1.000 μ.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

Ο  Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς, με τη στήριξη του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, διοργανώνει τον 5ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Kilkis Trail, τον 3ο Δρόμο Υγείας - Δυναμικού Βαδίσματος Kilkis Run 5 χμ.  και τον Δρόμο Σπηλαίου 1.000 μ. παιδιών.

Οι αγώνες  θα διεξαχθούν  την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου  2018   και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες και να κάνουν την εγγραφή τους σε έναν από τους παραπάνω αγώνες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης:   http://www.sdyk.gr

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Τόπος εκκίνησης: Θέατρο Λόφου Αγ. Γεωργίου Κιλκίς

Τόπος τερματισμού: Θέατρο Λόφου Αγ. Γεωργίου Κιλκίς

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

 Ώρες Εκκίνησης:

- Ώρα εκκίνησης Δρόμου Υγείας 5 χλμ 11:00 π.μ

- Ώρα εκκίνησης ημιμαραθωνίου  10:00 π.μ

-Ώρα εκκίνησης παιδικού αγώνα 10:45π.μ.

Ώρες Απονομών :

- Δρόμου Υγείας 5 χλμ 13:15 π.μ

- Ορεινού Ημιμαραθωνίου  13:30 π.μ

-  Παιδικού αγώνα:  αμέσως μετά την εκκίνηση των 5 χλμ.

Οι απονομές των επάθλων θα γίνουν σε ειδικό χώρο στο θέατρο λόφου Αγ. Γεωργίου Κιλκίς. Αμέσως μετά τον τερματισμό όλοι οι αθλητές και οι συνοδοί τους θα απολαύσουν πλούσιο μπουφέ με εδέσματα που θα ετοιμαστούν από το δημόσιο Ι.Ε.Κ Κιλκίς- Τμημα σεφ και αρτοζαχαροπλαστικής.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

Ημιμαραθώνιος Kilkis Trail

Η διαδρομή του 5ου Kilkis Trail είναι περίπου 21.5 χμ. και κινείται σε πανέμορφα μονοπάτια, τα οποία καλύπτουν το 90% της διαδρομής. Στα πρώτα 800 μέτρα έχουμε  άσφαλτο, τα μονοπάτια είναι περίπου 19χλμ και 2 χλμ περίπου είναι χωματόδρομοι.Εκτός από 3 περιπτώσεις που θα διασχίσετε 200-300 μέτρα χωματόδρομου όλα τα μονοπάτια είναι το ένα απέναντι από το άλλο διασχίζοντας κάθετα τον δρόμο.

Τα υψομετρικά είναι περίπου 850 μετρα. Θα ξεκινήσουμε από την αψίδα και θα κινηθούμε δεξιά για 800 περίπου μέτρα σε άσφαλτο, πριν μπούμε στο πρώτο μονοπάτι.Στο πρώτο μισό του λόφου που βρισκόμαστε οι εναλλαγές ανηφόρας κατηφόρας είναι συνεχείς, χωρίς τις παρατεταμένες ανηφόρες και τις αντίστοιχες κατηφόρες.

Η διαδρομή στο μεγαλύτερο ποσοστό της καλύπτεται από σκιά, γιατί  βρίσκεται μέσα σε πευκόδασος στο μεγαλύτερο μέρος του, σε βελανιδιές και ρεματιές.

Τα μονοπάτια είναι καθαρά χωρίς πέτρες, εκτός από ένα μικρό μονοπάτι 500 περίπου μέτρων στο 6ο χλμ και ενός ακόμα μήκους 2 χλμ από το 11ο χλμ περίπου, το οποίο κινείται μέσα σε βράχια και ρέματα .Ενδέχεται να υπάρξουν μικρές αλλαγές οι οποίες θα αυξήσουν την υψομετρική διαφορά.

 

Ως ώρα ολοκλήρωσης του ορεινού ημιμαραθωνίου ορίζεται η 14:00 μ.μ.,  4 ώρες μετά την εκκίνηση του αγώνα.

5 χμ. Kilkis Run

Η διαδρομή του Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος Kilkis Run 5 χμ. είναι εξ ολοκλήρου ασφάλτινη. Ακολουθούμε τον περιφερειακό δρόμο του Αγ.Γεωργίου και επιστρέφουμε από τον πρώτο παράλληλο δρόμο.

Στην διαδρομη θα συναντήσουμε μικρές ανηφορο-κατηφόρες με μικρό βαθμό δυσκολίας. Θα περάσουμε από το Σπήλαιο, το Μουσείο, την Μητρόπολη και το πάρκο του Κιλκίς.Ως ώρα ολοκλήρωσης του Δρόμου Υγείας  ορίζεται η 1230 μ.μ., 01:30 ώρες μετά την εκκίνηση του αγώνα.

1.000 μ. παιδικός αγώνας Δρόμος Σπηλαίου

Η διαδρομή των 1.000 μ. είναι εξ ολοκλήρου ασφάλτινη και ακολουθεί μία κυκλική πορεία, ξεκινώντας από το θέατρο Λόφου, σπήλαιο και μετά είσοδο στο θέατρο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα 21 και τα 5 χιλ. , θα γίνονται υποχρεωτικά μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα, στη διεύθυνση:  http://www.sdyk.gr συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα εγγραφής και καταθέτοντας το σχετικό αντίτιμο στον λογαριασμό με δικαιούχο τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς, ΙΒΑΝ:GR94 0260 1300 0002 7020 0714892, ΟΨΕΩΣ: 0026.0130.27.0200714892 ,τράπεζα Eurobank. Σε περίπτωση που η μεταφορά γίνεται από διαφορετική τράπεζα θα υπάρχει επιπλέον χρέωση 3 ευρώ που θα επιβαρύνεται ο αθλητής.

Στην κατάθεση των χρημάτων είναι απαραίτητο να σημειώνεται το όνομα του καταθέτη- αθλητή. Το ίδιο ισχύει και για τις ομαδικές εγγραφές, όπου πρέπει να εμφανίζονται τα ονόματα όλων των αθλητών

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ : Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.   

Ειδικά για τον  Δρόμο Σπηλαίου 1.000 μ. παιδιών οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους:

α)  Με ηλεκτρονική υποβολή στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα εγγραφής.  

β)  Στο βιβλιοπωλείο ΣΥΜΜΕΤΡΟ, στην πόλη του Κιλκίς.

γ)  Με λίστες εγγραφών που θα υπάρχουν και σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Κιλκίς.

Μικρός αριθμός εγγραφών  δύναται να γίνουν και στον χώρο της αφετηρίας, έως και μία ώρα πριν από την εκκίνηση, ανάλογα με τις δηλώσεις συμμετοχής.

Παρακαλούνται οι αθλητές να δηλώσουν συμμετοχή εγκαίρως, για την καλύτερη προετοιμασία της διοργάνωσης.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στους αγώνες μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες ηλικίας άνω των 18 ετών. Μικρότερης ηλικίας αθλητές μπορούν να συμμετάσχουν, ύστερα από ενυπόγραφη συγκατάθεση των κηδεμόνων τους.

Στον παιδικό αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές ηλικίας μέχρι 12 ετών (να μην έχουν συμπληρώσει το 13ο έτος ηλικίας).

Όλοι οι αθλητές είναι υπεύθυνοι για την σωματική τους ακεραιότητα και συμμορφώνονται με τους κανονισμούς του αγώνα. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής για τους αγώνες είναι:

Ορεινός Ημιμαραθώνιος Kilkis Trail: 10 ευρώ (8 ευρώ ομαδική εγγραφή)

Δρόμος Υγείας 5 χιλ. Kilkis Run: 5 ευρώ (4 ευρώ ομαδική εγγραφή)

Παιδικός Αγώνας 1000 μ. Δρόμος Σπηλαίου : Δωρεάν

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

Η  χρονομέτρηση των αθλητών που θα συμμετάσχουν στους αγώνες των 21 και 5 χιλ. θα είναι ηλεκτρονική. Η καταγραφή των αθλητών στα 21 χιλ. θα γίνεται σε δύο σημεία της διαδρομής , ενώ των 5 χιλ. σε ένα σημείο. Προσοχή :  Οι αθλητές που δεν θα έχουν το χορηγούμενο chip χρονομέτρησης ή δεν θα έχουν καταχωρηθεί στα σημεία ελέγχου, δεν θα συμπεριληφθούν στους τερματίσαντες.

Ο αριθμός συμμετοχής θα πρέπει να φέρεται σε εμφανή σημείο, ώστε να μπορούν οι κριτές να τους καταγράφουν χωρίς πρόβλημα και καθυστέρηση.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η παραλαβή των αριθμών των αθλητών θα γίνει την Κυριακή 23/9 στην αφετηρία του αγώνα από την γραμματεία , από τις 8:30 π.μ μέχρι και τις 9:45π.μ.  

ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Η παράδοση των προσωπικών αντικειμένων των αθλητών έως τις 9:45 π.μ, στην αφετηρία.  Επίσης στο χώρο της εκκίνησης και τερματισμού θα υπάρχουν αποδυτήρια.

ΒΡΑΒΕΙΑ -ΕΠΑΘΛΑ

Ημιμαραθώνιος :

Στους 3 πρώτους αθλητές γενικής κατηγορίας (ανδρών-γυναικών) θα δοθεί έπαθλο.

Στον 1ο κάθε ηλικιακής κατηγορίας, θα δοθεί activity tracker (αθλητικό ρολόι), το οποίο μετράει απόσταση, θερμίδες και συνδέεται με το τηλέφωνο δείχνοντας κλήσεις και μηνύματα. Στον 2ο και 3ο αθλητή, κάθε ηλικιακής κατηγορίας θα δοθεί αναμνηστικό δώρο του αγώνα.

Αναμνηστικά μετάλλια, τα οποία θα είναι ιδιαίτερα και ξεχωριστά από χρωματιστό πράσινο plexiglass θα δοθούν σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν, καθώς και  σακούλα που θα περιλαμβάνει αναμνηστικά.

Αγώνας Υγείας - Δυναμικού βαδίσματος (5 χμ.) :

Στον 1ο αθλητή γενικής κατηγορίας (ανδρών- γυναικών) , θα δοθεί activity tracker (αθλητικό ρολόι), το οποίο μετράει απόσταση, θερμίδες και συνδέεται με το τηλέφωνο δείχνοντας κλήσεις και μηνύματα. Στον 2ο και 3ο αθλητή, θα δοθεί αναμνηστικό δώρο του αγώνα.

Αναμνηστικά μετάλλια, τα οποία θα είναι ιδιαίτερα και ξεχωριστά από χρωματιστό πορτοκαλί plexiglass και διπλώματα θα δοθούν σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν καθώς σακούλα που θα περιλαμβάνει αναμνηστικά.

1.000 μ. παιδικός αγώνας Δρόμος Σπηλαίου :

Μετάλλια θα δοθούν σε όλα τα παιδιά που θα τερματίσουν. Στα τρία πρώτα αγόρια και κορίτσια θα δοθεί δώρο για επιβράβευση.

Το Δημοτικό Σχολείο με την πολυπληθέστερη ομάδα, θα βραβευθεί με ειδική τιμητική πλακέτα.

ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ημιμαραθωνίου

Ανδρών:      18-30, 30-50, 50+

Γυναικών:  18-30, 30-50, 50+

Σε περίπτωση που σε μία κατηγορία δεν θα υπάρξουν αθλητές (τουλάχιστον 3) , αυτή μεταφέρεται στην αμέσως προηγούμενη.

Δρόμος Υγείας-Δυναμικού Βαδίσματος Kilkis Run 5 χμ.

Ανδρών: Γενική

Γυναικών: Γενική

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

Ημιμαραθώνιος Kilkis Trail

4 σταθμοί : Στο 4 χλμ. (νερό), στο 8,5 χλμ. (νερό + ισοτονικά+σνακ) στο 13,5χλμ. (νερό,coca cola ισοτονικό και σνακ), στο 17,5 χλμ.(νερό+ισοτονικό).

5 χμ. Kilkis Run

1 σταθμός στο 2,5 χιλ. με νερό.

 ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

Θα υπάρχει υποστήριξη από την Ελληνική Αστυνομία, τον σύλλογο ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Κιλκίς  , το τμήμα ''Σαμαρειτών'' του Ερυθρού Σταυρού καθώς  και το Ε.Κ.Α.Β Κιλκίς.

Ιατρός θα υπάρχει στην εκκίνηση  και στον τερμαισμό, με την μέριμνα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Επιδίωξη όλων μας είναι η δημιουργία μία γιορτής με τα απαιτούμενα γι’ αυτό συστατικά.

Όλοι οι αθλητές και οι συνοδοί τους μπορούν να ξεναγηθούν δωρεάν στο σπήλαιο και το παλαιοντολογικό μουσείο .

Οπότε στον χώρο του θεάτρου θα υπάρχουν διάφορα σημεία με τοπικά εδέσματα αλλά και μακαρονάδες, σάντουιτς, καφέ και πολλά άλλα.

Θα υπάρχουν περίπτερα με διάφορα εκθέματα αθλητικά και μη, καθώς και εξειδικευμένη διατροφολόγος που θα κάνει ανθρωπομετρικές μετρήσεις και θα λάβετε πληροφορίες και μυστικά υγιεινής διατροφής.

Επίσης η μουσική θα είναι για όλα τα γούστα , αφού εκτός από τον DJ, θα έχουμε και παραδοσιακούς χορούς από τοπικούς συλλόγους ποντίων, θρακιωτών και κρητικών. Μετά από τους τερματισμούς θα έχουμε και το μουσικό σχήμα της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών  με λαϊκή -ρεμπέτικη μουσική.......οπότε μην βιαστείτε να φύγετε .......οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν. 

Τέλος θα υπάρχουν όμορφα και ιδιαίτερα δώρα για κλήρωση  καθώς και διάφορα εκπτωτικά κουπόνια για υπηρεσίες και προϊόντα.

Μετά το τέλος της διοργάνωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό συμμετοχής σας για να έχετε έκπτωση στο αναψυκτήριο «Λόφος» καθώς επίσης και στην ταβέρνα –ψητοπωλείο «Της Πόπης» για να απολαύσετε ένα όμορφο γεύμα.
       ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Λαχανικά: Τι να προσέχετε όταν αγοράζετε έτοιμες σαλάτες Μπορεί η σωματική άσκηση να βελτιώσει την ερωτική απόδοση;

Runster.gr
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Χειμώνας: Πως επηρεάζει το κρύο την καρδιά και το αναπνευστικό Το «καλό λίπος» του σώματος
Ό,τι πρέπει να ξέρεις, λίγο πριν την εκκίνηση του 4ου Αυθεντικού Φειδιππίδειου Δρόμου 36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: το πιο πλήρες αφιέρωμα και ανάλυση για τον μεγάλο αγώνα Α ΜΕΡΟΣ
FitnessPulse

POWERMAN GREECE
Garmin FR family
Brooks
Runster
FitnessPulse.gr

Πρέπει να διαβάσετε
29 Ιαν 19
Δηλωθείτε με την ομάδα του RunningNews.gr στον Μαραθώνιο Ναυπλίου και κερδίστε!
Οι εγγραφές για τη διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου που θα γίνει στις 3 Μαρτίου 2019 έχουν ανοίξει και το RunningNews.gr σας δίνει τη δυνατότητα αν έχετε επιλέξει αγώνισμα Μαραθώνιο ή Ημιμαραθώνιο να μπείτε αυτόματα στην κλήρωση για δωρεάν διαμονή στο Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ Ναυπλίου 2-3/03/2018.
17 Ιαν 19
Συνεχίζονται οι εγγραφές για το POWERMAN Greece! Δήλωσε συμμετοχή μέχρι 15/2/2019 σε προνομιακή τιμή!
Η μεγαλύτερη διοργάνωση multisport τρέξιμο- ποδηλασία- τρέξιμο μεγάλης απόστασης, το POWERMAN, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο πανέμορφο Λουτράκι, στις 24 Μαρτίου 2019, με την ονομασία “POWERMAN Greece 2019”. Διοργανωτές του μεγάλου αυτού event είναι η  Διεθνής Ένωση Powerman, (I.P.A.), η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων
08 Ιαν 19
Athens Half Marathon Expo 2019
Για ακόμη μία χρονιά, το εκθεσιακό γεγονός που έχει γίνει θεσμός, η ATHENS HALF MARATHON EXPO, θα λάβει χώρα από τις 14 έως 16 Μαρτίου 2019 στο υψηλών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI.


©2005-2019 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse