Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Roly Greece NSCoaching My Athlete Energy Photos Trinews.gr Kasimis Training
Καλεντάρι
Saucony
Metron Group
Volos Run
Kallithea Run
Nafplio Marathon
Atromitos Sifnos
Stis geitonies tis Athinas
X-treme Stores

20 Ιαν 19 ← πίσω

Λέβαδος Mountain Trial 2019

* εγγραφές: http://chronosystems.gr/index.php/registration/2019?fbclid=IwAR08loX4F6cX_ukx1qhwzqaEJL3XnwxutGXerwPg6ucstB7gfCC1FuMtc6A

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς, σε συνεργασία με το Δήμο  Λεβαδέων, την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και της Ε.Α.Σ Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας  και τη συμμετοχή της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς,

προκηρύσσει:

τον 4ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου¨ΛΕΒΑΔΟΣ¨  2019

1η διαδρομή μήκους 23,7 χλμ.

2η  διαδρομή μήκους 10,8 χλμ.

Ημερομηνία διεξαγωγής :   Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Τόπος διεξαγωγής:               Λιβαδειά Βοιωτίας

Ώρα διεξαγωγής:                  Για την 1η  διαδρομή των 23,7 χλμ η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00 π.μ.

                                               για τη 2η  των 10,8 χλμ. στις 10:45 π.μ.

Θα πραγματοποιηθεί και 3η διαδρομή περιπατητών μήκους 11χλμ με ώρα εκκίνησης στις 10.50π.μ. Οι περιπατητές θα κάνουν χρήση των σταθμών και θα τους δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα.

Πληροφορίες Διαδρομής

Οι δύο διαδρομές έχουν αφετηρία και τερματισμό το ίδιο σημείο, την περιοχή των πηγών της Έρκυνας (ΚΡΥΑ). Οι διαδρομές του αγώνα ξεκινούν από υψόμετρο 179 μέτρων, με  υψηλότερο σημείο τα 905 μ. για την 1η  διαδρομή και τα 580 μ. για τη 2η διαδρομή.

1η  διαδρομή τα 17 χλμ. είναι μονοπάτια, τα 5,2 χλμ. δασικοί δρόμοι και το 1.5 χλμ. άσφαλτος και πεζόδρομος, με θετική υψομετρική που ξεπερνά τα 1.550 μ.

2η διαδρομή  τα 7.500 μ. είναι μονοπάτια, τα 1.800 μ. δασικός δρόμος, και τα 1.500 μ. άσφαλτος και πεζόδρομος,  με  θετική υψομετρική που ξεπερνά τα 650 μ.

Οι διαδρομές έχουν σήμανση με :

 • · Μεταλλικές πινακίδες με το γράμμα «Λ» και βελάκι κατεύθυνσης
 • · Πινακίδες προσαρμοσμένες σε κορμούς δένδρων με  το γράμμα «Λ» και κόκκινο χρώμα
 • · Με ταινία έργου και χρώμα κόκκινο σε εμφανή σημεία των διαδρομών.

 

Μετά τον τελευταίο δρομέα και στις δύο διαδρομές θα ακολουθεί έμπειρος συνοδός (σκούπα) έχοντας μαζί του υγρά, τρόφιμα και φαρμακευτικό υλικό.

 

Ο αγώνας με δεδομένο ότι έχει θετική υψομετρική διαφορά μεγαλύτερη των 1.200 μ., αποτελεί για τους ενδιαφερόμενους κριτήριο για τη συμμετοχή τους στον Μαραθώνιο του Ολύμπου το 2020.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες, που έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο ) έτος της ηλικίας τους. Συνιστάται στους μη έχοντες ανάλογη εμπειρία, να μην δηλώσουν συμμετοχή, με δεδομένο ότι ορισμένα σημεία της διαδρομής έχουν μεγάλο συντελεστή δυσκολίας

Ο κάθε αθλητής ή αθλήτρια αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη του απαραίτητου ιατρικού ελέγχου, πριν τον αγώνα και υποχρεούται να υπογράψει τη σχετική ηλεκτρονική υπεύθυνη δήλωση μαζί με την εγγραφή, ή να συμπληρώσει την έγγραφη φόρμα δήλωσης και να την καταθέσει, στη γραμματεία του αγώνα, πριν την εκκίνηση. 

Η μη κατάθεση υπεύθυνης δήλωσης, αποτελεί αιτία αποκλεισμού από τον αγώνα.

 

Οι τρεις πρώτοι άνδρες και γυναίκες και των δύο διαδρομών, στην επόμενη διοργάνωση του αγώνα, θα  μετάσχουν χωρίς την καταβολή του κόστους συμμετοχής. 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ  &  ΚΟΣΤΟΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Οι εγγραφές ανοίγουν  την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 μέχρι τις 15:00  

Οι εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν:

1.    Ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στο Site: http://levados.akol.gr/   http://www.chronosystems.gr/index.php/registration

2.    Συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στα γραφεία του ομίλου, Αρκαδίου 1 & Έρκυνας, Λιβαδειά

3.    Κάνοντας Download τη σχετική φόρμα από το site και αποστολή στο fax 22610 21100 ή στο e-mail: levados@akol.gr

 

 

 

 

 

 

 

Κόστος συμμετοχής :

Για τις δύο διαδρομές (1η & 2η) το κόστος συμμετοχής είναι 15,00 ευρώ

 • · 1η διαδρομή των 23,7 χλμ., περιλαμβάνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ένα υπέροχο σακίδιο πλάτης, τροφοδοσία σε έξι  (6) σταθμούς ,πρωινό ρόφημα με τσάι του βουνού, πλήρες γεύμα στον τερματισμό και βαρύτιμο μετάλλιο, για όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν στον προβλεπόμενο χρόνο.
 • · 2η διαδρομή των 10,8 χλμ., περιλαμβάνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ένα υπέροχο σακίδιο πλάτης, τροφοδοσία σε τρεις (3) σταθμούς, πρωινό ρόφημα με τσάι βουνού, πλήρες γεύμα στον τερματισμό  και βαρύτιμο μετάλλιο, για όλους τους αθλητές και αθλήτριες που θα τερματίσουν.
 • · Η συμμετοχή στη διαδρομή των περιπατητών είναι δωρεάν.

 

Η δήλωση συμμετοχής θεωρείται έγκαιρη, μετά την καταβολή του κόστους συμμετοχής,  στον παρακάτω λογαριασμό του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς.

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος

Αριθμός Λογαριασμού : 398/480212-81
IBAN : GR790-110-398-00000-398-48021281
Δικαιούχος : Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς

 

Με την καταβολή του ποσού, στο γραφείο του Ομίλου (Αρκαδίου 1 & Έρκυνας – Λιβαδειά) καθημερινά, από τις 15:00 έως  20:00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

 

Για την εύρυθμη λειτουργία των εγγραφών, παρακαλούμε – εάν είναι εύκολο – να αποστείλετε αντίγραφο (φωτογραφία ή pdf) του καταθετηρίου στο mail: levados@akol.gr

Για όσους δεν έχουν την δυνατότητα, παρακαλούνται να έχουν μαζί τους το αποδεικτικό την ώρα παραλαβής του υλικού από την γραμματεία.

 

Στο παραστατικό κατάθεσης, παρακαλούμε να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα.

Καμία εγγραφή δεν θα γίνει δεκτή, αν δεν συνοδευτεί με την κατάθεση του ποσού συμμετοχής, μέχρι την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Ο έλεγχος, κάθε εγγραφής, θα πραγματοποιείται εντός τριών ημερών, από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, με την ολοκλήρωση της εγγραφής, η συμμετοχή σας θα εμφανίζεται αυτόματα στο Site:  http://levados.akol.gr/ στην κατάσταση των συμμετοχών.

Σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής, μετά την 11η Ιανουαρίου 2019, τα χρήματα συμμετοχής, δεν επιστρέφονται και δεν γίνεται δεκτή αντικατάσταση θέσης από άλλον αθλητή ή αθλήτρια.

 

Σημείωση : Σε περίπτωση που προκύψουν έσοδα, μέρος αυτών θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό σε  ίδρυμα της πόλης μας.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ

 

Η παράδοση-παραλαβή των αριθμών, από τη γραμματεία του αγώνα, θα γίνει στο ισόγειο της αίθουσας ¨Νεροτριβή¨ του Δήμου Λεβαδέων, που βρίσκεται στην περιοχή των πηγών της Έρκυνας (ΚΡΥΑ).

 

α. Το Σάββατο 19/01/2019 από τις 17:00  μέχρι 21:00

β. Την Κυριακή 20/01/2019, από τις 07:00 πμ. μέχρι 09:00 π.μ.

 

Η τεχνική ενημέρωση των αγώνων θα γίνει στον χώρο της αφετηρίας, δέκα πέντε (15’) λεπτά πριν την εκκίνηση.

Το χρονικό όριο αποκλεισμού, για την 1η  διαδρομή των 23,7 χλμ., είναι οι 5:00 ώρες και είναι κοινό για άνδρες και γυναίκες, με ενδιάμεσο όριο τις 3:00 ώρες στο 13 χλμ., στη θέση ¨ΑΥΧΕΝΑΣ¨. Όσοι αθλητές ή αθλήτριες φτάσουν εκπρόθεσμα στο σημείο αποκλεισμού είναι υποχρεωμένοι να παραδώσουν τον αριθμό συμμετοχής τους, στους υπευθύνους του σταθμού ελέγχου και η επιστροφή τους στο χώρο του τερματισμού θα γίνει από μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής. Σε τρία σημεία της διαδρομής, άτομα της διοργάνωσης θα  καταγράφουν το πέρασμα των αθλητών και αθλητριών.

Στην 2η διαδρομή των 10,8 χλμ., δεν υπάρχει χρονικό όριο αποκλεισμού, αλλά όριο 3 ωρών για την ολοκλήρωση.

Αθλητής που τυχόν εγκαταλείψει τον αγώνα, πρέπει να απευθυνθεί στον πλησιέστερο σταθμό ελέγχου, να παραδώσει τον αριθμό συμμετοχής του, όπου  και θα ενημερωθεί για τον τρόπο επιστροφής του στον τερματισμό.

 

 

 

 

 

ΣΤΑΘΜΟΙ  ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ

1η διαδρομή των 23,7 χλμ., υπάρχουν 6 σταθμοί τροφοδοσίας :

 • 4,8 χλμ. πλήρης,
 • 6 χλμ. μόνο νερό
 • 10,5 χλμ πλήρης
 • 14,5 χλμ. πλήρης
 • 17,8 χλμ. πλήρης
 • 21,6 χλμ. πλήρης

 

2η διαδρομή των 10,8 χλμ., υπάρχουν τρεις σταθμοί τροφοδοσίας :

 • 4,8 χλμ. πλήρης
 • 6 χλμ. μόνο νερό
 • 8 χλμ πλήρης

 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

 

Δεν απαιτείται υποχρεωτικός εξοπλισμός από τους αθλητές και τις αθλήτριες, συστήνεται όμως να έχουν ελάχιστο εξοπλισμό επιβίωσης, όπως αδιάβροχο μπουφάν, τροφή ανάγκης και υδροδοχείο. Επίσης αξεσουάρ ένδυσης όπως γάντια και σκούφο, για όσους αθλητές και αθλήτριες εκτιμούν ότι κάτι τέτοιο θα προσφέρει επιπλέον ασφάλεια και άνεση στη διάρκεια της προσπάθειάς τους.

Νερό και ισοτονικά θα προσφέρονται μόνο σε κύπελλο μίας χρήσης.

Οι καιρικές συνθήκες την ημέρα του αγώνα, ενδέχεται να είναι ακραίες λόγω εποχής, γι’ αυτό το λόγο είναι σκόπιμο να ληφθεί ειδική μέριμνα για την ένδυση.  

ΕΠΑΘΛΑ

Αναμνηστικά - έπαθλα:

1.      Για τους τρεις πρώτους νικητές Γενικής Κατάταξης, άνδρες & γυναίκες και των δύο διαδρομών: Κύπελλο – Μετάλλιο – Αναμνηστικό Δίπλωμα .

2.      Για όσους τερματίσουν στη 2η διαδρομή των 10,8 χλμ., καθώς και όσοι τερματίσουν εμπρόθεσμα στην 1η διαδρομή των 23,7 χλμ. : Βαρύτιμο μετάλλιο.

 

 

 

3.      Κατηγορίες

Ηλικιακές κατηγορίες

            Για την 1η διαδρομή των 23,7 χλμ. ανδρών

3.1  18 έως 39 ετών: Κύπελλα & διπλώματα, οι τρεις πρώτοι

3.2  40 έως 49 ετών: Κύπελλα & διπλώματα, οι τρεις πρώτοι.

3.3  50 έως 59 ετών: Κύπελλα & διπλώματα, οι τρεις πρώτοι.

3.4  60+ ετών: Κύπελλα & διπλώματα, οι τρεις πρώτοι.

       Για την 1η διαδρομή των 23,7 χλμ. γυναικών.

3.5  18 έως 35 ετών: Κύπελλα & διπλώματα, οι τρεις πρώτες

3.6  36 έως 45 ετών: Κύπελλα & διπλώματα, οι τρεις πρώτες

3.7  46 έως 55 ετών: Κύπελλα & διπλώματα, οι τρεις πρώτες

3.8  56+ ετών: Κύπελλα & διπλώματα, οι τρεις πρώτες

Σημείωση : Εξαιρούνται από τις ηλικιακές κατηγορίες οι 3 πρώτοι – πρώτες, Γενικής Κατάταξης και για να  ισχύει η κατηγορία θα πρέπει να συμμετέχουν το λιγότερο 6 αθλητές-αθλήτριες

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η διοργάνωση θα φροντίσει για την ασφάλεια των αθλητών, με την παρουσία της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς, που θα βρίσκεται σε ετοιμότητα κατά μήκος της διαδρομής, ασθενοφόρο σε προσιτό σημείο και στον τερματισμό θα υπάρχει γιατρός και φυσικοθεραπευτές.

Ο κάθε αθλητής οφείλει να είναι προσεκτικός στην κίνησή του, ιδιαίτερα στα μονοπάτια και να παραχωρεί τη σειρά του σε πιο γρήγορους αθλητές, που ζητούν να προσπεράσουν. Σε περίπτωση τραυματισμού αθλητή, θα πρέπει να ειδοποιηθεί άμεσα η Οργανωτική Επιτροπή, από αθλητές που αντιληφθούν τέτοιο περιστατικό στον αριθμό συμμετοχής θα αναγράφεται τηλέφωνο της γραμματείας για άμεση επικοινωνία. Η Οργανωτική Επιτροπή δεν φέρει καμία ευθύνη σε τυχόν προβλήματα υγείας ή σωματικής ακεραιότητας των αθλητών, που θα μετάσχουν στον αγώνα.

 

 

ΠΟΙΝΕΣ

Αθλητές που δεν περάσουν από τα σημεία ελέγχου θα ακυρωθούν, μετά τον τελικό έλεγχο του ενδιάμεσου αποτελέσματος και τα ονόματά τους θα αφαιρεθούν από τον πίνακα αποτελεσμάτων. Αποκλεισμός προβλέπεται και για εκούσια απόρριψη ανόργανων σκουπιδιών (συσκευασίες από μη ανακυκλώσιμο υλικό) στις διαδρομές του αγώνα. Τυχόν άρνηση σε υποδείξεις ατόμων της Οργανωτικής Επιτροπής, τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού.

 

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Ενστάσεις θα γίνονται μόνο από τον ίδιο τον αθλητή-τρια μέχρι & 30 λεπτά μετά τον τερματισμό. Η απόφαση των Υπευθύνων Ενστάσεων, -της Οργανωτικής Επιτροπής- η οποία αποτελείται από τον Διευθυντή του αγώνα, τον Υπεύθυνο χάραξης της διαδρομής και τον Υπεύθυνο των κριτών, είναι τελική και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ-ΑΝΑΒΟΛΗ-ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

Σε περίπτωση ιδιαίτερα ακραίων καιρικών συνθηκών, πολύ σπάνιο φαινόμενο για την περιοχή, η Οργανωτική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα αναβολής ή και ματαίωσης του αγώνα.  Σε περίπτωση έντονων βροχοπτώσεων ή χιονοπτώσεων τις παραμονές του αγώνα, θα γίνουν ανάλογες τροποποιήσεις των διαδρομών. με την αφαίρεση των δύο (2) κορυφών Γαρδαβίτσας και Προφήτη Ηλία. Σε περίπτωση ακύρωσης του αγώνα η Οργανωτική Επιτροπή θα ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής.

 

ΦΥΛΑΞΗ ΡΟΥΧΩΝ

Στο χώρο της γραμματείας θα υπάρχει φροντίδα φύλαξης προσωπικών αντικειμένων.

 

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Για αυθημερόν μετακίνηση από Αθήνα – Λιβαδειά και επιστροφή, το ΚΤΕΛ προσφέρει έκπτωση 30%

Ο σταθμός βρίσκεται στην οδό Στρατηγού Δαγκλή 26, στην περιοχή Τρεις Γέφυρες

Τηλέφωνα επικοινωνίας :                    Αθήνα - 2108317173

                                                         Λιβαδειά - 2261028336

Επίσης για την μετακίνηση σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα τακτικά δρομολόγια του ΟΣΕ  (Σ.Σ. «Λειβαδειά») http://www.trainose.gr/ . Για την μεταφορά σας από τον σταθμό στον χώρο εκκίνησης του αγώνα θα φροντίσει η Οργανωτική Επιτροπή, εφόσον μας ενημερώσετε 1 ημέρα πριν ότι έχετε επιλέξει αυτό το μέσο μεταφοράς.

 

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ :

• Σάββατο 19-1-2019, από 17.00  έως  21:00   παράδοση αριθμών

• Σάββατο 19-1-2019, από 19.00  έως  20:00  εκδήλωση με θέμα «Αθλητικός τουρισμός» και τεχνική ενημέρωση.

• Σάββατο 19-1-2019, από 20:00 έως  22:00  pasta party

• Κυριακή 20-1-2019, από 07:00  μέχρι 09:00 π.μ. παράδοση αριθμών

– Κυριακή 20-1-2019, στις 10:00 π.μ. εκκίνηση 1ης διαδρομής των 23,7 χλμ.

– Κυριακή 20-1-2019, στις 10:45 π.μ. εκκίνηση της 2ης διαδρομής των 10,8 χλμ.

– Κυριακή 20-1-2019, στις 10:50 π.μ. εκκίνηση περιπατητών

– Κυριακή 20-1-2019, στις 14:30 μ.μ. απονομές στον χώρο του τερματισμού

– Κυριακή 20-1-2019, στις 15:30 μ. μ κλείσιμο αγώνα

Tο πρωί της Κυριακής 20-1-2019, στο χώρο της γραμματείας θα προσφέρεται τσάι και στον ίδιο χώρο μετά τους τερματισμούς θα υπάρχει γεύμα με την παραδοσιακή πλέον, γίδα βραστή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται :

Για τεχνικές πληροφορίες κ. Χρήστο Πολατσίδη, τηλ. 6932222453 & για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές στην Κα  Κατερίνα Κομνά τηλ.6978400753, στα e-mail:  levados@akol.gr & info@akol.gr, επίσης μπορείτε να αντλείτε πληροφορίες από την σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/levados.akol/

 

 

Η Οργανωτική Επιτροπή

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
SNF Run. Φέτος σε Virtual μορφή! Συνέντευξη με τον πρ. πρωταθλητή των 5χλμ και 10χλμ Χρήστο Ζαρκάδα

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Δείτε ποια είναι η καλύτερη άσκηση που ακολουθεί μετά από ένα κουραστικό long run! Δεν είναι τυχαίο που η λέξη αερόβια έχει μέσα...
Τα πανελλήνια ρεκόρ βετεράνων σε Ημιμαραθώνιο, Μαραθώνιο, σε όλες τις κατηγορίες και αποστάσεις, και στον στίβο Σαλάτα: Γιατί δεν πρέπει να λείπει από το τραπέζι μας;
Nutrition News

MyElements Sports

Half Marathon EXPO

Garmin FR family
Fitness Awards
FitnessPulse.gr
Runster
Πρέπει να διαβάσετε
25 Ιουν 20
Η Camelbak μειώνει τα πλαστικά μιας χρήσης
Επιμέλεια: Άγγελος Μαυρογιάννης
Η Camelbak έχει μια αποστολή, να μειώσει τη χρήση του πλαστικού μιας χρήσης. Αυτό ξεκινάει αρχικά με την απόρριψη των μπουκαλιών μιας χρήσης. Αποφάσισε να ξαναχρησιμοποιείς.
15 Μάρ 20
Διαβάστε το νέο βιβλίο «Νενικήκαμεν» - Η ιστορία του πρώτου Μαραθωνοδρόμου (+Διαγωνισμός)
Αυτές τις μέρες, που εξαιτίας των δυσχερών καταστάσεων με τον κοροναϊο μένουμε περισσότερο στο σπίτι και είναι ευκαιρία να διαβάσουμε και κάποιο βιβλίο. Γι' αυτό σας έχουμε μια πολύ καλή πρόταση που έφτασε πρόσφατα τα χέρια μας.
05 Μάρ 20
Το ολοκαίνουριο adidas SL20 είναι εδώ και σε προκαλεί να γίνεις πιο γρήγορος από αυτά που σε κρατούν πίσω!
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Η adidas λανσάρει το νέο πανάλαφρο παπούτσι για τρέξιμο adidas SL20 καινοτομώντας για άλλη μια φορά, όχι μόνο με τα υλικά του παπουτσιού, αλλά και με το τρόπο που αυτό θέλει να εμπνεύσει μέσα από την καμπάνια FASTER THAN.

©2005-2020 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse