Thessaloniki Night Half Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Trinews.gr NSCoaching My Athlete Energy Photos Energy Races Kasimis Training
Καλεντάρι
Saucony

Varidoc Relaxing Gel

X-treme Stores
16 Σεπ 18 ← πίσω

1ος Αγώνας Νάουσα-Βέρμιο Trail

1° Νάουσα  Βέρμιο  trail

 

        Σε μια από τις ομορφότερες πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας τη ΝΑΟΥΣΑ, ο Δήμος Νάουσας και οι δρομείς της, προκηρύσσουν τον ορεινό αγώνα «1° Νάουσα Βέρμιο trail 24χλμ & 10χλμ,», την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018. Παράλληλα θα υπάρξουν και άλλου είδους αθλητικά και πολιτιστικά happenings, όπως: παιδικός αγώνες 1 χλμ Δημοτικών και Γυμνασίων εντός της περιοχής του άλσους του Αγίου Νικολάου Νάουσας καθώς και διάφορα άλλα, με την υποστήριξη πολλών φορέων του Δήμου.

   


Αγώνας:  Νάουσα  Βέρμιο  trail  24 χλμ

 

1. Περιγραφή διαδρομής Νάουσα Βέρμιο trail 24χλμ: Ο Αγώνας είναι 24χλμ με θετική υψομετρική 900μ. Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει από το γεμάτο πλατάνια και καταπράσινο άλσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας (3 χλμ. Από τη Νάουσα), σε υψόμετρο 500 μ. και οι δρομείς θα κατευθυνθούν αρχικά σε σχεδόν μικρής κλίσης ανηφόρα 0-2% μήκους 1 χλμ, για να βγουν αμέσως μετά έξω από το άλσος και μπροστά από το στρατόπεδο της Β΄ Μοίρας Καταδρομών, για περίπου 0,8 χλμ ασφάλτινης ευθείας και κατηφόρας. Στη συνέχεια θα στρίψουν αριστερά στο δρόμο προς την Αγία Τριάδα, περνώντας από το ξωκλήσι των Αγίων Ταξιαρχών, σε συνεχόμενη ανηφόρα μήκους 5 χλμ. Η συνέχεια της διαδρομής είναι σε συνεχόμενες ανηφοροκατηφόρες μέσα σε πανέμορφα μονοπάτια υπό την σκιά των δέντρων οξιάς, βελανιδιάς και καστανιάς. Το 95% της διαδρομής είναι δασοσκεπές και δροσερό. Η διαδρομή των 24 χλμ. είναι κοινή, με αυτή των 10 χλμ. έως τα πρώτα 5,8 χλμ. καθώς και στα τελευταία 4,2 χλμ.

 

 

2. Τόπος Εκκίνησης: Άλσος Αγίου Νικολάου Νάουσας.

3. Τόπος Τερματισμού: Άλσος Αγίου Νικολάου Νάουσας.

4. Ημερομηνία Διεξαγωγής: Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

5. Ώρα Εκκίνησης: 10:00 π.μ.                                                                       

6. Διαδρομή - Χρονομέτρηση: 24χλμ (ορεινή διαδρομή). Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά.

7.Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας: 1ος Σταθμός  στο 4,5°χλμ Νερά, 2ος Σταθμός στο 7°χλμ. (νερό + ισοτονικά + φρούτα + σταφίδες + coka cola), 3ος Σταθμός στο 12°χλμ (νερό + ισοτονικό + μπανάνα + κρακεράκια + σταφίδες + coka cola), 4ος Σταθμός  17°χλμ.  (νερό + ισοτονικά + σταφίδες, + φρούτα + κρακεράκια) και 5ος Σταθμός στο 20°χλμ (νερό + κρακεράκια). Στον τερματισμό θα δοθούν νερό, γλυκό, φρούτα, σάντουιτς και ζεστή σούπα.

 

χλμ

Σταθμοί

Νερό

Ισοτονικό

Φρούτα

Σταφίδες

Coka Cola

Κρακεράκια

4,5°

1ος

*

 

 

 

 

 

2ος

*

*

*

*

  *

 

12°

3ος

*

*

*

*

*

*

17°

4ος

*

*

*

*

 

*

20°

5ος

*

 

 

 

*

 

 

8. Δικαίωμα Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό και θα υπογράψουν τσεκάροντας την πρωτότυπη υπεύθυνη δήλωση, που θα εμφανιστεί αμέσως μετά την καταχώρηση των στοιχείων στην φόρμα εγγραφής.

9. Δηλώσεις Συμμετοχής: Οι ατομικές δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται υποχρεωτικά συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα εγγραφής κάνοντας κλικ εδώ  . 

Το κόστος συμμετοχής είναι 10€ κατά άτομο. Τα χρήματα θα καταθέτονται στην Εθνική Τράπεζα στον λογαριασμό: GR61 0110 4250 0000 4250 0368 628,  στα ονόματα: δικαιούχων   ΜΠΙΛΙΟΥΡΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ  –  ΠΕΤΡΑΚΙΔΗΣ  ΣΤΕΡΓΙΟΣ.

Θα πρέπει με την κατάθεση των χρημάτων, να δηλώσετε οπωσδήποτε στη θέση αιτιολογία, το ονοματεπώνυμο σας. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 14/09/2018.

Εγγραφές της τελευταίας στιγμής θα γίνουν δεκτές , εφόσον υπάρξει διαθεσιμότητα αριθμών.

10. Ηλικιακές Κατηγορίες & Έπαθλα:: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης, καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές των ηλικιακών κατηγοριών, όλοι με έπαθλα και κύπελλα και οι οποίες είναι οι ακόλουθες:

Για τους άνδρες: 18 έως 29, 30 - 39, 40 – 49, 50 - 59 και 60 ετών και άνω.

Για τις γυναίκες: 18 έως 29, 30 – 39, 40 - 49 και 50 ετών και άνω.

Οι νικητές της γενικής κατηγορίας δεν εξαιρούνται από τις ηλικιακές.

11. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.    

12. Παραλαβή Αριθμών: Η παραλαβή των αριθμών των αθλητών θα γίνει την Κυριακή 16/9/2018 στην αφετηρία (Γραμματεία διοργάνωσης) μεταξύ 08:00 π.μ. και 09:30 π.μ..

 

 

 

 

Αγώνας:  Νάουσα  Βέρμιο  trail  10 χλμ  

 

1. Περιγραφή διαδρομής Νάουσα Βέρμιο trail 10χλμ : Ο Αγώνας είναι απόστασης 10 χλμ. με υψομετρική 360μ. Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει από το γεμάτο πλατάνια και καταπράσινο άλσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας (3 χλμ. Από τη ΝΆΟΥΣΑ) σε υψόμετρο 500μ και οι δρομείς θα κατευθυνθούν αρχικά σε σχεδόν μικρής κλίσης ανηφόρα 0-2% μήκους 1000μ για να βγουν αμέσως μετά, έξω από το άλσος και μπροστά από το στρατόπεδο της Β΄ Μοίρας Καταδρομών,  για περίπου 800 μ ασφάλτινης ευθείας και κατηφόρας. Στη συνέχεια θα στρίψουν αριστερά με κατεύθυνση προς την Αγία Τριάδα, με συνεχόμενη ανηφόρα σε μονοπάτι και δασικό δρόμο μήκους 4 χλμ. και μετά συνεχόμενη κατηφόρα μέχρι τον τερματισμό. Η διαδρομή των 10 χλμ. είναι κοινή, με αυτή των 24 χλμ. έως τα πρώτα 5,8 χλμ. καθώς και στα τελευταία 4,2 χλμ.

 

 

 

  

2. Τόπος Εκκίνησης: Άλσος Αγίου Νικολάου Νάουσας.

3. Τόπος Τερματισμού: Άλσος Αγίου Νικολάου Νάουσας.

4. Ημερομηνία Διεξαγωγής: Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

5. Ώρα Εκκίνησης: 10:00 π.μ.  

6. Διαδρομή - Χρονομέτρηση: 10χλμ (ορεινή διαδρομή). Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά.

7. Τροφοδοσία: Στο 4,5° χλμ. (νερό), και στο 7° χλμ. (νερό + ισοτονικό + κρακεράκια). Στον τερματισμό θα δοθούν νερό, γλυκό, φρούτα, σάντουιτς και ζεστή σούπα.

    

χλμ

Σταθμοί

Νερό

Ισοτονικό

Φρούτα

Σταφίδες

Coka Cola

Κρακεράκια

4,5°

1ος

*

 

 

 

 

 

2ος

*

*

*

*

  *

 

                                                                                                 

8. Δικαίωμα Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό και θα υπογράψουν τσεκάροντας την πρωτότυπη υπεύθυνη δήλωση, που θα εμφανιστεί αμέσως μετά την καταχώρηση των στοιχείων στην φόρμα εγγραφής.

9. Δηλώσεις Συμμετοχής: Οι ατομικές δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται υποχρεωτικά συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα εγγραφής κάνοντας κλικ εδώ  . 

Το κόστος συμμετοχής είναι 5€ κατά άτομο. Τα χρήματα θα καταθέτονται στην Εθνική Τράπεζα στον λογαριασμό: GR61 0110 4250 0000 4250 0368 628,  στα ονόματα: δικαιούχων   ΜΠΙΛΙΟΥΡΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ  –  ΠΕΤΡΑΚΙΔΗΣ  ΣΤΕΡΓΙΟΣ.

Θα πρέπει με την κατάθεση των χρημάτων να δηλώσετε οπωσδήποτε στη θέση αιτιολογία, το ονοματεπώνυμο σας. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 14/09/2018.

Εγγραφές της τελευταίας στιγμής θα γίνουν δεκτές , εφόσον υπάρξει διαθεσιμότητα αριθμών.

10. Ηλικιακές Κατηγορίες & Έπαθλα: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης, καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές των ηλικιακών κατηγοριών, όλοι με έπαθλα και κύπελλα και οι οποίες είναι οι ακόλουθες:

Για τους άνδρες: 18 έως 39,  40 – 49,  50 – 59  και  60 ετών και άνω..

Για τις γυναίκες: 18 έως 39,  40 – 49  και  50  ετών και άνω.

Οι νικητές της γενικής κατηγορίας δεν εξαιρούνται από τις ηλικιακές

11. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.       

12. Παραλαβή Αριθμών: Η παραλαβή των αριθμών των αθλητών θα γίνει την Κυριακή 16/9/2018 στην αφετηρία (Γραμματεία διοργάνωσης) μεταξύ 08:00 π.μ. και  09:30 π.μ..

 

Παιδικός  Αγώνας:  Νάουσα  Βέρμιο  trail  1 χλμ  

 

1.Περιγραφή διαδρομής παιδικού αγώνα Νάουσα Βέρμιο trail 1 χλμ: Ο αγώνας είναι απόστασης 1 χλμ. και θα κινηθούν οι μαθητές εντός του άλσους σε επίπεδη διαδρομή. 

2.Τόπος Εκκίνησης: Άλσος Αγίου Νικολάου Νάουσας.

3. Τόπος Τερματισμού: Άλσος Αγίου Νικολάου Νάουσας.

4. Ημερομηνία Διεξαγωγής: Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

5. Ώρα Εκκίνησης: 10:15 π.μ.  

6. Έπαθλα: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι μαθητές  δημοτικού, χωριστά αγόρια και κορίτσια και οι τρεις       (3) πρώτοι μαθητές  γυμνασίου, χωριστά αγόρια και κορίτσια.

7. Μετάλλια θα δοθούν σε όλους που θα τερματίσουν.

8. Δηλώσεις Συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται υποχρεωτικά συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα εγγραφής κάνοντας κλικ εδώ  χωρίς κόστος συμμετοχής.  

 

 

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Ιατρική υποστήριξη: Ιατρός θα υπάρχει στην εκκίνηση στην διαδρομή και στον τερματισμό.

Ώρα Απονομών: Οι απονομές των επάθλων όλων των αγωνισμάτων της διοργάνωσης θα γίνουν την Κυριακή 16/09/2018 στις 13:30 μ.μ.

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

 

1. ΓΕΝΙΚΑ: Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν στο ακέραιο τους κανονισμούς που περιγράφονται παρακάτω. Είναι επίσης υποχρεωμένοι να υπακούσουν στις υποδείξεις των κριτών του αγώνα. Η μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ή τις υποδείξεις, επισύρει πάντα την ποινή του αποκλεισμού. Οι κριτές του αγώνα όταν αντιληφθούν παραβάσεις των κανονισμών, τις καταγράφουν και ενημερώνουν τους παραβάτες. Κάθε άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο από τη διοργάνωση, έχει τη δυνατότητα να καταγράψει επίσης όποια παράβαση υποπέσει στην αντίληψή του και να την υποβάλει προς εξέταση στην Επιτροπή Αγώνα.

 

2. ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΘΛΗΤΗ: Κάθε αθλητής φέρει τον αριθμό αγώνα πάνω του, τον οποίο και είναι υποχρεωμένος να έχει πάνω σε εμφανές σημείο στην εμπρόσθια όψη της μπλούζας του. Ο αριθμός πρέπει να παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα χωρίς να διπλωθεί, αποκρύβοντας έτσι οποιοδήποτε στοιχείο αναγράφεται πάνω στον αριθμό (χορηγοί, λογότυπα κλπ). Ουσιαστική αλλοίωση του αριθμού, η οποία ενδέχεται να προκαλέσει σύγχυση στους υπεύθυνους καταγραφής των Σταθμών τιμωρείται με αποκλεισμό. Εγγραφές της τελευταίας στιγμής θα γίνουν δεκτές , εφόσον υπάρξει διαθεσιμότητα αριθμών.

 

3. ΣΗΜΑΝΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Η σήμανση της διαδρομής που τοποθετείται από τη Διοργάνωση, είναι προσωρινή, με στόχο την εξυπηρέτηση των αθλητών και μετά τον αγώνα θα αφαιρεθεί μέρος αυτών όπως οι κορδέλες και θα παραμείνει η βασική σήμανση, για να οριοθετεί μόνιμα ένα αναγνωρισμένο μονοπάτι.

 

4. ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ: Επιτρέπεται εξωτερική υλική βοήθεια (τροφή, ρουχισμός, μπατόν) προς τους αθλητές. Επιτρέπεται η συνοδεία των αθλητών από πρόσωπα που δεν φέρουν αριθμό αγώνα. Η συνοδεία του αθλητή από οικεία πρόσωπα στα τελευταία μέτρα της διαδρομής επιτρέπεται.

 

5. ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΜΕΣΑ: Επιτρέπεται η χρήση μπατόν πεζοπορίας. Επίσης, επιτρέπεται η κατοχή και χρήση χάρτη, πυξίδας, GPS, κινητού τηλεφώνου ή ασυρμάτου (VHF). Αν κάποιος χαθεί στο δάσος το νούμερο 112 είναι αυτό που θα βοηθήσει στην ανεύρεση του. Γι αυτό είναι καλό να έχετε τα τηλέφωνά σας, μαζί σας

 

6. ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ: Απαγορεύεται αυστηρά η απόρριψη κάθε είδους αντικειμένων κατά μήκος της διαδρομής, όπως πλαστικά μπουκάλια ή οποιοδήποτε άλλο υλικό, συσκευασίας στερεάς ή υγρής μορφής τροφής, που καταναλώνουν οι αθλητές στη διάρκεια του αγώνα. Σε κάθε σταθμό τροφοδοσίας, υπάρχει ειδικός πλαστικός σάκος απορριμμάτων. Όλοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να ρίχνουν απορρίμματα μέσα στο σάκο. Απόρριψη υλικών συσκευασίας ή άλλων μη οργανικών απορριμμάτων σε οποιοδήποτε σημείο της διαδρομής πέρα από τα προκαθορισμένα, επισύρει ποινή αποκλεισμού. Η διοργάνωση θα τοποθετήσει 100μ μετά τους σταθμούς τροφοδοσίας και άλλους κάδους ή σακούλες απορριμμάτων με κριτές, για να δώσει τη ευκαιρία στους δρομείς να τρέξουν και να μην σταματήσουν στους σταθμούς. Υποχρεωτικά όμως στους κάδους ή στις σακούλες αυτές, θα πετάξουν τα πλαστικά μπουκάλια ή τα σκουπίδια από πιθανή χρήση Jel ή οτιδήποτε άλλο σκουπίδι.

 

7. ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ: Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να κινούνται στο μονοπάτι, χωρίς να σχηματίζουν ομάδες που εκτείνονται σε πλάτος, εμποδίζοντας έτσι τους αθλητές, που θα ήθελαν να προσπεράσουν. Όταν κάποιος αθλητής ειδοποιείται ότι πρέπει να κάνει στην άκρη για να προσπεραστεί, θα πρέπει να παραμείνει στην ανηφορική (εσωτερική) πλευρά της πλαγιάς.

 

8. ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Η συντόμευση (κόψιμο) της διαδρομής απαγορεύεται και τιμωρείται με αποκλεισμό. Ο κάθε αγωνιζόμενος έχει την ευθύνη και υποχρεούται να παρακολουθεί προσεκτικά τα προειδοποιητικά σήματα, σε συγκεκριμένα τμήματα του μονοπατιού, τα οποία δείχνουν ένα απαγορευμένο κόψιμο / διαδρομή.

 

9. ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ: Ενστάσεις για οποιοδήποτε λόγο γίνονται μόνο από τον ίδιο τον αθλητή, το αργότερο 30 λεπτά μετά τον τερματισμό του.

 

10. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ / ΑΝΑΒΟΛΗ : Αν παραστεί ανάγκη (εξαιρετικά επικίνδυνες καιρικές συνθήκες ή άλλη αιτία), οι Διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν τη διαδρομή ή και να αναβάλλουν για μικρό χρονικό διάστημα την εκκίνηση, προκειμένου να μη θέσουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών.

 

11. ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Η Επιτροπή δεν ευθύνεται για τον θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων, οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν στο ορεινό περιβάλλον και βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν. Επίσης θα πρέπει να εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό γι' αυτό το θέμα. Την υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν εξεταστεί από γιατρό πρόσφατα, υπογράφουν ηλεκτρονικά όταν πραγματοποιούν την δήλωση τους. Οι ίδιοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να προβαίνουν τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο, ώστε να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους. Η Επιτροπή αποποιείται κάθε ευθύνης σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε σημεία της διαδρομής όπου ο κίνδυνος πτώσης, με δυσάρεστα ή μοιραία αποτελέσματα είναι αυξημένος.

 

12. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ: Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης των κανονισμών διεξαγωγής του αγώνα, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

                                                                                                                                 

 ΔΙΑΜΟΝΗ:

 

1. ΑΣΤΕΡΑΣ  HOTEL         τηλ:  2332052332   -   2332052336

2. ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ  HOTEL     τηλ:  2332020250

3. ΔΡΥΑΔΕΣ  HOTEL        τηλ:  2332020009

4. ΧΑΓΙΑΤΙ  HOTEL           τηλ:  2332052120

5. DELLAGIO HOTEL      τηλ: 2332022333

6. ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ HOTEL τηλ: 2332052600

 

Γενικός Υπεύθυνος:      Παρίζας    Κωνσταντίνος         τηλ.:  6979521257  -  2332024800                                 

 

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ : Μπιλιούρης   Γεώργιος   τηλ:  6973945967

                                                  Πετρακίδης    Στέλιος       τηλ:  6987529292Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Επιστροφή στο γυμναστήριο και τις προπονήσεις μετά από διακοπές Fartlek : Μια μορφή τέχνης για τους Κενυάτες δρομείς

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
«Καίγεται» ένα παιδί αν τρέξει χαλαρά και περπατήσει μερικά χιλιόμετρα; Τι είναι οι «περιπατητές» στα γήπεδα, και πότε δημιουργούν πρόβλημα
Ξεκινάς Διατροφή; Ποιες συμβουλές να ΜΗΝ ακούσεις Έρχεται στην Ελλάδα η υπερτροφή των μαραθωνοδρόμων
FitnessPulseRunster.gr

Salomon

Πρέπει να διαβάσετε
20 Απρ 22
Η άσκηση στο επόμενο επίπεδο με το νέο myathlete hub
Η φετινή άνοιξη είναι ακόμα πιο ανθηρή για τους λάτρεις της άσκησης, αλλά και όλους εκείνους που προσεγγίζουν την ευεξία και την καλή υγεία μέσω της γυμναστικής και της σωστής διατροφής. Το myathleteάνοιξε ξανά τις πόρτες του στο νέο δικό του χώρο και τα σχόλια όσων έσπευσαν ήδη να το επισκεφτούν, είναι διθυραμβικά!
13 Απρ 22
HUAWEI WATCH GT Runner: Το απόλυτο smartwatch που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό δρομέα
Η HUAWEI κάνει εντυπωσιακό ντεμπούτο στον χώρο των smartwatches, παρουσιάζοντας το εμβληματικό HUAWEI GT Runner, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην απόδοση των δρομέων.
11 Απρ 22
DESA Green Homes: Η εναλλακτική πρόταση διαμονής για διακοπές στην Αργολίδα
Το νεόδμητο ξενοδοχειακό συγκρότημα DESA Green Homes στην Επίδαυρο σας προσκαλεί να γνωρίσετε μια εναλλακτική πρόταση διαμονής για τις διακοπές σας στην Αργολίδα.
24 Μάρ 22
New Balance 880 v12: Ο καλύτερος σύμμαχος στα χιλιόμετρα σου
Το να τρέχεις μεγάλες αποστάσεις δεν είναι απλή υπόθεση. Θέλεις ένα καλό σύμμαχο στα χιλιόμετρα που διανύεις και δεν υπάρχει καλύτερος από το νέο 880v 12. Συνδυάζοντας δύο πρωτοποριακές τεχνολογίες αφρών, προσφέρει το πιο μαλακό πάτημα της κατηγορίας του, ιδανικό για τις απαιτήσεις των πολλών χιλιομέτρων.

©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse