Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Roly Greece NSCoaching My Athlete Energy Photos Trinews.gr Kasimis Training
Καλεντάρι
Saucony
Metron Group
Volos Run
Kallithea Run
Nafplio Marathon
Stis geitonies tis Athinas
Methana Volcano Challenge
X-treme Stores

28 Ιουλ 18 ← πίσω

3ος Παραποτάμιος δρόμος Άρδα

«3ος Παραποτάμιος δρόμος Άρδα στο πλαίσιο της 24ης Συνάντησης Νέων ‘’Άρδας 2018’’»

 

 

Ο Δήμος Ορεστιάδας θα διοργανώσει στις 28-7-2018 τον 3ο Παραποτάμιο δρόμο στις όχθες του ποταμού  Άρδα για τρίτη συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας Θράκης, με στόχο να καθιερωθεί ως ένα κοινωνικό και αθλητικό γεγονός. Και τη φετινή χρονιά ο δρόμος θα είναι εμπλουτισμένος με δύο διαδρομές των 10 και 3 χλμ. και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν μια πανέμορφη παραποτάμια διαδρομή, δίπλα στον ποταμό Άρδα, παρουσία κριτών εκπροσώπων του ΣΕΓΑΣ.

Σκοπός του αγώνα είναι α) η ευαισθητοποίηση, αθλητών, θεατών, και εθελοντών, στην προστασία του περιβάλλοντος σε συνδυασμό με την προαγωγή της υγείας, υιοθετώντας την άσκηση ως τρόπο ζωής και συμμετέχοντας βιωματικά όλες τις εποχές του έτους να ζήσουν  την αξία του σπάνιου και μοναδικού οικοσυστήματος της περιοχής μας, αναλαμβάνοντας  ενεργό δράση για την προστασία του, β) η παροχή προτύπων σε παιδικές ηλικίες και η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης τους και του αθλητικού ιδεώδους, γ) η παροχή ευκαιριών σ’ όλους τους εμπλεκόμενους να γνωρίσουν την παράρδια περιοχή, του ιδιαίτερου φυσικού κάλους, της φιλοξενίας  και της ξεχωριστής παράδοσης και δ) η τουριστική προβολή της περιοχής.

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας συμμετοχής στους Αγώνες των 3 χλμ και 10 χλμ. Ωστόσο για τους ανήλικους συμμετέχοντες θα πρέπει ο γονέας ή κηδεμόνας να συμπληρώσει την υπεύθυνη δήλωση συναίνεσης που υπάρχει στο link του site του Δήμου Ορεστιάδας www.orestiada.gr και να την προσκομίσει την ημέρα των αγώνων υπογεγραμμένη στη γραμματεία. Για τα παιδιά κάτω των 10 ετών απαραίτητη είναι η συνοδεία κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Για την εγγραφή στις διαδρομές των 3 χλμ & 10 χλμ απαιτείται η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης συμμετοχής που θα βρείτε στον ειδικό σύνδεσμο https://www.orestiada.gr/dimos/athlitismos/3os-parapotamios-dromos-ardas-2018/aitisi-symmetoxis-3ou-parapotamiou-dromou-arda-2018/ στην ιστοσελίδα του Δήμου Ορεστιάδας (www.orestiada.gr).

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι και την Τρίτη 24 Ιουλίου 2018.

Εγγραφές (περιορισμένος αριθμός) μπορούν να γίνουν μέχρι και μία ώρα πριν από την έναρξη των Αγώνων στη Γραμματεία, στον χώρο της εκκίνησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για τυχόν διευκρινήσεις στο τηλ. 2552350334 και στο τηλ. 6936711497.

Το κόστος συμμετοχής για τη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων είναι 5 € (κατάθεση στη γραμματεία) και θα αφορά στην είσοδο των δρομέων στις εκδηλώσεις της Συνάντησης Νέων μόνον για εκείνη την ημέρα  (28/7/2018). Θα ισχύσει περιορισμός συμμετεχόντων (200 άτομα). Η συμμετοχή στη διαδρομή των 3 χιλιομέτρων είναι δωρεάν.Οδηγίες Αγώνων – Όροι Συμμετοχής – Περιγραφή Αγώνων

Ο Δήμος Ορεστιάδας, προκηρύσσει και διοργανώνει τον 3ο παραποτάμιο δρόμο Άρδα (10 χιλιομέτρων), που θα πραγματοποιηθεί στις Καστανιές Έβρου, το Σάββατο 28 Ιουλίου 2018, στο πλαίσιο  της συνάντησης νέων «Άρδας 2018», υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας και Θράκης. Παράλληλα, την ίδια μέρα θα διεξαχθεί και αγώνας δρόμου τριών (3) χιλιομέτρων.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ – ΩΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

Ώρα εκκίνησης του αγώνα των 10 χλμ: 18:30 (είσοδος χώρου εκδηλώσεων).

Χρονικό όριο: Δύο (2) ώρες (επιτρέπεται το δυναμικό βάδισμα).

Ώρα εκκίνησης του αγώνα των 3 χλμ: 18:40 (είσοδος χώρου εκδηλώσεων).

Χρονικό όριο: Μία (1) ώρα (επιτρέπεται το δυναμικό βάδισμα).

 

ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας συμμετοχής στους Αγώνες των 3 χλμ και 10 χλμ. Ωστόσο για τους ανήλικους συμμετέχοντες θα πρέπει ο γονέας ή κηδεμόνας να συμπληρώσει την υπεύθυνη δήλωση συναίνεσης που υπάρχει στο link του site του Δήμου Ορεστιάδας www.orestiada.gr και να την προσκομίσει την ημέρα των αγώνων υπογεγραμμένη στη γραμματεία. Για τα παιδιά κάτω των 10 ετών απαραίτητη είναι η συνοδεία κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Για την εγγραφή στις διαδρομές των 3 χλμ & 10 χλμ απαιτείται η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης συμμετοχής που θα βρείτε στο ειδικό σύνδεσμο https://www.orestiada.gr/dimos/athlitismos/3os-parapotamios-dromos-ardas-2018/aitisi-symmetoxis-3ou-parapotamiou-dromou-arda-2018/ στην ιστοσελίδα του Δήμου Ορεστιάδας (www.orestiada.gr).

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι και την Τρίτη 24 Ιουλίου 2018.

Εγγραφές (περιορισμένος αριθμός) μπορούν να γίνουν μέχρι και μία ώρα πριν από την έναρξη των Αγώνων στη Γραμματεία, στον χώρο της εκκίνησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για τυχόν διευκρινήσεις στο τηλ. 2552350334 (Δήμος Ορεστιάδας) και στο τηλ. 6936711497 (Ανδρέας Παλεράς).

Το κόστος συμμετοχής για τη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων είναι 5 € (κατάθεση στη γραμματεία) και θα αφορά στην είσοδο των δρομέων στις εκδηλώσεις της Συνάντησης Νέων μόνον για εκείνη την ημέρα  (28/7/2018). Θα ισχύσει περιορισμός συμμετεχόντων (200 άτομα). Η συμμετοχή στη διαδρομή των 3 χιλιομέτρων είναι δωρεάν.

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΛΟΙΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ – ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί την ημέρα του αγώνα από τη γραμματεία (είσοδος χώρου εκδηλώσεων) μέχρι μισή ώρα πριν την έναρξη. Για την επιβεβαίωση της εγγραφής απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

 

Για τη διαδρομή των 10 χλμ.

Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει:

 • Τον αριθμό συμμετοχής. 
 • Παραμάνες για τον αριθμό συμμετοχής.
 • Αυτοκόλλητο με τον αριθμό συμμετοχής για την τσάντα του δρομέα.
 • Μπλουζάκι με το λογότυπο του αγώνα.

Σε όσους τερματίσουν θα δοθούν:

 • Αναμνηστικό μετάλλιο.
 • Δίπλωμα συμμετοχής.

 

Για τη διαδρομή των 3 χλμ.

Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει:

 • Τον αριθμό συμμετοχής. 
 • Παραμάνες για τον αριθμό συμμετοχής.
 • Αυτοκόλλητο με τον αριθμό συμμετοχής για την τσάντα του δρομέα.

Σε όσους τερματίσουν θα δοθούν:

 • Αναμνηστικό μετάλλιο.
 • Δίπλωμα συμμετοχής.

 

ΑΦΕΤΗΡΙΑ – ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

Οι Αγώνες 3 χλμ και 10 χλμ θα έχουν εκκίνηση και τερματισμό στην είσοδος του χώρου των εκδηλώσεων.

Η διαδρομή κινείται εξολοκλήρου σε χωμάτινους αγροτικούς και δασικούς δρόμους.

 

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΔΡΟΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Οι συμμετέχοντες δρομείς μεταβαίνουν με δικά τους μέσα στο χώρο εκκίνησης του αγώνα και θα πρέπει να βρίσκονται εκεί τουλάχιστον μία (1) ώρα πριν την έναρξη του.

 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ & ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Η τσάντα με τα ρούχα και προσωπικά αντικείμενα, για όποιον δρομέα το επιθυμεί, θα πρέπει να έχει παραδοθεί 30 λεπτά πριν την εκκίνηση του αγώνα στον οποίο συμμετέχει, στους χώρους που έχει ορίσει η Οργανωτική Επιτροπή κοντά στην Εκκίνηση/Τερματισμό. Για λόγους ασφάλειας και προστασίας, η παραλαβή της Τσάντας του κάθε δρομέα αμέσως μετά τον τερματισμό, θα γίνεται με τη βοήθεια εθελοντών, από τον ίδιο τον δρομέα, με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής του.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πάνω στην Τσάντα θα πρέπει να φαίνεται ευκρινώς κολλημένος (στο σημείο που υποδεικνύεται) ο αριθμός συμμετοχής του δρομέα.  Η τσάντα αυτή θα πρέπει να είναι καλά κλεισμένη και δεν πρέπει να περιέχει ταξιδιωτικά έγγραφα, χρήματα, τιμαλφή ή φάρμακα. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας αντικειμένων αξίας.

 

ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ

Εμφιαλωμένο νερό θα παρέχεται στους δρομείς του Αγώνα 3 χλμ και 10 χλμ στην Εκκίνηση και τον Τερματισμό. Στον αγώνα των 10 χλμ θα δοθεί επιπλέον εμφιαλωμένο νερό στη μέση της διαδρομής, στα 4,5 χλμ και στα 7 χλμ..

 

ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ

Υπάρχουν χημικές τουαλέτες για την εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων.

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Ισχύουν οι διεθνείς κανονισμοί των IAAF/AIMS και του ΣΕΓΑΣ για τους Αγώνες Δρόμου.  Οι κριτές και τα στελέχη της Οργανωτικής Επιτροπής μπορούν οποτεδήποτε να ακυρώσουν αθλητές σε περίπτωση μη τήρησης των κανόνων, καθώς και να τους διαγράψουν μετά τον αγώνα από τα αποτελέσματα αξιολογώντας ενστάσεις, ηλεκτρονικό και οπτικό υλικό.

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η συμμετοχή στον αγώνα και ο τερματισμός δρομέων χωρίς Αριθμό Συμμετοχής. 

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ

Όλοι οι δρομείς, αμέσως μετά τον τερματισμό, καλούνται να συνεχίζουν να βαδίζουν προς την έξοδο. Άμεση ιατρική βοήθεια μπορεί να παρασχεθεί από το ιατρικό προσωπικό που βρίσκεται στην περιοχή του τερματισμού, αλλά και κατά τη διάρκεια των διαδρομών. Αμέσως μετά τον τερματισμό όλοι οι δρομείς παραλαμβάνουν αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής. Όλοι θα κατευθύνονται προς την έξοδο, σύμφωνα με την οριοθέτηση της περιοχής και τις υποδείξεις  των εθελοντών.

Στους δρομείς παρέχεται εμφιαλωμένο νερό. Οι δρομείς παραλαμβάνουν την τσάντα με τα προσωπικά τους αντικείμενα από το χώρο όπου την παρέδωσαν.

 

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΠΑΘΛΩΝ

Έπαθλα (κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα) απονέμονται στους τρεις πρώτους της γενικής κατάταξης Ανδρών και Γυναικών των Αγώνων 3 χλμ & 10 χλμ.

Επίσης, έπαθλα (κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα) απονέμονται στους τρείς πρώτους βετεράνους των 10 χλμ άνδρες άνω των 45 ετών και γυναίκες άνω των 40 ετών.

Αναμνηστικά μετάλλια απονέμονται σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν εντός των χρονικών ορίων.

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ MIA ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Αγαπητοί Δρομείς,

Για να απολαύσετε πραγματικά τη μοναδική εμπειρία της συμμετοχής στον «3ο Παραποτάμιο Δρόμο Άρδα 2018» θα πρέπει να είστε σε καλή φυσική κατάσταση και υγιείς την ημέρα του αγώνα έτσι ώστε να μη θέσετε τον εαυτό σας σε τυχόν κίνδυνο.

Ως Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων είμαστε οργανωτικά και ηθικά, υποχρεωμένοι να επιστήσουμε την προσοχή σε όλους τους συμμετέχοντες στα παρακάτω σημεία.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να γνωρίζουν πως, είτε έχουν κάνει ιατρικό check up, ιδιαίτερα καρδιολογικό, είτε όχι, είτε υπάρχει προηγούμενο πάσης φύσεως ιατρικό πρόβλημα, σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη συμμετοχής ή μη βαραίνει αποκλειστικά τον συμμετέχοντα ‐ δρομέα.

 

 

ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Αποφύγετε την έντονη προπόνηση και ξεκουραστείτε από νωρίς της προηγούμενης ημέρας. Ετοιμάστε αποβραδίς τα απαραίτητα για τη συμμετοχή σας. Το δείπνο της προηγούμενης ημέρας θα πρέπει να είναι ελαφρύ και αναλογικά, πλούσιο σε υδατάνθρακες (ψωμί, ρύζι, ζυμαρικά, πατάτες). Να μην ξεχάσετε την ενυδάτωσή σας, ιδιαίτερα, αν για την ημέρα του αγώνα προβλέπεται υψηλή για την εποχή θερμοκρασία. Αποφύγετε τα οινοπνευματώδη κατά τις προηγούμενες ημέρες.

 

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Μην τρέξετε αν δεν αισθάνεστε καλά, ακόμα και αν πρόκειται για κάτι που επιθυμείτε διακαώς και προετοιμαστήκατε γι αυτό σκληρά. Τα περισσότερα ιατρικά περιστατικά συμβαίνουν σε αθλητές οι οποίοι, παρόλο που δε αισθάνονται καλά, συμμετέχουν κανονικά, διότι δεν θέλουν να χάσουν το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός. Αν νιώθετε ότι έχετε πυρετό, εάν κάνετε εμετούς, αν έχετε διάρροια ή πόνους στο στήθος, παρακαλούμε μην λάβετε μέρος σε κανένα αγώνα δρόμου. Να μην ρισκάρετε την υγεία σας.

Ντυθείτε με τα κατάλληλα ρούχα, ανάλογα με τον καιρό. Φορέστε παπούτσια που έχετε ξανατρέξει και γνωρίζετε ότι δεν θα σας δημιουργήσουν φουσκάλες στα πόδια σας.

Γευματίστε σχετικά νωρίς (ψωμί, ρύζι, ζυμαρικά, πατάτες) ώστε να έχετε χωνέψει.

Ξεκινήστε έγκαιρα από τον τόπο διαμονή σας για την Αφετηρία και αποφύγετε οτιδήποτε θα μπορούσε να σας δημιουργήσει stress.

Ξεκινήστε τον αγώνα σας καλά ενυδατωμένοι. Μέχρι μισή ώρα πριν τον αγώνα μπορείτε να καταναλώσετε 250ml νερό.

 

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Να θυμάστε ότι, όσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια του αγώνα και κατ΄επέκταση της επιβάρυνσης του οργανισμού τόσο αυξάνεται η σημασία της σωστής και τακτικής ενυδάτωσης και της κατάλληλης τροφοδοσίας. Να πίνετε τακτικά υγρά, αλλά να μην το παρακάνετε. Μην παίρνεται περισσότερα υγρά από αυτά που νιώθετε ότι χρειάζεστε. Να προτιμάτε τα σκευάσματα που έχετε ήδη δοκιμάσει σε άλλες διοργανώσεις ή στην  καθημερινή σας προπόνηση. Να προτιμάτε τα ρευστά και παχύρευστα σκευάσματα που αφομοιώνονται ευκολότερα από τον οργανισμό.

Τρέξτε ανάλογα με το επίπεδο της προετοιμασίας σας, ή τρέξτε χωρίς να πιέζεται τον εαυτό σας, ιδιαίτερα αν το επίπεδο της προετοιμασίας σας για τον αγώνα στον οποίο συμμετέχετε δεν είναι ικανοποιητικό. Ακολουθήστε αυτή τη συμβουλή και το πιθανότερο είναι να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του αγώνα χωρίς να χρειαστείτε κάποια ιατρική βοήθεια.

Ιατροί θα καλύψουν υγειονομικά τον αγώνα και εθελοντές θα βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής για να σας παρέχουν τη απαραίτητη βοήθεια αν την χρειαστείτε.

 

ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ

Όταν τερματίσετε τον αγώνα, μη σταθείτε ακίνητοι. Συνεχίστε να περπατάτε, ειδικά αν αισθάνεστε ότι ζαλίζεστε και πιείτε αρκετά υγρά, ώστε να αναπληρώσετε αυτά που χάθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πηγαίνετε στο χώρο που θα παραλάβετε τα πράγματά σας, όσο γίνεται πιο γρήγορα, πάρτε το σακίδιό σας και φορέστε στεγνά και ζεστά ρούχα. Στη συνέχεια, φροντίστε να πίνετε υγρά, αλλά με αργό ρυθμό. Φροντίστε να φάτε λίγο αργότερα, πάντα με τον ίδιο αργό ρυθμό. Μετά τον τερματισμό μην πιείτε μεγάλες ποσότητες νερού.

Αν, για οποιοδήποτε λόγο, αισθανθείτε ατονία, ζάλη, αδυναμία να κινηθείτε, αναζητήστε αμέσως το παρευρισκόμενο ιατρικό προσωπικό.


ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

                                                                                                               

Αγώνας 10 χλμ                      Για τους συμμετέχοντες των 10 χλμ. Μέγεθος μπλούζας            S,  M,  L,  XL, 2XL                                                                                   

Αγώνας 3 χλμ                                                                                    

 

Προσωπικά Στοιχεία

Επώνυμο                                            

 

Όνομα                                                 

 

Όνομα Πατρός                                 

 

Ημερομηνία Γέννησης                  

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση                                         

                                               

ΤΚ                                                          

                                               

Πόλη                                                    

                                                               

Νομός                                                  

                                                               

Σταθερό Τηλέφωνο                       

                               

Κινητό Τηλέφωνο                           

                                                               

E mail                                                                                                                                                                                   

 

Αθλητικά Στοιχεία (Προαιρετικά)

Σύλλογος / Ομάδα / Club                            

 

 

Σχόλια

 

 


Υπεύθυνη Δήλωση

 • Συμμετέχω υπεύθυνα στη διοργάνωση με απόλυτη προσωπική μου ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο. Παραιτούμαι κάθε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών για τυχόν βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία και συναινώ στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/εικόνας μου από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Δηλώνω ότι έχω διαβάσει όλους τους όρους συμμετοχής και τις σχετικές πληροφορίες και τις αποδέχομαι.
 • Συναινώ ανεπιφύλακτα στην κάθε είδους επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων στα πλαίσια των αναγκών οργάνωσης (ή διεκπεραίωσης) της παρούσας εκδήλωσης (ΓΚΠΔ 679/2016). Σε κάθε περίπτωση, τα δεδομένα αυτά θα καταστραφούν μετά την κατάρτιση των τελικών πινάκων των συμμετεχόντων.

 

 

Ημερομηνία...........................................

- Ο / Η -

Δηλών / ούσα

 

 

(Η αίτηση κατατίθεται μέσω του site του Δήμου Ορεστιάδας www.orestiada.gr μέχρι και την Τρίτη 24 Ιουλίου 2018. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για τυχόν διευκρινήσεις στο τηλ. 2552350334 (Δήμος Ορεστιάδας) και στο τηλ. 6973665329 (Ανδρέας Παλεράς - running team Ορεστιάδας).

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
3 Απλοί τρόποι να μειώσουμε το stress Το 24ωρο ενός δρομέα σε δυο εικόνες!

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Συνέντευξη με τον πρ. πρωταθλητή των 5χλμ και 10χλμ Χρήστο Ζαρκάδα Συμβουλές προπόνησης από τον υπερμαραθωνοδρόμο Γιάννη Κουρκουρίκη
Προπόνηση δρομικών ασκήσεων με την Αναστασία Μαρινάκου Αυτή είναι η μυστική άσκηση καραντίνας για το σπίτι. Δοκιμάστε την!
FitnessPulse

MyElements Sports

Garmin FR family
Fitness Awards
FitnessPulse.gr
Runster
Πρέπει να διαβάσετε
15 Μάρ 20
Διαβάστε το νέο βιβλίο «Νενικήκαμεν» - Η ιστορία του πρώτου Μαραθωνοδρόμου (+Διαγωνισμός)
Αυτές τις μέρες, που εξαιτίας των δυσχερών καταστάσεων με τον κοροναϊο μένουμε περισσότερο στο σπίτι και είναι ευκαιρία να διαβάσουμε και κάποιο βιβλίο. Γι' αυτό σας έχουμε μια πολύ καλή πρόταση που έφτασε πρόσφατα τα χέρια μας.
05 Μάρ 20
Το ολοκαίνουριο adidas SL20 είναι εδώ και σε προκαλεί να γίνεις πιο γρήγορος από αυτά που σε κρατούν πίσω!
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Η adidas λανσάρει το νέο πανάλαφρο παπούτσι για τρέξιμο adidas SL20 καινοτομώντας για άλλη μια φορά, όχι μόνο με τα υλικά του παπουτσιού, αλλά και με το τρόπο που αυτό θέλει να εμπνεύσει μέσα από την καμπάνια FASTER THAN.
04 Μάρ 20
Αυτό το Σάββατο 07.03, η Θεσσαλονίκη γίνεται FASTER THAN
Αλλάζουμε το νόημα του «Γρήγορου». «Γρήγορο» δεν είναι απλά ένας αριθμός, είναι αυτό που νιώθεις. Γιατί το τρέξιμο είναι θέμα προσωπικής αλλαγής και αυτοβελτίωσης.


©2005-2020 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse