Thessaloniki Night Half Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Trinews.gr NSCoaching My Athlete Energy Duathlon Karpenissi Energy Races Kasimis Training
Καλεντάρι
Saucony
Metron Group
Corfu Half Marathon
Kallithea Half Marathon
Andros Trail Race
X-treme Stores
ERGO Marathon EXPO
14 Οκτ 18 ← πίσω

7os Αγώνας Ρεματιάς Χαλανδρίου

Ο Δήμος Χαλανδρίου προκηρύσσει τον 7Ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου.

Γενικά:

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Πρόκειται για αγώνα δρόμου 10χλμ και αγώνες 5χλμ & 1000μ (παιδικό) με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της πόλης μας. Στη μεγάλη διαδρομή οι συμμετέχοντες δρομείς ξεκινούν από την Κεντρική Πλατεία (Ελευθερωτών- Αγίου Νικολάου) και τρέχουν μια  κυκλική διαδρομή συνολικής απόστασης 5χλμ για δύο (2) φορές.Οι συμμετέχοντες δρομείς των 5 χιλιομέτρων θα τρέξουν την κυκλική διαδρομή μια φορά. Κατά μήκος της διαδρομής οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Παραρεμάτια ζώνη και να θαυμάσουν την ομορφιά της.

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :    Κυριακή 14/10/2018

 

ΩΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 09:00 

10χλμ. Ανδρών – Γυναικών

                           10:30 

5χλμ. Ανδρών – Γυναικών

                           11:20 

1000μ. Παιδικός Αγώνας Δρόμου

 

ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΑΓΩΝΑΣ 10χλμ: Ενενήντα (90’) λεπτά (πέραν αυτού του ορίου, οι δρομείς τρέχουν χωρίς την υποστήριξη της διοργάνωσης)

ΑΓΩΝΑΣ 5χλμ: Πενήντα (50’)λεπτά (πέραν αυτού του ορίου, οι δρομείς τρέχουν χωρίς την υποστήριξη της διοργάνωσης)

 

 

ΤΟΠΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου (Ελευθερωτών).

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δωρεάν

               

 

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 

Δηλώσεις Συμμετοχής:

Η Οργανωτική Επιτροπή θα δέχεται Δηλώσεις Συμμετοχής μόνο μέσω συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής φόρμας, στον παρακάτω σύνδεσμο

http://entries.evest.gr/index.php/chalandri-registration

 

Επίσης ο σύνδεσμος για την ηλεκτρονική φόρμα θα βρίσκεται στις παρακάτω ιστοσελίδες www.agonasrematiashalandriou.wordpress.com και στο www.halandri.gr.

Οι Δηλώσεις συμμετοχής για όλους τους αγώνες πρέπει να κατατεθούν   έως και την Κυριακή 7/10/2018 και ώρα 24:00.

Στο τέλος της διαδικασίας υποβολής της φόρμας εγγραφής θα δίνετε μοναδικός κωδικός συμμετοχής (όχι αριθμός συμμετοχής) που αυτόματα σημαίνει ότι η εγγραφή είναι επιτυχής.

Οποιαδήποτε δήλωση συμμετοχής υποβληθεί πέραν της ανωτέρας ημερομηνίας δεν θα θεωρείται έγκυρη.

Πέραν του ορίου των δύο χιλιάδων (2.000) συμμετεχόντων και για τους τρείς αγώνες, η Οργανωτική Επιτροπή δεν θα δεχτεί περαιτέρω εγγραφές, ανεξαρτήτου της τελικής ημερομηνίας υποβολής που έχει ορίσει.

 

Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται δεκτές.

 

Δεν επιτρέπεται η δήλωση περισσότερων της μιας διαδρομής.

 

Παρακαλούμε τους φίλους δρομείς να συμπληρώνουν όλα τα στοιχεία που αναγράφονται στις αιτήσεις για να διευκολύνεται το έργο της διοργανώτριας αρχής.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Χαλανδρίου στα τηλέφωνα 210-6856410 και 210-6819350, e-mail: agonasrematiashalandriou@halandri.gr

 

 

Δικαίωμα Συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα των 10χλμ έχουν όλοι οι Άνδρες και Γυναίκες γεννημένοι έως το 2003 (από 15 ετών και άνω)

Στον αγώνα των 5χλμ δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Άνδρες και Γυναίκες γεννημένοι έως το 2006 (από 12 ετών και άνω)

Για τον παιδικό αγώνα 1000μ, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσα παιδιά είναι γεννημένα από 2007 έως και 2010 (από 8 ετών έως 11 ετών)

Σε περίπτωση που ο/η δρομέας είναι κάτω των 18 ετών η δήλωση συμμετοχής πρέπει να είναι υπογεγραμμένη από τον γονέα /κηδεμόνα.

Θεωρείται απαραίτητο να τονισθεί ότι όλοι οι δρομείς ανεξαρτήτου ηλικίας θα πρέπει πρόσφατα να έχουν εξεταστεί από εξειδικευμένο Ιατρό διότι αγωνίζονται με δική τους αποκλειστικά ευθύνη-γονέων/κηδεμόνων.

 

Διανομή Αθλητικού Υλικού:

Η διανομή του αθλητικού υλικού (νούμερο συμμετοχής, ηλεκτρονικός μετρητής <chip>) θα γίνεται την Παρασκευή 12/10/2018 από 16:00 έως 20:00  και το Σάββατο 13/10/2018 από 10:00 έως 18:00  στην Κεντρική Πλατείατου Χαλανδρίουσε ειδικό χώρο διαμορφωμένο από την διοργανώτρια αρχή.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το αθλητικό υλικό δεν θα δίνεται την ημέρα του αγώνα.

Η Διοργανώτρια Αρχή για την ημέρα  του Αγώνα έχει προβλέψει ειδικό χώρο φύλαξης του ιματισμού των δρομέων.

Κανονισμοί:

Απαγορεύεται κάθε παράκαμψη και συντόμευση της διαδρομής. Επιπλέον, απαιτείται η αλληλοκατανόηση και εξυπηρέτηση των δρομέων μεταξύ τους, τόσο πριν όσο και μετά τον αγώνα, ιδιαίτερα όμως κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μεμονωμένοι δρομείς αλλά και ομάδες δρομέων οφείλουν να σέβονται τους υπόλοιπους συναθλητές τους, να μην αλληλο-εμποδίζονται στην προσπάθειά τους και να μην εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

 

Τροποποίηση Διαδρομών και Κανονισμών- Διαδικασιών:

Η Διοργανώτρια αρχή έχει το δικαίωμα, να προβεί στην τροποποίηση των Διαδρομών του Αγώνα και των Κανονισμών –Διαδικασιών, εάν κριθεί απαραίτητο και πάντα για την ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτηση των δρομέων.  


 

 

Χρονομέτρηση-Αριθμός Συμμετοχής:

Ο Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου (10χλμ και 5χλμ) θα υποστηρίζεται από σύστημα Ηλεκτρονικής Χρονομέτρησης.

Όλοι οι δρομείς πρέπει να αγωνιστούν, με τον Αριθμό συμμετοχής τοποθετημένο σε εμφανές σημείο στην ενδυμασία τους.

Ο Παιδικός Αγώνας 1000 μέτρων δεν θα υποστηρίζεται από ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

 

Υγειονομική Κάλυψη:

Οι δρομείς που θα λάβουν μέρος στον Αγώνα, οφείλουν να υποβληθούν σε πλήρη ιατρικό έλεγχο πριν τη συμμετοχή τους, με προσωπική τους ευθύνη. 

Την ημέρα του αγώνα, θα υπάρχει υγειονομική κάλυψη στον χώρο της         Εκκίνησης- Τερματισμού και σε όλο το μήκος των διαδρομών από Γιατρούς – Νοσηλευτές  και Εθελοντές Διασώστες .

Σήμανση Διαδρομής:

Σε όλο το μήκος της Μεγάλης και της Μικρής Αγωνιστικής διαδρομής ανά Χίλια Μέτρα,  θα υπάρχει σχετική ένδειξη από την διοργανώτρια αρχή, που θα δηλώνει την διανυθείσα χιλιομετρική απόσταση, καθώς και την σωστή πορεία της διαδρομής. Επιπλέον της σήμανσης, θα υπάρχει προσωπικό σε κομβικά σημεία του Αγώνα που θα ενημερώνει τους δρομείς και θα καταγράφει τα “περάσματα”τους (Σταθμοί Ελέγχου).

Σταθμοί Τροφοδοσίας-Απορρίμματα:

Θα παρέχεται στους δρομείς του Αγώνα εμφιαλωμένο νερό , μπάρες             δημητριακών και μπανάνες στο χώρο της Εκκίνησης –Τερματισμού.

Στον Αγώνα των 10χλμ θα υπάρξει ενδιάμεσος σταθμός υποστήριξης, με          εμφιαλωμένο νερό.

Στο μέσο της διαδρομής του Αγώνα των 5χλμ, θα λειτουργήσει σταθμός         υποστήριξης με εμφιαλωμένο νερό.

Σημείωση: Χρονικό όριο ολοκλήρωσης του αγώνα των 10χλμ είναι τα ενενήντα (90’) λεπτά. Ο αγώνας των 10χλμ θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως της 10:30, διότι αμέσως μετά θα ακολουθήσει η εκκίνηση του αγώνα των 5χλμ.

Όλοι οι δρομείς που συμμετέχουν στον Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς, καθώς και το προσωπικό της διοργανώτριας αρχής, οφείλει να διατηρήσει το φυσικό             περιβάλλον καθαρό. Η διοργανώτρια αρχή, θα προβλέπει για όλη τη διαδρομή σημεία αποκομιδής απορριμμάτων και ειδικότερα στους Σταθμούς Τροφοδοσίας και στα Σημεία Ελέγχου.

Η Παραρεμάτια Ζώνη της Πόλης μας αποτελεί έναν από τους ελάχιστους         πνεύμονες πρασίνου που έχουν διατηρηθεί στην υπερκορεσμένη από “τσιμέντο” Πρωτεύουσα. 

Είναι στα «χέρια» όλων μας να την διατηρήσουμε Καθαρή και Πράσινη.       

 

Έπαθλα - Απονομές:

Αγώνας 10χλμ

Κύπελλο και μετάλλιο θα απονεμηθεί στον πρώτο νικητή και νικήτρια της γενικής κατάταξης και κάθε ηλικιακής κατηγορίας.

Μετάλλιο 2ης και 3ης νίκης θα απονεμηθεί αντίστοιχα στους νικητές και νικήτριες 2ης και 3ης θέσης της γενικής κατάταξης και κάθε ηλικιακής κατηγορίας.

Αναμνηστικά Διπλώματα και Μετάλλια Συμμετοχής θα πάρουν όλοι όσοι        τερματίσουν τον αγώνα.

 

Αγώνας 5χλμ

Κύπελλο και μετάλλιο θα απονεμηθεί στον πρώτο νικητή και νικήτρια της γενικής κατάταξης. Μετάλλιο 2ης και 3ης νίκης θα απονεμηθεί αντίστοιχα στους νικητές και νικήτριες 2ης και 3ης θέσης της γενικής κατάταξης.

Αναμνηστικά Διπλώματα και Μετάλλια Συμμετοχής θα πάρουν όλοι όσοι        τερματίσουν τον αγώνα.

 

Παιδικός Αγώνας 1000 μέτρων

Αναμνηστικά Διπλώματα και Μετάλλια Συμμετοχής θα δοθούν σε όλα τα παιδιά που θα τερματίσουν τον αγώνα.

 

Τα μετάλλια και τα διπλώματα συμμετοχής θα δίνονται μετά την γραμμή          τερματισμού, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σε σημείο που να μην εμποδίζεται η ροή του Αγώνα.

 

Αποτελέσματα:

Μετά την λήξη κάθε αγώνα, θα ανακοινώνονται άμεσα τα αποτελέσματα των τριών πρώτων δρομέων(Άνδρες – Γυναίκες).

Τα επίσημα αποτελέσματα όλων των δρομέων, που συμμετείχαν στους αγώνες, κατόπιν επεξεργασίας από τους υπευθύνους Ηλεκτρονικής Χρονομέτρησης, θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδαwww.halandri.grwww.agonasrematiashalandriou.wordpress.com καθώς και σε άλλες ιστοσελίδες Αθλητικού ενδιαφέροντος.

 

Ηλικιακές Κατηγορίες Αγώνων:

 

Αγώνας 10χλμΑνδρών-Γυναικών:

 

18-29 ετών

30-39 ετών

40-49 ετών

50-59 ετών

60 και άνω

 

Αγώνας 5χλμ Ανδρών-Γυναικών:

 

Θα υπάρξει Γενική Κατάταξη χωρίς ηλιακές κατηγορίες.

 

Αγώνας 1000μ. (παιδικός):

 

Ο παιδικός αγώνας δεν θα έχει αγωνιστικό χαρακτήρα.

 

Επικοινωνία- Τύπος- Φωτογραφίες:

Η Διοργανώτρια αρχή είναι υπεύθυνη για την παροχή πληροφοριών σε         οποιοδήποτε Μέσο Ενημέρωσης(σε ότι αφορά τη διοργάνωση) με συνεντεύξεις, δελτία τύπου και παροχή φωτογραφικού υλικού. Υπεύθυνο τμήμα ορίζεται το Γραφείο Τύπου Δήμου Χαλανδρίου. Για οποιαδήποτε συμπληρωματική             πληροφορία, διευκρίνιση και θέματα επικοινωνίας ορίζεται η Διεύθυνση Αθλητισμού και Παιδείας  του Δήμου Χαλανδρίου. 

Τέλος τα ονόματα και οι φωτογραφίες των δρομέων θα μπορούν να         χρησιμοποιηθούν ελεύθερα από την διοργανώτρια αρχή προς τα Μ.Ε. και οπουδήποτε κριθεί σκόπιμο από αυτούς.

 

Εθελοντισμός:

Οι εθελοντές είναι ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές μιας επιτυχημένης αθλητικής διοργάνωσης. Συμμετέχοντας ως εθελοντές στον αγώνα δρόμου της Ρεματιάς αποκομίζετε μια σημαντική εμπειρία και ταυτόχρονα συμβάλλετε στην ασφαλή και επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του αγώνα http://agonasrematiashalandriou.wordpress.com  και συγκεκριμένα την καρτέλα Κάλεσμα Εθελοντών. Επίσης, δηλώσεις συμμετοχής εθελοντών θα βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο «Ν.Πέρκιζας» (Λ.Πεντέλης 146-Χαλάνδρι).

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Γιατί οι δρομείς πρέπει να χαμογελάνε περισσότερο 10+1 Συμβουλές προετοιμασίας για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Σαλταδόροι στο Μαραθώνιο υπήρχαν πάντα! Διαβάστε μια ιστορία απάτης του …1948 2.06.53: το «παγκόσμιο ρεκόρ» του Μιχάλη Κούση, που δεν αναγνωρίστηκε ποτέ
Ο 28χρονος ελίτ δρομέας που κατέρρευσε και έχασε τη ζωή του στο 10ο χιλιόμετρο του Μαραθωνίου των trials των ΗΠΑ Το χιουμοριστικό σύνθημα που έγραψε δρομέας στο γήπεδο που τρέχει
FitnessPulse

ELEPAP Marathon
Garmin FR family
Salomon
Runster
FitnessPulse.gr
Πρέπει να διαβάσετε
27 Ιουλ 19
Βάζουμε χρώμα στο τρέξιμο μας με τις νέες εκδόσεις του adidas ULTRABOOST 19
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Τρέχουμε με τα νέα χρώματα του ULTRABOOST 19 που είναι πλέον διαθέσιμα! Μαζί με την καμπάνια 'FEEL THE BOOST', που είναι αφιερωμένη στην εμβληματική καινοτομία της adidas
15 Ιουλ 19
Δοκιμάσαμε το νέο PULSEBOOST HD της adidas
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Οι adidas Runners Athens, το μεγαλύτερο running community της πόλης, και η INTERSPORT, η μεγαλύτερη αλυσίδα αθλητικών, σου προσφέρουν κάθε εβδομάδα μοναδικές running προπονήσεις στα βόρεια και νότια προάστια.
11 Ιουλ 19
28 Ιουλίου τρέξε στο Καρπενήσι και απόλαυσε μια αυθεντική εμπειρία
Την Κυριακή 28 Ιουλίου o Δήμος Καρπενησίου, η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος- Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας συνδιοργανώνουν το “Energy Duathlon Karpenissi 2019”, την πιο κλασική διοργάνωση με τρέξιμο και ποδηλασία στην Ελλάδα. Παράλληλα θα διοργανωθεί και το “Energy Run Karpenissi 2019”.
09 Ιουλ 19
Τρέξε στον κορυφαίο ημιμαραθώνιο του Navarino Challenge στην θρυλική Βοϊδοκοιλιά!
Οι εγγραφές για την πολυβραβευμένη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα


©2005-2019 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse