Thessaloniki Night Half Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Trinews.gr NSCoaching My Athlete Energy Duathlon Karpenissi Energy Races Kasimis Training
Καλεντάρι
Saucony
Metron Group
Corfu Half Marathon
Kallithea Half Marathon
Andros Trail Race
X-treme Stores
ERGO Marathon EXPO
24 Φεβ 19 ← πίσω

6ο Μινωικό Μονοπάτι Μύθων (ΑΝΑΒΟΛΗ)

6ο Μινωικό Μονοπάτι Μύθων Ιεράπετρας – Δελτίο τύπου –Ακύρωση διεξαγωγής αγώνων

 

Με λύπη παρακολουθούμε τις καιρικές εξελίξεις στο νησί μας αφού τα προγνωστικά δεδομένα δείχνουν μια βροχερή Κυριακή (24 ΦΕΒ) , με μεγάλη πιθανότητα τα φαινόμενα κατά την διάρκεια της ημέρας να είναι κατά τόπους ισχυρά.

Λόγω του ότι οι διαδρομές των αγώνων διασχίζουν ορεινούς όγκους και μονοπάτια αυτό ανεβάζει τον δείκτη επικινδυνότητας . Στόχος είναι η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων όπου κάθε συμμετέχοντας θα γυρίσει πίσω σπίτι του ακέραιος και υγιής.

Ως εκ τούτου ακυρώνουμε και τους δύο αγώνες που συμπεριλαμβάνονται στο 6ο Μινωικό Μονοπάτι Μύθων Ιεράπετρας την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019.

Σε περίπτωση που τεθεί θέμα μετάθεσης σε επόμενη ημερομηνία αυτό θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

Από την διοργάνωση

Νικος Φερετζάκης

---


6ο ΜΙΝΩΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΜΥΘΩΝ 2019- ΟΡΕΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ «Ολη η ομορφιά της Κρήτης σε μια διαδρομή»

 

Η τεράστια φυσική μας κληρονομιά πρόκειται να αναδειχθεί για άλλη μια φορά , μέσα από τους 6ους Ορεινούς Αγώνες τρεξίματος ΜΙΝΩΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΜΥΘΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ. Οι δύο αγώνες 12,5 & 26,3 χλμ διατρέχουν το ωραιότερο και μεγαλύτερο δάσος της Κρήτης, το δάσος του Σελακάνου. Ανάμεσα από πανύψηλα πεύκα, πρίνους και επιβλητικά φαράγγια που σε καθηλώνουν στο αντίκρισμα τους, θα βρεθούν οι συμμετέχοντες των αγώνων.

 

Όλο το μεγαλείο της Κρητικής γης «συμπυκνωμένο» σε μια διαδρομή. Αρχαία μονοπάτια, παλιά χωριά, και ερημικά ξωκλήσια , εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς θα εναλλάσσονται μπροστά από τις χιονισμένες κορυφές των Λασιθιώτικων βουνών Ψαρή Μαδάρα και Λάζαρος.

 

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 ώρα 10:30

 

Εκκίνηση-Τερματισμός: Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων Ιεράπετρας

 

Εγγραφές απευθείας στο link : https://goo.gl/PNmPvj (Εναρξη εγγραφών Πρωτοχρονιά 2019)

 

Πληροφορίες-Εγγραφές : https://mytrailrun.wixsite.com/mmm2019

Παροχές αγώνων

 

-Βαρύτιμο μεταλλιο σε όλους τους τερματίσαντες των δύο αγώνων.

 

- Τεχνικό μπλουζάκι για τους συμμετέχοντες του αγώνα των 26,3 χλμ & T-shirt για τους συμμετέχοντες των 12,5 χλμ

 

-Ηλεκτρονική χρονομέτρηση και στους δύο αγώνες .

 

-4 Σταθμοί τροφοδοσίας πλήρως εξοπλισμένοι και δύο βοηθητικοί για τον αγώνα των 26,3 χλμ και 2 σταθμοί τροφοδοσίας για τον αγώνα των 12,5 χλμ.

 

- Κύπελλα σε όλους τους πρώτους της γενικής καταταξης και  των επιμέρους  κατηγοριών

 

- Ασφάλεια και υποστήριξη κατά τον αγώνα από τρεις εθελοντικές δυνάμεις (Σώμα Εθελοντών Διασωστών Ιεράπετρας, Ενωση Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης, Ερυθρός Σταυρός Ιεράπετρας )

 

-Δωρεάν μεταφορά από και πρός Ηράκλειο με το λεωφορείο της οργάνωσης

 

- Παραδοσιακό γεύμα μετά το τέλος του αγώνα προσφορά του Π.Σ.Μύθων

 

Κόστος συμμετοχής 15  & 10 ευρώ για τον αγώνα των 26 & 12,5 χλμ αντίστοιχα

 

Συνδιοργάνωση : Ομιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης- Π.Σ. Μύθων Ιεράπετρας

 

Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στην μνήμη του Μυθιανού επιστήμονα Κου Βασίλη Ζαχαρόπουλου

 

 

1)  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

 

  24  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019,  με ώρα εκκίνησης στις 10:30.

 

2)  ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:

 

► Ορεινός Αγώνας  26,3 χλμ.

► Ορεινός Αγώνας  12,5 χλμ.

 

 

3)  ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Έχουν όσοι-ες  έχουν συμπληρώσει την ημέρα του αγώνα το 18ο έτος της ηλικίας τους δηλ έχουν γεννηθεί πριν την 24-2- 2001. Καλό θα είναι ειδικά όσον αφορά το μεγάλο ορεινό αγώνα των 26,3 χλμ ο συμμετέχοντας αθλητής να έχει προηγούμενη  εμπειρία από αγώνα βουνού και κίνηση σε μονοπάτια.

 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ : Λόγω του ότι οι αγώνες  διεξάγονται σε ορεινό πεδίο και σε περίοδο χειμερινή ,  με πολλές εναλλαγές στην ποιότητα του τερέν συστήνουμε (σχεδόν υποχρεώνουμε) την χρήση παπουτσιών ορεινού τρεξίματος. Το πεδίο περιλαμβάνει κάθε είδους εδάφους , από χωμάτινα τμήματα μονοπατιών, πετρώδη, βραχώδη , λασπώδη κτλ. Όσον αφορά τον ρουχισμό που προτείνεται αυτό θα εξαρτηθεί κυρίως από τις κλιματολογικές συνθήκες εκείνης της περιόδου και φυσικά από τον την ιδιοσυγκρασία του ίδιου του συμμετέχοντα. Συστήνεται για τους  πιό αργούς αθλητές να έχουν μαζί τους ένα αντιανεμικό μπουφάν – αδιάβροχο αφού η διαδρομή διασχίζει δάση και περνάει από μέγιστο υψόμετρο 1200 μ.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ-ΥΔΡΟΔΟΣΙΑΣ : Θα υπάρχουν αρκετοί σταθμοί υδροδοσίας και τροφοδοσίας  (δείτε το πίνακα για τον κάθε αγώνα εδώ)

 

Ωστόσο οι αθλητές θα πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά μαζί τους υδροδοχείο για να εφοδιάζονται νερό και ισοτονικό σε κάθε σταθμό . Στους σταθμούς δεν θα υπάρχουν πλαστικά ποτήρια , ούτε μπουκαλάκια. Επίσης θα πρέπει να μελετήσουν προσεκτικά τους πίνακες των σταθμών  και τις  χιλιομετρικές και χρονικές αποστάσεις μεταξύ τους  έτσι ώστε να διαχειριστούν σωστά και να έχουν  ενεργειακή επάρκεια και υδροδοσία κατα την διάρκεια του αγώνα και αν θεωρούν ότι πρέπει  να έχουν μαζί τους έξτρα τροφοδοσία , μπάρες κτλ να έχουν μεριμνήσει για αυτό.

 

ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ :  Γίνεται συχνή και τακτική καταγραφή των συμμετεχόντων σε πάρα πολλά σημεία της διαδρομής

 

Στη διαδρομή θα υπάρχουν  σημεία ελέγχου  όπου θα καταγράφονται οι αριθμοί των αθλητών .Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν σε εμφανές σημείο τον αριθμό τους . Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής φορά αντιανεμικό μπουφάν, θα πρέπει φτάνοντας στο Σταθμό Ελέγχου να φροντίσει να επιδείξει τον αριθμό του. Όποιος αθλητής δεν καταγραφεί έστω κι από έναν σταθμό Ελέγχου θεωρείται άκυρος.

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Απαγορεύεται το κόψιμο ή η συντόμευση της διαδρομής . Η διαδρομή θα είναι στα επίμαχα σημεία πυκνά σηματοδοτημένη έτσι ώστε να εξαλείφονται τυχόν αμφιβολίες για το ίχνος. Σε περίπτωση που αναφερθεί παράβαση του κανονισμού θα υπάρχει ανάλογη χρονική ποινή στον συμμετέχοντα αθλητή.

 

ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ-ΟΡΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ   :  Για τον  μεγάλο αγώνα θεωρείται έγκυρος τερματισμός αυτό που επιτυγχάνεται εντός 5 ωρών και 30 λεπτών , ενώ για τον μικρό αγώνα εντός 2 ωρών και 20 λεπτών .  Για την σωστή διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια των αθλητών έχει τεθεί  Χρονικό Οριο Αποκλεισμού (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ) στον σταθμό του Σελακάνου στο 11 περίπου χλμ της διαδρομής και είναι στις 2 ώρες και 20 λεπτά από την ώρα εκκίνησης. Οσοι αθλητές δεν μπορέσουν να είναι στο χρονικό όριο αυτό στο Σταθμό του Σελακάνου θεωρούνται άκυροι και θα πρέπει να παραδώσουν  τον αριθμό τους και να συνεχίσουν την διαδρομή αν το επιθυμούν, με δικιά τους ευθύνη.

ΣΗΜΑΝΣΗ : Θα πραγματοποιηθεί πυκνή σηματοδότηση της διαδρομής. Η σηματοδότηση θα γίνει με  σπρέι πορτοκαλί χρώματος , κατευθυντήριες πινακίδες, και ταινία χρώματος κόκκινο –άσπρο.Επίσης θα υπάρξει  χιλιομετρική ένδειξη ανά χιλιόμετρο.

 

Κατά την διαδρομή υπάρχουν τοποθετημένες ξύλινες κατευθυντήριες πινακίδες από κατά τόπους Συλλόγους  τις οποίες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αγνοήσουν διότι δεν έχουν καμία σχέση με την διαδρομή του αγώνα ακόμα και αν φαίνεται ότι κατευθύνουν σωστά σε κάποιες περιπτώσεις.

 

Ο κάθε συμμετέχοντας οφείλει να ακολουθεί τα παραπάνω σήματα και να αγνοεί τυχόν ξένα προς τον αγώνα έτσι ώστε να  είναι πάντα εντός διαδρομής και να μην κινδυνεύει να ακυρωθεί.

 

Προσοχή : Η σήμανση θα είναι πυκνή περισσότερο στα μονοπάτια και λιγότερο στους δρόμους. Σε καμιά περίπτωση  όμως ο αθλητής δεν θα πρέπει να διανύσει απόσταση μεγαλύτερη των 100 μέτρων χωρίς να συναντήσει ίχνος σήμανσης (πινακίδα, σπρέι, κορδέλα κτλ). Όταν αυτό συμβεί, τότε ο συμμετέχοντας βρίσκεται εκτός διαδρομής και θα πρέπει να κινηθεί προς τα πίσω αναζητώντας το τελευταίο ίχνος σηματοδότησης, και να συνεχίσει πλέον κανονικά πάνω στην χαραγμένη διαδρομή. Καλό είναι ο αθλητής να μην  κινηθεί αυτοβούλως και προς υποθετική κατεύθυνση γιατί αυτό μπορεί να τον  αποπροσανατολίσει τελείως , και να τον οδηγήσει πολύ μακριά από την διαδρομή του αγώνα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ : Υποστήριξη κατά την διάρκεια του αγώνα με 5  πλήρως εξοπλισμένους σταθμούς τροφοδοσίας με ενεργειακά τζέλ , ισοτονικά ,σνακς, κτλ. Στο σημείο εκκίνησης και τερματισμού καθώς και σε κάθε σταθμό θα υπάρχει εθελοντής από το Σώμα Σαμαρειτών Ιεράπετρας  και τους Εθελοντές Διασώστες Ιεράπετρας (ΕΔΙΚ)  για τις πρώτες βοήθειες και  σε επιλεγμένα σημεία έτσι ώστε να παρέμβουν όποτε αυτό χρειαστεί. Επίσης η  Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης θα παρέχει τον απαραίτητο επικοινωνιακό συντονισμό και πληροφόρηση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

 

Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής επιθυμεί να μην συνεχίσει  τον αγώνα θα πρέπει να το αναφέρει στο πλησιέστερο σταθμό υποστήριξης ή άνθρωπο των σωμάτων ασφαλείας του αγώνα. Εφόσον το επιθυμεί μπορεί να μεταφερθεί με αυτοκίνητο της οργάνωσης στο σημείο τερματισμού ή να επιστρέψει πίσω με δικιά του ευθύνη.

 

Προσοχή : Σε καμμία των περιπτώσεων δεν εγκαταλείπει τον αγώνα ούτε κινείται αυθαίρετα χωρίς να ενημερώσει. Αυτό ελλοχεύει κινδύνους  για τον ίδιο καθώς επίσης μπορεί να προκαλέσει και τεράστια αναστάτωση στην οργάνωση .

 

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ : Απαγορεύεται αυστηρά η απόρριψη κάθε αντικειμένου στην διαδρομή  του αγώνα. Σε κάθε σταθμό υποστήριξης ο κάθε αθλητής θα μπορεί να αφήσει τα σκουπίδια του. Σε περίπτωση που εντοπιστεί κάποιος σκόπιμα να παραβαίνει αυτόν τον κανονισμό θα κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ -ΕΠΑΘΛΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΑ : Οι κατηγορίες  θα είναι ως εξής :

 

26,3 ΧΛΜ

 

1) Γενικής Ανδρών 

 

2) Γενικής Γυναικών

 

3) Ανδρών A1 (18-39)

 

4) Γυναικών Γ1 (18-39)

 

5)  Ανδρών Α2 (40-49)

 

6)  Γυναικών Γ2 (40-49)

 

7)  Ανδρών Α3 (50-59)

 

8) Γυναικών Γ3 (50+)

 

9) Ανδρών Α4 ( 60+)

 

12,5 ΧΛΜ

 

1) Γενικής Ανδρών 

 

2) Γενικής Γυναικών

 

Όλοι οι συμμετέχοντες  θα λάβουν βαρύτιμο μετάλλιο . Ολοι οι  συμμετέχοντες θα παραλάβουν   και αναμνηστικό t-shirt.

 

Η Απονομή των επάθλων θα γίνει στις 15:00

 

4)   ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ :

 

Αγώνας 26,3 χλμ

 

Ημερομηνία και  ώρα εκκίνησης :  Κυριακή 24-Φεβρουαρίου-2019:  10:30 π.μ.

 

Εκκίνηση / Τερματισμός: Παλιό δημοτικό σχολείο Μύθων Ιεράπετρας

 

Συνολικό μήκος : 26,3 χλμ

 

Θετική υψομετρική (συνολική ανάβαση) - Αρνητική υψομετρική (συνολική κατάβαση)  : 1500 μ. 

 

Ελάχιστο υψόμετρο : 190 μ (Μύθοι) Μέγιστο υψόμετρο : 1220 μ

 

Σταθμοί τροφοδοσίας : 4

 

Ποιότητα πεδίου : Μονοπάτι 18χλμ , Δασικοί χωματόδρομοι 6 χλμ , Άσφαλτος 2 χλμ

 

Εκτιμώμενος χρόνος τερματισμού πρώτου :  2 ώρες 30 λεπτά .

 

 Έγκυρος χρόνος τερματισμού : 5 ώρες και 30 λεπτά

 

 Κόστος συμμετοχής : 15 ευρώ 

Δείτε τον χάρτη της  διαδρομής στo παρακάτω link:  https://www.gpsies.com/map.do?fileId=hsybtkldxgvgzudg

 

Αναμνηστικά για κάθε συμμετέχοντα: τεχνικό t-shirt, βαρύτιμο μετάλλιο 

 

Αγώνας 12,5 χλμ

Ημερομηνία και  ώρα εκκίνησης :  Κυριακή Κυριακή 24-Φεβρουαρίου-2019:  10:45 π.μ.

 

Εκκίνηση / Τερματισμός: Παλιό δημοτικό σχολείο Μύθων Ιεράπετρας

 

Συνολικό μήκος : 12,5 χλμ

 

Θετική υψομετρική (συνολική ανάβαση) - Αρνητική υψομετρική (συνολική κατάβαση)  : 650 μ. 

 

Ελάχιστο υψόμετρο : 190 μ (Μύθοι)  Μέγιστο υψόμετρο : 750 μ

Εκτιμώμενος χρόνος τερματισμού πρώτου :  1 ώρα.

 

 Έγκυρος χρόνος τερματισμού : 2 ώρες και 30 λεπτά

 

Σταθμοί τροφοδοσίας : 2

 

Ποιότητα πεδίου : Μονοπάτι 7 χλμ , Δασικοί χωματόδρομοι 3,5 χλμ , Άσφαλτος 2 χλμ

 

Εκτιμώμενος χρόνος τερματισμού πρώτου :  1 ώρες 10 λεπτά .

 

 Έγκυρος χρόνος τερματισμού :  2 ώρες και 20 λεπτά

 

 Κόστος συμμετοχής : 10 ευρώ 

 

Δείτε τον χάρτη της  διαδρομής στo παρακάτω link 

https://www.gpsies.com/map.do?fileId=zbebpmkiommfkudu

 

Αναμνηστικά για κάθε συμμετέχοντα: βαμβακερό t-shirt, βαρύτιμο μετάλλιο. 

 

5)    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:

 

• Κυριακή 24/2   08:00-10:15, Εγγραφές αγώνων 26,3 & 12,5 χλμ (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)

• Κυριακή 24/2 10:15-10:30 , - Τεχνική Ενημέρωση αγώνα 26,3 χλμ (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)

• Κυριακή 24/2 10:30, Εκκίνηση Αγώνα 26,3 χλμ (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)

• Κυριακή 24/2 10:40, Τεχνική Ενημέρωση αγώνα 12,5 χλμ (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)

• Κυριακή 24/2 10:45 , Εκκίνηση Αγώνα 12,5 χλμ (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)

• Κυριακή 24/2 11:45-13:15 , Τερματισμοί αθλητών αγώνα 12,5 χλμ (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)

• Κυριακή 24/2 13:15-15:30  , Τερματισμοί αθλητών αγώνα 26,3 χλμ (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)

• Κυριακή 24/2 15:00 , Απονομές νικητών (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)

 

 

6)  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 

Για εγγραφή πατήστε εδώ -To register click here

Προσοχή : Οι ηλεκτρονικές  εγγραφές  των 26,3  και 12,5 χλμ θα αρχίσουν την Πρωτοχρονιά 1-1-2019 και θα ΛΗΞΟΥΝ  την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 το βράδυ.

 

Την ημέρα του αγώνα  θα γίνονται περιορισμένες εγγραφές και με πιθανότητα να μην παραλάβει ο συμμετέχοντας αναμνηστικό t-shirt λόγω εξάντλησης αποθεμάτων .

 

Η Διαδικασία εγγραφών είναι ως εξής :

Κάνετε την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής εδώ αφού συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία της φόρμας με τον αστερίσκο και αποδεχτείτε του όρους που περιλαμβάνονται.

Εφόσον επιβεβαιωθεί η ηλεκτρονική εγγραφή σας θα σας αποσταλεί ενημερωτικό e-mail ή SMS στο τηλέφωνο σας.

Την ημέρα του αγώνα στην γραμματεία που θα βρίσκεται στο χώρο εκκίνησης - τερματισμού θα παραλάβετε το πακέτο που θα συμπεριλαμβάνει  τον αριθμό συμμετοχής σας, το chip χρονομέτρησης και το αναμηντσικό T-shirt κτλ . Τότε θα γίνει και η καταβολή του αντιτίμου της συμμετοχής σας.

Το κόστος είναι 15 ευρώ για τον αγώνα των 26,3 χλμ και 10 ευρώ για τον αγώνα των 12,5 χλμ

Οι εγγραφές (αν δεν υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής)  μπορούν  να γίνουν και  τηλεφωνικά στα τηλ. 6973032299 και 2842026441 (Νίκος Φερετζάκης).

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους όπως δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή. Αυτό θα βοηθήσει στην καλύτερη και αρτιότερη οργάνωση του αγώνα.

Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ όπως μας ενημώσετε εγκαίρως στα e-mail ή τα τηλέφωνα της οργάνωσης

 

 

7)  ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ:

 

Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων τους, οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες. Με την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας αποδέχονται τους όρους συμμετοχής .

 Σε κάθε περίπτωση  όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

 

                             

8)  ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ -ΔΙΑΜΟΝΗ:

 

Μέσω Επαρχιακής οδού Ηρακλείου-Βιάννου περίπου 77 χλμ

 

Μέσω του εθνικής οδού Ηρακλείου- Αγίου Νικολάου –Ιεράπετρας-Μύρτους  περίπου 120 χλμ

 

Δωρεάν χρήση Λεωφορείου οργάνωσης :

 

Για την μεταφορά των αθλητών από Ηράκλειο η διοργάνωση θα διαθέσει όπως πάντα ένα λεωφορείο το οποίο θα ξεκινήσει από το κέντρο του Ηρακλείου (άγαλμα Βενιζελου πλατεία Ελευθερίας) την Κυριακή 24-Φεβρουαρίου-2019  το πρωί στις 07:30 με προορισμό τους Μύθους, και θα επιστρέψει το απόγευμα της ίδιας μέρας στο Ηράκλειο. Ο κάθε συμμετέχοντας θα πρέπει να το δηλώσει,  συμπληρώνοντας στην ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής και το αντίστοιχο πεδίο που αναφέρεται για την επιθυμία του ή όχι να χρησιμοποιήσει το λεωφορείο της διοργάνωσης . Η μεταφορά είναι δωρεάν.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ : Με την ηλεκτρονική εγγραφή σας και εφόσον έχετε επιλέξει ότι θα κάνετε χρήση του λεωφορείου θα καταχωρηθείτε στην λίστα επιβίβασης . Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την χρονική αύξουσα σειρά των εγγραφών των ορεινών αγώνων. Εφόσον υπάρχει χώρος διαθέσιμος θα μπορούν να επιβιαβαστούν συνοδοί . ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ.

 

 

Διαμονή

 

HOTEL ESPERIDES (ΜΥΡΤΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ) 693 71 63 515 ή 516  ή 517

                                          

 

Φερετζάκης Νίκος

 

Υπεύθυνος Διοργάνωσης

 

6973032299Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Τι είναι το «καλό» και «κακό» λίπος: Οι καλύτερες τροφές για καύσεις [λίστα] Πότε πρέπει να βγάλετε τη γλουτένη από τη διατροφή σας

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Bασίλης Σπανάκης: «Οι Μαραθωνοδρόμοι ξέρουμε και από ανηφόρες και από τερματισμούς» Στις 23 Ιουνίου γιορτάζουμε την Ολυμπιακή Ημέρα και τρέχουμε προς το Μέλλον
Η ποιότητα των θερμίδων είναι πολύ σημαντικότερη από την ποσότητα Εξάρθρημα ώμου: ο τραυματισμός του καλοκαιριού
Nutrition News

ELEPAP Marathon
Garmin FR family
Salomon
Runster
FitnessPulse.gr
Πρέπει να διαβάσετε
27 Ιουλ 19
Βάζουμε χρώμα στο τρέξιμο μας με τις νέες εκδόσεις του adidas ULTRABOOST 19
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Τρέχουμε με τα νέα χρώματα του ULTRABOOST 19 που είναι πλέον διαθέσιμα! Μαζί με την καμπάνια 'FEEL THE BOOST', που είναι αφιερωμένη στην εμβληματική καινοτομία της adidas
15 Ιουλ 19
Δοκιμάσαμε το νέο PULSEBOOST HD της adidas
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Οι adidas Runners Athens, το μεγαλύτερο running community της πόλης, και η INTERSPORT, η μεγαλύτερη αλυσίδα αθλητικών, σου προσφέρουν κάθε εβδομάδα μοναδικές running προπονήσεις στα βόρεια και νότια προάστια.
11 Ιουλ 19
28 Ιουλίου τρέξε στο Καρπενήσι και απόλαυσε μια αυθεντική εμπειρία
Την Κυριακή 28 Ιουλίου o Δήμος Καρπενησίου, η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος- Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας συνδιοργανώνουν το “Energy Duathlon Karpenissi 2019”, την πιο κλασική διοργάνωση με τρέξιμο και ποδηλασία στην Ελλάδα. Παράλληλα θα διοργανωθεί και το “Energy Run Karpenissi 2019”.
09 Ιουλ 19
Τρέξε στον κορυφαίο ημιμαραθώνιο του Navarino Challenge στην θρυλική Βοϊδοκοιλιά!
Οι εγγραφές για την πολυβραβευμένη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα


©2005-2019 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse