Thessaloniki Night Half Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Roly Greece NSCoaching My Athlete Energy Photos Trinews.gr Kasimis Training
Καλεντάρι
Saucony
Metron Group
Volos Run
Kallithea Run
Nafplio Marathon
Atromitos Sifnos
Stis geitonies tis Athinas
X-treme Stores
Lenshop.gr
15 Σεπ 19 ← πίσω

18ος Αγώνας Δρόμου Απολλοδώρου 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 18ου ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΥ


 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Αιανή 2019, Εκδηλώσεις πνεύματος και άσκησης σώματος”, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης, με έδρα το Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής, Περιφερειακή Υπηρεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η Δημοτική Κοινότητα Αιανής του Δήμου Κοζάνης και ο Σύλλογος "Φίλοι Μουσείου και Αρχαιοτήτων Αιανής", με τη στήριξη των Συλλόγων της Αιανής

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ

 

την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 τον 18ο ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΥ προς τιμήν του αρχαίου Αιαναίου δρομέα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης με την επωνυμία «Αιαναία Άθλα».

Ο αγώνας δρόμου επί ανωμάλου εδάφους θα έχει ως σημείο εκκίνησης το Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής, με πορείες που περιλαμβάνουν περάσματα από το πλατανόδασος του Χάνδακα στη θέση «Γιαννούκα Βρύση» (θέση ιδιαίτερου φυσικού κάλλους), τους αρχαιολογικούς χώρους της αρχαίας πόλης της Αιανής και της βασιλικής νεκρόπολης και το μεταβυζαντινό ναό της Αγίας Παρασκευής, για να καταλήξει στην κεντρική πλατεία της Αιανής, όπου θα γίνει η απονομή των επάθλων στους τρεις πρώτους νικητές όλων των κατηγοριών καθώς και το δαφνοστεφάνωμά τους, όπως επίσης και η απονομή αναμνηστικών μεταλλίων και δάφνινων στεφανιών σε όλους τους συμμετέχοντες.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ & ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

Αγωνιστικός δρόμος 10.000 μ. στις 10:00.

Αγωνιστικός δρόμος 5.000 μ. στις 10:10.

Μη αγωνιστικός δρόμος δυναμικού βαδίσματος 3.000 μ. στις 10:15.

Περιπατητικός, μη αγωνιστικός παιδικός δρόμος 1.000 μ. στις 10:20.

 

ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής

ΣΗΜΕΙΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: Κεντρική πλατεία Αιανής

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι οι ελεύθερα αθλούμενοι, καθώς και αθλητές συλλόγων, οι οποίοι φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη  και θα πρέπει να έχουν πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό. Για να συμμετέχει δρομέας στον αγωνιστικό δρόμο των 10.000 μ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι/ες το 2003 και μεγαλύτεροι). Στον αγωνιστικό δρόμο των 5.000 μ., καθώς και στον μη αγωνιστικό δρόμο δυναμικού βαδίσματος των 3.000 μ., θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι/ες το 2006 και μεγαλύτεροι). Στον περιπατητικό, μη αγωνιστικό δρόμο των 1000 μ. μπορούν να συμμετέχουν παιδιά έως 12 ετών, καθώς και όσοι ενήλικοι/ες ή έφηβοι επιθυμούν, είτε ως συνοδοί παιδιών, είτε ως απλοί συμμετέχοντες. Απαραίτητη προϋπόθεση για τους ανήλικους δρομείς είναι η υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης του κηδεμόνα έως την επίσημη προθεσμία λήξης των εγγραφών καθώς και κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

 

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ - ΕΠΑΘΛΑ - ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Σε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς που θα τερματίσουν θα απονεμηθούν αναμνηστικά μετάλλια και αναμνηστικοί έπαινοι συμμετοχής.

Με μετάλλια (Χρυσό – Ασημένιο - Χάλκινο) θα βραβευτούν:

  • Οι 3 πρώτοι νικητές όλων των κατηγοριών των αγωνιστικών δρόμων των 10.000 μ. και 5.000 μ. σε άνδρες και γυναίκες ξεχωριστά.

Με κύπελλα θα βραβευτούν:

  • Οι πρώτοι νικητές/τριες όλων των κατηγοριών των αγωνιστικών δρόμων των 10.000 και 5.000 μ. σε άνδρες και γυναίκες ξεχωριστά.

 

ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ

Ανδρών και γυναικών στον αγωνιστικό δρόμο των 10.000 μ.

Α) 15-17, Β) 18-29,  Γ) 30-39, Δ) 40-49, Ε) 50-59, ΣΤ) 60 ετών και άνω

 

Ανδρών και γυναικών στον αγωνιστικό δρόμο των 5.000 μ.

Α) 12-17,  Β) 18-29, Γ) 30-39, Δ) 40-49, Ε) 50-59, ΣΤ) 60 ετών και άνω

 

Κατηγορία θα συγκροτείται εφόσον συμμετέχουν τουλάχιστον 6 αθλητές/τριες. Σε αντίθετη περίπτωση η κατηγορία θα συγχωνεύεται στην αμέσως επόμενη, ή στην προηγούμενη αν πρόκειται για την τελευταία.

 

Οι απονομές θα ξεκινήσουν αμέσως μετά το τέλος των αγώνων στην κεντρική πλατεία, με φόντο τον σημαντικό και ιδιαίτερης σημασίας για την κοινωνία της Αιανής βυζαντινό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, γνωστό ως η «Παναγία της Αιανής».

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν και θα πρέπει να πραγματοποιηθεί ως εξής:

  • Με συμπλήρωση και αποστολή της αίτησης συμμετοχής με FAX στο τηλ: 2461098800 ή ηλεκτρονικά στο e-mail: apollodoros2019@gmail.com από Σάββατο 10/08/2019 έως Πέμπτη 12/09/2019. Την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής: www.mouseioaianis.gr
  • Καθημερινά, από Δευτέρα 12/08/2019 έως Πέμπτη 12/09/2019, τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) και ώρες  (9:00 – 15:00),  δήλωση συμμετοχών στον χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής, καθώς και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 08:30 έως τις 09:40.
  • Τηλεφωνικά, από Δευτέρα 12/08/2019 έως Πέμπτη 12/09/2019: Γραμματεία ΕΦΑ Κοζάνης 2461098800-1, Κοτσαχρήστου Δήμητρα 6988445003, Βλαχοπούλου Σοφία 6973068714, Μύρος Κωνσταντίνος 6948603968.

 

Με δήλωση μέχρι την Πέμπτη 12/09/2019, θα αναγράφεται το όνομα του αθλητή στον αριθμό του (bibnumber), ενώ στη συνέχεια ΔΕΝ θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα χρονομέτρησής του. Παρακαλούνται οι δρομείς που επιθυμούν να χρονομετρηθούν για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής τους. Όλοι οι δρομείς θα μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής (bibnumber), απλό μπλουζάκι και καπέλο, από τη γραμματεία του αγώνα εντός του αύλειου χώρου του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 8:30 έως τις 9:40, ενώ το αργότερο 10 λεπτά πριν την εκκίνηση (ανάλογα με την ώρα έναρξης του κάθε αγώνα), όλοι οι δρομείς θα πρέπει να έχουν πάρει θέση στον χώρο εκκίνησης που θα τους υποδείξουν οι διοργανωτές του αγώνα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, για τις διαδρομές των αγώνων και για τις δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.mouseioaianis.gr

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση στους αγωνιστικούς δρόμους των 10.000 και 5.000 μ., καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει αναλάβει εταιρεία επίσημης χρονομέτρησης. Για το λόγο αυτό όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς θα πρέπει να φέρουν - φορούν το chip χρονομέτρησης που παραλαμβάνουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους, ο οποίος θα πρέπει να τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος της αγωνιστικής ενδυμασίας. Ο αριθμός συμμετοχής (bibnumber) πρέπει να συγκρατείται με τις 4 παραμάνες, μία σε κάθε γωνία, με τέτοιο τρόπο ώστε να μην πέφτει και, επιπλέον, πρέπει να τοποθετείται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι απολύτως ορατός κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι αριθμοί συμμετοχής είναι προσωπικοί και δεν μεταβιβάζονται σε άλλο άτομο αυθαίρετα χωρίς πρότερη έγκριση της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα.

 

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα υγείας και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Επίσης δε φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους φθοράς προκύψει σε συμμετέχοντα δρομέα κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα ή μετά το τέλος του. Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη του γονέα τους και είναι υποχρεωμένοι να προβαίνουν τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο, ώστε να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους.


Οι διοργανωτές δεσμεύονται ότι θα πάρουν όλα τα δυνατά μέτρα προκειμένου οι αθλητές να είναι ασφαλείς. Για το λόγο αυτό θα υπάρχει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - Παράρτημα Κοζάνης, ΕΚΑΒ, Γιατρός, καθώς και ασθενοφόρο, σε όλη τη διαδρομή του αγώνα.

 

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

Στον αγωνιστικό δρόμο των 10.000 μ. θα υπάρχουν δύο σταθμοί νερών στο 5ο και 8ο χιλιόμετρο, στον αγωνιστικό δρόμο των 5.000 μ. θα υπάρχει ένας σταθμός νερού στο 3ο χιλιόμετρο, καθώς και ένας σταθμός νερού στα 1.500 μ., στον μη αγωνιστικό δρόμο δυναμικού βαδίσματος των 3.000 μ. Όλοι οι δρομείς αμέσως μετά τον τερματισμό, καλούνται να συνεχίζουν να βαδίζουν προς την έξοδο από το χώρο τερματισμού παραλαμβάνοντας αναμνηστικό μετάλλιο και εμφιαλωμένο νερό, σύμφωνα με τις υποδείξεις των διοργανωτών, ενώ σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο εντός της κεντρικής πλατείας θα μπορούν να παραλαμβάνουν χυμούς, φρούτα και παραδοσιακά εδέσματα από τις γυναίκες του χωριού, καθώς και τον αναμνηστικό έπαινο συμμετοχής τους.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΩΝA

Η διαδρομή θα επιτηρείται από την Τροχαία Κοζάνης, την Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης, την Ένωση Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών Κοζάνης (ΕΡΑΔΥΜ), τον Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Κοζάνης (ΣΥΡΑΚΟΖ), από εθελοντές του αγώνα και από τους ποδηλάτες Αιανής.

 

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Για την άρτια και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα είναι απαραίτητη η εθελοντική συμμετοχή ανθρώπων που αγαπούν τον αθλητισμό. Όσοι θα ήθελαν να προσφέρουν εθελοντική εργασία κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και κατά την οργάνωσή του (γραμματεία αγώνα, στήσιμο περιβάλλοντα χώρου αγώνα την ημέρα διεξαγωγής, διανομή t-shirt, σήμανση δρόμου, καθώς και υποστήριξη - εμψύχωση δρομέων, με διανομή νερού και μουσικά δρώμενα), παρακαλούνται να στείλουν e-mail στο apollodoros2019@gmail.com.

Σε όλους τους εθελοντές θα δοθούν απλά t-shirts, καπέλα, μετάλλια της διοργάνωσης, γιλέκα σήμανσης και αναμνηστικοί έπαινοι συμμετοχής, τα οποία θα τους παραδοθούν κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

 

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα (15-9-2019), το Αρχαιολογικό Μουσείο καθώς και οι αρχαιολογικοί χώροι της Αιανής θα είναι ανοιχτά και επισκέψιμα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Στο Αρχαιολογικό Μουσείο αναπτύσσεται η ιστορική εξέλιξη της αρχαίας Αιανής, πρωτεύουσας του ισχυρού μακεδονικού βασιλείου της Ελιμιώτιδας, ενός από τα ισχυρότερα βασίλεια της Άνω Μακεδονίας, καθώς και της ευρύτερης περιοχής, από τα προϊστορικά μέχρι και τα ρωμαϊκά χρόνια, με τη μεγαλύτερη ακμή του να τη γνωρίζει στα αρχαϊκά και κλασικά χρόνια (6ος και 5ος αι. π.Χ.). Στους αρχαιολογικούς χώρους της αρχαίας πόλης στον επιβλητικό λόφο της Μεγάλης Ράχης και της βασιλικής Νεκρόπολης βορειοανατολικά του λόφου, μπορεί να δει κανείς ιδιωτικές κατοικίες και δημόσια κτήρια με πλούσια ευρήματα, καθώς και εντυπωσιακούς μεγάλους κτιστούς θαλαμωτούς τάφους, που περιείχαν πλούσια κτερίσματα. Στην πλατεία της Αιανής, όπου θα γίνει ο τερματισμός, αθλητές και συνοδοί θα μπορούν να επισκεφθούν και να ξεναγηθούν από αρχαιολόγο της Εφορείας στον βυζαντινό ναό της Παναγίας.

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ:

  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ–ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ
  • Δ.Κ. ΑΙΑΝΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ«ΦΙΛΟΙ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΙΑΝΗΣ»


ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ - ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ - Δ.Κ. ΑΙΑΝΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ  «ΦΙΛΟΙ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΙΑΝΗΣ»

 

18ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΥ

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 – Αιανή Κοζάνης


 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Online υποβολή αίτησης στο apollodoros2019@gmail.com και συμπλήρωση - αποστολή της αίτησης με FAX στο τηλ: 2461098800 (ώρες 09:00-15:00), από Σάββατο 10/8/2019 έως Πέμπτη 12/09/2019. Την αίτηση μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής: www.mouseioaianis.gr.


Υποβολή έντυπης αίτησης συμμετοχής
, στον χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής καθημερινά, από Δευτέρα 12/08/2019 έως Πέμπτη 12/09/2019, τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) και ώρες  (9:00 – 15:00), καθώς και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 08:30 έως τις 09:40.

Τηλεφωνικά, από Δευτέρα 12/08/2019 έως Πέμπτη 12/09/2019: Γραμματεία ΕΦΑ Κοζάνης 2461098800, Κοτσαχρήστου Δήμητρα 6988445003, Βλαχοπούλου Σοφία 6973068714, Μύρος Κωνσταντίνος 6948603968.

 

αΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΓΩΝΑ (σημειώσατε με Χ)

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ  10.000 μ.                                                        

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ  5.000 μ.

ΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ  ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΒΑΔΙΣΜΑΤΟΣ 3.000 μ.

ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΟΣ ΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 1.000 μ.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΟ (με ελληνικούς χαρακτήρες): :………………………………………………………………….

ΟΝΟΜΑ (με ελληνικούς χαρακτήρες):………………………………………………………………………..

ΕΠΩΝΥΜΟ (με Λατινικούς Χαρακτήρες – Last name)*:………………………………………………

ΟΝΟΜΑ (με Λατινικούς Χαρακτήρες – Last name)*:………………………………………………….

ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ:……………………………………………………………………………………………………….

ΦΥΛΟ (σημειώσατε με Χ): ΑΝΔΡΑΣ                       ΓΥΝΑΙΚΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ (ηη/μμ/εε): _ _ / _ _ /_ _

ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ:……………………………………………………………………………………………………………..

ΣΥΛΛΟΓΟΣ/ΟΜΑΔΑ/CLUB:………………………………………………………………………………………….

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (οδός / αριθμός / Τ.Κ /πόλη):…………………………………………………………………..

ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:……………………………………………………………………….

ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:………………………………………………………………………….

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ:………………………………………………..

E-MAIL:……………………………………………………………………………………………………………………….

ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΠΛΟΥΖΑΣ:………………………………………………………………………………………………..

 

ΥΠΟΓΡΑΦΗ:

Η υπογραφή προϋποθέτει αποδοχή της υπεύθυνης δήλωσης που υπάρχει παρακάτω

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΣΚΟΥΝΤΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: (σε περίπτωση ανηλίκου)

……………………………………………………………………………………………………………………………………

 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ: Δηλώνω υπεύθυνα ότι συμμετέχω στον αγώνα δρόμου που επέλεξα με απόλυτη προσωπική μου ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο. Δηλώνω ότι έχω διαβάσει τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής στον αγώνα και τους αποδέχομαι. Δηλώνω επίσης ότι τα στοιχεία που δηλώνονται πιο πάνω είναι απολύτως αληθή. Παραιτούμαι από κάθε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών του αγώνα για τυχόν σωματική ή άλλη βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία στη διάρκεια του αγώνα ή αμέσως μετά το τέλος του και συναινώ στην ελεύθερη χρήση  του ονόματος / εικόνας μου από τους διοργανωτές και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για προωθητικούς σκοπούς του αγώνα. *(Στην περίπτωση ανηλίκου, συμπληρώνονται υποχρεωτικά τα στοιχεία του γονέα που ασκεί την επιμέλειά του και η υποβολή της αίτησης συμμετοχής σημαίνει ότι ο γονέας δίνει την συγκατάθεσή του για τη συμμετοχή του παιδιού στον αγώνα και συμφωνεί με το περιεχόμενο της πιο πάνω δήλωσης.)

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ

Ο 18Ος αγώνας δρόμου του Απολλοδώρου θα διεξαχθεί στις 15 Σεπτεμβρίου 2019.

Ο αγωνιστικός δρόμος των 10.000 μ. ξεκινάει στις 10:00, ο αγωνιστικός δρόμος των 5.000 μ. στις 10:10, ο μη αγωνιστικός δρόμος δυναμικού βαδίσματος των 3.000 μ. στις 10:15 και ο περιπατητικός μη αγωνιστικός παιδικός δρόμος των 1.000 μ. στις 10:20.

Αφετηρία: Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής

Τερματισμός: Κεντρική πλατεία Αιανής

Υποχρεωτική παραλαβή του Αριθμού Συμμετοχής (bib number) για τους δρομείς των αγωνιστικών δρόμων των 10.000 και 5.000 μ.: Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής εντός του αύλειου χώρου του την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 08:30 έως τις 09:40. Η παραλαβή είναι δεκτή μόνο με την επίδειξη ταυτότητας.

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤIA                                         

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ                                                        

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ                      

ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ             

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ                                                                                                                                
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Ταχ. Δ/νση: Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής

Τ.Κ. 500 04, Αιανή

Πληρ.: Γραμματεία, Κοτσαχρήστου Δήμητρα,

Βλαχοπούλου Σοφία, Μύρος Κωνσταντίνος    

Τηλ./Fax: 24610-98800/1

E-mail: apollodoros2019@gmail.com

Site: www.mouseioaianis.gr
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Βιταμίνη D και καλοκαίρι Εργομέτρηση και Aσφάλεια στην Άσκηση

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Μαραθώνιος, Σπάρταθλο και άλλοι αγώνες, και οι ενστάσεις σχετικά με τις αποστάσεις και τις διαδρομές τους Πεζοδρόμηση της Αυθεντικής Μαραθώνιας Διαδρομής ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς
Surf & Βurn: Surfing workout για Ισορροπία και Καύση Λίπους από την Ιωάννα Λαουμτζή RUN/WALK: Μία δοκιμασμένη μέθοδος προπόνησης αλλά και στρατηγική αγώνα για το Μαραθώνιο
FitnessPulse

MyElements Sports

Half Marathon EXPO

Garmin FR family
Fitness Awards
FitnessPulse.gr
Runster
Πρέπει να διαβάσετε
25 Ιουν 20
Η Camelbak μειώνει τα πλαστικά μιας χρήσης
Επιμέλεια: Άγγελος Μαυρογιάννης
Η Camelbak έχει μια αποστολή, να μειώσει τη χρήση του πλαστικού μιας χρήσης. Αυτό ξεκινάει αρχικά με την απόρριψη των μπουκαλιών μιας χρήσης. Αποφάσισε να ξαναχρησιμοποιείς.
15 Μάρ 20
Διαβάστε το νέο βιβλίο «Νενικήκαμεν» - Η ιστορία του πρώτου Μαραθωνοδρόμου (+Διαγωνισμός)
Αυτές τις μέρες, που εξαιτίας των δυσχερών καταστάσεων με τον κοροναϊο μένουμε περισσότερο στο σπίτι και είναι ευκαιρία να διαβάσουμε και κάποιο βιβλίο. Γι' αυτό σας έχουμε μια πολύ καλή πρόταση που έφτασε πρόσφατα τα χέρια μας.
05 Μάρ 20
Το ολοκαίνουριο adidas SL20 είναι εδώ και σε προκαλεί να γίνεις πιο γρήγορος από αυτά που σε κρατούν πίσω!
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Η adidas λανσάρει το νέο πανάλαφρο παπούτσι για τρέξιμο adidas SL20 καινοτομώντας για άλλη μια φορά, όχι μόνο με τα υλικά του παπουτσιού, αλλά και με το τρόπο που αυτό θέλει να εμπνεύσει μέσα από την καμπάνια FASTER THAN.

©2005-2020 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse