Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Roly Greece NSCoaching My Athlete Energy Photos Trinews.gr Kasimis Training
Καλεντάρι
Saucony
Metron Group
Volos Run
Kallithea Run
Nafplio Marathon
Atromitos Sifnos
Stis geitonies tis Athinas
X-treme Stores
Lenshop.gr
16 Ιουν 19 ← πίσω

Follow the river 2019

ΠΡΟΞΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

FOLLOW THE RIVER

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Ο Γ.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ και ο Γ.Α.Σ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΄ Ο ΖΕΥΣ ‘ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και συνδιοργανωτές τον Δήμο Τρικκαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, διοργανώνουν τον αγώνα δρόμου ‘’ FOLLOW THE RIVER’’

ΓΕΝΙΚΑ

Πρόκειται για αγώνα δρόμου10.000μ (Ανδρών και Γυναικών ), 5.000μ (Ανδρών και Γυναικών) καθώς και αγώνες 1000μ (Ανδρών και Γυναικών ) . Η διαδρομή του αγώνα θα διεξαχθεί περιμετρικά του ποταμιού και θα αναδείξει τις φυσικές ομορφίες της πόλης μέσω του ποταμιού με κύριο σημείο την κεντρική πλατεία της πόλης των Τρικάλων .

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

ΩΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

9:30 10.000μ Ανδρών – Γυναικών

11:30  5.000μ Ανδρών-Γυναικών

12:30  1000μ Ανδρών - Γυναικών

 

ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

Αγώνας 10.000μ :Εκατόνσαράντα ( 140 ΄) λεπτά περίπου

Αγώνας 5000μ : Εβδομήντα (70΄) λεπτά περίπου

Αγώνας 1000μ : Δέκα (10΄) λεπτά περίπου

ΤΟΠΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

Κεντρική Πλατεία Δήμου Τρικαίων

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Θα γίνονται με τρείς τρόπους:

  1. Μέσω συμπλήρωσης ηλεκτρονικής φόρμας στη σελίδα https://follow-river.blogspot.com/ , από 16/05/2019  έως 12/06/2019

(σύνδεση με τον τραπεζικό λογαριασμό με IBAN GR.

  1. Με απευθείας κατάθεση στον λογαριασμό με αρ. IBAN GR6001720760005076070971831 Τράπεζα  Πειραιώς, από 16/05/2019 έως 12/06/2019 , αναγράφοντας υποχρεωτικά στην αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα , ενώ αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης θα πρέπει να αποστέλλεται στο email rfolloetheriver@gmail.com
  2. Μέσω χειρόγραφης αίτησης, την οποία θα καταθέτουν στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικάλων από 16/05/2019  έως 12/06/2019 (από Δευτέρα έως Παρασκευή)  και ώρες:  10-12 μμ) στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου .

 

 

Οποιαδήποτε δήλωση συμμετοχής υποβληθεί μετά την ανωτέρα ημερομηνία δεν θα θεωρείται έγκυρη. Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται δεκτές. Οι αιτήσεις για τις δηλώσεις συμμετοχής (για όλους τους αγώνες) θα βρίσκονται στην ιστοσελίδα του αγώνα www.trikalacityrun.gr στην καρτέλα Εγγραφές, καθώς και στα σημεία εγγραφής. Μετά την έγκυρη εγγραφή θα αποστέλλεται απαντητικό email, θα αποστέλλεται ηλεκτρονική απάντηση. Σε περίπτωση που ο συμμετέχοντας δεν διαθέτει λογαριασμό email θα δίνονται πληροφορίες προφορικά. Παρακαλούμε τους συμμετέχοντες δρομείς να συμπληρώνουν όλα τα στοιχεία που αναγράφονται στις αιτήσεις για να διευκολύνεται το έργο της διοργανώτριας αρχής.

 

Δικαίωμα Συμμετοχής :

  • Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα 10.000μ και  5.000μ έχουν όλοι οι άνδρες και γυναίκες (13ετων και άνω) γεννημένοι από το 2006 και μεγαλύτεροι-ες
  • Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα των 1000μ έχουν όλοι .

 

ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Όλοι οι δρομείς παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το απαραίτητο υλικό για τον αγώνα , απο το Κέντρο Εγγράφων της διοργάνωσης την παραμονή του αγώνα , στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου . Α) Όλοι οι  δρομείς παραλαμβάνουν την Τσάντα του Δρομέα που περιέχει : Τον Αριθμό Συμμετοχής τους με ενσωματωμένο Chip Χρονομέτρησης , Παραμάνες και το αθλητικό μπλουζάκι του αγώνα .

Ταυτόχρονα με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής ο αγωνιζόμενος δηλώνει ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ οτι αποδέχεται τους όρους της προκύριξηςτων αγώνων και την εφαρμογή των Κανονισμών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Όλα τα στοιχεία που αναφέρονατι στην δήλωση θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένα.

Η συνδρομή συμμετοχής στον Αγώνα των 10000μ , των 5000μ  είναι 10 ευρώ και στον αγώνα των 1000 μ θα είναι 5 ευρώ.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ – ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ο αγώνας <<FOLLOW THE RIVER >> (10.000μ,5.000μ,1000μ) θα υποστηρίζεται απο σύστημα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης . Όλοι οι δρομείς πρέπει να αγωνισθούν με τον αριθμό συμμετοχής τοποθετημένο σε εμφανές σημείο στην ενδυμασία τους .

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

13. ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Οι συμμετέχοντες – δρομείς στην διοργάνωση του <<FOLLOW THE RIVER >> γνωρίζουν και αντιλμβάνονται πλήρως του κινδύνους που εμπεριέχει η συμμετοχή τους στην διοργάνωση , όσον αφορά σε πιθανές ζημιές ή φθορά στην υγεία τους . Κάθε δρομέας συμμετέχει στην διοργάνωση με δική του εελέυθερη βούληση . Κάθε δρομέας συμμετέχει στην διοργάνωση με δική του του ευθύνη και φέρει την πλήρη της συμμετοχής του όσον αφορά τη φυσική του κατάσταση και την ικανότητα του να συμμετάσχει . ΗΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού , ζημιάς ή άλλου είδους φθοράς που μπορέι να υποστεί συμμετέχοντας στην διοργάνωση . Οι δρομείς με δική τους ευθύνη , θα πρέπει να έχουν εξεταστεί ιατρικώς πρίν τους αγώνες . Τα παιδιά με ευθύνη των γονέων και των κηδεμόνων τους – θα πρέπει να έχουν εξεταστεί ιατρικώς πριν την συμμετοχή τους στον αγώνα . Δεν θα ζητηθούν ιατρικά πιστοποιητικά πριν τους αγώνες.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

Θα παρέχεται στους δρομείς του αγώνα εμφιαωμένο νερό , σε όλη την διάρκεια της διαδρομής και στον χώρο της εκκίνησης και του τερματισμού , καθώς και φρούτο αποκατάστασης .

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ

Όλοι οι δρομείς που συμμετέχουν στο <<FOLLOW THE RIVER >>  , καθώς και το προσωπικό της διοργανώτριας αρχής , οφείλουν να διατηρίσουν το φυσικό περιβάλλον καθαρό . Η διοργανώτρια αρχή , θα προβλέπει σημεία αποκομιδής απορρημμάτων .

ΕΠΑΘΛΑ- ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Αγώνας 10.000μ

  • Κύπελλο και μετάλλιο σε όλους τους 3 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας .

Αναμνηστικά ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ μετάλλια θα πάρουν όλοι όσοι τερματίσουν τον αγώνα .

Αγώνας 5.000μ

  • Κύπελλο και μετάλλιο σε όλους τους 3 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας .

Αναμνηστικά ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ μετάλλια θα πάρουν όλοι όσοι τερματίσουν τον αγώνα .

Παιδικός Αγώνας 1000μ

  • Κύπελλο και μετάλλιο σε όλους τους 3 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας .

Αναμνηστικά ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ μετάλλια θα πάρουν όλοι όσοι τερματίσουν τον αγώνα .

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μετά την λήξη κάθε αγώνα θα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των τρών (3) πρώτων δρομέων (Άνδρες – Γυναίκες ) .  Τα επίσημα αποτελέσματα όλων των δρομέων που συμμετείχαν στους αγώνε θα ανακοινώνονται απο τους υπεύθυνους ηλεκτρονικής χρονομέτρησης στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης .

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΤΥΠΟΣ

Η διοργανώτρια Αρχή είαι υπεύθυνη για την παροχή πληροφοριών σε οποιδήποτε μέσο ενημέρωσης με συνεντεύξες και δελτία τύπου . Επίσης για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Παπαθεοδώρου Χρίστο , τηλ. 6977471483 και τον κ. Παπαθεοδώρου Θανάση , τηλ. 6930855160.

Για το Δ.Σ. των Συλλόγων

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο α/α ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Του Γ.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ                                                          Του ΖΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

 

ΧΑΧΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                    ΚΟΝΤΟΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Τα πανελλήνια ρεκόρ βετεράνων σε Ημιμαραθώνιο, Μαραθώνιο, σε όλες τις κατηγορίες και αποστάσεις, και στον στίβο Garmin App καταγραφής μηνιαίου κύκλου

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
«Παγκόσμιο ρεκόρ» σε μίλι με ... σκύλο για λαγό, δρομέας έτρεξε με ρυθμό 2.29 ανά χιλιόμετρο Ο Chris Nikic θέλει να γίνει ο πρώτος άνθρωπος με Σύνδρομο Down που θα ολοκληρώσει Ironman
Επίδραση της yoga στους δρομείς Κοροναϊός: Μπορεί η γυμναστική να τονώσει το ανοσοποιητικό μας;
FitnessPulse

MyElements Sports

Half Marathon EXPO

Garmin FR family
Fitness Awards
FitnessPulse.gr
Runster
Πρέπει να διαβάσετε
25 Ιουν 20
Η Camelbak μειώνει τα πλαστικά μιας χρήσης
Επιμέλεια: Άγγελος Μαυρογιάννης
Η Camelbak έχει μια αποστολή, να μειώσει τη χρήση του πλαστικού μιας χρήσης. Αυτό ξεκινάει αρχικά με την απόρριψη των μπουκαλιών μιας χρήσης. Αποφάσισε να ξαναχρησιμοποιείς.
15 Μάρ 20
Διαβάστε το νέο βιβλίο «Νενικήκαμεν» - Η ιστορία του πρώτου Μαραθωνοδρόμου (+Διαγωνισμός)
Αυτές τις μέρες, που εξαιτίας των δυσχερών καταστάσεων με τον κοροναϊο μένουμε περισσότερο στο σπίτι και είναι ευκαιρία να διαβάσουμε και κάποιο βιβλίο. Γι' αυτό σας έχουμε μια πολύ καλή πρόταση που έφτασε πρόσφατα τα χέρια μας.
05 Μάρ 20
Το ολοκαίνουριο adidas SL20 είναι εδώ και σε προκαλεί να γίνεις πιο γρήγορος από αυτά που σε κρατούν πίσω!
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Η adidas λανσάρει το νέο πανάλαφρο παπούτσι για τρέξιμο adidas SL20 καινοτομώντας για άλλη μια φορά, όχι μόνο με τα υλικά του παπουτσιού, αλλά και με το τρόπο που αυτό θέλει να εμπνεύσει μέσα από την καμπάνια FASTER THAN.

©2005-2020 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse