Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Roly Greece NSCoaching My Athlete Energy Photos Trinews.gr Kasimis Training
Καλεντάρι
Saucony
Metron Group
Volos Run
Kallithea Run
Marathon HalfMarathon
Nafplio Marathon
Life Run
X-treme Stores

22 Δεκ 19 ← πίσω

Εορταστικός Νυχτερινός Αγώνας Χαλανδρίου

Link εγγραφών: http://evest.gr/entries/index.php/chalandri-run-the-christmas-registration

 

Link διαδρομής τρεξίματος  5900μ : https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1vNxv4Nej9MS7Aot2x0wiqSuMUEM6HCav&ll=38.02393318637874%2C23.801805349999995&z=17

 
Link διαδρομής δυναμικού βάδην 2300μ: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1yHMyuu6NEKkvRT-o-4Bk5Y8ZdcOUFD3d&ll=38.02392928600794%2C23.80186064999998&z=17


1ος ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ –ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Α.Ο. ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

Ο Δήμος Χαλανδρίου και ο Αθλητικός Όμιλος Κάλλιστος προκηρύσσουν τον 1Ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου με την ονομασία “CHALANDRI

Run the Christmas Night.”

Βασικά Στοιχεία Αγώνα

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Πρόκειται για νυχτερινό αγώνα δρόμου 5900μ. με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της πόλης μας. Tαυτόχρονα, δίνεται η δυνατότητα σε βαδιστές (μη αγωνιστικός χαρακτήρας) να περπατήσουν μέρος της διαδρομής για 2300μ. περίπου και να τερματίσουν στο σημείο της αφετηρίας. Στην διαδρομή οι συμμετέχοντες δρομείς ξεκινούν από την Κεντρική Πλατεία (Ελευθερωτών- Αγίου Νικολάου) και τρέχουν μια κυκλική διαδρομή μήκους 600μ. περιμετρικά της κεντρικής πλατείας Χαλανδρίου και στην συνέχεια τρέχουν μια κυκλική διαδρομή συνολικής απόστασης 2650μ. για δύο (2) φορές.

Ηδιαδρομή χαρακτηρίζεται, ως διαδρομή μικτής επιφάνειας. Κατά μήκος της διαδρομής οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν εντός της ρεματιάς, καθώς και κατά μήκος της παραρεμάτιας ζώνης διασχίζοντας πολύ όμορφα τοπία.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : Κυριακή 22/12/2019

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:

20:00

5900μ. Ανδρών – Γυναικών

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:

20:07

2300μ. Ελεύθερη Συμμετοχή

ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΑΓΩΝΑΣ 5900μ.: Πενήντα (55’) λεπτά (πέραν αυτού του ορίου, οι δρομείς τρέχουν χωρίς την υποστήριξη της διοργάνωσης).Το ίδιο χρονικό όριο ισχύει και για τους βαδιστές.

ΤΟΠΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ/ΤΕΡΜΑΤΙΜΟΥ: Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου(Πλατεία Ελευθερωτών).

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δωρεάν

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΙ ΧΑΡΑΞΗΣ ΑΓΩΝΑ:

Πρόκειται για αγώνα με μεικτή επιφάνεια εδάφους σε ποσοστό 80% ασφάλτινη και 20% χωμάτινη.

Οι δρόμοι που διαπερνά ο αγώνας σε πραγματική ροή, είναι οι εξής:

(Εκκίνηση) -Βασ.Γεωργίου

(Αριστερά) -Ανδρέα Παπανδρέου

(Αριστερά)-Κολοκοτρώνη

(Αριστερά) – Βασ. Γεωργίου ( Πρώτος μικρός Κύκλος) (Αριστερά) – Ανδρέα Παπανδρέου (Δεξιά λοξά διάσχιση Πεντέλης και Αγ. Γεωργίου) – Ηρώδου Αττικού (Αριστερά) – Κανατσούλη (Δεξιά) – Κ.Βάρναλη

(Δεξιά) – Αθ.Διακού πεζόδρομος πλακόστρωτος

(Δεξιά) – Λεβαδείας πεζόδρομος πλακόστρωτος

(Αριστερά) –ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΡΕΜΑΤΙΑΣ (Αριστερά) – Δάσους πεζόδρομος πλακόστρωτος

(Αριστερά) – Δάφνιδος

(Αριστερά) – Προφ. Ηλία

(Αριστερά) – Κ.Βάρναλη (Δεξιά) – Α.Γκίνη

(Δεξιά) – Κολοκοτρώνη

(Αριστερά) – Β.Γεωργίου ( Πρώτος Μεγάλος Κύκλος)

Ο Πρώτος Μεγάλος Κύκλος επαναλαμβάνεται ακόμα μια φορά.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ

Δηλώσεις Συμμετοχής:

ΗΟργανωτική Επιτροπή θα δέχεται Δηλώσεις Συμμετοχής μόνο μέσω συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής φόρμας, στον παρακάτω σύνδεσμο http://evest.gr/entries/index.php/chalandri-run-the-christmas-registration.

Στην φόρμα συμμετοχής θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής για συμμετοχή είτε στον αγώνα τρεξίματος είτε στην διαδρομή βάδισης και μόνο σε μία από αυτές. Με την ηλεκτρονική αποστολή της συμπληρωμένης δήλωσης συμμετοχής του αγώνα, ο συμμετέχων αποδέχεται πλήρως τους όρους διεξαγωγής του αγώνα σύμφωνα με την προκήρυξη.

Επίσης, ο σύνδεσμος για την ηλεκτρονική φόρμα θα βρίσκεται και στην παρακάτω ιστοσελίδα στο www.chalandri.gr, www.kallistos-oaka.gr.

Οι Δηλώσεις συμμετοχής για όλους τους αγώνες πρέπει να κατατεθούν έως και την Κυριακή 15/12/2019 και ώρα 24:00.

Στο τέλος της διαδικασίας υποβολής της φόρμας εγγραφής θα δίνετε μοναδικός κωδικός συμμετοχής (όχι αριθμός συμμετοχής) που αυτόματα σημαίνει ότι η εγγραφή είναι επιτυχής.

Οποιαδήποτε δήλωση συμμετοχής υποβληθεί πέραν της ανωτέρας ημερομηνίας δεν θα θεωρείται έγκυρη.

Πέραν του ορίου των χιλίων (1.000) συμμετεχόντων και για τις δύο διαδρομές, η Οργανωτική Επιτροπή δεν θα δεχτεί περαιτέρω εγγραφές, ανεξαρτήτου της τελικής ημερομηνίας υποβολής που έχει ορίσει.

Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται δεκτές. Παρακαλούμε τους φίλους δρομείς να συμπληρώνουν όλα τα στοιχεία που αναγράφονται στις αιτήσεις για να διευκολύνεται το έργο της διοργανώτριας αρχής.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Χαλανδρίου στα τηλέφωνα 210-6856410 και 210-6819350, e-mail: agones@halandri.gr.

Δικαίωμα Συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα τρεξίματος έχουν όλοι οι Άνδρες και Γυναίκες γεννημένοι έως το 2007 (από 12 ετών και άνω). Για τον αγώνα δυναμικού βάδην δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Άνδρες και Γυναίκες γεννημένοι έως το 2010 .

Σε περίπτωση που ο/η δρομέας είναι κάτω των 18 ετών η δήλωση συμμετοχής πρέπει να είναι υπογεγραμμένη από τον γονέα /κηδεμόνα.

Θεωρείται απαραίτητο να τονισθεί ότι όλοι οι δρομείς ανεξαρτήτου ηλικίας θα πρέπει πρόσφατα να έχουν εξεταστεί από εξειδικευμένο Ιατρό, διότι αγωνίζονται με δική τους αποκλειστικά ευθύνη-γονέων/κηδεμόνων.

Κέντρο Εγγραφών και Διανομή Αθλητικού Υλικού:

Ηδιανομή του αθλητικού υλικού (νούμερο συμμετοχής, ηλεκτρονικός μετρητής ) θα γίνεται το Σάββατο 21/12/2019 από 10:00 έως 20:00 και την Κυριακή 22/12/2019 από 9:00 έως 15:00 στην Κεντρική Πλατεία του Χαλανδρίου σε ειδικό χώρο διαμορφωμένο από την διοργανώτρια αρχή.

ΗΔιοργανώτρια Αρχή για την ημέρα του Αγώνα έχει προβλέψει ειδικό χώρο φύλαξης του ιματισμού των δρομέων.(Κεντρικό Κ.Ε.Π Χαλανδρίου)

Κανονισμοί:

Απαγορεύεται κάθε παράκαμψη και συντόμευση της διαδρομής. Επιπλέον, απαιτείται η αλληλοκατανόηση και εξυπηρέτηση των δρομέων μεταξύ τους, τόσο πριν όσο και μετά τον αγώνα, ιδιαίτερα όμως κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μεμονωμένοι δρομείς αλλά και ομάδες δρομέων οφείλουν να σέβονται τους υπόλοιπους συναθλητές τους, να μην αλληλο-εμποδίζονται στην προσπάθειά τους και να μην εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Ότι δεν ορίζεται στην προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον τεχνικό διευθυντή αγώνα.

Τροποποίηση Διαδρομών και Κανονισμών- Διαδικασιών:

ΗΔιοργανώτρια αρχή έχει το δικαίωμα, να προβεί στην τροποποίηση των Διαδρομών του Αγώνα και των Κανονισμών –Διαδικασιών, καθώς και στην διακοπή ή αναβολή του αγώνα εάν κριθεί απαραίτητο και πάντα για την ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτηση των δρομέων.

Χρονομέτρηση-Αριθμός Συμμετοχής:

ΟΝυχτερινός Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου θα υποστηρίζεται από σύστημα Ηλεκτρονικής Χρονομέτρησης.

Όλοι οι δρομείς πρέπει να αγωνιστούν, με τον Αριθμό συμμετοχής τοποθετημένο σε εμφανές σημείο στην ενδυμασία τους.

Η διαδρομή βαδίσματος δεν θα υποστηρίζεται από ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αλλά θα δοθούν κανονικά αριθμοί συμμετοχής διαφορετικού χρωματισμού από τον αγώνα τρεξίματος. Οι βαδιστές είναι υποχρεωμένοι να φορούν και αυτοί, σε ευδιάκριτο σημείο τον αριθμό τους , προς διευκόλυνση της διοργανώτριας αρχής.

Υγειονομική Κάλυψη:

Οι δρομείς/βαδιστές που θα λάβουν μέρος στον Αγώνα, οφείλουν να υποβληθούν σε πλήρη ιατρικό έλεγχο πριν τη συμμετοχή τους, με προσωπική τους ευθύνη.

Την ημέρα του αγώνα, θα υπάρχει υγειονομική κάλυψη στον χώρο της Εκκίνησης- Τερματισμού και σε όλο το μήκος της διαδρομής από Γιατρούς – Νοσηλευτές και Εθελοντές Διασώστες .

Έπαθλα - Απονομές:

Μετάλλιο και Κύπελλο θα απονεμηθεί στον πρώτο νικητή και νικήτρια της γενικής κατάταξης.

Μετάλλιο 2ης και 3ης νίκης θα απονεμηθεί αντίστοιχα στους νικητές και νικήτριες 2ης και 3ης θέσης της γενικής κατάταξης.

Αναμνηστικά Διπλώματα και Μετάλλια Συμμετοχής θα πάρουν όλοι όσοι τερματίσουν τον αγώνα.

Τα μετάλλια και τα διπλώματα συμμετοχής θα δίνονται μετά την γραμμή τερματισμού, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σε σημείο που να μην εμποδίζεται η ροή του Αγώνα.

Αποτελέσματα:

Μετά την λήξη κάθε αγώνα, θα ανακοινώνονται άμεσα τα αποτελέσματα των τριών πρώτων δρομέων(Άνδρες – Γυναίκες).

Τα επίσημα αποτελέσματα όλων των δρομέων, που συμμετείχαν στους αγώνες, κατόπιν επεξεργασίας από τους υπευθύνους Ηλεκτρονικής Χρονομέτρησης, θα ανακοινωθούν στις ιστοσελίδες www.chalandri.gr www.kallistos-oaka.gr καθώς και σε άλλες ιστοσελίδες Αθλητικού ενδιαφέροντος.

Ηλικιακές Κατηγορίες Αγώνων:

Θα υπάρξει Γενική Κατάταξη χωρίς ηλιακές κατηγορίες.

Προσωπικά Δεδομένα-Επικοινωνία- Τύπος- Φωτογραφίες:

ΗΔιοργανώτρια αρχή είναι υπεύθυνη για την παροχή πληροφοριών σε οποιοδήποτε Μέσο Ενημέρωσης(σε ότι αφορά τη διοργάνωση) με συνεντεύξεις, δελτία τύπου και παροχή φωτογραφικού υλικού. Υπεύθυνο τμήμα ορίζεται το Γραφείο Τύπου Δήμου Χαλανδρίου. Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία, διευκρίνιση και θέματα επικοινωνίας ορίζεται η Διεύθυνση Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Χαλανδρίου.

Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι τα προσωπικά δεδομένα τους παρέχονται σε τρίτους για σκοπούς χρονομέτρησης, σύνταξης καταλόγου αποτελεσμάτων, καθώς και δημοσίευσης αυτών στο διαδίκτυο. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του συμμετέχοντος, που παρέχονται στο πλαίσιο της διαδικασίας αίτησης συμμετοχής, θα αποθηκεύονται και θα χρησιμοποιούνται για σκοπούς που συνδέονται αποκλειστικά και μόνο με τη διεκπεραίωση του αγώνα. Με την αίτηση συμμετοχής συμμετέχων συμφωνεί ότι τα δεδομένα του τυγχάνουν επεξεργασίας για τους σκοπούς της διεξαγωγής του αγώνα. Οποιαδήποτε άλλη επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του συμμετέχοντος, γίνεται μόνο κατόπιν συναίνεσης του υποκειμένου των δεδομένων για τον εκάστοτε δηλούμενο συγκεκριμένο σκοπό.

Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι τα προσωπικά δεδομένα τους παρέχονται στην Ασφαλιστική Εταιρία με την οποία συνεργάζεται η διοργανώτρια αρχή στο πλαίσιο διεξαγωγής του αγώνα με σκοπό την ασφάλισή τους σε περίπτωση ατυχήματος κατά την διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα.

Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση συναινούν στη χρήση της εικόνας τους που λαμβάνεται κατά την διάρκεια του αγώνα από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους τυχόν συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς δημοσιότητας και μελλοντικής προβολής αυτής, χωρίς κανένα δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για το λόγο αυτό.

Εθελοντισμός:

Οι εθελοντές είναι ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές μιας επιτυχημένης αθλητικής διοργάνωσης. Συμμετέχοντας ως εθελοντές στον νυχτερινό αγώνα δρόμου της Ρεματιάς αποκομίζετε μια σημαντική εμπειρία και ταυτόχρονα συμβάλλετε στην ασφαλή και επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν με την Διεύθυνση Αθλητισμού Παιδείας & Ν.Γενιάς στα τηλέφωνα 210-6856410 και 210-6821975.

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
2/8/1913 : Η κατάκτηση του Ολύμπου – Επιχείρηση «Μύτικας» Τα πανελλήνια ρεκόρ βετεράνων σε Ημιμαραθώνιο, Μαραθώνιο, σε όλες τις κατηγορίες και αποστάσεις, και στον στίβο

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Ιμάντες αιώρησης: Γιατί να τους εντάξεις στην προπόνησή σου; Η σημασία του σωστού ρυθμού στις Υπεραποστάσεις
Προπόνηση Στις Διακοπές; Ή Μήπως Όχι; Ολυμπιακοί Αγώνες 1896: Tο τηλεγράφημα του ανταποκριτή των LA Times για τη νίκη του Λούη!
FitnessPulse

Garmin FR family
Fitness Awards

Half Marathon EXPO

FitnessPulse.gr
Runster
Πρέπει να διαβάσετε
30 Ιουλ 20
«Το θέλω είναι πάνω από το μπορώ»: Ένα βιβλίο για την καλοκαιρινή προετοιμασία του Μαραθωνίου
Αιμιλία Πλατή
Η Αιμιλία Πλατή γράφει πως έτρεξε τον πρώτο της Μαραθώνιο και μας εμπνέει στην προετοιμασία μας για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας
29 Ιουλ 20
Τρέξτε στο 6ο Santorini Experience με θέα που κόβει την ανάσα
Η Σαντορίνη επιστρέφει δυναμικά στην αθλητική δράση για την 6η κατά σειρά έκδοση του Santorini Experience που θα προσελκύσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον επαγγελματιών και ερασιτεχνών αθλητών του τρεξίματος και της κολύμβησης open water, στις 2-4 Οκτωβρίου 2020.
25 Ιουν 20
Η Camelbak μειώνει τα πλαστικά μιας χρήσης
Επιμέλεια: Άγγελος Μαυρογιάννης
Η Camelbak έχει μια αποστολή, να μειώσει τη χρήση του πλαστικού μιας χρήσης. Αυτό ξεκινάει αρχικά με την απόρριψη των μπουκαλιών μιας χρήσης. Αποφάσισε να ξαναχρησιμοποιείς.


©2005-2020 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse