Thessaloniki Night Half Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Roly Greece NSCoaching My Athlete Energy Photos Trinews.gr Kasimis Training
Καλεντάρι
Saucony
Metron Group
Volos Run
Kallithea Run
Marathon HalfMarathon
Nafplio Marathon
Life Run
X-treme Stores

23 Φεβ 20 ← πίσω

6ο Μινωικό Μονοπάτι Μύθων

 6ο ΜΙΝΩΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΜΥΘΩΝ 2020 - ΟΡΕΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ «Ολη η ομορφιά της Κρήτης σε μια διαδρομή»

 

Έχουμε την χαρά και την συγκίνηση να ανακοινώσουμε την διεξαγωγή των 6ων ορεινών Αγώνων Μινωικό Μονοπάτι Μύθων Ιεράπετρας . Οι ακραίες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν το 2019 είχαν σαν αποτέλεσμα την ακύρωση των αγώνων. Ευελπιστώντας φέτος ότι αυτό δεν θα συμβεί προχωράμε στη υλοποίηση των πιο όμορφων ορεινών αγώνων. Η τεράστια φυσική μας κληρονομιά πρόκειται να αναδειχθεί για άλλη μια φορά , μέσα από τους 6ους Ορεινούς Αγώνες τρεξίματος ΜΙΝΩΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΜΥΘΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ. Οι δύο αγώνες 12,5 & 26,3 χλμ διατρέχουν το ωραιότερο και μεγαλύτερο δάσος της Κρήτης, το δάσος του Σελακάνου. Ανάμεσα από πανύψηλα πεύκα, πρίνους και επιβλητικά φαράγγια που σε καθηλώνουν στο αντίκρισμα τους, θα βρεθούν οι συμμετέχοντες των αγώνων.

 

Όλο το μεγαλείο της Κρητικής γης «συμπυκνωμένο» σε μια διαδρομή. Αρχαία μονοπάτια, παλιά χωριά, και ερημικά ξωκλήσια , εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς θα εναλλάσσονται μπροστά από τις χιονισμένες κορυφές των Λασιθιώτικων βουνών Ψαρή Μαδάρα και Λάζαρος.

 

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 10:30

 

Εκκίνηση-Τερματισμός: Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων Ιεράπετρας

 

Εγγραφές απευθείας στο link : http://bit.ly/2TBWEGK

 

Πληροφορίες-Εγγραφές : https://mytrailrun.wixsite.com/mmm2020

Παροχές αγώνων

 

-Βαρύτιμο μετάλλιο σε όλους τους τερματίσαντες των δύο αγώνων.

 

- Τεχνικό μπλουζάκι για τους συμμετέχοντες του αγώνα των 26,3 χλμ & T-shirt για τους συμμετέχοντες των 12,5 χλμ

 

-Ηλεκτρονική χρονομέτρηση και στους δύο αγώνες .

 

-4 Σταθμοί τροφοδοσίας πλήρως εξοπλισμένοι και δύο βοηθητικοί για τον αγώνα των 26,3 χλμ και 2 σταθμοί τροφοδοσίας για τον αγώνα των 12,5 χλμ.

 

- Κύπελλα σε όλους τους πρώτους της γενικής κατάταξης και  των επιμέρους  κατηγοριών

 

- Ασφάλεια και υποστήριξη κατά τον αγώνα από τρεις εθελοντικές δυνάμεις (Σώμα Εθελοντών Διασωστών Ιεράπετρας, Ενωση Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης, Ερυθρός Σταυρός Ιεράπετρας )

 

-Δωρεάν μεταφορά από και προς Ηράκλειο με το λεωφορείο της οργάνωσης

 

- Παραδοσιακό γεύμα μετά το τέλος του αγώνα προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου Μύθων

 

Κόστος συμμετοχής 15  & 10 ευρώ για τον αγώνα των 26 & 12,5 χλμ αντίστοιχα

 

Διοργάνωση : Π.Σ. Μύθων Ιεράπετρας

 

Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στην μνήμη του Μυθιανού επιστήμονα Κου Βασίλη Ζαχαρόπουλου

 

 

1)  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

 

  23  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020,  με ώρα εκκίνησης στις 10:30.

 

2)  ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:

 

► Ορεινός Αγώνας  26,3 χλμ.

► Ορεινός Αγώνας  12,5 χλμ.

 

 

3)  ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Έχουν όσοι-ες  έχουν συμπληρώσει την ημέρα του αγώνα το 18ο έτος της ηλικίας τους δηλ έχουν γεννηθεί πριν την 23-2- 2002. Καλό θα είναι ειδικά όσον αφορά το μεγάλο ορεινό αγώνα των 26,3 χλμ ο συμμετέχοντας αθλητής να έχει προηγούμενη  εμπειρία από αγώνα βουνού και κίνηση σε μονοπάτια.

 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ : Λόγω του ότι οι αγώνες  διεξάγονται σε ορεινό πεδίο και σε περίοδο χειμερινή ,  με πολλές εναλλαγές στην ποιότητα του τερέν συστήνουμε (σχεδόν υποχρεώνουμε) την χρήση παπουτσιών ορεινού τρεξίματος. Το πεδίο περιλαμβάνει κάθε είδους εδάφους , από χωμάτινα τμήματα μονοπατιών, πετρώδη, βραχώδη , λασπώδη κτλ. Όσον αφορά τον ρουχισμό που προτείνεται αυτό θα εξαρτηθεί κυρίως από τις κλιματολογικές συνθήκες εκείνης της περιόδου και φυσικά από τον την ιδιοσυγκρασία του ίδιου του συμμετέχοντα. Συστήνεται για τους  πιο αργούς αθλητές να έχουν μαζί τους ένα αντιανεμικό μπουφάν – αδιάβροχο αφού η διαδρομή διασχίζει δάση και περνάει από μέγιστο υψόμετρο 1200 μ.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ-ΥΔΡΟΔΟΣΙΑΣ : Θα υπάρχουν αρκετοί σταθμοί υδροδοσίας και τροφοδοσίας  (δείτε το πίνακα για τον κάθε αγώνα εδώ)

 

Ωστόσο οι αθλητές θα πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά μαζί τους υδροδοχείο για να εφοδιάζονται νερό και ισοτονικό σε κάθε σταθμό . Στους σταθμούς δεν θα υπάρχουν πλαστικά ποτήρια , ούτε μπουκαλάκια. Επίσης θα πρέπει να μελετήσουν προσεκτικά τους πίνακες των σταθμών  και τις  χιλιομετρικές και χρονικές αποστάσεις μεταξύ τους  έτσι ώστε να διαχειριστούν σωστά και να έχουν  ενεργειακή επάρκεια και υδροδοσία κατά την διάρκεια του αγώνα και αν θεωρούν ότι πρέπει  να έχουν μαζί τους έξτρα τροφοδοσία , μπάρες κτλ. να έχουν μεριμνήσει για αυτό.

 

ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ :  Γίνεται συχνή και τακτική καταγραφή των συμμετεχόντων σε πάρα πολλά σημεία της διαδρομής

 

Στη διαδρομή θα υπάρχουν  σημεία ελέγχου  όπου θα καταγράφονται οι αριθμοί των αθλητών .Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν σε εμφανές σημείο τον αριθμό τους . Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής φορά αντιανεμικό μπουφάν, θα πρέπει φτάνοντας στο Σταθμό Ελέγχου να φροντίσει να επιδείξει τον αριθμό του. Όποιος αθλητής δεν καταγραφεί έστω κι από έναν σταθμό Ελέγχου θεωρείται άκυρος.

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Απαγορεύεται το κόψιμο ή η συντόμευση της διαδρομής . Η διαδρομή θα είναι στα επίμαχα σημεία πυκνά σηματοδοτημένη έτσι ώστε να εξαλείφονται τυχόν αμφιβολίες για το ίχνος. Σε περίπτωση που αναφερθεί παράβαση του κανονισμού θα υπάρχει ανάλογη χρονική ποινή στον συμμετέχοντα αθλητή.

 

ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ-ΟΡΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ   :  Για τον  μεγάλο αγώνα θεωρείται έγκυρος τερματισμός αυτό που επιτυγχάνεται εντός 5 ωρών και 30 λεπτών , ενώ για τον μικρό αγώνα εντός 2 ωρών και 20 λεπτών .  Για την σωστή διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια των αθλητών έχει τεθεί  Χρονικό Οριο Αποκλεισμού (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ) στον σταθμό του Σελακάνου στο 11 περίπου χλμ της διαδρομής και είναι στις 2 ώρες και 20 λεπτά από την ώρα εκκίνησης. Οσοι αθλητές δεν μπορέσουν να είναι στο χρονικό όριο αυτό στο Σταθμό του Σελακάνου θεωρούνται άκυροι και θα πρέπει να παραδώσουν  τον αριθμό τους και να συνεχίσουν την διαδρομή αν το επιθυμούν, με δικιά τους ευθύνη.

ΣΗΜΑΝΣΗ : Θα πραγματοποιηθεί πυκνή σηματοδότηση της διαδρομής. Η σηματοδότηση θα γίνει με  σπρέι πορτοκαλί χρώματος , κατευθυντήριες πινακίδες, και ταινία χρώματος κόκκινο –άσπρο. Επίσης θα υπάρξει  χιλιομετρική ένδειξη ανά χιλιόμετρο.

 

Κατά την διαδρομή υπάρχουν τοποθετημένες ξύλινες κατευθυντήριες πινακίδες από κατά τόπους Συλλόγους  τις οποίες οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αγνοήσουν διότι δεν έχουν καμία σχέση με την διαδρομή του αγώνα ακόμα και αν φαίνεται ότι κατευθύνουν σωστά σε κάποιες περιπτώσεις.

 

Ο κάθε συμμετέχοντας οφείλει να ακολουθεί τα παραπάνω σήματα και να αγνοεί τυχόν ξένα προς τον αγώνα έτσι ώστε να  είναι πάντα εντός διαδρομής και να μην κινδυνεύει να ακυρωθεί.

 

Προσοχή : Η σήμανση θα είναι πυκνή περισσότερο στα μονοπάτια και λιγότερο στους δρόμους. Σε καμιά περίπτωση  όμως ο αθλητής δεν θα πρέπει να διανύσει απόσταση μεγαλύτερη των 100 μέτρων χωρίς να συναντήσει ίχνος σήμανσης (πινακίδα, σπρέι, κορδέλα κτλ). Όταν αυτό συμβεί, τότε ο συμμετέχοντας βρίσκεται εκτός διαδρομής και θα πρέπει να κινηθεί προς τα πίσω αναζητώντας το τελευταίο ίχνος σηματοδότησης, και να συνεχίσει πλέον κανονικά πάνω στην χαραγμένη διαδρομή. Καλό είναι ο αθλητής να μην  κινηθεί αυτοβούλως και προς υποθετική κατεύθυνση γιατί αυτό μπορεί να τον  αποπροσανατολίσει τελείως , και να τον οδηγήσει πολύ μακριά από την διαδρομή του αγώνα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ : Υποστήριξη κατά την διάρκεια του αγώνα με 5  πλήρως εξοπλισμένους σταθμούς τροφοδοσίας με ενεργειακά τζέλ , ισοτονικά ,σνακς, κτλ. Στο σημείο εκκίνησης και τερματισμού καθώς και σε κάθε σταθμό θα υπάρχει εθελοντής από το Σώμα Σαμαρειτών Ιεράπετρας  και τους Εθελοντές Διασώστες Ιεράπετρας (ΕΔΙΚ)  για τις πρώτες βοήθειες και  σε επιλεγμένα σημεία έτσι ώστε να παρέμβουν όποτε αυτό χρειαστεί. Επίσης η  Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης θα παρέχει τον απαραίτητο επικοινωνιακό συντονισμό και πληροφόρηση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

 

Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής επιθυμεί να μην συνεχίσει  τον αγώνα θα πρέπει να το αναφέρει στο πλησιέστερο σταθμό υποστήριξης ή άνθρωπο των σωμάτων ασφαλείας του αγώνα. Εφόσον το επιθυμεί μπορεί να μεταφερθεί με αυτοκίνητο της οργάνωσης στο σημείο τερματισμού ή να επιστρέψει πίσω με δικιά του ευθύνη.

 

Προσοχή : Σε καμία των περιπτώσεων δεν εγκαταλείπει τον αγώνα ούτε κινείται αυθαίρετα χωρίς να ενημερώσει. Αυτό ελλοχεύει κινδύνους  για τον ίδιο καθώς επίσης μπορεί να προκαλέσει και τεράστια αναστάτωση στην οργάνωση .

 

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ : Απαγορεύεται αυστηρά η απόρριψη κάθε αντικειμένου στην διαδρομή  του αγώνα. Σε κάθε σταθμό υποστήριξης ο κάθε αθλητής θα μπορεί να αφήσει τα σκουπίδια του. Σε περίπτωση που εντοπιστεί κάποιος σκόπιμα να παραβαίνει αυτόν τον κανονισμό θα κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ -ΕΠΑΘΛΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΑ : Οι κατηγορίες  θα είναι ως εξής :

 

26,3 ΧΛΜ

 

1) Γενικής Ανδρών 

 

2) Γενικής Γυναικών

 

3) Ανδρών A1 (18-39)

 

4) Γυναικών Γ1 (18-39)

 

5)  Ανδρών Α2 (40-49)

 

6)  Γυναικών Γ2 (40-49)

 

7)  Ανδρών Α3 (50-59)

 

8) Γυναικών Γ3 (50+)

 

9) Ανδρών Α4 ( 60+)

 

12,5 ΧΛΜ

 

1) Γενικής Ανδρών 

 

2) Γενικής Γυναικών

 

Όλοι οι συμμετέχοντες  θα λάβουν βαρύτιμο μετάλλιο . Ολοι οι  συμμετέχοντες θα παραλάβουν   και αναμνηστικό t-shirt.

 

Η Απονομή των επάθλων θα γίνει στις 15:00

 

4)   ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ :

 

Αγώνας 26,3 χλμ

 

Ημερομηνία και  ώρα εκκίνησης :  Κυριακή 23-Φεβρουαρίου-2020:  10:30 π.μ.

 

Εκκίνηση / Τερματισμός: Παλιό δημοτικό σχολείο Μύθων Ιεράπετρας

 

Συνολικό μήκος : 26,3 χλμ

 

Θετική υψομετρική (συνολική ανάβαση) - Αρνητική υψομετρική (συνολική κατάβαση)  : 1500 μ. 

 

Ελάχιστο υψόμετρο : 190 μ (Μύθοι) Μέγιστο υψόμετρο : 1220 μ

 

Σταθμοί τροφοδοσίας : 4

 

Ποιότητα πεδίου : Μονοπάτι 18χλμ , Δασικοί χωματόδρομοι 6 χλμ , Άσφαλτος 2 χλμ

 

Εκτιμώμενος χρόνος τερματισμού πρώτου :  2 ώρες 30 λεπτά .

 

 Έγκυρος χρόνος τερματισμού : 5 ώρες και 30 λεπτά

 

 Κόστος συμμετοχής : 15 ευρώ 

Δείτε τον χάρτη της  διαδρομής στo παρακάτω link:  https://www.gpsies.com/map.do?fileId=hsybtkldxgvgzudg

 

Αναμνηστικά για κάθε συμμετέχοντα: τεχνικό t-shirt, βαρύτιμο μετάλλιο 

 

Αγώνας 12,5 χλμ

Ημερομηνία και  ώρα εκκίνησης :   Κυριακή 23-Φεβρουαρίου-2020:  10:45 π.μ.

 

Εκκίνηση / Τερματισμός: Παλιό δημοτικό σχολείο Μύθων Ιεράπετρας

 

Συνολικό μήκος : 12,5 χλμ

 

Θετική υψομετρική (συνολική ανάβαση) - Αρνητική υψομετρική (συνολική κατάβαση)  : 650 μ. 

 

Ελάχιστο υψόμετρο : 190 μ (Μύθοι)  Μέγιστο υψόμετρο : 750 μ

Εκτιμώμενος χρόνος τερματισμού πρώτου :  1 ώρα.

 

 Έγκυρος χρόνος τερματισμού : 2 ώρες και 30 λεπτά

 

Σταθμοί τροφοδοσίας : 2

 

Ποιότητα πεδίου : Μονοπάτι 7 χλμ , Δασικοί χωματόδρομοι 3,5 χλμ , Άσφαλτος 2 χλμ

 

Εκτιμώμενος χρόνος τερματισμού πρώτου :  1 ώρες 10 λεπτά .

 

 Έγκυρος χρόνος τερματισμού :  2 ώρες και 20 λεπτά

 

 Κόστος συμμετοχής : 10 ευρώ 

 

Δείτε τον χάρτη της  διαδρομής στo παρακάτω link 

https://www.gpsies.com/map.do?fileId=zbebpmkiommfkudu

 

Αναμνηστικά για κάθε συμμετέχοντα: βαμβακερό t-shirt, βαρύτιμο μετάλλιο. 

 

5)    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:

 

• Κυριακή 23/2   08:00-10:15, Εγγραφές αγώνων 26,3 & 12,5 χλμ (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)

• Κυριακή 23/2 10:15-10:30 , - Τεχνική Ενημέρωση αγώνα 26,3 χλμ (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)

• Κυριακή 23/2 10:30, Εκκίνηση Αγώνα 26,3 χλμ (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)

• Κυριακή 23/2 10:40, Τεχνική Ενημέρωση αγώνα 12,5 χλμ (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)

• Κυριακή 23/2 10:45 , Εκκίνηση Αγώνα 12,5 χλμ (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)

• Κυριακή 23/2 11:45-13:15 , Τερματισμοί αθλητών αγώνα 12,5 χλμ (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)

• Κυριακή 23/2 13:15-15:30  , Τερματισμοί αθλητών αγώνα 26,3 χλμ (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)

• Κυριακή 23/2 15:00 , Απονομές νικητών (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Μύθων)

 

 

6)  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 

Για εγγραφή πατήστε εδώ -To register click here

Προσοχή : Οι ηλεκτρονικές  εγγραφές  των 26,3  και 12,5 χλμ άρχισαν  θα ΛΗΞΟΥΝ  την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 το βράδυ.

 

Την ημέρα του αγώνα  θα γίνονται περιορισμένες εγγραφές και με πιθανότητα να μην παραλάβει ο συμμετέχοντας αναμνηστικό t-shirt λόγω εξάντλησης αποθεμάτων .

 

Η Διαδικασία εγγραφών είναι ως εξής :

Κάνετε την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής εδώ αφού συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία της φόρμας με τον αστερίσκο και αποδεχτείτε του όρους που περιλαμβάνονται.

Εφόσον επιβεβαιωθεί η ηλεκτρονική εγγραφή σας θα σας αποσταλεί ενημερωτικό e-mail ή SMS στο τηλέφωνο σας.

Την ημέρα του αγώνα στην γραμματεία που θα βρίσκεται στο χώρο εκκίνησης - τερματισμού θα παραλάβετε το πακέτο που θα συμπεριλαμβάνει  τον αριθμό συμμετοχής σας, το chip χρονομέτρησης και το αναμνηστικό T-shirt κτλ . Τότε θα γίνει και η καταβολή του αντιτίμου της συμμετοχής σας.

Το κόστος είναι 15 ευρώ για τον αγώνα των 26,3 χλμ και 10 ευρώ για τον αγώνα των 12,5 χλμ

Οι εγγραφές (αν δεν υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής)  μπορούν  να γίνουν και  τηλεφωνικά στα τηλ. 6973032299 και 2842026441 (Νίκος Φερετζάκης).

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους όπως δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή. Αυτό θα βοηθήσει στην καλύτερη και αρτιότερη οργάνωση του αγώνα.

Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ όπως μας ενημερώσετε εγκαίρως στα e-mail ή τα τηλέφωνα της οργάνωσης

 

7)  ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ:

 

Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων τους, οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες. Με την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας αποδέχονται τους όρους συμμετοχής .

 Σε κάθε περίπτωση  όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

 

                             

8)  ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ -ΔΙΑΜΟΝΗ:

 

Μέσω Επαρχιακής οδού Ηρακλείου-Βιάννου περίπου 77 χλμ

 

Μέσω του εθνικής οδού Ηρακλείου- Αγίου Νικολάου –Ιεράπετρας-Μύρτους  περίπου 120 χλμ

 

Δωρεάν χρήση Λεωφορείου οργάνωσης :

 

Για την μεταφορά των αθλητών από Ηράκλειο η διοργάνωση θα διαθέσει όπως πάντα ένα λεωφορείο το οποίο θα ξεκινήσει από το κέντρο του Ηρακλείου (άγαλμα Βενιζελου πλατεία Ελευθερίας) την Κυριακή 23-Φεβρουαρίου-2020  το πρωί στις 07:30 με προορισμό τους Μύθους, και θα επιστρέψει το απόγευμα της ίδιας μέρας στο Ηράκλειο. Ο κάθε συμμετέχοντας θα πρέπει να το δηλώσει,  συμπληρώνοντας στην ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής και το αντίστοιχο πεδίο που αναφέρεται για την επιθυμία του ή όχι να χρησιμοποιήσει το λεωφορείο της διοργάνωσης . Η μεταφορά είναι δωρεάν.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ : Με την ηλεκτρονική εγγραφή σας και εφόσον έχετε επιλέξει ότι θα κάνετε χρήση του λεωφορείου θα καταχωρηθείτε στην λίστα επιβίβασης . Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την χρονική αύξουσα σειρά των εγγραφών των ορεινών αγώνων. Εφόσον υπάρχει χώρος διαθέσιμος θα μπορούν να επιβιβαστούν συνοδοί . ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ.

 

Αναλυτικές πληροφορίες στον ιστότοπο των αγώνων https://mytrailrun.wixsite.com/mmm2020

                                          

 

Φερετζάκης Νίκος

 

Τεχνικός Υπεύθυνος Διοργάνωσης

 

6973032299
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Η σημασία του σωστού ρυθμού στις Υπεραποστάσεις Οστεοαρθρίτιδα και η θεραπευτική επίδραση της άσκησης

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
2/8/1913 : Η κατάκτηση του Ολύμπου – Επιχείρηση «Μύτικας» 1984 : Τα πρώτα smartshoes με activity tracking!
Τα πανελλήνια ρεκόρ βετεράνων σε Ημιμαραθώνιο, Μαραθώνιο, σε όλες τις κατηγορίες και αποστάσεις, και στον στίβο Προπόνηση δρομικών ασκήσεων με την Αναστασία Μαρινάκου
Nutrition News

Garmin FR family
Fitness Awards

Half Marathon EXPO

FitnessPulse.gr
Runster
Πρέπει να διαβάσετε
30 Ιουλ 20
«Το θέλω είναι πάνω από το μπορώ»: Ένα βιβλίο για την καλοκαιρινή προετοιμασία του Μαραθωνίου
Αιμιλία Πλατή
Η Αιμιλία Πλατή γράφει πως έτρεξε τον πρώτο της Μαραθώνιο και μας εμπνέει στην προετοιμασία μας για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας
29 Ιουλ 20
Τρέξτε στο 6ο Santorini Experience με θέα που κόβει την ανάσα
Η Σαντορίνη επιστρέφει δυναμικά στην αθλητική δράση για την 6η κατά σειρά έκδοση του Santorini Experience που θα προσελκύσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον επαγγελματιών και ερασιτεχνών αθλητών του τρεξίματος και της κολύμβησης open water, στις 2-4 Οκτωβρίου 2020.
25 Ιουν 20
Η Camelbak μειώνει τα πλαστικά μιας χρήσης
Επιμέλεια: Άγγελος Μαυρογιάννης
Η Camelbak έχει μια αποστολή, να μειώσει τη χρήση του πλαστικού μιας χρήσης. Αυτό ξεκινάει αρχικά με την απόρριψη των μπουκαλιών μιας χρήσης. Αποφάσισε να ξαναχρησιμοποιείς.

©2005-2020 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse