Advertisement
adidas Running
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Trinews.gr NSCoaching My Athlete Energy Photos Energy Races Kasimis Training
Άρθρα
Saucony
X-treme Stores

15 Οκτ 20 ← πίσω

Τι είναι ένας Virtual Aγώνας και πως θα γίνει ο Virtual Μαραθώνιος Αθήνας 2020;

VIRTUAL ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2020

 

 

Τι είναι ένας Virtual Aγώνας (Virtual Run);

 

Virtual είναι ένας αγώνας στον οποίο μπορεί κάποιος να τρέξει την απόσταση που θα δηλώσει κατά την εγγραφή του (Μαραθώνιο, 10χλμ ή 5χλμ) σε οποιαδήποτε τοποθεσία, με οποιοδήποτε ρυθμό, σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο (πχ. διάδρομο), μόνος ή μαζί με φίλους, οποιαδήποτε μέρα μεταξύ του διαστήματος που εξελίσσεται ο αγώνας αυτός. Πρόκειται για μια προσωπική πραγματική προσπάθεια, και παράλληλη συμμετοχή σε έναν αγώνα, χωρίς τη φυσική παρουσία αλλά με τη συμμετοχή και άλλων, που και αυτοί τρέχουν την ίδια απόσταση, αλλά πιθανώς σε μία άλλη μέρα και σε μία διαφορετική διαδρομή. Οι συμμετέχοντες μπορούν να ολοκληρώσουν την επιθυμητή απόστασή με μεγάλη ευελιξία, και αφού οι ίδιοι υποβάλλουν μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας (περιγράφεται παρακάτω) τον χρόνο της επίδοσής τους, λαμβάνουν πιστοποιητικό συμμετοχής, το μετάλλιο και το επίσημο t-shirt του αγώνα.

 

 

 

Τι πρέπει να κάνω για να συμμετάσχω στον Virtual Μαραθώνιο Αθήνας 2020;

 

Η συμμετοχή στον Virtual Μαραθώνιο Αθήνας 2020 προϋποθέτει χρήση της εφαρμογής του αγώνα. Κατεβάστε στην εφαρμογή Athens Marathon and Half (διαθέσιμη για IOS και Android) και επιλέξτε τον αγώνα “Virtual Μαραθώνιος Αθήνας 2020”.

 

Η συμμετοχή στον Virtual Μαραθώνιο Αθήνας 2020 συνεπάγεται την εγγραφή του ενδιαφερομένου και την καταβολή από πλευράς του της συνδρομής συμμετοχής.

 

Πότε θα πραγματοποιηθεί ο Virtual Μαραθώνιος Αθήνας 2020;

 

Ημέρας Έναρξης: 08 Νοεμβρίου 2020 & Ημέρα Λήξης: 22 Νοεμβρίου 2020

 

Η εξέλιξη του αγώνα σε διάστημα 15 ημερών σημαίνει ότι κάθε συμμετέχων έχει τη δυνατότητα να τρέξει την απόσταση της επιλογής του οποιαδήποτε μέρα εντός του χρονικού αυτού διαστήματος επιθυμεί ή να τρέξει τη συγκεκριμένη απόσταση περισσότερες της μιας φοράς, ώστε να βελτιώνει τον χρόνο και υποβάλλοντας τα αποτελέσματά του να σκαρφαλώνει ψηλότερα στην κατάταξη των αποτελεσμάτων.

 

Στόχος μας πάντα η Αυτοβελτίωση!

 

 

Ποιες είναι οι διαθέσιμες αποστάσεις που μπορώ να τρέξω στο Virtual Μαραθώνιο Αθήνας 2020;

 

    • Μαραθώνιος Δρόμος

    • Αγώνας 10χλμ

    • Αγώνας 5χλμ

 

Μπορείτε να επιλέξετε περισσότερες της μίας αποστάσεις, υποβάλλοντας διαφορετική εγγραφή για κάθε απόσταση.

 

Τι περιλαμβάνει το πακέτο συμμετοχής;

 

    ➢ Bib Number με το εικαστικό της διοργάνωσης που θα σας σταλεί ηλεκτρονικά μετά την υποβολή της εγγραφής σας και την καταβολή της συνδρομής συμμετοχής.

    ➢ Πιστοποιητικό Συμμετοχής που μπορείτε να κατεβάσετε (download) από την εφαρμογή ή την ιστοσελίδα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

    ➢ Το Μετάλλιο του Virtual Μαραθωνίου Αθήνας 2020, το οποίο θα σας αποσταλεί στην ταχυδρομική διεύθυνση που θα δηλώσετε κατά την εγγραφή σας.

    ➢ Το Επίσημο Τ-shirt (adidas) του Virtual Μαραθωνίου Αθήνας 2020, το οποίο θα σας αποσταλεί στην ταχυδρομική διεύθυνση που θα δηλώσετε κατά την εγγραφή σας.

 

Η αποστολή με courier του πακέτου συμμετοχής στην ταχυδρομική σας διεύθυνση συμπεριλαμβάνεται στο ποσό της συνδρομής συμμετοχής.

 

H αποστολή θα πραγματοποιηθεί μέσω της DHL σε διάστημα περίπου ενός μήνα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

 

Παράλληλα, μέσω της εφαρμογής του Virtual Μαραθωνίου Αθήνας 2020 μπορείτε:

 

    • να μοιραστείτε (share) με τους φίλους σας στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα τις φωτογραφίες σας κατά τη διάρκεια του αγώνα

    • να προσκαλέσετε (nominate & challenge) φίλους και γνωστούς σας να λάβουν και αυτοί μέρος στον αγώνα.

 

 

Ποια είναι η διαδικασία και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω για να λάβω μέρος;

 

Βήμα 1: Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε κατεβάσει την εφαρμογή Athens Marathon and Half (διαθέσιμη για IOS και Android) και να επιλέξετε τον αγώνα Virtual Μαραθώνιος Αθήνας 2020.

 

Επίσης θα πρέπει να διαθέτετε smartphone ή smartwatch με οποιαδήποτε εφαρμογή καταγράφει τον χρόνο και την απόσταση που τρέχετε.

 

Βήμα 2: Υποβάλλετε την εγγραφή σας σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες. Αφού ολοκληρώσετε με επιτυχία την εγγραφή σας, θα λάβετε μέσω email τον αριθμό συμμετοχής στον αγώνα.

 

Βήμα 3: Επιλέξτε τη μέρα και την ώρα που θέλετε να τρέξετε την απόσταση που έχετε δηλώσει, από τις 08 έως τις 22 Νοεμβρίου, το χρονικό διάστημα δηλαδή που διαρκεί ο αγώνας.

 

Βήμα 4: Την μέρα που θα επιλέξετε να τρέξετε την απόσταση που έχετε δηλώσει (οποιαδήποτε μέρα εντός του χρονικού διαστήματος που διαρκεί ο αγώνας) βγάλτε μια φωτογραφία ή αποτυπώστε με στιγμιότυπο (screenshot) το αποτέλεσμα και την απόσταση που έχετε καταγράψει στο smartphone ή smartwatch σας.

 

Βήμα 5: Στείλτε τη φωτογραφία ή το αποτύπωμα (screenshot) πατώντας στο εικονίδιο “Submit Result” της εφαρμογής μας.

 

Βήμα 6: Δείτε στο τέλος της ημέρας τα αποτελέσματα όλων των συμμετεχόντων και τη δική σας κατάταξη στον αγώνα.

 

Συμμετέχουμε από όπου κι αν βρισκόμαστε! Απολαμβάνουμε έναν διαφορετικoύ τύπου Αγώνα!

 

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
4 προπονήσεις trail running για κάθε τύπο δρομέα Πώς να τρέξεις γρηγορότερο 5αρι

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Τα 7 λάθη στη διατροφή που μειώνουν την πρόοδο στην γυμναστική Ωμέγα-3 λιπαρά: Τι είναι, οφέλη και σε ποιες τροφές τα βρίσκουμε
Τα Οφέλη και οι Κίνδυνοι της Άσκησης στις Γυναίκες 8 προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάθε νέος δρομέας
FitnessPulse

Runster

FitnessPulse.gr

Πρέπει να διαβάσετε
11 Φεβ 21
Δοκιμάζουμε το νέο adidas ULTRABOOST 21 - Μια HI ENERGY εμπειρία running
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Η adidas παρουσίασε πριν λίγες μέρες το νέο ULTRABOOST 21, την ανανεωμένη έκδοση του πιο επιτυχημένου running παπουτσιού της εταιρείας και μας υπόσχεται πως αυτό το running μοντέλο θα μας προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας σε κάθε διασκελισμό.
27 Ιαν 21
Cryosauna Therapy: Κλείσε θέση στην Ολόσωμη Κρυοθεραπεία που θα απογειώσει τις επιδόσεις σου!
Χάρη στις δυνατότητες της σύγχρονης επιστημονικής και τεχνολογικής εξέλιξης στην ιατρική, ο φυσικοθεραπευτής έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει παράλληλα νέες εξελιγμένες μορφές θεραπευτικών μέσων. Η Ολόσωμη Κρυοθεραπεία είναι μία διαδικασία κατά την οποία εφαρμόζονται στο σώμα μας πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που ενισχύουν την θεραπευτική δράση
10 Νοέ 20
Τρέχουμε Virtual Marathon σε οποιεσδήποτε συνθήκες! Διέσχισε τη δική σου γραμμή εκκίνησης
Οι adidas Runners αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά, ότι τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει. Ένα community που βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα, που ζει για τη στιγμή που θα βρεθεί στους δρόμους για να τρέξει.
16 Οκτ 20
Βελτίωσε την απόδοσή σου με αυτές τις συμβουλές για τη διατροφή σου
 Ανεξάρτητα με το επίπεδο ή το τι τύπος δρομέα είσαι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προσπαθείς να βελτιωθείς, και το να προπονείσαι πιο σκληρά και πιο έξυπνα είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις.
14 Οκτ 20
Το νέο adidas Adizero Adios Pro θα δώσει φτερά στα πόδια σου από το πρώτο ως το τελευταίο χιλιόμετρο
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Το νέο μοντέλο adidas Adizero Adios Pro βγήκε στην αγορά πριν λίγες μέρες και έγινε ανάρπαστο σε σημείο εξαντλήσεως από την ιστοσελίδα της www.adidas.gr και όχι άδικα.

©2005-2020 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse