Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Trinews.gr NSCoaching My Athlete Energy Photos Energy Races Kasimis Training
Ενημέρωση
Saucony
Atromitos Sifnos
Olympic Health Run
X-treme Stores

18 Νοέ 20 ← πίσω

Γενική Συνέλευση ΣΔΥ Αθήνας 2020 - ενημέρωση στα μέλη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ                                                                     Αθήνα 18 Νοεμβρίου 2020

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

 

Αγαπητά Μέλη,

 

Με την επιστολή μας αυτή, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση στην οποία βρίσκετε σήμερα ο Σύλλογός μας και να σας γνωρίσουμε τις προσπάθειες που καταβάλλουμε ώστε να προχωρήσουμε την πορεία του μέσα στο αβέβαιο περιβάλλον  που Όλοι σήμερα αντιμετωπίζουμε.

 

Οι ημέρες αυτές μας θυμίζουν τις προετοιμασίες που κάναμε  για τον ετήσιο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ. Όμως ο covid-19 μας έχει θέσει κανόνες που επιβάλλεται να τους ακολουθήσουμε. 

 

Συμπληρώνονται εφέτος 38 χρόνια συνεχούς διοργάνωσης, αυτού του αγώνα, γεγονός που αποδεικνύει τη στήριξη που απολαμβάνει από τους Δρομείς – Μέλη του και μη – αλλά και την αναγνώριση της εθελοντικής προσπάθειας που έχουν καταβάλλει καθ΄ όλο αυτό το διάστημα, οι Πρόεδροι, τα Μέλη του Δ.Σ. και οι Εθελοντές που βοηθούν για την πραγματοποίησή του.

 

Όμως ο ιστορικός αγώνας του ΣΔΥ Αθήνας δεν διακόπτει την συνέχεια της διαδρομής του, προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής και έτσι φέτος προσφέρει τη δυνατότητα στους Φίλους Δρομείς, σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, να συμμετάσχουν με ασφάλεια στον εικονικό Virtual  38ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ.

Πρωταρχικό μέλημα του Διοικητικού Συμβουλίου για την διοργάνωση του αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ είναι η προστασία της Δημόσιας Υγείας και η στήριξη της εφαρμογής των μέτρων της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του covid-19.  Θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες.

 

Στόχος μας είναι να δυναμώσουμε το ηθικό όλων των Δρομέων και παράλληλα να τονιστεί η αναγκαιότητα της υπεύθυνης στάσης απέναντι στον εαυτό μας και το κοινωνικό σύνολο.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ γιατί Μαζί σας βαδίζουμε στην τέταρτη δεκαετία διεξαγωγής αυτού του αγώνα.

 

Γνωρίζετε ότι σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου πρέπει μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου 2020 να πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση, Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του 2020, (η οποία αποτελεί καταστατική υποχρέωση), λόγω των μέτρων απαγόρευσης συναθροίσεων προς το παρόν αναστέλλουμε την διεξαγωγή της μέχρι της άρσης της απαγόρευσης.

 

Επίσης σας γνωρίζουμε ότι οποιαδήποτε επικοινωνία Μαζί σας γίνετε μέσω της προσωπικής επιστολής που αποστέλλεται ηλεκτρονικά, με  αναρτήσεις στο facebook  του Συλλόγου και μέσω τηλεφωνικών επαφών. Τα γραφεία μας παραμένουν κλειστά.

 

Όπως έχει γίνει γνωστό  έχουμε αναστείλει οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετικά με τις εβδομαδιαίες προπονήσεις, τις εκδηλώσεις για την επέτειο των 40+1 χρόνων από την ίδρυση του ΣΔΥ Αθήνας, τις τιμητικές διακρίσεις των Εθελοντών μας και των Υποστηρικτών μας.

 

 

.

Ο Σύλλογός μας που ιδρύθηκε επισήμως το 1981 και άρχισε τις δρομικές του δραστηριότητες 2-3 χρόνια πριν  (1978), αισθάνεται πολύ μεγάλη ικανοποίηση για τη εξάπλωση του δρομικού κινήματος και την ίδρυση πολλών συλλόγων, σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι δραστηριότητές του, κατά το μέχρι σήμερα ετήσιο διάστημα, συνοψίζονται:

-          Στη διοργάνωση των 2 ετήσιων αγώνων Δρόμου Υγείας Αθήνας τον Μάρτιο και τον Νοέμβριο.

-          Του αγώνα ‘ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ’ 24.5χλμ σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Γορτυνίας (δεν έγινε το 2020)

-          Του ορεινού Αγώνα ‘Στα Μονοπάτια των Αρκάδων Ποιμένων’ όπου έχει την τεχνική υποστήριξη (δεν έγινε το 2020)

-          Είναι επίσης Θεσμικός υποστηρικτής του Μαραθώνιου Ολυμπίας (δεν έγινε το 2020)

-          Στην ομαδική συμμετοχή Μελών του στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας και τους παράλληλους αγώνες των 10χλμ και 5χλμ, αλλά και σε άλλους Μαραθωνίους εντός και εκτός Ελλάδος.(δεν έγιναν το 2020)

-          Στην πραγματοποίηση πολλών εκδρομών ανά την Ελλάδα, για συμμετοχή Μελών και μη, σε τοπικούς αγώνες δρόμου.(δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω μέτρων από τον Μάρτιο του 2020)

-          Στην πραγματοποίηση δυο (2) αιμοδοσιών ετησίως σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών.

-          Στη συμμετοχή μας σε εκδηλώσεις, συνέδρια, ημερίδες, βραβεύσεις κ.α.

-          Εθελοντική Υποστήριξη των Μελών του σε διοργανώσεις άλλων αγώνων.

 

Αγαπητά Μέλη,

 

Σας βεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε, θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε παρά τις αντιξοότητες τον πρωτοπόρο ΣΔΥ Αθήνας στη θέση που ιστορικά του ανήκει

 

Σας ευχαριστούμε και Σας χαιρετούμε περιμένοντας να τα πούμε ΣΥΝΤΟΜΑ κι από κοντά

 

Με εκτίμηση

Για το Δ / Σ του ΣΔΥΑ

 

Η Πρόεδρος                                                 Ο Γεν. Γραμματέας

 

Ελένη Μπερτσάτου                                     Κων-νος Δράκος

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Κώστας Παναγόπουλος: Φίλαθλος ήρθε, φίλαθλος φεύγει 15 χρόνια πόνου (Ανώνυμος)

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
O ρόλος της Γλουταμίνης στον ασκούμενο Τηγανίτες Πρωτεΐνης, με τις πιο χαμηλές θερμίδες και την πιο απολαυστική γεύση. Η συνταγή!
Virtual Μαραθώνιος Αθήνας: Η μεγάλη βόλτα της Αγγελικής (και του μπαμπά της) Η Ψυχή στο Μαραθώνα, έτοιμη για την εκκίνηση...
FitnessPulse

Runster

Brooks

Thessaloniki Half Marathon

The Fitness Conference

Πρέπει να διαβάσετε
11 Φεβ 21
Δοκιμάζουμε το νέο adidas ULTRABOOST 21 - Μια HI ENERGY εμπειρία running
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Η adidas παρουσίασε πριν λίγες μέρες το νέο ULTRABOOST 21, την ανανεωμένη έκδοση του πιο επιτυχημένου running παπουτσιού της εταιρείας και μας υπόσχεται πως αυτό το running μοντέλο θα μας προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας σε κάθε διασκελισμό.
27 Ιαν 21
Cryosauna Therapy: Κλείσε θέση στην Ολόσωμη Κρυοθεραπεία που θα απογειώσει τις επιδόσεις σου!
Χάρη στις δυνατότητες της σύγχρονης επιστημονικής και τεχνολογικής εξέλιξης στην ιατρική, ο φυσικοθεραπευτής έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει παράλληλα νέες εξελιγμένες μορφές θεραπευτικών μέσων. Η Ολόσωμη Κρυοθεραπεία είναι μία διαδικασία κατά την οποία εφαρμόζονται στο σώμα μας πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που ενισχύουν την θεραπευτική δράση

©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse