Thessaloniki Virtual Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Trinews.gr NSCoaching My Athlete Energy Photos Energy Races Kasimis Training
Καλεντάρι
Saucony
Metron Group
Atromitos Ultra
X-treme Stores

31 Ιαν 21 ← πίσω

Thessaloniki Virtual Marathon

Παράταση έως 31 Ιανουαρίου στο εορταστικό Thessaloniki Virtual Marathon!


Η νέα, ξεχωριστή δρομική εμπειρία, το εορταστικό Thessaloniki Virtual Marathon, παίρνει παράταση και δίνει σε όλους την ευκαιρία να τρέξουν στον δικό τους virtual αγώνα, όπου και όπως επιλέξουν οι ίδιοι!


Έπειτα από τη θερμή ανταπόκριση του κόσμου και σε συνδυασμό με την έκρηξη εγγραφών των τελευταίων ημερών και την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής οργανωμένων ομάδων δρομέων για την ενίσχυση του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της διοργάνωσης, με απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής το νέο εγχείρημα της πόλης διευρύνεται χρονικά έως τις 31 Ιανουαρίου 2021, καθώς σημαντικό μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τις ανάγκες της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αντιδημαρχίες του Δήμου.
 

Στο Thessaloniki Virtual Marathon, το οποίο διοργανώνει ο ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, ο καθένας μπορεί να τρέξει την απόσταση που θα δηλώσει κατά την εγγραφή του (Μαραθώνιο, Ημιμαραθώνιο, 10χλμ, 5χλμ ή 3χλμ) σε οποιαδήποτε τοποθεσία, με οποιοδήποτε ρυθμό, σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο (π.χ. διάδρομο), οποιαδήποτε μέρα επιλέξει κατά το διάστημα που ο αγώνας θα «τρέχει» με την κορυφαία ενέργεια της ΖeniΘ η οποία είναι ο μεγάλος υποστηρικτής και Χορηγός της διοργάνωσης.


Οι συμμετέχοντες μπορούν να ολοκληρώσουν την επιθυμητή απόσταση με μεγάλη ευελιξία και, αφού οι ίδιοι υποβάλλουν μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας τον χρόνο της επίδοσής τους, θα λάβουν ηλεκτρονικά το πιστοποιητικό συμμετοχής τους και ταχυδρομικά το αναμνηστικό μετάλλιο και το επίσημο t-shirt της διοργάνωσης.


Πώς να δηλώσετε συμμετοχή:

 
 
Βήμα 1ο: Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή sporthive στο κινητό σας ή μπείτε από τον υπολογιστή σας στον επίσημο δικτυακό τόπο thessalonikivirtualmarathon.org.


Βήμα 2ο:
Κάντε την εγγραφή σας πατώντας στο κουμπί Δήλωσε συμμετοχή / SignUp.
Ακολουθήστε τις οδηγίες και μόλις η εγγραφή ολοκληρωθεί θα λάβετε email με τον αριθμό συμμετοχής σας.


Βήμα 3ο: Επιλέξτε την ημέρα και την ώρα που επιθυμείτε για να καλύψετε την απόσταση που έχετε δηλώσει (3χλμ., 5χλμ., 10χλμ., Ημιμαραθώνιο ή Μαραθώνιο).
Η ημέρα αυτή μπορεί να είναι από την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020 έως και την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021.


Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, καθώς και για τους όρους και τις προϋποθέσεις της συμμετοχής σας, μπορείτε να βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο thessalonikivirtualmarathon.org.

Παράταση έως 31 Ιανουαρίου στο εορταστικό Thessaloniki Virtual Marathon!
Thessaloniki Virtual Marathon3 χιλιόμετρα
5 χιλιόμετρα
10 χιλιόμετρα
Ημιμαραθώνιος
Μαραθώνιος


Το ‘’Thessaloniki Virtual Marathon’’ είναι μια διοργάνωση στην οποία μπορεί κάποιος να συμμετάσχει σε διαδρομή της επιλογής του (Μαραθώνιος, Ημιμαραθώνιος, 10χλμ, 5χλμ, 3χλμ) την οποία θα δηλώσει κατά την εγγραφή του, διανύοντας την σε οποιαδήποτε τοποθεσία, με οποιοδήποτε ρυθμό, σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο (π.χ. διάδρομο), μόνος ή μαζί με φίλους, οποιαδήποτε μέρα μεταξύ του διαστήματος που εξελίσσεται ο αγώνας αυτός. Πρόκειται για μια προσωπική πραγματική προσπάθεια, και παράλληλη συμμετοχή σε έναν αγώνα, χωρίς τη φυσική παρουσία αλλά με τη συμμετοχή και άλλων, που και αυτοί τρέχουν την ίδια απόσταση, αλλά πιθανώς σε μία άλλη μέρα και σε μία διαφορετική διαδρομή. Οι συμμετέχοντες μπορούν να ολοκληρώσουν την επιθυμητή απόστασή με μεγάλη ευελιξία, και αφού ολοκληρώσουν την προσπάθεια τους καταγράφονται στα αποτελέσματα, ανεβαίνει η εικόνα τους στα κοινωνικά δίκτυα και λαμβάνουν ηλεκτρονικά το πιστοποιητικό συμμετοχής, καθώς και το μετάλλιο και το επίσημο t-shirt της διοργάνωσης τα οποία αποστέλλονται ταχυδρομικά.ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: https://thessalonikivirtualmarathon.org/


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΕΔΩΠροκήρυξη διοργάνωσης «Thessaloniki Virtual Marathon» (20.12.2020 – 15.1.2021)


Ενημέρωση διοργανώσεων 9ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης – ZeniΘ και 15ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» - bwin

Αγαπητοί Δρομείς,


ο ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ και η Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και του Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, αισθάνονται την ανάγκη να σας ευχαριστήσουν θερμά για τη συμμετοχή σας στις διοργανώσεις μας.

Όπως γνωρίζετε, δεν κατέστη δυνατή η πραγματοποίηση των δύο διεθνών διοργανώσεων, αυτής του 9ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης – ZeniΘ (17.10.2020) και του 15ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» - bwin (11-12.4.2020), λόγω των περιοριστικών μέτρων της πολιτείας για τη μη εξάπλωση της νόσου covid-19, παρότι πάντοτε σε συνεργασία με την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ καταβάλλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια προβαίνοντας σε δύο αναβολές του «Μαραθωνίου της Ιστορίας» και σε μία αναβολή του «Νυχτερινού». Τελικά με απόφαση της ΟΕ οι δύο διοργανώσεις αναβλήθηκαν οριστικά και μεταφέρθηκαν για το 2021. Έτσι ο 15ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» - bwin θα διεξαχθεί κατά το διήμερο 15-16 Μαΐου 2021 και ο 9ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, θα διεξαχθεί το διήμερο 16-17 Οκτωβρίου 2021.
 

Σε συνέχεια της εν λόγω αναβολής των δύο διοργανώσεών μας και της μεταφοράς τους για το 2021, ο ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ και η ΟΕ, σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τους Θεσμικούς και Εθελοντικούς φορείς Υποστήριξης, προκήρυξε και διοργανώνει το εορταστικό «Thessaloniki Virtual Marathon», που θα διεξαχθεί κατά την περίοδο 20.12.2020 έως 15.1.2021, διοργάνωση στην οποία μπορεί κάποιος να συμμετάσχει σε διαδρομή της επιλογής του (Μαραθώνιος, Ημιμαραθώνιος, 10χλμ, 5χλμ, 3χλμ) την οποία θα δηλώσει κατά την εγγραφή του, διανύοντας την σε οποιαδήποτε τοποθεσία, με οποιοδήποτε ρυθμό, σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο (π.χ. διάδρομο), μόνος ή μαζί με φίλους, οποιαδήποτε μέρα μεταξύ του διαστήματος που εξελίσσεται ο αγώνας αυτός. Πρόκειται για μια προσωπική πραγματική προσπάθεια, και παράλληλη συμμετοχή σε έναν αγώνα, χωρίς τη φυσική παρουσία αλλά με τη συμμετοχή και άλλων, που και αυτοί τρέχουν την ίδια απόσταση, αλλά πιθανώς σε μία άλλη μέρα και σε μία διαφορετική διαδρομή. Οι συμμετέχοντες μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδρομή που θα επιλέξουν με ασφάλεια, τηρώντας τα μέτρα της πολιτείας για τη μη εξάπλωση της νόσου covid-19 και αφού ολοκληρώσουν την προσπάθεια τους καταγράφονται στα αποτελέσματα, ανεβαίνει η εικόνα τους στα κοινωνικά δίκτυα και λαμβάνουν ηλεκτρονικά το πιστοποιητικό συμμετοχής, καθώς και το μετάλλιο και το επίσημο t-shirt της διοργάνωσης τα οποία αποστέλλονται ταχυδρομικά.

 
Σκοπός – Στόχοι «Thessaloniki Virtual Marathon»:


  • Μέσω του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης θα στηριχθούν ιδιαίτερα οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και φορείς σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον Επίσημο Χορηγό της διοργάνωσης.
  • Προσφέρουμε στο δρομικό και όχι μόνο κοινό, την δυνατότητα συμμετοχής σε μεγάλη διοργάνωση, γεγονός πολύ σημαντικό για την ψυχολογία του, σε συνδυασμό με την έλλειψη αγωνιστικών δραστηριοτήτων λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης της χώρας.
  • Μετάδοση μηνυμάτων προς το κοινό για την υιοθέτηση του υγιούς τρόπου διαβίωσης, κάνοντας τον αθλητισμό υγείας μέρος της καθημερινότητας του, αλλά και με τη συμμετοχή του σε ανάλογες διοργανώσεις.
  • Δεδομένης της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης του κοινού, προσφέρουμε χαρά και χρώμα, ειδικά κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, περίοδο εξέλιξης του ThessalonikiVirtualMarathon (20 Δεκεμβρίου έως 15 Ιανουαρίου). Επιστημονικά είναι αποδεδειγμένο ότι η συμμετοχή σε δρόμους υγείας βελτιώνει την σωματική και ψυχική υγεία, την ποιότητα ζωής και το επίπεδο ευτυχίας των συμμετεχόντων.
Για τη δήλωση συμμετοχής καθώς και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής σας, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα thessalonikivirtualmarathon.org.


Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Η αλήθεια για τους υδατάνθρακες στη διατροφή μας Πρωινά πριν το τρέξιμο για μεγάλη ενέργεια

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Διαχείριση νοητική προπόνηση: πόσο συμβάλει στη νίκη? Προπονώντας τους αθλητές της γενιάς «Generation Z»
4 βασικές ασκήσεις για να βελτιώσεις την τεχνική σου στο τρέξιμο Ράδιο Αρβύλα: Το κρυφό γυμναστήριο της καραντίνας - το χιουμοριστικό βίντεο
Nutrition News

Runster

FitnessPulse.gr

Πρέπει να διαβάσετε
10 Νοέ 20
Τρέχουμε Virtual Marathon σε οποιεσδήποτε συνθήκες! Διέσχισε τη δική σου γραμμή εκκίνησης
Οι adidas Runners αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά, ότι τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει. Ένα community που βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα, που ζει για τη στιγμή που θα βρεθεί στους δρόμους για να τρέξει.
16 Οκτ 20
Βελτίωσε την απόδοσή σου με αυτές τις συμβουλές για τη διατροφή σου
 Ανεξάρτητα με το επίπεδο ή το τι τύπος δρομέα είσαι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προσπαθείς να βελτιωθείς, και το να προπονείσαι πιο σκληρά και πιο έξυπνα είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις.
14 Οκτ 20
Το νέο adidas Adizero Adios Pro θα δώσει φτερά στα πόδια σου από το πρώτο ως το τελευταίο χιλιόμετρο
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Το νέο μοντέλο adidas Adizero Adios Pro βγήκε στην αγορά πριν λίγες μέρες και έγινε ανάρπαστο σε σημείο εξαντλήσεως από την ιστοσελίδα της www.adidas.gr και όχι άδικα.
09 Οκτ 20
Οι adidas Runners Athens δοκίμασαν το νέο adidas Supernova και μοιράζονται την εμπειρία τους!
Τα μέλη των adidas Runners Athens, της μεγαλύτερης δρομικής κοινότητας της Αθήνας, είχαν την αποκλειστική ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο adidas Supernova στις προπονήσεις τους και να μοιραστούν την εμπειρία τους.
08 Οκτ 20
Δοκιμάσαμε τα νέα Reebok Forever Floatride Energy 2
Επιμέλεια: Γιώργος Σπύρος
Όταν έπιασα με τα χέρια μου το νέο μοντέλο της Reebok, τα Forever Floatride Energy 2, το πρώτο πράγμα που μου πέρασε από το μυαλό ήταν «ωχ και αυτά ψήλωσαν!».


©2005-2020 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse