Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Trinews.gr NSCoaching My Athlete Energy Photos Energy Races Kasimis Training
Καλεντάρι
Mizuno

Saucony

Castle Run

X-treme Stores
Herbalife
28 Νοέ 21 ← πίσω

7ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Ξάνθης

Προκήρυξη

του 7ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθώνιου Δρόμου Ξάνθης

 

Ο Σύλλογος Δρομέων  Ξάνθης “Xanthi Runners” και  ο Α.Π.Σ. Διομήδης Ξάνθης σε συνεργασία με το Δήμο Ξάνθης, το Δήμο Αβδήρων, την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και το Δ΄ Σώμα Στρατού προκηρύσσουν τον 7ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Ξάνθης και παράλληλα τον Αγώνα πόλης 5.000μ. και τον παιδικό αγώνα 1.000μ.

 

Δικαίωμα εγγραφής & συμμετοχής στον Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης και στους παράλληλου αγώνες έχουν όσοι δρομείς διαθέτουν Πιστοποιητικό Εμβολιασμού έναντι της νόσου COVID 19 ή Πιστοποιητικό Νόσησης με αναγραφόμενη ημερομηνία έως και 15 ημέρες πριν από την ημέρα παραλαβής του υλικού συμμετοχής τους από την γραμματεία των αγώνων και όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, όπως αυτές αναφέρονται και ισχύουν με βάση τις διευκρινιστικές οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης.

 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

1. Επωνυμία: Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Δρόμος.

2. Ημερομηνία: Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 Ημιμαραθώνιος – Αγώνας Πόλης

                           Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 Παιδικός Αγώνας 1000μ.  

3. Μήκος της διαδρομής: 21.097,5 μέτρα  (σύμφωνα με την πιστοποίηση της        A.I.M.S)

4. Τόπος Διεξαγωγής: Ξάνθη

5. Ώρα έναρξης:        Κυριακή  10:30   Ημιμαραθώνιος Δρόμος

                                    Κυριακή  10:35   Αγώνας Πόλης  5000 μ.

                                    Σάββατο  16:00   Παιδικός Αγώνας  1000μ.

6. Εκκίνηση και Τερματισμός: κεντρική πλατεία Ξάνθης.

7. Διαδρομή:

 • Ημιμαραθώνιος : θα ακολουθήσει  κυκλική πορεία. Συγκεκριμένα: Πλατεία, Β. Κων/νου, Β. Σοφίας, Έβρου, Κατσώνη, Ε.Ο. Ξάνθης-Ιάσμου, Κιμμέρια, Πηγάδια, Ε.Ο. Κομοτηνής-Ξάνθης, Περιφερειακή οδός Ξάνθης, Ε.Ο. Καβάλας - Ξάνθης,  28ης Οκτωβρίου, πλατεία. Καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει ρύθμιση της κυκλοφορίας, όπως και υγειονομική κάλυψη από το Τμήμα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Ξάνθης.
 • Αγώνας πόλης 5000μ. : θα ακολουθήσει  κυκλική πορεία. Συγκεκριμένα:  Πλατεία, Β. Κων/νου, Β. Σοφίας, Λεωφόρος Στρατού, Λευκίππου, Δράμας , 28ης Οκτωβρίου, πλατεία.
 • Παιδικός Αγώνας 1000μ. : θα ακολουθήσει  κυκλική πορεία. Συγκεκριμένα:  Πλατεία, Μιχαήλ Καραολή, Κουγιουμτζόγλου, Μπρωκούμη, 28ης Οκτωβρίου, πλατεία.


Ο χάρτης των διαδρομών υπάρχει στο   http://www.democritushalfmarathon.gr

8. Απονομές: θα γίνουν στις  13:30.

9. Δικαίωμα συμμετοχής:

 • Ημιμαραθώνιος : Ο Ημιμαραθώνιος δρόμος είναι ανοιχτός λαϊκός αγώνας και επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας (γεννημένοι το 2003 και μεγαλύτεροι).
 • Αγώνας πόλης 5000μ. :  Ο δρόμος είναι ανοιχτός λαϊκός αγώνας και επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών που έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος ηλικιας  (γεννημένοι το 2009 και μεγαλύτεροι).
 • Παιδικός Αγώνας 1000μ. : Δυνατότητα συμμετοχής έχουν όσοι μαθητές φοιτούν στο Δημοτικό σχολείο ή βρίσκονται σε αντίστοιχη ηλικία.  Απαραίτητη προϋπόθεση οι μαθητές να συνοδεύονται από το γονέα ή κάποιο άλλο ενήλικο άτομο πριν και μετά το τέλος του αγώνα.

 

10. Διακρίσεις, Έπαθλα:

 • Ημιμαραθώνιος : Νικητές ανακηρύσσονται οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης.

-Στους πρώτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν κύπελλα.

         -Στους πρώτους – δεύτερους και τρίτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν

μετάλλια και διπλώματα.

-Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής (ηλεκτρονικά) και ένα αναμνηστικό ανάγλυφο μετάλλιο του αγώνα.

         -Βράβευση πολυπληθέστερης ομάδας.    

Θα υπάρξει βράβευση της πολυπληθέστερης συμμετοχής εκ μέρους των Συλλόγων-Ομάδων δρομέων. Τα αποτελέσματα θα βγουν από τις καταστάσεις συμμετεχόντων που βρίσκονται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης και αφορούν τόσο τον Ημιμαραθώνιο δρόμο όσο και τον αγώνα των 5 χλμ. Τελική ημερομηνία εγγραφής αθλητών είναι η Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021. Αθλητές που θα εγγραφούν σε Σύλλογο ή Ομάδα την ημέρα των αγώνων δεν θα συμπεριληφθούν στα αποτελέσματα για την επικρατέστερη ομάδα.

-Οι τρεις πρώτοι νικητές της γενικής κατάταξης των ανδρών και των γυναικών δεν θα συμμετέχουν στις απονομές των ηλικιακών κατηγοριών.

 

Κατηγορίες

Γενική κατηγορία

Κατηγορία ανδρών   

Κατηγορία Γυναικών

<=29

<=29

30-39

30-39

40-49

40-49

50-59

50+

60-69

 

70+

 

 

 • Αγώνας πόλης 5000μ. : Νικητές ανακηρύσσονται οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης.

- Στους πρώτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν κύπελλα.

- Στους πρώτους – δεύτερους και τρίτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν

μετάλλια.

- Θα υπάρξει και κατηγορία κάτω των 18 ετών (γεννημένοι το 2001 και άνω) στην οποία θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι αθλητές και οι τρεις πρώτες αθλήτριες.

 

 • Παιδικός Αγώνας 1000μ. : Νικητές ανακηρύσσονται τα τρία (3) πρώτα αγόρια και τα τρία πρώτα κορίτσια της γενικής κατάταξης.

- Στους πρώτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν κύπελλα.

- Στους πρώτους – δεύτερους και τρίτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν

Μετάλλια.

- Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν  θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

 

11. Ρεκόρ διαδρομής

Ημιμαραθώνιος :Στον πρώτο νικητή της κατηγορίας των ανδρών και στην πρώτη νικήτρια της κατηγορίας των γυναικών εφόσον έχουν επιτύχει επίδοση καλύτερη από το ρεκόρ διαδρομής θα απονεμηθούν χρηματικά έπαθλα 200 ευρώ για την κατηγορία των ανδρών και 100 ευρώ για την κατηγορία των γυναικών.

12. Εγγραφές:

 • Ημιμαραθώνιος – Αγώνας Πόλης 5000μ. : Οι εγγραφές γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του αγώνα στη διεύθυνση: http://www.democritushalfmarathon.gr  και λήγουν την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021. Οι αθλητές και αθλήτριες καθώς και οι σύλλογοι έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν με ατομική ή με ομαδική εγγραφή χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη ηλεκτρονική φόρμα. Δυνατότητα μεμονωμένων εγγραφών υπάρχει και την ημέρα του αγώνα δύο (2) ώρες πριν την εκκίνηση στην αφετηρία, στη γραμματεία του αγώνα.


Όσοι δρομείς ολοκληρώσουν την εγγραφή τους έως την παραπάνω ημερομηνία θα έχουν τη δυνατότητα της αναγραφής του ονοματεπώνυμου τους κάτω ακριβώς από τον προσωπικό αριθμό συμμετοχής τους που τοποθετείται στο στήθος της φανέλας τους. Για λόγους οργάνωσης η μέγιστη δυνατότητα εγγραφής την ημέρα του αγώνα δεν θα υπερβαίνει τον αριθμό των πενήντα (50) εγγραφών και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα παροχής μπλούζας.

 • Παιδικός Αγώνας 1000μ. : Οι εγγραφές θα γίνονται στην Κεντρική πλατεία σε διαμορφωμένο χώρο μπροστά στην είσοδο του Δημαρχείου. Η γραμματεία θα εξυπηρετεί τους δρομείς το Σάββατο 27-11-2021 από τις 10:00 έως 15:00 .  Με την εγγραφή θα παραλαμβάνουν τον αριθμό του αγώνα τον οποίο πρέπει να έχουν τοποθετημένο στο στήθος κατά την διάρκεια του αγώνα. Για να γίνει δεκτή η συμμετοχή θα πρέπει απαραίτητα, κατά την διάρκεια εγγραφής, ο γονέας ή κηδεμόνας να υπογράψει την υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής του μαθητή-αθλητή. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνεται αποδεκτή η συμμετοχή.

 

13. Κόστος Συμμετοχής: 

 

 

Βασικό πακέτο

Πλήρες πακέτο

Ημιμαραθώνιος

8

12

Αγώνας Πόλης 5000μ.

5

8

Παιδικός Αγώνας 1000μ.

Δωρεάν

Δωρεάν

 

 • Βασικό πακέτο

 

Ημιμαραθώνιος

1.      Αριθμός συμμετοχής του αθλητή

2.      Ηλεκτρονική χρονομέτρηση

3.      Αναμνηστικό εγχαραγμένο Μετάλλιο

4.      Δίπλωμα συμμετοχής (ηλεκτρονικά)

5.      Παροχή νερού, ισοτονικών ποτών, μικρογεύματα και αναμνηστικά δώρα

Αγώνας Πόλης 5000μ.

1.      Αριθμός συμμετοχής του αθλητή

2.      Ηλεκτρονική χρονομέτρηση

3.      Αναμνηστικό εγχαραγμένο Μετάλλιο

4.      Δίπλωμα συμμετοχής (ηλεκτρονικά)

5.      Παροχή νερού, ισοτονικών ποτών, μικρογεύματα και αναμνηστικά δώρα

 

 

 

 • Πλήρες πακέτο

 

Ημιμαραθώνιος

1.      Αριθμός συμμετοχής του αθλητή

2.      Ηλεκτρονική χρονομέτρηση

3.      Αναμνηστικό εγχαραγμένο Μετάλλιο

4.      Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι

5.      Δίπλωμα συμμετοχής (ηλεκτρονικά)

6.      Παροχή νερού, ισοτονικών ποτών, μικρογεύματα και αναμνηστικά δώρα.

 

Αγώνας Πόλης 5000μ.

1.      Αριθμός συμμετοχής του αθλητή

2.      Ηλεκτρονική χρονομέτρηση

3.      Αναμνηστικό εγχαραγμένο Μετάλλιο

4.      Αναμνηστικό  μπλουζάκι

5.      Δίπλωμα συμμετοχής (ηλεκτρονικά)

6.      Παροχή νερού, ισοτονικών ποτών, μικρογεύματα και αναμνηστικά δώρα.

 

 

14. Τρόποι πληρωμής:  Η πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής μπορεί να γίνει με τους παρακάτω δύο τρόπους:

1.      Από το διαδίκτυο με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας μέσω ασφαλούς συστήματος πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς.

2.      Από το διαδίκτυο μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών PayPal.

 

 

15. Υγειονομική κάλυψη:  Η υγειονομική κάλυψη του αγώνα γίνεται με την πολύτιμη βοήθεια φορέων υγείας, εθελοντές ιατρούς και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης, καθ’ όλη τη διάρκεια και τη διαδρομή του αγώνα.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση.

Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή– τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

16. Περισυλλογή Δρομέων:

Αυτοκίνητο της διοργάνωσης με εθελοντές θα ακολουθεί τους τελευταίους δρομείς, έτσι ώστε να περισυλλέγει αθλητές που εγκαταλείπουν. Όσοι δε χρειάζονται ιατρική βοήθεια, αλλά εγκαταλείπουν μπορούν να περιμένουν και στους σταθμούς τροφοδοσίας μέχρι αυτοκίνητο της διοργάνωσης να τους επιστρέψει στον τερματισμό.

17. Σταθμοί υποστήριξης:

 • Ημιμαραθώνιος : Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 5ο χιλ., στο 10οχιλ., 15ο χιλ., στο 18ο χιλ. και στον τερματισμό.
 • Αγώνας πόλης 5000μ. : Θα υπάρχει  σταθμός τροφοδοσίας στο 3ο  χιλ. και στον τερματισμό.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλούνται οι δρομείς να αφήνουν τα μπουκάλια και τα ποτήρια στην δεξιά πλευρά του δρόμου, για να είναι εύκολη η συλλογή τους, ώστε να οδηγηθούν για ανακύκλωση.

18. Χιλιομετρικές ενδείξεις: Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν χιλιομετρικές ενδείξεις ανά χιλιόμετρο.

19. Χρονικό όριο ολοκλήρωσης αγώνα:

 • Ημιμαραθώνιος : Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα σε 2,5 ώρες από την ώρα εκκίνησης, μετά το πέρας του χρονικού ορίου η διοργάνωση θα προβεί σε απελευθέρωση των οδών και κλείσιμο των σταθμών τροφοδοσίας.
 • Αγώνας πόλης 5000μ. : Δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός για τον τερματισμό των συμμετεχόντων.

20. Ηλεκτρονική χρονομέτρηση και αποτελέσματα: Η ηλεκτρονική χρονομέτρηση θα πραγματοποιηθεί από εταιρία χρονομέτρησης. Στο 10ο χιλιόμετρο (για τον Ημιμαραθώνιο) θα υπάρξει τάπητας χρονομέτρησης με ενδιάμεση καταγραφή περάσματος των δρομέων από αυτόν. Για το λόγο αυτό οι δρομείς θα πρέπει να φορούν το chip χρονομέτρησης που παραλαμβάνουν μαζί με  τον  αριθμό  συμμετοχής τους από το κέντρο εγγραφών. 
Προσοχή: Ο χρόνος σας δε θα καταχωρηθεί και δε θα συμπεριληφθείτε στα αποτελέσματα εάν δεν έχετε το chip χρονομέτρησης τοποθετημένο επάνω σας και δεν περνάτε πάνω από τους τάπητες χρονομέτρησης.

21. Κέντρο παραλαβής φακέλου: Από την κεντρική πλατεία της Ξάνθης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά στην είσοδο του Δημαρχείου. Η γραμματεία θα εξυπηρετεί τους δρομείς το Σάββατο 27-11-2021 από τις 10:00 έως 19:00 και την Κυριακή 28-11-2021 από τις 08:30 έως 9:30.

22. Διαχείριση Προσωπικών Αντικειμένων:

Οι αγωνιζόμενοι συμμετέχοντες θα παραδίδουν - παραλαμβάνουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, στο χώρο της αφετηρίας. Επίσης οι αθλητές παρακαλούνται να μην φέρουν αντικείμενα αξίας μέσα στην τσάντα τους. Η διοργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια αντικειμένων.

 

23. Όροι συμμετοχής

§  Δικαίωμα εγγραφής & συμμετοχής στον Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης και στους παράλληλου αγώνες έχουν όσοι δρομείς διαθέτουν Πιστοποιητικό Εμβολιασμού έναντι της νόσου COVID 19 ή Πιστοποιητικό Νόσησης με αναγραφόμενη ημερομηνία έως και 15 ημέρες πριν από την ημέρα παραλαβής του υλικού συμμετοχής τους από την γραμματεία των αγώνων και όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, όπως αυτές αναφέρονται και ισχύουν με βάση τις διευκρινιστικές οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης.

§  Σε περίπτωση ακύρωσης της διοργάνωσης με απόφαση της Πολιτείας εξαιτίας ενδεχόμενων μέτρων υγειονομικής προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού  θα πραγματοποιηθεί επιστροφή του ποσού της εγγραφής κάθε δρομέα σε διάστημα 60 ημερών από την απόφαση ακύρωσης. Το ίδιο θα ισχύσει σε περίπτωση περιορισμού του αριθμού των συμμετεχόντων με απόφαση της πολιτείας, όσον αφορά τους υπεράριθμους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα προσδιορισθούν με σειρά προτεραιότητας εγγραφής.

§  Σε περίπτωση εξαιρετικών συνθηκών ή άλλου γεγονότος η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα έχει το δικαίωμα να  αναβάλει την εκκίνηση ή να ακυρώσει τον αγώνα ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες και η συνδρομή συμμετοχής στον αγώνα δεν επιστρέφεται στους εγγεγραμμένους δρομείς.

§  Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση του Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου Ξάνθης γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται πλήρως τους κινδύνους που εμπεριέχει η συμμετοχή τους στη διοργάνωση, όσον αφορά σε πιθανές ζημιές ή βλάβη στην υγεία τους.

§  Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του ελεύθερη βούληση.

§  Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του ευθύνη και φέρει την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής του όσον αφορά στη φυσική του κατάσταση και την ικανότητά του να συμμετάσχει.

§  Ο ΑΠΣ Δρομέων Ξάνθης, ο ΑΠΣ Διομήδης Ξάνθης  και η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους βλάβη που μπορεί να υποστεί συμμετέχων στη διοργάνωση ή θεατής αυτής.

§  Ο αριθμός συμμετοχής είναι προσωπικός και απαγορεύεται να μεταβιβαστεί και να χρησιμοποιηθεί από άλλον δρομέα.

§  Τα προσωπικά στοιχεία που δηλώνονται κατά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής από τους συμμετέχοντες είναι ορθά.

§  Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι τα προσωπικά στοιχεία μπορούν αποθηκευτούν και να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς που αφορούν τη διεκπεραίωση του αγώνα όπως της χρονομέτρησης, της σύνταξης καταλόγου αποτελεσμάτων και της δημοσίευσης αυτών στο διαδίκτυο.

§  Οι δρομείς που συμμετέχουν στους αγώνες συναινούν στη χρήση της εικόνας τους που λαμβάνεται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα  από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς δημοσιότητας και μελλοντικής προβολής αυτής, χωρίς κανένα δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για το λόγο αυτό.

§  Για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής απαιτείται πέραν της επίδειξης ταυτότητας ή άλλου νόμιμου εγγράφου ταυτοποίησης (π.χ. διαβατήριο, άδεια οδήγησης) και η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης με αναγραφόμενη ημερομηνία έως και 15 ημέρες νωρίτερα από την ημέρα του αγώνα, σύμφωνα τις διευκρινιστικές οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

§  Η Οργανωτική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης άρθρων της προκήρυξης στα πλαίσια της προσαρμογής αυτών με βάση νεώτερες διευκρινιστικές οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού μέχρι τη διεξαγωγή των αγώνων.

 

24. Πληροφορίες: http://www.democritushalfmarathon.gr

 

25. Επικοινωνία:

email:   democritushalfmarathon@gmail.com

           

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Γκορόγιας Άκης                                  6934252929

Γιάντσου Μαρία                                   6986913819

Ξανθόπουλος Λεωνίδας                      6974955817

Στάθη Σταυρούλα                                6984857561  (οικονομικά Θέματα)

Ο αγώνας διεξάγεται με την υποστήριξη της Ε.Α.Σ  Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Αν. Μακεδονίας – Θράκης.

Ισχύουν οι κανονισμοί των επίσημων αγώνων IAAF όπως προβλέπονται.

Με εκτίμηση η

Οργανωτική επιτροπή του Αγώνα

 

Διοργάνωση:

Αποτέλεσμα εικόνας για χαντηι ρθννερσC:\Users\Leonidas\OneDrive\xanthirunners\Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος 2017\λογότυπο_Διομήδης ΟΡΘΟ.png

Σε  συνεργασία με τους:
 


  Δήμος Ξάνθης   dimos_avdiron   Περιφερειακή Ενότητα ΞάνθηςΔ΄ ΣΣ.png

 

 

 

 

Υπό την Αιγίδα

Καταγραφή Σεγας 2.PNG

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Έλλειψη υδατάνθρακα : ο λόγος για τον οποίο δεν βλέπουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε 16 Οκτωβρίου & Παγκόσμια ημέρα διατροφής!

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Διάδρομος μετά τα βάρη; Διπλές επαναλήψεις
Έλλειψη ‘Υπνου = Αύξηση Λίπους Tapering ή αλλιώς Φορμάρισμα πριν από τον αγώνα
FitnessPulse

CYBEX AVI

Salomon

Runster.gr

Πρέπει να διαβάσετε
22 Οκτ 21
Δοκιμάζουμε τα νέα μοντέλα Reebok: Floatride Energy GROW & Floatride Energy 3
RunningNews.gr Shoe reviews
Ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων Γιώργος Δαφνής και η personal trainer Κάτια Στρατουδάκη δοκιμάζουν για το RunningNews.gr τα τα νέα μοντέλα παπουτσιών της Reebok. το Floatride Energy 3 και το Floatride Energy GROW αντίστοιχα, είναι δυο μοντέλα υψηλής ποιότητας , σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, ιδανικά για απαιτητικούς δρομείς
10 Οκτ 21
Emelia: Μελάσα ανώτερης ποιότητας – μοναδικής γεύσης
Ως μία από τις 9 θρεπτικότερες τροφές του πλανήτη, η μελάσα από ζαχαροκάλαμο είναι μια Yπερτροφή, που καλύπτει συνολικά τις ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού προκειμένου να παραμένει υγιής. Όμως κάθε μελάσα διαφέρει από την ποιότητα των ζαχαροκάλαμων, τον τρόπο συγκομιδής τους και τη μέθοδο παραγωγής της. Η Emelia είναι μελάσα ανώτερης ποιότητας και μοναδικής γεύσης, διότι δεν είναι προϊόν σύνθλιψης και απόσταξης
30 Σεπ 21
Mizuno Running. Συλλεκτική Έκδοση Wave Skyrise 2 Amsterdam
Τιμώντας την Ιαπωνική της κληρονομιά, η Mizuno συνεργάζεται ξανά με το Rijksmuseum για να σχεδιάσει αυτή την συλλεκτική έκδοση για τον Μαραθώνιο του Άμστερνταμ 2021 του οποίου είναι επίσημος χορηγός. Η έμπνευση του σχεδίου προέρχεται από τα διάφορα εκθέματα του Ασιατικού Περιπτέρου
16 Σεπ 21
UA HOVR™ Mega 2 Clone: Τεχνολογικά Εξελιγμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις κάθε Δρομέα!
Η τεχνολογία στο επάνω μέρος του Mega 2 Clone, προσαρμόζεται ανάλογα με το σχήμα και το πάτημα του ποδιού κάθε δρομέα, με σκοπό να αποτρέπει τις τριβές που μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς.

©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse