Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Trinews.gr NSCoaching My Athlete Energy Photos Energy Races Kasimis Training
Καλεντάρι
Mizuno

Saucony

Castle Run

X-treme Stores
Herbalife
27 Νοέ 21 ← πίσω

10ος Δρόμος του Τσίπουρου & 1ος KERK S Marathon

10ος Δρόμος του Τσίπουρου  & 1ος KERK ΄S MARATHON          

                               &   παράλληλες  εκδηλώσεις       

                    ΡΟΔΟΧΩΡΙ Σ/Κ 27-28 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021    
 

‘’Πέρασαν κιόλας δέκα χρόνια που τρέξαμε πρώτη φορά πάνω στο όμορφο βουνό μας ,θα μασταν καμμιά δεκαριά.’’ Έτσι ακριβώς, όπως τα λέει το τραγούδι, το αφιερωμένο στην διοργάνωση, είναι τα πράγματα .Φέτος, και παρά τις αντίξοες συνθήκες ,την αναβολή λόγω του covid-19 το 2020, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε πανηγυρικό κλίμα στις εκδηλώσεις, που θα διαρκέσουν δύο μέρες, Σάββατο 27 & Κυριακή 28 Νοέμβρη.

ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ

   ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ  ΩΡΑ 10.30 ΕΚΚΙΝΗΣΗ

   1)Ο  αγώνα δρόμου 15.700 μέτρων και υψομετρική 450+, με την ονομασία «10ος Δρόμος του Τσίπουρου» και ώρα εκκίνησης την 10:30. Θα δοθούν μετάλλια σε όλους τους τερματίσαντες, το τεχνικό  μπλουζάκι του αγώνα, επετειακό & ξεχωριστό όπως και το μετάλλιο, σάκος και η κλασική συλλεκτική φιάλη  τσίπουρο ! Η διαδρομή η ίδια με μικροαλλαγές. θα ενημερωθείτε σχετικά.

   Θα βραβευθούν οι έξη (6) πρώτοι άνδρες και οι έξη (6)πρώτες γυναίκες με την προϋπόθεση ότι ο συνολικός αριθμός των γυναικών που θα πάρουν εκκίνηση θα είναι πάνω από 15 (δεκαπέντε). Θα γίνουν και βραβεύσεις-έκπληξη, που θα ανακοινωθούν επί τόπου. 

   2)    ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ  ΩΡΑ 10.15 ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Λαϊκός αγώνας 5.500 χιλιόμετρα με 180+υψομρτρική, τεχνικό μπλουζάκι, σάκος, μετάλλιο για όλους τους τερματίσαντες και η κλασική συλλεκτική φιάλη  τσίπουρο! Διαδρομή άνετη για αρχάριους. Θα ενημερωθείτε σχετικά.

    Θα βραβευθούν οι έξη (6) πρώτοι άνδρες και οι έξη (6)πρώτες γυναίκες με την προϋπόθεση ότι ο συνολικός αριθμός των γυναικών που θα πάρουν εκκίνηση θα είναι πάνω από 15 (δεκαπέντε).

 Θα γίνουν και βραβεύσεις-έκπληξη, που θα ανακοινωθούν επί τόπου. 

   Θα υπάρχει πρόχειρο γεύμα για όλους τους αθλητές, ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΈΝΟ, όχι σε τραπέζι όπως τα προηγούμενα χρόνια, για τους γνωστούς λόγους.(Convid-19 ). Το ίδιο ισχύει και για το ρακοκάζανο, που ενδεχομένως να το επισκεφθείτε μεν, αλλά με τους ισχύοντες κανόνες. Εκτός εάν υπάρχουν έως τότε θετικές εξελίξεις.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Μπορούν στους παραπάνω αγώνες να συμμετάσχουν ενήλικες από 18+ και πάνω αυστηρά. Μόνο στα 5.500μ μπορούν να συμμετέχουν ανήλικοι γυμνασιόπαιδες αυστηρά με την συνοδεία κηδεμόνα για όλη τη διαδρομή, ή με αποδεδειγμένη δρομική εμπειρία σε παρόμοιους αγώνες,(πχ δελτίο αθλητού και βεβαίωση του σωματίου η του ΣΕΓΑΣ).

 Το κόστος συμμετοχής θα ανακοινωθεί με την έναρξη των εγγραφών που ορίζεται στις 27/9/2021. Και Ώρα  21.00   στο site www.fiftymilersrun.com . Ενημερώνουμε ότι στις ομαδικές εγγραφές ο ένας στους πέντε (1 ανά 5) είναι δωρεάν και τα υλικά των αθλητών παραλαμβάνονται από ένα που θα ορίσει. Τα ποσά πρέπει να καταβάλλονται  άμεσα με την εγγραφή  και εντός 24 ωρών. Η λήξη των εγγραφών θα γίνει στις 20/11/2021 και ώρα 21.00  για τους παραπάνω αγώνες , αυστηρά και δεν θα δοθεί καμία παράταση.

   Οι λεπτομέρειες  της εκδήλωσης θα δίνονται στη διάρκεια και μέχρι τη λήξη  των εγγραφών. Άμεσα θα αναρτηθούν τα αναμνηστικά για κάθε διαδρομή, τα οποία σε περίπτωση ματαίωσης, αναβολής, αδυναμία προσέλευσης θα παραδοθούν στους δικαιούχους. Συνδρομές δεν επιστρέφονται εφ όσον προχωρήσει η παραλαβή των αναμνηστικών.

                                   ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ

ΚΥΡΙΑΚΉ 28 ΝΟΕΜΒΡΗ

   1) 1οςΟΡΕΙΝΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΒΕΡΜΙΟΥ « ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ » 42.195 Μ ΥΨ:1563+

           ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ :        08:30        ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ:  63 (ΕΞΗΝΤΑΤΡΕΙΣ)

   Όπως καταλαβαίνετε η ιστορική διαδρομή του 2019 αναβαθμίζεται απ’ όλες τις πλευρές ,και δρομικά γιατί γίνεται χιλιομετρικά μαραθώνιος, από τις πλέον αγαπημένες αποστάσεις και ιστορικά γιατί ονομάζεται και αφιερώνεται στη μεγαλύτερη δρομική προσωπικότητα της περιοχής μας κι έναν από τους σημαντικότερους μαραθωνοδρόμους της Ελλάδος, κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ μαραθωνίου από το 1977 με 02:20:15 στο Μπάρσλεϊ της Αγγλίας όπου κατετάγη 2ος γενικής και το κράτησε έως το 1982 όταν ο Κούσης  έκανε 2:14:36. Με ατομικό ρεκόρ 2:18:57 που ακόμα και σήμερα δεν είναι εύκολο για Έλληνες δρομείς, χάθηκε άδικα και απρόσμενα στις δεκαεπτά Φεβρουάριου του 2017 ημέρα Τετάρτη, από ισχαιμικό επεισόδιο που προκλήθηκε κατά την διάρκεια του αγώνα που έμελλε να είναι κι ο τελευταίος του.

   Ο αγώνας θα ξεκινά από τη Μονή Αγ. Γεωργίου στο Ροδοχώρι Νάουσας ακολουθώντας δασικούς δρόμους και μονοπάτια μέτριας βατότητας. Θα κινηθεί σε κυκλική, σχετικά, πορεία περνώντας από πέντε χωριά της περιοχής και θα καταλήξει στο ίδιο σημείο. Απευθύνεται σε έμπειρους δρομείς και γι’ αυτό οι συμμετέχοντες πρέπει, να είναι 18+, να έχουν κάνει τα τελευταία 2 χρόνια τουλάχιστον έναν Μαραθώνιο ή έναν ορεινό αγώνα πάνω από 20 χλμ. Θα υπάρχει νερό κάθε 5χλμ (μπουκάλι ή φυσικό τρεχούμενο) και μετά τη μέση της διαδρομής και τροφοδοσία ανά 5χλμ (τζελ, αλμυρά, κόλα ,ισοτονικά). Γενικά θα προσπαθήσουμε να παρέχουμε ότι χρειάζεται ένας μαραθώνιος, ώστε να μην χρειάζεται να κουβαλά Διάρκεια 7 ώρες και 30 λεπτά. Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3)πρώτες γυναίκες, με έχτρα αναμνηστικά. Στην πορεία θα δοθούν λεπτομερής περιγραφές και κανόνες για όλα όσα χρειάζεται ο αγώνας.

   ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ:  Μετάλλιο που στην μία όψη θα φέρει την προσωπογραφία  του Kυριάκου, και από την άλλη τον τίτλο του αγώνα, που  θα ονομαστεί  KERK ‘ S   MARATHON  από το  όνομα που ήταν γνωστός, στους φίλους του, στο εξωτερικό αλλά και εδώ στην Ελλάδα. Αναμνηστικό soft-sel  μπουφάν-πανωφόρι με αποσπώμενη κουκούλα και διακριτικό τύπωμα KERK MARATHON ,σάκος, και η κλασική συλλεκτική φιάλη  τσίπουρο ! Θα είστε οι πρώτοι 63 που θα τον τιμήσετε.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ : 27/9/2021. Και Ώρα  21.00    ΕΩΣ   10/11/2021 και ώρα 21.00  στο site www.fiftymilersrun.com

  

2) ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΏΝΑΣ  ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΜΌΝΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟ 1η έως τρίτη τάξη και από 4η έως 6η

ΛΕΠΤΟΜΈΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΣΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ  ΠΟΥ

 ΑΡΧΊΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ 1/11/21   ΕΩΣ 20/11/21   στο site www.fiftymilersrun.com

                                           ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

                                                     ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

   Το οργανωτικό πλάνο το καλύπτουν ο  Γ.Α.Σ.   Ροδοχωρίου Νάουσας σε συνεργασία με τον Τοπικό Πολιτιστικό Μορφωτικό σύλλογο «Οι Κομνηνοί», με τον ΣΕΒΑΣ Νάουσας, την βοήθεια του Τσαγκερά  Γιώργου, και φυσικά την αμέριστη συμπαράσταση των εθελοντών που κάθε φορά στέκονται στο πλευρό μας.

   Θα υπάρχει ειδική φόρμα δήλωσης εθελοντών που θα πάρουν ένα soft-sel μπουφάν , με τα διακριτικά της διοργάνωσης, που πρέπει να φοράν για να ξεχωρίζουν και να παρέχουν άνετα τις υπηρεσίες τους, για αυτήν την επετειακή χρονιά, με περισσότερες απαιτήσεις που μας είναι πάνω από απαραίτητοι.

   Τέλος για όλες τις λεπτομέρειες, αλλά και ότι καινούργιο προκύπτει θα υπάρχουν συνεχείς ανακοινώσεις στην σελίδα μας www.fiftymillersrun.com  καθώς και στα Μ.Μ.Ε  Θα αφορούν λίστες συμμετοχών , περιγραφές των διαδρομών και χάρτες, υψομετρικά, χορηγοί, πληροφορίες για διαμονή  για όσους το επιθυμούν, τρόποι πρόσβασης για όσους έρθουν για πρώτη φορά, και μην ξεχνάτε!!!!

                  Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ.ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ

                       ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ  ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

                                ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

                                                         

                                                            ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΕΡΑ

                                       ΜΕ ΤΟΝ KERK ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ

                                            ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Προπόνηση με ποδήλατο : Μια αλλιώτικη μηχανή Έλλειψη υδατάνθρακα : ο λόγος για τον οποίο δεν βλέπουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Διώξε το στρες, χάσε βάρος και βελτίωσε την υγεία σου! Ο νικητής του Olympus Mythical Trail Φιλάρετος Μπούκης μιλά στο RunningNews.gr για τον μεγάλο αγώνα
Tapering ή αλλιώς Φορμάρισμα πριν από τον αγώνα Αγγελική και Γρηγόρης στο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων: Η πιο όμορφη βόλτα
Nutrition News

CYBEX AVI

HOKA One One

Runster.gr

Πρέπει να διαβάσετε
22 Οκτ 21
Δοκιμάζουμε τα νέα μοντέλα Reebok: Floatride Energy GROW & Floatride Energy 3
RunningNews.gr Shoe reviews
Ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων Γιώργος Δαφνής και η personal trainer Κάτια Στρατουδάκη δοκιμάζουν για το RunningNews.gr τα τα νέα μοντέλα παπουτσιών της Reebok. το Floatride Energy 3 και το Floatride Energy GROW αντίστοιχα, είναι δυο μοντέλα υψηλής ποιότητας , σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, ιδανικά για απαιτητικούς δρομείς
10 Οκτ 21
Emelia: Μελάσα ανώτερης ποιότητας – μοναδικής γεύσης
Ως μία από τις 9 θρεπτικότερες τροφές του πλανήτη, η μελάσα από ζαχαροκάλαμο είναι μια Yπερτροφή, που καλύπτει συνολικά τις ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού προκειμένου να παραμένει υγιής. Όμως κάθε μελάσα διαφέρει από την ποιότητα των ζαχαροκάλαμων, τον τρόπο συγκομιδής τους και τη μέθοδο παραγωγής της. Η Emelia είναι μελάσα ανώτερης ποιότητας και μοναδικής γεύσης, διότι δεν είναι προϊόν σύνθλιψης και απόσταξης
30 Σεπ 21
Mizuno Running. Συλλεκτική Έκδοση Wave Skyrise 2 Amsterdam
Τιμώντας την Ιαπωνική της κληρονομιά, η Mizuno συνεργάζεται ξανά με το Rijksmuseum για να σχεδιάσει αυτή την συλλεκτική έκδοση για τον Μαραθώνιο του Άμστερνταμ 2021 του οποίου είναι επίσημος χορηγός. Η έμπνευση του σχεδίου προέρχεται από τα διάφορα εκθέματα του Ασιατικού Περιπτέρου
16 Σεπ 21
UA HOVR™ Mega 2 Clone: Τεχνολογικά Εξελιγμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις κάθε Δρομέα!
Η τεχνολογία στο επάνω μέρος του Mega 2 Clone, προσαρμόζεται ανάλογα με το σχήμα και το πάτημα του ποδιού κάθε δρομέα, με σκοπό να αποτρέπει τις τριβές που μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς.

©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse