Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Acerbis Sportitalia blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Ενημέρωση
Volos Half Marathon

Saucony

Heday Road

Kallithea Run

Taygetos Challenge

Evchidios Athlos

Evklios Agonas Vounou

Poseidon Half Marathon

X-treme Stores
Cognifuel
09 Οκτ 21 ← πίσω

Τεχνική ενημέρωση και όλες οι πληροφορίες για το 2ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail Run 2021 που γίνεται αύριο!

Τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν στις ετοιμασίες και θα δώσουν στη διάρκεια του αγώνα τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, οι εθελοντές και η Οργανωτική Επιτροπή, και αύριο Κυριακή 10 Οκτωβρίου θα προσφέρουν στους trail runners από όλη την Ελλάδα έναν ορεινό αγώνα υψηλών προδιαγραφών στο 2ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail Run 2021.
Η πρόβλεψη του καιρού είναι ικανοποιητική. Αλλά κι αν βρέξει, κάθε δρομέας είναι εξοικειωμένος σε όλες τις καιρικές συνθήκες, μάλιστα θυμάται ακόμη περισσότερο αγώνες που ο καιρός δεν ήταν τέλειος. Ο αγώνας θα γίνει κανονικά, άλλωστε κινείται σε χαμηλό υψόμετρο. Αυτονόητο είναι ότι η διοργάνωση θα έχει το νου της, και στην πολύ μικρή περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες θα είναι ακραίες, θα κάνει την ανάλογη τροποποίηση για λόγους ασφαλείας.


Η σηματοδότηση που έγινε με επικεφαλής τον Γιώργο Καλαντζή επί 3 ημέρες ακόμη και με έντονη βροχή, είναι σχολαστική.

Όπως γίνεται όπως πάντα και σε κάθε διοργάνωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, η σήμανση έγινε με αφαιρούμενα υλικά που δεν θα αφήσουν το παραμικρό σημάδι στην περιοχή. Τη Δευτέρα θα δοθεί ο επίλογος με το πλήρες καθάρισμα όλων των διαδρομών, ακόμη και από σκουπίδια που δεν σχετίζονται με τον αγώνα, τα δε υλικά σηματοδότησης θα αποθηκευτούν για τον επόμενο αγώνα του ΣΔΥΒ, είτε στη Γορίτσα, είτε σε οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση!

Ανά μερικά μέτρα τοποθετήθηκαν κορδέλες, σε κάθε διασταύρωση πινακίδες για την κατεύθυνση, αλλά και σημάδια "Χ" στους διπλανούς δρόμους από όπου δεν περνά ο αγώνας. Και στις δύο διαδρομές, των 16,5 και των 6χλμ, μπήκε χιλιομετρική ένδειξη ανά χιλιόμετρο.

7 test event έγιναν το προηγούμενο διάστημα, και σήμερα παραμονή του αγώνα θα γίνει και 8ο.


---

Χώρος συνάντησης, εκκίνησης - τερματισμού : οι πρόποδες του λόφου Γορίτσας Βόλου, δίπλα από το στάδιο ΕΑΚ Βόλου, (στο ίδιο μέρος βρίσκονται επίσης το κολυμβητήριο, το σκοπευτήριο και οι πρόσκοποι).

Ώρες εκκίνησης :

16.500 μέτρα TRAIL : 10.00πμ

6.000 μέτρα TRAIL : 10.30πμ ή λίγο αργότερα, ανάλογα του πρωτοκόλλου


---
Αυτά είναι τα μετάλλια του 2ου ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail Run 2021.

Ειδικά φτιαγμένα μόνο για τον φετινό αγώνα, και άκρως συλλεκτικά καθώς σε κάθε διοργάνωση θα τυπώνεται διαφορετικό! Την Κυριακή τα μετάλλια περιμένουν τους trail runners από όλη την Ελλάδα που θα τρέξουν στους δύο αγώνες. Κάθε εθελοντής θα πάρει επίσης το δικό του μετάλλιο για την προσφορά του!Αυτά είναι τα αναμνηστικά t-shirts που επίσης θα πάρουν όλοι.Φωτογράφηση επαγγελματικού επιπέδου θα γίνει από εθελοντές, και κάθε αθλητής θα έχει από την Κυριακή το απόγευμα τις δικές του φωτογραφίες, φυσικά δωρεάν!

---
Εδώ μπορείτε να δείτε τις διαδρομές όλων των αγώνων όπως καταγράφηκαν στο gps:16.500 μέτρα TRAIL (υψομετρική ~ 650 μέτρα)

καταγραφή νο 1 https://www.strava.com/activities/6011440455

καταγραφή νο 2 https://www.strava.com/activities/6007585776

6.000 μέτρα TRAIL (υψομετρική ~ 240 μέτρα)

https://www.strava.com/activities/5932230155

Κατεβάστε τα παρακάτω αρχεία gpx ώστε να μπορείτε να κάνετε τις διαδρομές στις προπονήσεις, αλλά και την ημέρα του αγώνα, ανεξάρτητα από την σχολαστική σήμανση που θα υπάρχει!

αρχείο gpx 16,5χλμ.

αρχείο gpx 6χλμ.

Ο αγώνας των 6 χιλιομέτρων αποτελείται από φουλ μονοπάτι, σε ποσοστό 98% και προσφέρει πανέμορφες εικόνες και θέα. Ο αγώνας των 16,5 χιλιομέτρων επεκτείνεται από τη Γορίτσα προς το Κατηχώρι και την Άλλη Μεριά, και έχει και χωματόδρομο. Πανέμορφη είναι η θέα στη διαδρομή, ενώ εκκλησάκια δεσπόζουν στον λόφο της Γορίτσας και στην Άλλη Μεριά.

Τα αποτελέσματα θα μεταδίδονται LIVE : LIVE ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail Run 2021
---
Υπερπολύτιμη θα είναι η συνδρομή και η πλήρης υποστήριξη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας την Κυριακή στο 2ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail Run όπως και σε κάθε αγώνα που διοργανώνει ο ΣΔΥ Βόλου.

Σε περίπτωση που κάποιος δρομέας παρατηρήσει το παραμικρό πρόβλημα στον εαυτό του ή σε συναθλητή κατά τη διάρκεια του αγώνα, μπορεί να καλέσει άμεσα τον Βασίλη Ηλιόπουλο στο 6944226627. Εναλλακτικά στη διοργάνωση στον Κώστα Παλάντζα στο 6993953012.

---

Παράδοση αριθμών - 2ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail Run 2021.

Η παράδοση των αριθμών, t-shirts κλπ θα γίνει στο κατάστημα ZAKCRET sports Δημητριάδος 164 το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, ώρες 16:00 έως 18:00.Για την παράδοση των πακέτων είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή πιστοποιητικού νόσησης 6μήνου, ή PCR 72 ωρών, ή rapid test 48 ωρών, βάσει των κανονισμών της ΓΓΑ με τους οποίους πήρε άδεια διεξαγωγής το 2ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail Run 2021. Βάσει των ίδιων κανονισμών, για τους ανήλικους αρκεί self test 24 ωρών.

Για τους αθλητές εκτός Μαγνησίας, παράδοση των πακέτων με τους ίδιους όρους θα γίνεται και την ημέρα του αγώνα στον χώρο της εκκίνησης.


Η διοργάνωση ανακοινώνει ότι διαθέτει ακόμη 10 αριθμούς για εγγραφές για όσους θέλουν να τρέξουν.

---

Μέγας χορηγός του αγώνα : Όμιλος Ηρακλής


Χορηγός επικοινωνίας: RunningNews.grΤο φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ προσφέρει την υδροδοσία των αθλητών στο 2ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail Run 2021.

Στις 10 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το 2ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail Run 2021 με τις συμμετοχές των δρομέων από όλη την Ελλάδα.

Κομβική σημασία για την επιτυχία του κάθε αθλητή στον αγώνα του, αποτελεί η σωστή ενυδάτωση. Αυτή θα την προσφέρει το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ, που θα παρέχει την υδροδοσία τόσο στους σταθμούς των δύο διαδρομών του αγώνα 16,5 και 6 χιλιομέτρων, όσο και στον τερματισμό.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ προσφέρει την υδροδοσία σε κάθε διοργάνωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου με αποκορύφωμα στον Ημιμαραθώνιο Βόλου όπου κάθε χρόνο 2.000 δρομείς και παιδιά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό τρέχουν στις υπέροχες διαδρομές της πόλης μας.

---

Η ΕΨΑ θα είναι και στο 2ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail Run!

Όπως σε κάθε διοργάνωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, έτσι και την Κυριακή η ΕΨΑ θα ξεδιψάσει τους δρομείς με τα γευστικά αναψυκτικά της!
---

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου ευχαριστεί θερμά τον ανεξάρτητο συνεργάτη της Herbalife Nutrition Ιωάννη Αδαμόπουλο και την ομάδα του, για την χορηγία του στον αγώνα 2ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail Run 2021, καλύπτοντας την ενυδάτωση και εξασφαλίζοντας την ενέργεια των αθλητών που θα τρέξουν, με την προσφορά ηλεκτρολυτών CR7, της αθλητικής σειράς Herbalife 24.

Η Herbalife 24 αποτελείται από μία ευρεία γκάμα προϊόντων ειδικά διαμορφωμένη για αθλητές. Είναι η πρώτη ολοκληρωμένη αθλητική σειρά διατροφής που ενισχύει τους αθλητές 24 ώρες την ημέρα, βοηθώντας τους να φτάσουν στο μέγιστο των επιδόσεων τους, ενώ παράλληλα συμβάλει στη διατήρηση των επιδόσεων πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση.


Επιπλέον, χρησιμοποιείται από περισσότερες από 190 αθλητικές ομάδες, αθλητές και αθλητικές διοργανώσεις σε όλον τον κόσμο για κορυφαιες επιδόσεις.


---
Πλούσια δώρα από τα ZAKCRET Sports στο 2ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσας Trail Run 2021


Για 2η συνεχόμενη χρονιά, ένα εντυπωσιακό τοπίο θα έχει την τιμητική του, με 300 δρομείς να παρευρίσκονται στη Γορίτσα Βόλου! Το 2ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail Run 2021 είναι γεγονός, και τα ZAKCRET Sports αποτελούν χορηγό αυτού του ξεχωριστού running event!

Προγραμματισμένο για τις 10 Οκτωβρίου 2021, το 2ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail Run 2021 θα διεξαχθεί από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου. Οι συμμετέχοντες στον αγώνα θα λάβουν το ειδικό συλλεκτικό μετάλλιο του φετινού αγώνα, που απεικονίζει τον όμορφο λόφο στον οποίο θα διεξαχθεί το event!

Το δρομικό γεγονός αποτελείται από δύο διαδρομές, γεμάτες από τοπία που κλέβουν την ανάσα και υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις:

-          6 χλμ. (240 μ. υψομετρική)

-          16,5 χλμ. (650 μ. υψομετρική)

Σε προ(σ)καλούμε να κάνεις γρήγορα την εγγραφή σου σε αυτήν τη συναρπαστική αθλητική μάζωξη, και να βάλεις τα δυνατά σου, καθώς οι 12 νικητές των αγώνων θα λάβουν επιπλέον δώρα με την «υπογραφή» των ZAKCRET Sports!

Επίσης, ο νέος μας χορηγός θα συμβάλλει ενεργά στην υλοποίηση του event, διανέμοντας τα t-shirts και τα νούμερα των διαγωνιζόμενων στο κατάστημα ZAKCRET Sports Βόλου. Μια πολύ καλή ευκαιρία για σένα να εξερευνήσεις μια μεγάλη trail running συλλογή και να ανανεώσεις το αθλητικό σου look, τόσο στο κατάστημα, όσο και στο zakcret.gr!

Σε περιμένουμε στο 2ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail Run 2021!

---
Από την Οργανωτική Επιτροπή του 2ου ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail Run 2021 και από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας βόλου, ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Το Μέταλλο που συμβάλλει Καθοριστικά σε Κράμπες, Κόπωση, Ευερεθιστότητα και Ύπνο! Ηλεκτρολύτες. Γιατί είναι απαραίτητοι όταν κάνεις βάρη;

Poseidon Half Marathon
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Bodyweight Squats : τι είναι, πως γίνονται, που σε ωφελούν! Καλλισθενική προπόνηση : Απλό trend ή κάτι περισσότερο;
Πόσο γρήγορα πρέπει να τρέχεις; Γιατί είναι αναγκαία η αποκατάσταση μετά την προπόνηση – Οι σημαντικότερες μέθοδοι
Nutrition News

Arafineios Dromos

Crete Marathon

Axios Running Festival

VO2 store

Πρέπει να διαβάσετε
16 Φεβ 24
Τα νέα FuelCell SC Elite v4 και FuelCell Rebel v4 της New Balance
Η New Balance εξελίσσει το ρόστερ της πιο εκρηκτικής σειράς της με την ανακοίνωση του νέου FuelCell Rebel v4 και του νέου FuelCell SuperComp Elite v4 στην Ελληνική αγορά.
03 Ιαν 24
Προπονητική προετοιμασία για κάθε δρομέα στο RUNAWAY
Το RUNAWAY Gate στην Κηφισιά (Γεωργίου Λύρα 53), ένας ανακαινισμένος πολυχώρος άθλησης, φτιαγμένος από δρομείς για δρομείς, άνοιξε την πύλη του και σoυ προσφέρει «διέξοδο» προς... τον καλύτερο εαυτό σου!
20 Δεκ 23
Στις 31 Μαρτίου τρέχουμε στον Αραφήνειο Δρόμο με την ομάδα του RunningNews.gr
Ο Αραφήνειος Δρόμος είναι πλέον ο δρομικός ανοιξιάτικος θεσμός της Ανατολικής Αττικής με αφετηρία και τερματισμό το Πάρκο Αναψυχής - Κολυμβητήριο Ραφήνας. Οι Δρόμοι σε Δημόσια Οδό περιλαμβάνουν τις αποστάσεις των 10 χλμ. και 5χλμ. για δρομείς ηλικίας από 12 ετών και άνω.


©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse