Thessaloniki Night Half Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Trinews.gr NSCoaching My Athlete Energy Photos Energy Races Kasimis Training
Καλεντάρι
Saucony

X-treme Stores
08 Μαϊ 22 ← πίσω

Τάμα Run 2022

Ο Αθλητικός Σύλλογος 2010 Κηφισιάς στις 08/05/2022 διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν του Αγίου Ανδρέα στο Κτήμα Συγγρού.Ώρα 17.30.
Θα παραβρεθούν η κυρία Άννα Φόνσου, ο κύριος Μίμης Δομάζος και άλλοι επίσημοι.
Παρακαλούμε για την κάλυψη του γεγονότος και για την εκπροσώπησή σας.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6946298441.

Η ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ 15.00 ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ 17.30.Προκήρυξη αγώνα ΤΑΜΑ RUN 2022Ο Αθλητικός Σύλλογος Κηφισιάς με την Αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου διοργανώνει αγώνα δρόμου 10km & 5km τρεξίματος/δυναμικού βάδην και 1000m (για παιδία δημοτικού) στο Δάσος Συγγρού προς τιμήν του Αγ.Ανδρέα. Η αθλητική εκδήλωση μας ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ '' 8 ΜΑΙΟΥ 2022'' ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ) στο Δάσος Συγγρού στο Μαρούσι. 


Αγώνας δρόμου 10km και 5km τρεξίματος/δυναμικού βάδην, καθώς και παιδικός αγώνας 1000m.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 8 Μαίου2022 

Εκκίνηση/ Τερματισμός από τον περιβάλλοντα δρόμο του αμπελώνα νοτιοανατολικά εντός του πάρκου Συγγρού ΕΔΩ

Η γραμματεία των αγώνων για την παραλαβή του αγωνιστικού υλικού θα είναι ανοικτή 100 μέτρα από τον αμπελώνα του κτήματος Συγγρού από τις 15:00 ΕΔΩ.

Ώρα εκκίνησης 5 και 10km, 17:30 μ.μ

Ώρα εκκίνησης 1000m, 17:35 μμ


Για τη διεξαγωγή του αγώνα, θα εφαρμοστούν οι κανονισμοί της διεθνούς ομοσπονδίας Κλασικού Αθλητισμού (IAAF) και της AIMS. Σταθμοί υποστήριξης: Στο δρόμο των 10&5 km θα υπάρχουν 3 σταθμοί υποστήριξης καθώς και στον τερματισμό με εμφιαλωμένο νερό ενεργειακά ποτά, χυμούς και κέρασμα. Εξαιτίας των υγειονομικών μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης του Covid 19 οι διοργανωτές θα φροντίσουν να εφαρμοστούν οι οδηγίες που προτείνονται από τον ΕΟΔΥ και τη ΓΓΑ για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων έτσι:  

•στο χώρο του τερματισμού οι δρομείς θα απομακρύνονται από την περιοχή τερματισμού αφού παραλάβουν με ασφαλή τρόπο χωρίς μεσολάβηση εθελοντών το μετάλλιο τερματισμού και τα δώρα της διοργάνωσης ενώ θα απαγορευθεί και η παρουσία θεατών στην περιοχή τερματισμού. 

•Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα: Η χρονομέτρηση των αγώνων θα γίνει ηλεκτρονικά. H τελική κατάταξη θα γίνει με τον καθαρό χρόνο τερματισμού καθότι με την εφαρμογή των πρωτοκόλλων αποφυγής συνωστισμού στην εκκίνηση η διάρκεια της εκκίνησης θα είναι περίπου 4 λεπτά. Κατά την διάρκεια του τερματισμού, θα ανακοινωθούν άμεσα τα ανεπίσημα αποτελέσματα των αγώνων, ενώ την επόμενη ημέρα θα δημοσιευθούν τα επίσημα αποτελέσματα, αφού έχει ολοκληρωθεί και ο έλεγχος για τυχόν ενστάσεις από την τεχνική επιτροπή του αγώνα. 

Συμμετοχές: Στον αγώνα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή «επίσημοι» αθλητές (εγγεγραμμένοι σε σύλλογο), αλλά και ανεξάρτητοι αθλούμενοι. 

Χρονικό όριο αγώνα: Ο Χρονικός περιορισμός κάλυψης της διαδρομής των 10 km είναι 2 ωρών και για την διαδρομή των 5km 1 ώρα.

Βραβεύσεις - Έπαθλα: Όλοι οι διαγωνιζόμενοι μας θα παραλάβουν αναμνηστικό δίπλωμα, t-shirt του αγώνα και μετάλλιο συμμετοχής. Στους τρεις πρώτους/τες γενικής κατάταξης σε κάθε αγώνισμα θα απονεμηθεί εικόνα του Αγίου Ανδρέα με χάραξη πάνω από Tama-Run καθώς και κύπελλα νικητών.


Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή ανήλικων δρομέων, είναι η προσκόμιση της μαθητικής ταυτότητας και η συγκατάθεση του κηδεμόνα τους. Σε περίπτωση ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης, θα χρειαστεί η παρουσία του κηδεμόνα κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής. 

 

Για δηλώσεις Συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ ή σκανάρετε το QR code 

Στο email Tama-run@hotmail.com μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε για οτιδήποτε χρειαστείτε για την συμμετοχή σας στον αγώνα καθώς μπορείτε να μας στείλετε προσωπικό μήνυμα στην σελίδα μας!


Είσοδος ελεύθερη *για όσους δεν θα πάρουν μέρος*

Κόστος συμμετοχής: 

Για τα 10km, 12 ευρώ 

Για τα 5 km τρέξιμο/δυναμικό βάδην, 12 ευρώ 

Για τα 1000m παιδικό αγώνισμα 12 ευρώ

Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή στο αντίστοιχο αγώνισμα πρέπει να γίνει κατάθεση του αντίτιμου συμμετοχής στον παρακάτω λογαριασμό τραπέζης όπου στο όνομα καταθέτη θα συμπληρωθεί το ονοματεπώνυμο του δρομέα που θα συμμετάσχει στο αντίστοιχο δρομικό αγώνισμα: 


ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ALPHA BANK 


 IBANK  GR 100 140 342 034 200 200 200 9690 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ


Πρόγραμμα εκδήλωσης

Κυριακή 08-Μαίου 2022

15:00, Άνοιγμα γραμματείας για παραλαβή αγωνιστικού υλικού (ο χάρτης ΕΔΩ.)

17:30, Εκκίνηση 10 & 5km (ο χάρτης ΕΔΩ.)

17:35, Εκκίνηση παιδικού δρόμου 1000m

19:30, Τερματισμός τελευταίων δρομέων

19:45, Απονομές επάθλων 

20:00, Λήξη εκδήλωσης


Για περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα στο τηλ. 6946298441 (κ. Ξηντάρας Αριστείδης) 


Φωτογραφία της Γραμματείας και του χώρου εκκίνησης/τερματισμού των αγώνων ΤΑΜΑ RUN 2022

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Επιστροφή στο γυμναστήριο και τις προπονήσεις μετά από διακοπές Fartlek : Μια μορφή τέχνης για τους Κενυάτες δρομείς

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Ξεκινάς Διατροφή; Ποιες συμβουλές να ΜΗΝ ακούσεις Η Ιθάκη, Πλαταιές και οι Πλαταιές, Ιθάκη. Ανθρώπινες ιστορίες σε έναν σταθμό ΣΤΕΚ
Οι καλύτεροι Έλληνες Μαραθωνοδρόμοι για το 2022 Οι καλύτερες Ελληνίδες Μαραθωνοδρόμοι για το 2022
FitnessPulseRunster.gr

HOKA One One

Πρέπει να διαβάσετε
20 Απρ 22
Η άσκηση στο επόμενο επίπεδο με το νέο myathlete hub
Η φετινή άνοιξη είναι ακόμα πιο ανθηρή για τους λάτρεις της άσκησης, αλλά και όλους εκείνους που προσεγγίζουν την ευεξία και την καλή υγεία μέσω της γυμναστικής και της σωστής διατροφής. Το myathleteάνοιξε ξανά τις πόρτες του στο νέο δικό του χώρο και τα σχόλια όσων έσπευσαν ήδη να το επισκεφτούν, είναι διθυραμβικά!
13 Απρ 22
HUAWEI WATCH GT Runner: Το απόλυτο smartwatch που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό δρομέα
Η HUAWEI κάνει εντυπωσιακό ντεμπούτο στον χώρο των smartwatches, παρουσιάζοντας το εμβληματικό HUAWEI GT Runner, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην απόδοση των δρομέων.
11 Απρ 22
DESA Green Homes: Η εναλλακτική πρόταση διαμονής για διακοπές στην Αργολίδα
Το νεόδμητο ξενοδοχειακό συγκρότημα DESA Green Homes στην Επίδαυρο σας προσκαλεί να γνωρίσετε μια εναλλακτική πρόταση διαμονής για τις διακοπές σας στην Αργολίδα.
24 Μάρ 22
New Balance 880 v12: Ο καλύτερος σύμμαχος στα χιλιόμετρα σου
Το να τρέχεις μεγάλες αποστάσεις δεν είναι απλή υπόθεση. Θέλεις ένα καλό σύμμαχο στα χιλιόμετρα που διανύεις και δεν υπάρχει καλύτερος από το νέο 880v 12. Συνδυάζοντας δύο πρωτοποριακές τεχνολογίες αφρών, προσφέρει το πιο μαλακό πάτημα της κατηγορίας του, ιδανικό για τις απαιτήσεις των πολλών χιλιομέτρων.


©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse