Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Trinews.gr NSCoaching My Athlete Energy Photos Energy Races Kasimis Training
Καλεντάρι
Mizuno

SauconySanta Run KEDMA

X-treme Stores
27 Νοέ 22 ← πίσω

3ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail 20223ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail 2022

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022.

Διαδρομές :
16.5 χιλιόμετρα trail / ώρα έναρξης 10.00
6 χιλιόμετρα trail / ώρα έναρξης 10.20
Ανάβαση Γορίτσα road 2,1 χιλιόμετρα / ώρα έναρξης 10.10
Παιδικός Αγώνας road 300 μέτρα / ώρα έναρξης 12.00


---


Ο αγαπημένος λόφος όλου του Βόλου απέκτησε από το 2020 τον δικό του αγώνα!Η Γορίτσα, το μέρος που όποιος έχει επισκεφτεί τον Βόλο δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει πάει εκεί, θα φιλοξενήσει το 3ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail Run 2022 την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.Το 3ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail Run 2022 θα γίνει με την σφραγίδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, του συλλόγου που γράφει ιστορία εδώ και 33 χρόνια. Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).Συνδιοργάνωση : Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Πολύτιμη θα είναι για μία ακόμη φορά όπως σε κάθε διοργάνωση και εκδήλωση που γίνεται στη Μαγνησία, η υποστήριξη και η κάλυψη από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού Μαγνησίας.


Μέγας χορηγός του αγώνα : Όμιλος Ηρακλής
Χώρος συνάντησης, εκκίνησης - τερματισμού : οι πρόποδες του λόφου Γορίτσας Βόλου, δίπλα από το στάδιο ΕΑΚ Βόλου, το κολυμβητήριο, το σκοπευτήριο και τους προσκόπους.


Ποσό συμμετοχής

16.500 μέτρα TRAIL : 10 ευρώ.

6.000 μέτρα TRAIL : 5 ευρώ.

Ανάβαση Γορίτσα road 2,1χλμ : 5 ευρώ.

Παιδικός Αγώνας road 300 μέτρα : φυσικά με δωρεάν συμμετοχή.
Συνολικό όριο συμμετοχών για τους αγώνες ορίζεται ο αριθμός των 300 δρομέων.


Οι εγγραφές θα κλείσουν μόλις συμπληρωθούν 300 ολοκληρωμένες εγγραφές, και θα ακυρωθούν οι εκκρεμείς. Αν δεν έχουν συμπληρωθεί 300 εγγραφές, αυτές θα κλείσουν στις 22 Νοεμβρίου. Οι συμμετέχοντες στους αγώνες θα λάβουν το ειδικό κατασκευασμένο μετάλλιο, συλλεκτικό μόνο για τον αγώνα του 2022, εμπνευσμένο από τον όμορφο λόφο μας, και από τα αρχαία που δεσπόζουν σε αυτόν. Όλοι οι συμμετέχοντες των αγώνων θα λάβουν αναμνηστικό t-shirt για τον αγώνα του 2022.


* εγγραφές : https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=cb9c76d580abe062e7bd9003470d5b73&l=GR&g=0


https://bit.ly/goritsa22


Προς διευκόλυνση όσων μένουν/βρίσκονται στον Βόλο, εγγραφές θα γίνονται και στο κατάστημα Aspirina, Δημητριάδος 160.

Ακύρωση συμμετοχής (με επιστροφή χρημάτων) μετά τις 10 Νοεμβρίου δεν γίνεται δεκτή.ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Οι κατηγορίες του κάθε αγώνα είναι δύο,
• Κατηγορία ανδρών
• Κατηγορία γυναικών


Ο Παιδικός Αγώνας είναι μη ανταγωνιστικός.Τα αποτελέσματα θα μεταδίδονται LIVE από την εταιρεία χρονομέτρησης Best Race στο RunningNews.gr, και στη σελίδα του ΣΔΥ Βόλου.

Σηματοδότηση:


Η διαδρομή θα είναι άψογα σηματοδοτημένη με χαρτόνια και κορδέλες που αφαιρεθούν μόλις λήξει ο αγώνας, ώστε να μην υπάρξει ρύπανση, καθώς και για να μην υπάρξει βάψιμο των δρόμων.

Σήμανση θα υπάρχει ανά 50 - 100 μέτρα. Αν κάποιος δρομέας διανύσει 100 - 150 μέτρα χωρίς να βλέπει σήμανση, σημαίνει πως ακολούθησε λανθασμένη διαδρομή, και θα πρέπει να επιστρέψει εκεί που υπήρχε το πιο πρόσφατο σημάδι, προς αναζήτηση της σωστής πορείας.

 

ΔιαδρομέςΟ αγώνας των 6 χιλιομέτρων αποτελείται από φουλ μονοπάτι, σε ποσοστό 98% και προσφέρει πανέμορφες εικόνες και θέα. Ο αγώνας των 16,5 χιλιομέτρων επεκτείνεται από τη Γορίτσα προς το Κατηχώρι και την Άλλη Μεριά, και έχει και χωματόδρομο. Πανέμορφη είναι η θέα στη διαδρομή, ενώ εκκλησάκια δεσπόζουν στον λόφο της Γορίτσας και στην Άλλη Μεριά.Εδώ μπορείτε να δείτε τις διαδρομές όλων των αγώνων όπως καταγράφηκαν στο gps:
16.500 μέτρα TRAIL (υψομετρική ~ 650 μέτρα)

καταγραφή νο 1 https://www.strava.com/activities/6011440455

καταγραφή νο 2 https://www.strava.com/activities/6007585776


6.000 μέτρα TRAIL (υψομετρική ~ 240 μέτρα)


https://www.strava.com/activities/5932230155


Ανάβαση Γορίτσας ασφάλτου, 2.100 μέτρα

Κατεβάστε τα παρακάτω αρχεία gpx ώστε να μπορείτε να κάνετε τις διαδρομές στις προπονήσεις, αλλά και την ημέρα του αγώνα, ανεξάρτητα από την σχολαστική σήμανση που θα υπάρχει!


αρχείο gpx 16,5χλμ.

αρχείο gpx 6χλμ.


Δικαίωμα συμμετοχής


Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών. Άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών μπορούν να συμμετέχουν με την συναίνεση των γονέων.Η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να μην κάνει δεκτή μία αίτηση παρά το γεγονός ότι αυτή πληροί τα τυπικά κριτήρια , για λόγους που δεν υποχρεούται να εξηγήσει στον ενδιαφερόμενο. 


Ο αγώνας διέπεται από τους κανονισμούς των WA / AIMS, και κατ’ επέκταση του ΣΕΓΑΣ, που έχει εναρμονίσει τους κανονισμούς του με τους διεθνείς.

Χρονικό όριο τερματισμού :16.5 χιλιόμετρα trail / 3 ώρες, με "κόφτη" στον σταθμό του 8ου χιλιομέτρου σε 1 ώρα και 40'.
6 χιλιόμετρα trail / 1 ώρα και 15'
Ανάβαση Γορίτσα road 2,1 χιλιόμετρα / 40 λεπτάΣταθμοί υδροδοσίας

16.5 χιλιόμετρα trail : στα χιλιόμετρα 4, 8, 12,
6 χιλιόμετρα trail : στο 3ο χιλιόμετρο.Εθελοντές

Ο αγώνας της Γορίτσας θα παρέχει σε όλους τους εθελοντές του αγώνα, ίδιες παροχές με τους αθλητές. Έτσι κάθε εθελοντής θα πάρει το αναμνηστικό t-shirt του αγώνα, και θα βραβευθεί με ειδικό συλλεκτικό μετάλλιο 2022 για την προσφορά του. Τις πολύτιμες υπηρεσίες στην κάλυψη της διαδρομής θα προσφέρει η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας. Όποιος ενδιαφερόμενος θέλει, μπορεί να δηλώνει στη σελίδα και στους υπεύθυνους του ΣΔΥ Βόλου, στον Κ. Παλάντζα τηλ. 6993953012, ώστε να του κατανεμηθεί θέση εθελοντή.


- Η σελίδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου στο facebook: https://www.facebook.com/sdyvolou/

- Η σελίδα της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν.Μαγνησίας στο facebook: https://www.facebook.com/%CE%9...


Μέγας χορηγός του αγώνα : Όμιλος Ηρακλής


Χορηγός επικοινωνίας: RunningNews.gr

Χορηγοί : ΕΨΑ, FIX άνευ. Θα ανακοινωθούν και νέοι χορηγοί.


Παράδοση αριθμών - 3ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail Run 2022.


Η παράδοση των αριθμών, t-shirts κλπ θα γίνει το Σάββατο 26 Νοεμβρίου σε μέρος και ώρα που θα ανακοινωθούν.


Για τους αθλητές εκτός Μαγνησίας, παράδοση των πακέτων θα γίνεται και την ημέρα του αγώνα στον χώρο της εκκίνησης.


Οι εγγραφές για τον αγώνα γίνονται στο λινκ https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=cb9c76d580abe062e7bd9003470d5b73&l=GR&g=0

https://bit.ly/goritsa22

Προς διευκόλυνση όσων μένουν/βρίσκονται στον Βόλο, εγγραφές γίνονται και στο κατάστημα Aspirina, Δημητριάδος 160.


Τροποποίηση κανονισμών

Η διοργάνωση δύναται να κάνει τροποποίηση των κανονισμών και να την ανακοινώσει στους ενδιαφερόμενους το αργότερο μέχρι και μια εβδομάδα πριν την έναρξη του αγώνα.

Σε περίπτωση πρόβλεψης ακραίων - επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, θα υπάρξει μετάθεση του αγώνα σε άλλη ημερομηνία. Θα υπάρχει επίσης εναλλακτικό σχέδιο τροποποίησης των διαδρομών σε περίπτωση δύσκολων καιρικών συνθηκών.
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Adjustable Dumbbell workout από την Πωλίνα Τριγωνίδου Γιαρμίλα Κρατοτσβίλοβα: Το πιο παλιό παγκόσμιο ρεκόρ έγινε κατά λάθος

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Πως Μπορείτε να Αποτρέψετε τον Πόνο μετά το Τρέξιμο Ο ρόλος της Κρυοθεραπείας στην Ανακούφιση Πόνων σε Μυς και Αρθρώσεις
Βουλευτής ζητά να απαγορευτούν οι αγώνες δρόμου αποκαλώντας τους αθλούμενους «οπαδούς»! Πως να τρέχετε καλά για πάντα (το 2o μέρος για τρέξιμο μέχρι τα ...100)!
Nutrition News

Salomon

Runster.gr

Fitness Awards

Πρέπει να διαβάσετε
03 Νοέ 22
9-12 Νοεμβρίου η ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2022
Λίγες μέρες έμειναν μέχρι η ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2022 να ανοίξει τις πύλες της για το ευρύ κοινό, να υποδεχτεί το σύνολο των δρομέων του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας καθώς θα παραλάβουν από τον εκθεσιακό χώρο το kit της συμμετοχής τους αλλά και τους 180 εκθέτες από τον ευρύτερο χώρο του αθλητισμού, της υγείας, της ευεξίας, της διατροφής, του αθλητικού τουρισμού και της αποκατάστασης.
06 Οκτ 22
Προπονήσου με τους Rundome Runners και τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο ενόψη του Αυθεντικού Μαραθωνίου
Το Rundome κάνει την εμφάνιση στους δρόμους της Αθήνας από αυτή την Τρίτη 11/10 με το πιο δυναμικό Running Community της πόλης! Τρέξε μαζί μας κάθε βδομάδα στις πιο εμβληματικές διαδρομές, στο κέντρο της Αθήνας, εκεί που χτυπάει η καρδιά του Running.
16 Σεπ 22
Αυτό είναι το πιο soft παπούτσι της New Balance

Για το μόνο που μπορούμε να είμαστε σίγουροι σε αυτόν τον κόσμο είναι πως τα πάντα αλλάζουν. Το Fresh Foam X More v4 είναι το πιο απορροφητικό παπούτσι της New Balance. Για σένα που θέλεις να τρέξεις περισσότερο.

14 Σεπ 22
Αυτό ειναι το «παράνομο» παπούτσι της New Balance
To FuelCell SuperComp Trainer είναι ασυμβίβαστα γρήγορο. Οι κανόνες έχουν δημιουργηθεί για να οριοθετούν ένα παιχνίδι σαν τον φράχτη που οριοθετεί ένα οικόπεδο. Εάν σπάσεις τις τάβλες που το περιβάλουν, όλος ο ορίζοντας ανοίγεται μπροστά σου!


©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse