Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Acerbis Sportitalia blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Καλεντάρι
Quantum Nicosia Marathon

Saucony

Think FitHeday Road

Kiriakideia Filothei

Vouliagmeni Lake Run

Poseidon Half Marathon

X-treme Stores
Douni Health
02 Οκτ 22 ← πίσω

Pella Half Marathon 2022

Ο Δήμος  Πέλλας τιμώντας την μνήμη των 120 εκτελεσθέντων Γιαννιτσιωτών  την 14η Σεπτεμβρίου 1944 κατά τη Γερμανική κατοχή στα Γιαννιτσά, διοργανώνει τον ΔΡΟΜΟ ΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, την Κυριακή 2  Οκτωβρίου 2022.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Α.Σ.Α.Ε.Δ.,  σε συνεργασία  με την ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και με την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών-Ο.Μ.Γ.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2022  περιλαμβάνει:

 

ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ 2022

 

 1. 1.     9ος Ημιμαραθώνιος  Δρόμος ΄΄PELLA HALF MARATHON ΄΄
 2. 2.     ΔΡΟΜΟΣ ΄΄ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΡΟΝΤΖΟΣ΄΄ - ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΒΑΔΗΝ / ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ 6 km.
 3. 3.     ΔΡΟΜΟΣ  ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ -  ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΡΕΞΙΜΟ & ΒΑΔΗΝ   1000μ.


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

PELLA HALF MARATHON 2022

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:  ΚΥΡΙΑΚΗ   2  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2022

 

ΤΟΠΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:        ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «Πλατανότοπος» - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

 

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:              09:00

 

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ:                 Πεζόδρομος Γιαννιτσών   (Πολεμικό Μουσείο - Πλατεία ΕΠΟΝ)

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ :

 Εγγραφές : Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022 ως εξής:

 • Ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας:  www.dimospellas.gr/marathon 
 • Στο γραφείο αθλητισμού Δήμου  Πέλλας  τηλ. 2382 3 50850 ώρες 9:00 – 13:00

     email: aodig@giannitsa.gr  το οποίο θα δέχεται και τις εγγραφές εθελοντών.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για να συμμετάσχει κάποιος στον Ημιμαραθώνιο θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 2004 και μεγαλύτεροι).

 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  ΕΚΚΙΝΗΣΗΣΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ :

-   Η γραμματεία θα λειτουργήσει  το  Σάββατο 1/10  από  τις 18:00 μέχρι τις 21:00 στο Πολύκεντρο Γιαννιτσών (πεζόδρομος)  και την Κυριακή 2/10 από τις 07:00 μέχρι τις 08.00 στο Δ.Α.Κ. Πλατανότοπος. Οι αθλητές θα παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής, τον οποίο πρέπει να φέρουν στο στήθος, το ατομικό chip χρονομέτρησης, τσάντα για τα ατομικά είδη.

-   Στον χώρο υπάρχουν αποδυτήρια ανδρών, γυναικών, WC, ιατρός αγώνα, φυσικοθεραπευτής και όχημα που θα παραλάβει και θα μεταφέρει τα προσωπικά είδη των δρομέων στον τερματισμό (πεζόδρομος Γιαννιτσών –Πολεμικό Μουσείο), τα οποία θα φυλάσσονται σε ειδικό χώρο και θα παραδίδονται από εθελοντές με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής.

-   Στο  Δ.Α.Κ.  Πλατανότοπος θα γίνει η προθέρμανση των αθλητών με ελεύθερη χρήση και του πρασίνου των γηπέδων ποδοσφαίρου.

-   Οι αθλητές και οι συνοδοί μπορούν να σταθμεύσουν τα οχήματά τους στον παράπλευρο δρόμο του Δ.Α.Κ. Πλατανότοπος ελεύθερα. Λεωφορεία του Δήμου Πέλλας θα εκτελούν δρομολόγια από τον τερματισμό προς την αφετηρία, για διευκόλυνση των οδηγών δρομέων, μετά τον τερματισμό τους.

-  Παράδοση σάκων ατομικού ρουχισμού:

Ώρα 08:30 σε όχημα της διοργάνωσης δίπλα στην γραμματεία.
-   Η παράδοση των ατομικών υγρών θα γίνεται μέχρι τις 08:00 στην γραμματεία.

 

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:

Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πλατανότοπος οδός Κων/πόλεως προς Βορρά– διασταύρωση με Εθν. Αντίστασης  - Εθν. Αντίστασης – Δημαρχείο-(αριστερά) Χατζηδημητρίου – Πλατεία Γκ. Γιώτα (δεξιά)– 20ης Οκτωβρίου-(αριστερά) διασταύρωση εργατικών κατοικιών –  νέα δυτική περιφερειακή οδός  (Αγελαδόστρατα - )(αριστερά) Εγνατία – (δεξιά) Επ. οδός Γιαννιτσών – Αλεξάνδρειας,(αριστερά) Διεθνές Ναυταθλητικό Κέντρο Λουδία – αγροτική οδός --Ε.Ο. Θεσ/νίκης- Έδεσσας, Γιαννιτσών - Κων/πόλεως- (αριστερά) Ειρήνης –(αριστερά) Μ. Αλεξάνδρου -(δεξιά) Εγνατίας– (δεξιά) Βενιζέλου – πεζόδρομος Γιαννιτσών .

Η διαδρομή είναι ασφάλτινη, με μικρές κλίσεις, απόλυτα ασφαλής, διατρέχει τμήμα της πόλης, τον ιστορικό κάμπο των Γιαννιτσών, το Διεθνές Ναυταθλητικό Κέντρο του Λουδία, επιστρέφει στην πόλη και  καταλήγει στον πεζόδρομο Γιαννιτσών .

 

Χιλιομετρικές ενδείξεις

Σε κάθε χιλιόμετρο της διαδρομής του Ημιμαραθωνίου θα υπάρχει ένδειξη χιλιομετρικής απόστασης.

 

ΣΤΑΘΜΟΙ ΝΕΡΩΝΧΥΜΩΝ:

Αφετηρία (νερά)

1ος σταθμός στο 4ο χλμ (νερά)

2ος σταθμός στο 8ο χλμ. της διαδρομής (νερά - ισοτονικά)

3ος σταθμός στο 12ο χλμ. της διαδρομής (νερά)

4ος σταθμός στο 15ο χλμ. της διαδρομής (νερά - ισοτονικά)

5ος σταθμός στο 18ο χλμ. της διαδρομής (νερά)

Τερματισμός (νερά, χυμοί)


Τα προσωπικά υγρά των αθλητών  θα βρίσκονται στον 2ο  και 4ο σταθμό.

Οι αθλητές – αθλήτριες, επιτρέπεται να τροφοδοτούνται μόνο από τους προκαθορισμένους από την διοργάνωση, σταθμούς τροφοδοσίας στη αγωνιστική διαδρομή. Η τροφοδοσία των αθλητών θα γίνεται αποκλειστικά στους προαναφερόμενους σταθμούς τροφοδοσίας, εκτός και αν λόγω εκτάκτων συνθηκών η διοργάνωση λάβει πρόσθετα μέτρα.


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΑ:

Η συνολική διάρκεια του αγώνα είναι  δυο  (2)  ώρες και σαράντα πέντε (45) λεπτά.

Εκκίνηση ώρα 09:00, λήξη τερματισμών ώρα 11:45.

Πέρασμα του τελευταίου δρομέα από το 10ο χλμ. το αργότερο σε 80΄ από την ώρα εκκίνησης.

Όχημα θα επιβιβάζει τους δρομείς που δεν θα ολοκληρώνουν την προσπάθεια εντός του οριζόμενου επίσημου χρόνου του αγώνα και θα τους αποβιβάσει στον τερματισμό.

 

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ:
Πεζόδρομος Γιαννιτσών - Πλατεία ΕΠΟΝ, έως ώρα 11:45.

Στον τερματισμό θα υπάρχουν νερά και χυμοί ενώ σε περίπτωση κακοκαιρίας έχει προβλεφθεί χώρος  για την υποδοχή των δρομέων. Τα προσωπικά είδη των δρομέων θα παραδίδονται από τον ειδικό χώρο φύλαξης εντός στρατιωτικής σκηνής, με ευθύνη εθελοντών.

Λειτουργούν αποδυτήρια στο παρακείμενο κτήριο του Πολύκεντρου.
Λεωφορεία του Δήμου θα εκτελούν δρομολόγια συνεχώς από τον χώρο τερματισμού στην αφετηρία για την παραλαβή των οχημάτων των δρομέων. Στο Δ.Α.Κ.  Πλατανότοπος θα λειτουργούν έως τις 14:00 αποδυτήρια, WC, μπάνιο και κυλικείο.

 

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ:

Σε κάθε συμμετέχοντα θα δοθεί ένα τσιπ  χρονομέτρησης (Bib).  Για τον έλεγχο των συμμετεχόντων θα υπάρχουν για τον Ημιμαραθώνιο σταθμοί ελέγχου στην εκκίνηση, στο 11,00χλμ και στον τερματισμό. Δρομείς που δε θα ακολουθήσουν τη διαδρομή και τα προβλεπόμενα  σημεία ελέγχου θα ακυρώνονται.

Προσοχή: Ο χρόνος σας δεν θα καταχωρηθεί και δεν θα συμπεριληφθείτε στα αποτελέσματα εάν δεν έχετε το chip χρονομέτρησης και δεν περνάτε πάνω από τους τάπητες χρονομέτρησης.

 

ΜΕΤΡΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ:

Η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου Δρόμου  21.097,5  είναι μετρημένη από  επίσημο μετρητή της IAAF/AIMS .

 

ΑΠΟΝΟΜΕΣ:
Οι απονομές στους νικητές θα γίνουν στον χώρο τερματισμού με ώρα έναρξης 11:45.

 

ΕΠΑΘΛΑ: Απονέμεται μετάλλιο και δίπλωμα σε καθένα από τους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης ανδρών και γυναικών , όπως και όλων των κατηγοριών. Στον πρώτο αθλητή και στην πρώτη αθλήτρια όλων των κατηγοριών θα απονεμηθεί κύπελλο. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και μετάλλιο.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΔΡΩΝΓΥΝΑΙΚΩΝ

 1. 18 - 30
 2. 31 - 40
 3. 41 - 50
 4. 51 - 60
 5. 61 - 70
 6. 71 +

 

ΙΑΤΡΙΚΑ:
Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για την συμμετοχή τους σε αγώνες για αυτό όσοι θα συμμετάσχουν , υποχρεούνται να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικό έλεγχο με προσωπική τους ευθύνη και να μην αποκλείει την συμμετοχή τους. Κατά τον αγώνα ασθενοφόρο με ιατρό θα συνοδεύσει τους δρομείς.

Ιατροί θα υπάρχουν στον χώρο εκκίνησης και στον τερματισμό.

Φυσικοθεραπευτής θα βρίσκεται στον χώρο εκκίνησης και στον τερματισμό. Επίσης την πληρότητα ιατρικής κάλυψης του αγώνα εξασφαλίζουν ομάδες πιστοποιημένων διασωστών που θα καλύπτουν τον αγώνα.

 

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ:

Όχημα θα επιβιβάζει τους δρομείς που επιθυμούν να διακόψουν ή δεν ολοκληρώνουν την αγωνιστική προσπάθεια εντός του οριζόμενου χρόνου και θα τους αποβιβάσει στον τερματισμό.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ:

Η τροχαία Γιαννιτσών με προσωπικό και  οχήματα θα παρέχει την απόλυτα ασφαλή όδευση των δρομέων σε προγραμματισμένη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στους εμπλεκόμενους δρόμους,  σε συνεργασία με τους εθελοντές ποδηλάτες.

 

ΔΡΟΜΟΣ ΄΄ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΡΟΝΤΖΟΣ΄΄
ΔΙΑΔΡΟΜΗ
  ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ  ΒΑΔΗΝ  -  ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ  ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ  6.000 μ.

 

Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο αγωνιστικό δρόμο, διοργανώνεται διαδρομή ελεύθερου τρεξίματος – δυναμικού βάδην μήκους 6.000μ. χωρίς συναγωνισμό.  Στην διαδρομή αυτή, μπορούν να λάβουν μέρος άνδρες, γυναίκες, παιδιά με την συμμετοχή των γονέων τους, οικογένειες, ομάδες αθλουμένων σε διάφορα αγωνίσματα, περιπατητές.

Η διάρκεια συμμετοχής στην διαδρομή είναι 1 ώρα και 15'.

Οι συμμετέχοντες με λεωφορείο θα επιστρέψουν στον χώρο εκκίνησης Δ.Α.Κ. Πλατανότοπος, μετά το πέρας της διαδρομής, για να παραλάβουν τα οχήματά τους.


ΕΚΚΙΝΗΣΗ:  ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΚΥΡΙΑΚΗ 2  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

  Αφετηρία ίδια με αυτήν του Ημιμαραθωνίου , εκκίνηση ώρα 09:10                                                                  

           

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  ΕΚΚΙΝΗΣΗΣΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ:

-          Η γραμματεία θα λειτουργήσει  το  Σάββατο  1/10   από  τις 18:00 μέχρι τις 21:00 στο Πολύκεντρο Γιαννιτσών (πεζόδρομος)  και την Κυριακή 2 / 10 από  τις 07:30 μέχρι τις 08:30 στο Δ.Α.Κ.  Πλατανότοπος για να παραλάβουν οι συμμετέχοντες τον αριθμό συμμετοχής και τα αναμνηστικά της διοργάνωσης.

 

Υπάρχουν αποδυτήρια ανδρών – γυναικών, WC, ιατρός αγώνων και λεωφορείο, που θα παραλάβει και θα μεταφέρει τα προσωπικά είδη των δρομέων, στον τερματισμό – πεζόδρομος Γιαννιτσών (Πολύκεντρο).

 

 

  ΔΙΑΔΡΟΜΗ:

Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πλατανότοπος οδός Κων/πόλεως προς Βορρά– διασταύρωση με Εθν. Αντίστασης  - Εθν. Αντίστασης – Δημαρχείο-(αριστερά) Χατζηδημητρίου – Πλατεία Γκ. Γιώτα – (δεξιά)20ης Οκτωβρίου- διασταύρωση εργατικών κατοικιών –  (αριστερά) νέα δυτική περιφερειακή οδός  (Αγελαδόστρατα) - (αριστερά) Εγνατία– (αριστερά) Βενιζέλου – πεζόδρομος Γιαννιτσών (Πολεμικό Μουσείο).


ΣΤΑΘΜΟΙ ΝΕΡΩΝΧΥΜΩΝ:

Στο 4ο χλμ. της διαδρομής, στο χώρο προσέλευσης και στον τερματισμό θα υπάρχει νερό .

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: 1 ώρα και 20'.

                      Έναρξη ώρα 09:10

                          Λήξη ώρα 10:30


Όχημα θα επιβιβάζει τους δρομείς, βαδιστές που δεν θα ολοκληρώνουν την προσπάθεια εντός του οριζόμενου επίσημου χρόνου της διαδρομής και θα τους αποβιβάσει στον τερματισμό.

 
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Πεζόδρομος Γιαννιτσών .


ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ:

Όσοι θα συμμετάσχουν, υποχρεούνται να έχουν υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο πρόσφατα με προσωπική τους ευθύνη, που να μην αποκλείει τη συμμετοχή τους. Κατά τον αγώνα ασθενοφόρο με ιατρό θα συνοδεύει τους δρομείς.


ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ:

Όχημα θα επιβιβάζει τους δρομείς που επιθυμούν να εγκαταλείψουν ή δεν ολοκληρώνουν την προσπάθεια εντός του οριζόμενου επίσημου χρόνου του αγώνα και θα τους αποβιβάσει στον χώρο τερματισμού.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΩΝΑ:

Υπό την ευθύνη της τροχαίας Γιαννιτσών.


ΕΠΑΘΛΑ:

Σε όλους του συμμετέχοντες θα δοθούν διπλώματα και μετάλλιο συμμετοχής. Επίσης θα δοθεί μετάλλιο στους 3 πρώτους και κύπελλο στον πρώτο νικητή των 6.000μ ανδρών και γυναικών.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

Εγγραφές : Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022 ως εξής:

 • Ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας:  www.dimospellas.gr/marathon 
 • Στο γραφείο αθλητισμού Δήμου  Πέλλας  τηλ. 2382 3 50850 ώρες 9:00 – 13:00,

email: aodig@giannitsa.gr  το οποίο θα δέχεται και τις εγγραφές εθελοντών.
Οι αιτήσεις εγγραφών θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη προ του αγώνα.

 

 

ΔΡΟΜΟΣ  ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ -  ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΡΕΞΙΜΟ & ΒΑΔΗΝ   1000μ.

Εκκίνηση: ώρα 11.30 π.μ. πλατεία ΕΠΟΝ  -  Τερματισμός : Πεζόδρομος, πλατεία ΕΠΟΝ

  Ο Αγώνας  μαθητών – τριών  είναι απόστασης  1000m

Συμμετέχουν μαθητές- τριες  (ενιαία) των δημοτικών σχολείων   Δ΄ - Ε΄  ΚΑΙ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ. 

ΩΡΑ  ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΙΩΝ: 11.30πμ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ  -  ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Η εκκίνηση του αγώνα παιδιών θα γίνει στην πλατεία ΕΠΟΝ με κατεύθυνση προς την αρχή του πεζόδρομου  ( Ράλλης ) στρίβοντας αριστερά στη οδό Κουγιουμτζίδη,  στη συνέχεια  αριστερά στην οδό Πλαστήρα και μετά από 400μ,  στροφή αριστερά από την οδό Ταβουλάρη  για να βγούμε στον κεντρικό πεζόδρομο. Ο τερματισμός θα γίνει κάτω από την αψίδα στην πλατεία ΕΠΟΝ.

ΧΩΡΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Πλατεία ΕΠΟΝ

Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στον αγώνα θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο συγκέντρωσης την Κυριακή  2  Οκτωβρίου  από ώρα 09.00 έως ώρα10.30 το αργότερο  - τουλάχιστον 1ώρα και 30 λεπτά  πριν από την έναρξη του αγώνα. Εκεί θα πρέπει να δηλώσουν την παρουσία τους στην γραμματεία των αγώνων και να πάρουν αριθμό συμμετοχής και το μπλουζάκι των αγώνων.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν από την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου  μέχρι και την Τετάρτη 28  Σεπτεμβρίου και μπορούν να γίνουν ατομικά ή ομαδικά κατά δημοτικό σχολείο. Στον αγώνα των μαθητών – τριων δεν θα υπάρχει κατάταξη, ούτε χρονομέτρηση,  γιατί σκοπός είναι η χαρά της συμμετοχής,  χωρίς συναγωνισμό.

Στον τερματισμό  θα δοθεί δίπλωμα συμμετοχής  και εμφιαλωμένο νερό.  

- Νικητές είναι όλοι όσοι συμμετέχουν στον αγώνα και για το λόγο αυτό θα δοθεί δίπλωμα συμμετοχής σε όλα τα παιδιά που θα τερματίσουν τρέχοντας ή βαδίζοντας τη διαδρομή.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Το ιατρικό προσωπικό του PELLA HALF MARATHON θα καλύψει τις ανάγκες του δρόμου των μαθητών.  Οι μαθητές –τριες θα αγωνιστούν με αποκλειστική ευθύνη των κηδεμόνων τους.

 

                                                                  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΛΛΑΣ            

                                                                   ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ  ΣΤΑΜΚΟΣ                                                                                                                                                                             

Δ Ρ Ο Μ Ο Σ   Θ Υ Σ Ι Α Σ   Γ Ι ΑΝ Ν Ι Τ Σ Ω Ν   2 0 22

ΔΗΛΩΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΑΘΛΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ

 (ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ   -   ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ)

ΕΠΩΝΥΜΟ:___________________________________________________________

ΟΝΟΜΑ: ____________________________________________________________

ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ:  _____________________________________________________

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:_______________________________________________

 ΦΥΛΛΟ:             ΑΝΔΡΑΣ  □                            ΓΥΝΑΙΚΑ  □

 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:__________________________________________________________

 ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ/ΠΟΛΗ:__________________________________________________

                ΣΥΛΛΟΓΟΣ:__________________________________________________________

                Σε περίπτωση που δεν ανήκετε σε Σύλλογο να αναφέρεται: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

                        ΑΓΩΝΙΣΜΑ:

PELLA HALF MARATHON                                  

    Δρόμος ΄΄ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΡΟΝΤΖΟΣ΄΄ -Διαδρομή ελεύθερου τρεξίματος 6000μ.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:  Σταθερό____________________ Κινητό_____________________

EMAIL:  ____________________________________________________

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ:   

Δηλώνω ΥΠΕΥΘΥΝΑ ότι έχω εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό και παίρνω μέρος  στον Δρόμο θυσίας  2022 (Ημιμαραθώνιο ή ελευθέρου τρεξίματος-βάδην ) αποκλειστικά με δική μου ευθύνη. Επίσης για κάθε τυχόν τραυματισμό που ενδεχομένως να μου συμβεί  παραιτούμαι ατομικά και για λογαριασμό των δικαιούχων μου από κάθε σχετική αποζημίωση. Επιτρέπω την λήψη φωτογραφιών και video κατά την διάρκεια του αγώνα την επεξεργασία και διακίνηση του υλικού, από την διοργάνωση για τις ανάγκες και προβολή του αγώνα.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:___________________________2022                                    

                                                        ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Δ Ρ Ο Μ Ο Σ   Θ Υ Σ Ι Α Σ   Γ Ι ΑΝ Ν Ι Τ Σ Ω Ν   2 0 22

ΔΗΛΩΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΑΘΛΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ

 (ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ   -   ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ)

 

ΕΠΩΝΥΜΟ:___________________________________________________________

ΟΝΟΜΑ: ____________________________________________________________

ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ:  _____________________________________________________

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:_______________________________________________

 ΦΥΛΛΟ:             ΑΝΔΡΑΣ  □                            ΓΥΝΑΙΚΑ  □

 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:__________________________________________________________

 ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ/ΠΟΛΗ:__________________________________________________

                ΣΥΛΛΟΓΟΣ:__________________________________________________________

                Σε περίπτωση που δεν ανήκετε σε Σύλλογο να αναφέρεται: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

                        ΑΓΩΝΙΣΜΑ:

    Δρόμος ΄΄ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΡΟΝΤΖΟΣ΄΄ -Διαδρομή ελεύθερου τρεξίματος 6000μ.

 □ Δρόμος μαθητών Δημοτικών σχολείων

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:  Σταθερό____________________ Κινητό_____________________

EMAIL:  ____________________________________________________

       ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ

 (ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΗΛΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΡΕΞΙΜΟ-ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΑΔΗΝ)

 Δηλώνω ΥΠΕΥΘΥΝΑ ότι επιτρέπω την συμμετοχή του  παιδιού μου, το οποίο έχει εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό, έχει κάνει ιατρικές εξετάσεις και είναι υγιής,  και παίρνει μέρος  στον Δρόμο θυσίας  2022(6000μ ελευθέρου τρεξίματος-βάδην – 1000μ μαθητών) αποκλειστικά με δική μου ευθύνη. Επίσης για κάθε τυχόν τραυματισμό που ενδεχομένως να του συμβεί  παραιτούμαι ατομικά και για λογαριασμό των δικαιούχων μου από κάθε σχετική αποζημίωση. Επιτρέπω την λήψη φωτογραφιών και video κατά την διάρκεια του αγώνα την επεξεργασία και διακίνηση του υλικού, από την διοργάνωση για τις ανάγκες και προβολή του αγώνα.

 

Ο _______________________________________________________________(κηδεμόνας ή γονέας)

                                                                                                              ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Πόσο γρήγορα πρέπει να τρέχεις; Το χιουμοριστικό βίντεο του Ημιμαραθωνίου Κρήτης για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο : «Τι θέση βγήκες;»

Poseidon Half Marathon
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Οι καλύτεροι Έλληνες Μαραθωνοδρόμοι για το 2023 Οι καλύτερες Ελληνίδες Μαραθωνοδρόμοι για το 2023
Υγεία: Η άσκηση φάρμακο κατά πνευμονίας και γρίπης Μυϊκό πιάσιμο (DOMS) μετά την προπόνηση – τι είναι και πως αντιμετωπίζεται
Nutrition News

Suunto

Drink Ready

fitness awards

2sports hanger

Spirulina Supreme

Πρέπει να διαβάσετε
17 Νοέ 23
Τρέξιμο: Η προπονητική προετοιμασία για τη νέα χρονιά ξεκινάει στο RUNAWAY
Ο 40ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας πέρασε στην ιστορία και έτσι κλείνει για τους περισσότερους δρομείς ένας μεγάλος αγωνιστικός και προπονητικός κύκλος, ενώ όπως κάθε χρονιά η διοργάνωση συγκεντρώνει νέους φίλους του τρεξίματος που πλέον θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα.
13 Νοέ 23
Οι adidas Runners Athens δίνουν μοναδικό boost ενέργειας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας
Οι adidas Runners Athens εκτόξευσαν και φέτος την ενέργεια των δρομέων στα ύψη στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με πάρα πολλές δράσεις και περισσότερα από 600 μέλη του community να συμμετέχουν στη μεγαλύτερη δρομική γιορτή, αυτό το σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου.
27 Οκτ 23
Μια νέα σελίδα δημιουργείται στο Αγωνιστικό Running – με τα FAST-FWD NITRO ELITE & FAST-R NITRO ELITE!
Η εταιρεία αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τεχνολογία Nitro και δημιουργεί δύο ξεχωριστά μοντέλα το κάθε ένα σχεδιασμένο ειδικά έτσι ώστε να καλύπτει τις εκάστοτε ανάγκες για μικρές ή μεγάλες αποστάσεις.
24 Οκτ 23
Cryosauna Therapy: Προσφορά Θεραπεία Κρυοσάουνας για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο με 15 ευρώ!
Χάρη στις δυνατότητες της σύγχρονης επιστημονικής και τεχνολογικής εξέλιξης στην ιατρική, ο φυσικοθεραπευτής έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει παράλληλα νέες εξελιγμένες μορφές θεραπευτικών μέσων που ενισχύουν την θεραπευτική δράση και αντιμετωπίζουν μεγαλύτερη γκάμα προβλημάτων με ταχύτερα αποτελέσματα.
13 Οκτ 23
Εάν θες ένα μόνο παπούτσι για τρέξιμο, αυτό είναι το NB Fresh Foam X 1080
Για τον αμερικανικό κολοσσό στο χώρο των αθλητικών ειδών, το 1080 είναι το καλύτερο παπούτσι που κατασκευάζει, όπως περήφανα αναφέρει η New Balance, τοποθετώντας το στο μοναδικό σημείο που τέμνονται η επαυξημένη άνεση, οι επιδόσεις του υψηλότερου επιπέδου και η καθημερινή, έντονη χρήση.

©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse