Athens Authentic Marathon
Thessaloniki Night Half Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Acerbis Sportitalia NSCoaching My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Καλεντάρι
Saucony

Ecolife

NiteCore Vassilikos

Delos Trail Run

Marathon Half Marathon

Lamia Night Run

Kallithea night run

Cardio Run

Parga Race

X-treme Stores
Cetilar
22 Μαϊ 22 ← πίσω

1ος αγώνας δρόμου «Όλοι μαζί - Όλοι Ίσοι»

1ος αγώνας δρόμου «Όλοι μαζί - Όλοι Ίσοι»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος με την συνδρομή της δομής «Γέφυρα» στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία στις 22 Μαϊου 2022 στην πόλη της Λιβαδειάς και με την υποστήριξη του Δήμου Λεβαδέων, του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς, της  Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς,  του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού  παράρτημα Λιβαδειάς  και της Τροχαίας Λιβαδειάς  προκηρύσσει τον 1ο αγώνα δρόμου «Όλοι μαζί-Όλοι Ίσοι» με δύο διαδρομές:

1. Διαδρομή 700μ για ΑμεΑ ανεξαρτήτου ηλικίας με συνοδούς.

2. Διαδρομή 5.000μ ανδρών–γυναικών & για αμαξίδια με  συνοδούς.

 Σημ. Και οι δύο διαδρομές δεν έχουν αγωνιστικό χαρακτήρα.


ΤΟΠΟΣ – Η
MΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ ΑΓΩΝΑ
Λιβαδειά  Κυριακή 22 Μαΐου 2022, ώρα 09:30π.μ

09:30’  Έναρξη διαδρομής 700μ

09:45’  Έναρξη διαδρομής 5000μ

10:45’  Τιμητικές απονομές

 

ΑΦΕΤΗΡΙΑ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η εκκίνηση θα δοθεί στην κεντρική  πλατεία, στην πόλη της Λιβαδειάς  με τερματισμό στο ίδιο σημείο.

 ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΗΛΙΚΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

 Στο αγώνα των 700μ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) ανεξαιρέτως.

Στον αγώνα των 5.000 μ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) ανεξαιρέτως.

 

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου .

H διοργανώτρια αρχή δεν ευθύνεται σε περίπτωση τραυματισμού των αθλητών όπως ρητά θα αναφέρεται και στην υπεύθυνη δήλωση ,την οποία θα συμπληρώσουν όλοι οι συμμετέχοντες. Για τον καλύτερο έλεγχο και την παροχή άμεσης βοήθειας, θα υπάρχει κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης και του Ε.Ε.Σ. από το παράρτημα Λιβαδειά.

Στο χώρο εκκίνησης – τερματισμού θα υπάρχει ασθενοφόρο.

Για τους δρομείς ΑμεΑ κάτω των 18 ετών η δήλωση συμμετοχής πρέπει να είναι υπογεγραμμένη από τον γονέα-κηδεμόνα. Επίσης, για τους δρομείς ΑμεΑ συστήνεται από τη διοργάνωση η παρουσία συνοδού κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

  1. 1.   Διαδρομή 700μ για Αμεα

Περιγραφή διαδρομής:                   Ώρα εκκίνησης 10:00’

 

Κεντρική πλατεία–Κουτσοπετάλου δεξιά-Λάππα αριστερά- Στρατηγού Ιωάννου - πλατεία Μητροπόλεως-Κατσιώτα αριστερά-Ελευθερίου Βενιζέλου - τερματισμός στην κεντρική πλατεία .

  1. 2.   Διαδρομή 5.000 μέτρων για αμαξίδια και αθλητές

 

Περιγραφή διαδρομής:                   Ώρα εκκίνησης 10:15’

 

Κεντρική πλατεία – Καραγιαννοπούλου αριστερά-Ανδρεαδάκη δεξιά-Μπουφίδου αριστερά - Δημάρχου Περγαντά (πρώην Θεσ/νίκης) – Ρούμελης αριστερά - Αγίου Αθανασίου αριστερά – Δελφών αριστερά - Δημάρχου Ιωάννη Ανδρεαδάκη (πρώην Πεσόντων Μαχητών) δεξιά – Φίλωνος δεξιά - Γεωργαντά αριστερά - πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα) αριστερά - Στρατηγού Ιωάννου - πλατεία Μητροπόλεως-Κατσιώτα αριστερά-Ελευθερίου Βενιζέλου - τερματισμός στην κεντρική πλατεία.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Θα γίνονται ηλεκτρονικά στο link https://bit.ly/amea-livadeia  και στην ιστοσελίδα: www.StereaRun.gr

Επίσης θα γίνονται εγγραφές την ημέρα του αγώνα από ώρα 08.00 π.μ. έως 09.30π.μ.

Η συμμετοχή όλων των αθλητών των 5.000μ  και  ΑμεΑ  στον αγώνα θα είναι δωρεάν.

 

ΕΠΑΘΛΑ-ΠΑΡΟΧΕΣ

Στον αγώνα των 700μ.θα βραβευθούν όλοι οι συμμετέχοντες με αναμνηστικό μετάλλιο και αναμνηστικό μπλουζάκι.

Στον αγώνα των 5.000μ.θα βραβευθούν όλοι οι συμμετέχοντες με αναμνηστικό μετάλλιο και αναμνηστικό μπλουζάκι.

Στο 3ο χλμ. της διαδρομής των 5.000μ.θα υπάρχει σταθμός τροφοδοσίας με νερά.

Θα υπάρχει φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης από την www.energyphotos.gr και οι φωτογραφίες θα διατεθούν δωρεάν.                                       

 

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ – ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

Ο αγώνας θα καλυφθεί υγειονομικά με συνεχή παρουσία  γιατρού και ασθενοφόρου σε όλο το μήκος της διαδρομής. Επίσης θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ειδικά στην παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη ,από την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης, από το παράρτημα Λιβαδειάς του Ε.Ε.Σ.

Η  οργανωτική επιτροπή λόγω της πανδημίας με τον covid -19 προσαρμόζει όλα τα δεδομένα στο παρακάτω πρωτόκολλο , που θα εγγυάται σε μέγιστο βαθμό την ασφάλεια και την υγιεινή όλων των συμμετεχόντων:

 

  • ·      Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων στον αγώνα των 5.000μ. ορίζεται στους 100 αθλητές  ,από τους οποίους οι 95 (95%)  θα είναι με πιστοποιητικό σε ισχύ νόσησης ή εμβολιασμού και οι 5 (5%)  με PCR 72 τελευταίων ωρών ή rapid test 48 ωρών .
  • ·      Δικαίωμα συμμετοχής για  αυτούς αγώνες θα έχουν όσες και όσοι έχουν αποδεχθεί τους όρους της διοργάνωσης ,που προβλέπονται από τα ισχύοντα μέχρι τώρα για τη διεξαγωγή αγώνων και θα είναι απαραίτητα ένα από τα παρακάτω έγγραφα:
  • ·      1.Πιστοποιητικό εμβολιασμού σε ισχύ την ημέρα του αγώνα.
  • ·      2.Πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ την ημέρα του αγώνα.
  • ·      3.Τεστ PCR 72 τελευταίων ωρών.
  • ·      4.Rapid τεστ τελευταίων 48 ωρών.
  • ·      Οι εθελοντές, το προσωπικό και οι συνεργάτες που θα βρίσκονται στο χώρο της γραμματείας και των εκκινήσεων θα φορούν υποχρεωτικά προστατευτική μάσκα, θα είναι εφοδιασμένοι με   πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ ή PCR 72 ωρών ή rapid 48 ωρών και θα πραγματοποιείται συχνή απολύμανση των χεριών με αντισηπτικό υγρό για όσο χρόνο θα παραβρίσκονται στους συγκεκριμένους χώρους.
  • Σε περίπτωση κρούσματος covid19 θα εφαρμοσθεί το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ για τον γενικό πληθυσμό: https://eody.gov.gr/epikairopoiisi-odigion-apomonosis-kai-karantinas-kroysmaton-covid-19-kai-stenon-epafon-toys-kai-tis-arsis-aytis/

 
ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΡΙΘΜΩΝ & ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΓΩΝΑ

Οι αριθμοί και τα πακέτα αγώνα, θα παραλαμβάνονται στο χώρο των εκκινήσεων την ημέρα του αγώνα μέχρι και 30 λεπτά πριν την εκκίνηση. Στον τερματισμό θα παρέχονται, εμφιαλωμένο νερό και φρούτα. Σε όλο το μήκος της διαδρομής των 5.000μ θα υπάρχει συνοδευτικό όχημα με νερά.


Πληροφορίες στα τηλ: 2261350317, 2261350139, 2261350107 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 09:00’ έως 14:00’.

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Αυτοί είναι οι πιο συνηθισμένοι τραυματισμοί στο τρέξιμο Ρήξη Μηνίσκου – Η δύσκολη πάθηση στα γόνατα που εμφανίζεται και σε δρομείς

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Το νέο χιουμοριστικό βίντεο του Ημιμαραθωνίου Κρήτης με τον Πάτρικ Ογκουνσότο! Όλη η διαδρομή του Αυθεντικού Μαραθωνίου, σε fast forward video!
Από τον Δρόμο σε Ορεινό Αγώνα - Προπονητικές Συμβουλές και 4 Trail Μοντέλα δοκιμασμένα στις πιο ακραίες συνθήκες Ο γάμος που έγινε στον Olympus Marathon
Nutrition News

Athens Company Run

Athens Marathon EXPO

Ironman Greece

Πρέπει να διαβάσετε
21 Σεπ 23
RUNAWAY στην Κηφισιά: Η καθημερινή σου «διέξοδος» για τρέξιμο (και όχι μόνο)
Run fast. Run far. Run away. Στο νέο running στέκι στα βόρεια προάστια της Αττικής!
Αναμονή τέλος. Το RUNAWAY Gate στην Κηφισιά (Γεωργίου Λύρα 53), ένας ανακαινισμένος πολυχώρος άθλησης, φτιαγμένος από δρομείς για δρομείς, άνοιξε την πύλη του και σoυ προσφέρει «διέξοδο» προς... τον καλύτερο εαυτό σου!
22 Αυγ 23
Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου τρέχουμε στο Athens Company Run 2023 - Δήλωσε συμμετοχή στα 5χλμ ή στα 10χλμ!
Το μοναδικό δρομικό γεγονός που έχει τόσο αγαπηθεί, επιστρέφει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 στον περιβάλλοντα χώρο του Ο.Α.Κ.Α. με αποστάσεις 5χλμ και 10χλμ.
07 Αυγ 23
Τρέξε στον πρώτο μαραθώνιο του Navarino Challenge 2023
Το Navarino Challenge επιστρέφει για 11η χρονιά, στις 13-15 Οκτωβρίου 2023 στην Costa Navarino και την Πύλο. Φέτος, οι πάνω από 40 αθλητικές δραστηριότητες του τριημέρου, θα πραγματοποιηθούν στα ξενοδοχεία W Costa Navarino και The Westin Resort Costa Navarino.
28 Ιουλ 23
Chiquita «It Peels So Good»: Από το 1870 ένα ταξίδι απόλαυσης από το καλό στο καλύτερο
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Η δράση και το συναίσθημα, τα σωματικά και ψυχικά οφέλη, το προϊόν και η στάση της εταιρίας: όλα περιέχονται σε τέσσερις λέξεις, με αυτή την πινελιά ειρωνείας και χαλαρότητας που αποτελούσε πάντα τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της Chiquita.

©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse