Thessaloniki Night Half Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Trinews.gr NSCoaching My Athlete Energy Photos Energy Races Kasimis Training
Καλεντάρι
Saucony

Ioannina Lake Run

Lamia Night Run

Marathon Half Marathon

Chios Half Marathon

X-treme Stores
10 Ιουλ 22 ← πίσω

Syrrako Trail Run 2022


Οργανωτική Επιτροπή    4Ο Syrrako Trail Run ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

Φόρμα Συμμετοχής

 

C:\Users\HP\Documents\Αγωνας Syrrako trail\trail cover (1).jpg


Το 2017 μια παρέα φίλων που ζουν και δραστηριοποιούνται στο Συρράκο, ίδρυσε το Syrrako Trail Run, έναν συναρπαστικό αγώνα στις αετοφωλιές της Πίνδου που αγαπήθηκε από την κοινότητα του ορεινού τρεξίματος . 

Η ιδέα, που είχε ως σκοπό τη συντήρηση και ανάδειξη των παλιών μονοπατιών της περιοχής,  βρήκε πολλούς υποστηρικτές, κυρίως Συρρακιώτες που ζουν σε  όλη την Ελλάδα και κάθε χρόνο σπεύδουν να ενταχθούν στην μεγάλη οικογένεια του Syrrako Trail Run.


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

Η Οργανωτική Επιτροπή Ορεινού Αγώνα Συρράκου με θεσμικούς υποστηρικτές τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων και το Ν.Π.Δ.Δ. «ο Γεώργιος Γιαννιώτης», με συνδιοργανωτές τον Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων, τις  Τουριστικές Επιχειρήσεις Συρράκου, τον Ορειβατικό Όμιλο Συρράκου (ΟΡ.Ο.Σ.), τον Σύλλογο Κτηνοτρόφων Συρράκου και τον Σύλλογο Συρρακιωτών Ιωαννίνων, διοργανώνει την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 το 4ο Syrrako Trail Run.

Η ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης αποτελεί  ημέρα μνήμης για την καταστροφή του Συρράκου και τον βίαιο ξεριζωμό των χιλιάδων κατοίκων του από τις πατρογονικές εστίες , κατά την εξέγερση ενάντια στον Τουρκικό ζυγό στις αρχές Ιουλίου του 1821.   

Ο αγώνας δρόμου θα διεξαχθεί στα μονοπάτια της χαράδρας του Χρούσια, μεταξύ των δύο ιστορικών κοινοτήτων Συρράκου και Καλαρρυτών και θα διέρχεται το δάσος της «Πάντζας», εκεί ακριβώς που οι κάτοικοι των δύο κοινοτήτων αγωνίσθηκαν, πολέμησαν και στην συνέχεια προφυλάχθηκαν το καλοκαίρι του 1821.

Είναι ένας αγώνας που έχει ως στόχο να συνδέσει την ιστορία με το περιβάλλον και τον πολιτισμό με το αθλητικό ιδεώδες.

 

Κανονισμοί διεξαγωγής του αγώνα:


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:  Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022.


ΕΚΚΙΝΗΣΗ - ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Η εκκίνηση θα δοθεί στις 09:30΄στην κεντρική  πλατεία του Συρράκου και  ο τερματισμός θα είναι στον ίδιο χώρο.


C:\Users\HP\Documents\Αγωνας Syrrako trail\εκκινηση.jpg
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ:   Η γραμματεία του αγώνα θα βρίσκεται στον χώρο της εκκίνησης και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους την Κυριακή 10-7-2022 από την 07:45΄ π.μ. έως την 09:00΄ π.μ.. Εκεί θα μπορούν να εναποθέσουν σε κλειστούς σάκους σε φυλασσόμενο από εθελοντές χώρο, τα ρούχα που θα χρειαστούν για να αλλάξουν μετά τον τερματισμό τους .


ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  : Τεχνική ενημέρωση του αγώνα θα γίνει στον χώρο της Γραμματείας  στις 9:15 π.μ.


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στον αγώνα είναι οι δρομείς να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.  Δρομείς κάτω των 18 ετών, θα μπορούν να συμμετάσχουν μόνο με υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα τους.


ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν μέσω της διαδικασίας εγγραφής στην φόρμα εγγραφής:

https://docs.google.com/forms/d/12BsxWuUIYelrpRRI1jepsz3o6eKQPpg7P4DMSDmueU4/viewform?edit_requested=true

Εγγραφές μπορούν να γίνουν και στην Γραμματεία του αγώνα μέχρι και μισή ώρα πριν την έναρξη, εφόσον δεν έχει συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών. Ο μέγιστος αριθμός αθλητών ορίζεται στους 300 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας εγγραφής. Η εγγραφή θα επικαιροποιείται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής.

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι  10 ευρώ που θα πρέπει να καταβληθεί σε τραπεζικό λογαριασμό. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ALPHA BANK,                    IBAN: GR 81 0140 4000 4000 0210 1383 654

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: Βαΐτσης Γεώργιος, Ντόντορος Βασίλειος.

Τυχόν έξοδα τραπέζης που θα προκύψουν από την συναλλαγή( π.χ έμβασμα μεταφοράς χρημάτων) θα πληρωθούν από τον συμμετέχοντα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για τυχόν διευκρινίσεις στα τηλ. 6977034517 (Ντόντορος Βασίλης) και 6946424324 (Βαΐτσης Γιώργος).


ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ : Για τους αθλητές που το επιθυμούν , θα υπάρχει δυνατότητα μετάβασης στο Συρράκο με λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει στις 7:00 π.μ. της 10ης Ιουλίου από το Διοικητήριο της Περιφέρειας Ηπείρου (Λεωφόρος Δωδώνης, Ιωάννινα). Το κόστος μετάβασης και επιστροφής για τους αθλητές θα είναι 5 ευρώ. Για μετάβαση με το λεωφορείο για συνοδούς και μέλη οικογενειών των αθλητών, κατόπιν συνεννόησης με τους διοργανωτές.

συμμετοχή στον αγώνα είναι

5 ευρώ και τα χρήματα θα πρέπει να καταβληθούν πριν την

συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής. Τυχόν έξοδα τραπέζης που θα

προκύψουν από την συναλλαγή( π.χ έμβασμα μεταφοράς χρηματων)

θα πληρωθούν από τον συμμετέχοντα. Ο μέγιστος αριθμός αθλητών

ορίζεται στις 300 συμμετοχές και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

εγγραφής.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: Τράπεζα ALPHA, IBAN:GR.............

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: ΒΑΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ , ΝΤΟΝΤΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

♣ Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέσω της διαδικασίας εγγραφής

στην ιστοσελίδα του αγώνα .Εγγραφές δύναται να πραγματοποιηθούν

στην Γραμματεία του αγώνα μέχρι και μισή ώρα πριν την έναρξη

αυτού εφόσον δεν έχει συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός. Οι

ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για τυχόν διευκρινίσεις

στα τηλ. 6977034517 (Ντόντορος Βασιλης), 6946424324 (Βαιτσης

Γιώργος)

συμμετοχή στον αγώνα είναι

5 ευρώ και τα χρήματα θα πρέπει να καταβληθούν πριν την

συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής. Τυχόν έξοδα τραπέζης που θα

προκύψουν από την συναλλαγή( π.χ έμβασμα μεταφοράς χρηματων)

θα πληρωθούν από τον συμμετέχοντα. Ο μέγιστος αριθμός αθλητών

ορίζεται στις 300 συμμετοχές και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

εγγραφής.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: Τράπεζα ALPHA, IBAN:GR.............

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: ΒΑΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ , ΝΤΟΝΤΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέσω της διαδικασίας εγγραφής

στην ιστοσελίδα του αγώνα .Εγγραφές δύναται να πραγματοποιηθούν

στην Γραμματεία του αγώνα μέχρι και μισή ώρα πριν την έναρξη

αυτού εφόσον δεν έχει συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός. Οι

ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για τυχόν διευκρινίσεις

στα τηλ. 6977034517 (Ντόντορος Βασιλης), 6946424324 (ΒαιτσΔΙΑΔΡΟΜΗ: Κεντρική πλατεία Συρράκου-στάση «Λεύκα»- βρύση «Νούτσι» -είσοδος μονοπατιού προς γεφύρι Κουιάσας-δάσος Πάντζας- γεφύρι Κουιάσας-Καλαρρύτες-περιοχή «Στρατώνες»- «Σκάλα»-Σιδερένιο γεφύρι Χρούσια- Κεντρική πλατεία Συρράκου. Η διαδρομή του αγώνα ακολουθεί χωμάτινο και σηματοδοτημένο μονοπάτι. Πρόσκαιρη σηματοδότηση θα τοποθετηθεί την παραμονή του αγώνα, ώστε η διαδρομή να είναι όσο το δυνατόν πιο σαφής. Παράλληλα η ύπαρξη εθελοντών που θα υπάρχουν σε πολλά σημεία της διαδρομής εκμηδενίζουν την πιθανότητα κάποιος δρομέας να αποκλίνει απ’ αυτή.

ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 11.080 μ. (η διαδρομή περιλαμβάνει 1.800 μ. ασφάλτινης διαδρομής ,950 μ. μέτρα λιθόστρωτης διαδρομής εντός των οικισμών, 3.330 μ. χωμάτινη διαδρομή μέσα σε δάσος, 5.000 μ. χωμάτινης διαδρομής στην χαράδρα του Χρούσια). ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: +746 μέτρα  

  ΔΙΑΔΡΟΜΗ: 

 https://www.alltrails.com/explore/map/map-c6102b3--59?u=m

https://connect.garmin.com/modern/course/embed/98654659?fbclid=IwAR3RcOk2TOT4mYvY1F1gjke8CgW4GaDW73wQES49XcVrowqq1VlH5IKiDpU

        

ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ:  Η χρονομέτρηση σταματά, 3 ώρες μετά την εκκίνηση του αγώνα. 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Ανδρών(γενική κατάταξη)

  • Γυναικών (γενική κατάταξη)

  • Ανδρών –Γυναικών (18-29)

  • Ανδρών –Γυναικών (30 -44 )

  • Ανδρών –Γυναικών (45 +)


ΑΠΟΝΟΜΗ-ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝΜετά τον τερματισμό θα γίνουν οι απονομές με κύπελλα στους τρείς πρώτους νικητές των γενικών κατηγοριών, κύπελλα για τους πρώτους νικητές των υπόλοιπων κατηγοριών και μετάλλια σε όλους τους δρομείς.  Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι (εξαιρετικά όμορφο για βόλτα ή για προπονητική χρήση) μαζί με σάντουιτς και νερό θα δοθούν σε όλους τους αθλητές κατά τον τερματισμό τους σε ειδικά σακουλάκια. ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ:  Στους αθλητές θα δοθούν ατομικά chips ηλεκτρονικής χρονομέτρησης.H χρονομέτρηση θα γίνει από εταιρία ηλεκτρονικής χρονομέτρησης.


ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ:  Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να κινούνται στο μονοπάτι χωρίς να σχηματίζουν ομάδες που εκτείνονται σε πλάτος, εμποδίζοντας έτσι τους αθλητές που θέλουν να προσπεράσουν. Όταν κάποιος αθλητής ειδοποιείται ότι πρέπει να κάνει στην άκρη για να προσπεραστεί, θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να σεβαστεί τον συναθλητή του.


ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ: 


  1. Γεφύρι Κουϊάσας (5 χ.λ.μ.)

  2. Καλαρρύτες (8 χ.λ.μ.)

ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ:    Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν σημεία ελέγχου. Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν σε εμφανές σημείο τον αριθμό τους, ώστε να καταγράφονται από τους κριτές. Άρνηση επίδειξης του αριθμού σημαίνει αποκλεισμός.


ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ:  Ενστάσεις για οποιοδήποτε λόγο γίνονται μόνο από τον ίδιο τον αθλητή, το αργότερο 30 λεπτά μετά τον τερματισμό του. Η απόφαση της επιτροπής ενστάσεων, που απαρτίζεται από τον τεχνικό διευθυντή του  αγώνα, τα μέλη της τεχνικής επιτροπής και τους υπεύθυνους σταθμάρχες στη ζώνη ευθύνης των οποίων καταγράφηκε το συμβάν, εκδίδεται το αργότερο μέχρι την ώρα των απονομών και είναι τελεσίδικη.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ:  Η διοργάνωση αναλαμβάνει να επιτηρήσει τη διαδρομή του αγώνα με εξειδικευμένα στελέχη σε θέματα ασφάλειας, διάσωσης και παροχής ιατρικής βοήθειας στους αθλητές που θα βρεθούν σε ανάγκη. Σε περιπτώσεις όπου το προσωπικό ασφάλειας και οι κριτές υποδείξουν στους αθλητές ότι πρέπει να αλλάξουν κατεύθυνση για λόγους ασφάλειας, οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να υπακούσουν. Άρνηση συμμόρφωσης σημαίνει αποκλεισμός. Θα υπάρχει δυνατότητα ιατρικής φροντίδας από εξειδικευμένο προσωπικό που θα αντιμετωπίσει τα  προβλήματα των αθλητών. Εφόσον γιατρός του αγώνα γνωματεύσει ότι κάποιος αθλητής βρίσκεται σε κακή κατάσταση και αδυνατεί να συνεχίσει, τότε ο αθλητής υποχρεούται να παραδώσει τον αριθμό του και να ακολουθήσει τις οδηγίες αυτού. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ - ΑΝΑΒΟΛΗ:  Σε περίπτωση ακραίων καιρικών συνθηκών, η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τη διαδρομή ή και να αναβάλλει για μικρό ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα την εκκίνηση των αγώνων, με γνώμονα πάντα την σωματική ακεραιότητα των αθλητών.


ΠΟΙΝΕΣ:  Όλες οι παρακάτω παραβάσεις επιφέρουν την ποινή του αποκλεισμού: Μη εμφάνιση ή αλλοίωση αριθμού συμμετοχής, ρίψη απορριμμάτων, παρεμπόδιση άλλου αθλητή ή αντιαθλητική συμπεριφορά, μη συμμόρφωση με οδηγίες κριτών, αγένεια – ανάρμοστη συμπεριφορά προς την οργανωτική επιτροπή, κριτές, εθελοντές κλπ., μη παρουσία σε σταθμό ελέγχου, άρνηση εξέτασης από γιατρό της οργάνωσης αν αυτό κριθεί απαραίτητο οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ:  Η διοργάνωση δεν ευθύνεται για τον θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων, οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν στο ορεινό περιβάλλον και βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν, έχουν δε πρόσφατα εξεταστεί από ιατρό. Οι ίδιοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να προβαίνουν τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο, ώστε να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους. Επίσης ο διοργανωτής απεκδύεται πάσης ευθύνης για καταστροφή, κλοπή, απώλεια, κ.τ.λ. της προσωπικής περιουσίας των συμμετεχόντων. Οι συμμετέχοντες  δεν θα έχουν το δικαίωμα να στραφούν κατά του διοργανωτή για οποιαδήποτε καταστροφή που μπορεί να προκληθεί στον εξοπλισμό τους ή το όχημά τους.


ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ:  Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης των κανονισμών διεξαγωγής του αγώνα. Σε κάθε περίπτωση αλλαγές του αγώνα θα αναρτώνται στην ηλεκτρονική σελίδα της διοργάνωσης.


ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:  Απαγορεύεται αυστηρά η ρίψη κάθε είδους αντικειμένου κατά μήκος της διαδρομής. Σε κάθε σταθμό τροφοδοσίας υπάρχει ειδικός πλαστικός σάκος απορριμμάτων. Ρίψη υλικών συσκευασίας σε οποιοδήποτε σημείο της διαδρομής πέρα από τα προκαθορισμένα, επιφέρει την  ποινή αποκλεισμού του αθλητή.  Η συντόμευση (κόψιμο) της διαδρομής απαγορεύεται και τιμωρείται με αποκλεισμό. Ο κάθε αγωνιζόμενος έχει την ευθύνη και υποχρεούται να παρακολουθεί προσεκτικά τα προειδοποιητικά σήματα σωστής κατεύθυνσης.  Όλοι οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν στο ακέραιο τους κανονισμούς που περιγράφονται παραπάνω και να υπακούσουν σε τυχόν υποδείξεις των κριτών του αγώνα. Η μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ή τις υποδείξεις των κριτών, επιφέρει την ποινή του αποκλεισμού. Κάθε άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο από τη διοργάνωση, έχει τη δυνατότητα να καταγράψει επίσης οποιαδήποτε παράβαση υποπέσει στην αντίληψή του και να την υποβάλει προς εξέταση στην Επιτροπή του αγώνα.


ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχει κάποιος στον αγώνα είναι κατά τη διαδικασία εγγραφής να δηλώσει υπεύθυνα ότι έλαβε γνώση των κανονισμών του αγώνα και ότι τους αποδέχεται πλήρως και απαρέγκλιτα. Η εγγραφή θα επικαιροποιείται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής.


ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ: Η διοργανωτές θα έχουν φροντίσει για τους αθλητές, τους συνοδούς και τους εθελοντές δωρεάν φαγητό. Θα ακολουθήσουν events με μουσική, κληρώσεις δώρων και άλλες εκπλήξεις.
Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Θέλω κι εγώ από αυτό!! Γιατί κάνουμε πεζοπορία : Ένα βραβευμένο ντοκιμαντέρ του 2020

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Καμιά ελπίδα… βουλευτής χαρακτηρίζει τους αγώνες δρόμου «ψεκδηλώσεις» και «αντικοινωνική συμπεριφορά» Αθλητής με προβλήματα όρασης τρέχει σε αγώνες δρόμου και παραδίδει απλόχερα μαθήματα ζωής
25 χρόνια από το πανελλήνιο ρεκόρ στην Αυθεντική διαδρομή από τη Μαρία Πολύζου! Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου - αφιέρωμα. Ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές στα 5000 και 1500 μέτρα;
Nutrition News

Rundome.gr

Runster.gr

Thessaloniki Night Half Marathon

Πρέπει να διαβάσετε
12 Ιουλ 22
Το Rundome ανοίγει στο κέντρο της Αθήνας αυτήν την Παρασκευή 15/07 και θα γίνει το αγαπημένο Running Specialist Store της πόλης
Ένας καινούργιος χώρος για όλους τους δρομείς έρχεται στις 15 Ιουλίου, Μητροπόλεως 76, στο κέντρο της Αθήνας. Το Rundome, ανοίγει τις πόρτες του στους φίλους του τρεξίματος και τους υποδέχεται σε ένα πλήρως εξοπλισμένο και σύγχρονο χώρο στην καρδιά της πόλης για να προσφέρει high end υπηρεσίες.
11 Ιουλ 22
«Αυτό το παπούτσι είναι για σένα»

Είναι πράγματι τόσο απλό. Το νέο 1080v12 της New Balance με τεχνολογία Fresh Foam X είναι σχεδιασμένο για όλους. «Εάν φτιάχναμε μόνο ένα αθλητικό παπούτσι, αυτό θα ήταν το 1080»

06 Ιουλ 22
Ανεβάστε Ταχύτητα με το Κορυφαίο και Πολυαναμενόμενο Puma Deviate Nitro Elite Racer!
Το νέο Deviate Nitro Elite Racer της PUMA θα ξεπεράσει κάθε σας προσδοκία κάνοντας τη διαφορά με τεχνολογίες και χαρακτηριστικά άλλου επιπέδου.
11 Ιουν 22
ΟΠΑΠ MARATHON expo 2022 - Εκεί όπου αθλητισμός και πολιτισμός τέμνονται δημιουργικά
Η ΟΠΑΠ MARATHON expo, η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση αθλητικών ειδών και εξοπλισμού στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί για άλλη μία χρονιά στο εκθεσιακό κέντρο Κλειστό Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO) από τις 9 έως και τις 12 Νοεμβρίου 2022.


©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse