Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Acerbis Sportitalia blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Καλεντάρι
Quantum Nicosia Marathon

Saucony

Ecolife

NiteCore Vassilikos

Heday Road

Kiriakideia Filothei

Vouliagmeni Lake Run

Poseidon Half Marathon

X-treme Stores
Douni Health
25 Σεπ 22 ← πίσω

Grammos Alpine Skyrace

                                           Προκήρυξη

         Grammos Alpine Skyrace Marathon 43 km 2.500+

          Grammos Alpine Half Marathon 23 km 1.570 +

 

1.ΑΠΟΔΟΧΗ

Με τη δήλωση συμμετοχής ο αθλητής αποδέχεται τους παρακάτω κανονισμούς τέλεσης των αγώνων           

Grammos Alpine Skyrace Marathon 43 km 2.500+

Grammos Alpine Half Marathon 23 km 1.570 +

και αποφασίζει ποια διαδρομή θα επιλέξει.

Κάθε αθλητής οφείλει να γνωρίζει και να σεβαστεί τους κανονισμούς καθώς επίσης είναι υποχρεωμένος να υπακούει τις υποδείξεις της οργανωτικής επιτροπής και των κριτών του αγώνα.

Κατανοεί ότι θα κινηθεί σε ορεινό περιβάλλον, με δύσβατο έδαφος, έντονες ανηφορικές και κατηφορικές κλίσεις και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα είναι εκτεθειμένος στις όποιες καιρικές συνθήκες επικρατούν στην περιοχή την ημέρα διεξαγωγής.

 

2. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στον αγώνα είναι οι δρομείς να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. 

 

3. ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 

Οι εγγραφές στον αγώνα ανοίγουν στις 17 Ιουλίου 2022.

Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα     

Grammos Alpine Skyrace Marathon 43 km 2.500+  είναι 40 ευρώ

ενώ για τον αγώνα

Grammos Alpine Half Marathon 23 km 1.570 +  είναι 25 ευρώ

Για τις ομαδικές εγγραφές (τουλάχιστον 10 αθλητές), οι τιμές εγγραφής

 είναι 30 και 15 ευρώ αντίστοιχα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα                                                                                                                                                               4. ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 

Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή είναι απαραίτητο να κατατεθεί, εντός τριών ημερών, το αντίτιμο της συμμετοχής στην τράπεζα Eurobank στον λογαριασμό                                                                                                                           ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ   0026.0197.81.0200929067
GR4502601970000810200929067

Στην αιτιολογία κατάθεσης να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό σας και ο αγώνας  που θα συμμετέχετε.

 

5. Ο κάθε αθλητής δικαιούται:

1. τεχνικό μπλουζάκι του αγώνα

2. τοπικά προϊόντα

3. γεύμα την παραμονή

4. σάντουιτς  μετά τον αγώνα

5. τροφοδοσία στη διαδρομή του αγώνα (στους σταθμούς)

6. αναμνηστικό μετάλλιο

7. χρονομέτρηση

8. ιατρική φροντίδα, πρώτες βοήθειες, διάσωση

9. αποθεραπεία από φυσιοθεραπευτές

10. ψηφιακό αναμνηστικό φωτογραφικό υλικό

6. ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
Οι διαδρομές του αγώνα ακολουθούν κατά κύριο λόγο σηματοδοτημένα μονοπάτια. Επιπλέον, πρόσκαιρη σηματοδότηση τοποθετείται την παραμονή του αγώνα, ώστε οι διαδρομές να είναι όσο το δυνατόν πιο σαφείς. Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδρομή του κάθε αγώνα σε άλλη σελίδα του  site της διοργάνωσης

5. ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ

Η χρονομέτρηση σταματά 10 ώρες μετά την εκκίνηση του αγώνα.                                              Θα υπάρχει επίσης, ένα ενδιάμεσο σημείο – όριο χρονικού αποκλεισμού - στον αγώνα που βρίσκεται στον χωματόδρομο που πηγαίνει προς στάνη Λάμπρου και Αετομηλίτσα στο 28ο χιλιόμετρο της διαδρομής και σε υψόμετρο 1.800 μ.                                                                                                                                                                               
Αυτό, ορίστηκε για την ασφάλεια των ίδιων των αθλητών καθώς και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Όσοι αθλητές δεν καταφέρουν να περάσουν από αυτό το σημείο στο χρόνο που αναφέρεται παρακάτω, θεωρούνται άκυροι και μπορούν να συνεχίσουν τον αγώνα με δική τους ευθύνη, αφού παραδώσουν πρώτα τον αριθμό και το bib τους στους κριτές του σημείου εκείνου.
Το σημείο χρονικού αποκλεισμού ορίζεται στις 7 ώρες.

Για τον αγώνα Grammos Alpine Half Marathon  δεν υπάρχει όριο χρονικό  αποκλεισμού.

 

6. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

Υπάρχει μία κατηγορία και βραβεύονται οι τρεις πρώτες γυναίκες και οι τρεις πρώτοι άνδρες.

Επίσης τιμητικό έπαθλο θα δοθεί στoν μεγαλύτερo και μικρότερo σε ηλικία αθλήτρια ή αθλητή για την συμμετοχή τους.

 

7.AΠΟΝΟΜΕΣ:
Οι απονομές των αγώνων θα γίνουν μόλις σταματήσει η χρονομέτρηση του αγώνα «Grammos Alpine Skyrace Marathon» .8.ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ:
Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση του αγώνα θα αναλάβει επίσημη εταιρεία και τα αποτελέσματα των αγώνων θα είναι διαθέσιμα σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας αυτής.

 

9. ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΜΕΣΑ :

Επιτρέπεται η χρήση μπατόν, η κατοχή και χρήση χάρτη, πυξίδας, GPS, κινητού τηλεφώνου ή ασυρμάτου (VHF).

 

10. ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ

Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να κινούνται στο μονοπάτι χωρίς να σχηματίζουν ομάδες που εκτείνονται σε πλάτος, εμποδίζοντας έτσι τους αθλητές που θέλουν να προσπεράσουν. Όταν κάποιος αθλητής ειδοποιείται ότι πρέπει να κάνει στην άκρη για να προσπεραστεί, θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να σεβαστεί τον συναθλητή του.

 

11. ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ

Θα υπάρχουν 6 σταθμοί τροφοδοσίας στην διαδρομή  των 43 km του αγώνα Grammos Alpine Skyrace Marathon από τους οποίους οι δύο είναι κοινοί με του αγώνα των 23 km του Grammos Alpine Half Marathon ο οποίος θα έχει επιπλέον ακόμα έναν σταθμό* Τα σημεία και οι παροχές των σταθμών τροφοδοσίας εμφανίζονται σε άλλη σελίδα του site της διοργάνωσης.

 

12. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:

Προβλέπεται υποχρεωτικός εξοπλισμός για τους αθλητές. Συστήνεται να μεταφέρουν μικρό σακίδιο πλάτης ή μέσης, με κάποια βασικά εφόδια όπως: γυαλιά, καπέλο, ασκό ή παγούρι με φαρδύ στόμιο, στερεά τροφή της επιλογής τους για να καλύψουν τις ανάγκες τους στα ενδιάμεσα των σταθμών.
Η εγκατάλειψη σακιδίου ή άλλου εξοπλισμού κατά μήκος της διαδρομής στα σημεία κεντρικών σταθμών γίνεται με ευθύνη του αθλητή.

 

13. ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ:

Όλοι οι σταθμοί τροφοδοσίας αποτελούν και σημεία ελέγχου.   Επίσης έλεγχος γίνεται και στα check points. Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν σε εμφανές σημείο τον αριθμό τους, ώστε να καταγράφονται από τους κριτές. Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής έχει αντιανεμικό μπουφάν, θα πρέπει φτάνοντας στον σταθμό ελέγχου να φροντίσει να επιδείξει τον αριθμό του. Άρνηση επίδειξης του αριθμού σημαίνει αποκλεισμός. Όποιος αθλητής δεν περάσει έστω κι από έναν σταθμό ελέγχου θεωρείται άκυρος.

 

14.ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ:
Ενστάσεις για οποιοδήποτε λόγο γίνονται μόνο από τον ίδιο τον αθλητή, το αργότερο 30 λεπτά μετά τον τερματισμό του. Η απόφαση της επιτροπής ενστάσεων, που απαρτίζεται από τον τεχνικό διευθυντή του αγώνα, τα μέλη της τεχνικής επιτροπής και τους υπεύθυνους σταθμάρχες στη ζώνη ευθύνης των οποίων καταγράφηκε το συμβάν, εκδίδεται το αργότερο μέχρι την ώρα των απονομών και είναι τελεσίδικη.

 

15.ΑΣΦΑΛΕΙΑ:
Η διοργάνωση αναλαμβάνει να επιτηρήσει τη διαδρομή του αγώνα με εξειδικευμένα στελέχη σε θέματα ασφάλειας, διάσωσης και παροχής ιατρικής βοήθειας στους αθλητές που θα βρεθούν σε ανάγκη. Σε περιπτώσεις όπου το προσωπικό ασφάλειας και οι κριτές υποδείξουν στους αθλητές ότι πρέπει να αλλάξουν κατεύθυνση για λόγους ασφάλειας, οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να υπακούσουν. Άρνηση συμμόρφωσης σημαίνει αποκλεισμός. Θα υπάρχει δυνατότητα ιατρικής φροντίδας από εξειδικευμένο προσωπικό που θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα των αθλητών, καθώς και φυσιοθεραπευτών για να αποκαταστήσουν τα κουρασμένα μέλη.  Εφόσον ο γιατρός του αγώνα γνωματεύσει ότι κάποιος αθλητής βρίσκεται σε κακή κατάσταση και αδυνατεί να συνεχίσει, τότε ο αθλητής υποχρεούται παραδώσει να τον αριθμό του και να ακολουθήσει τις οδηγίες αυτού.

 

 

16. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ – ΑΝΑΒΟΛΗ:

Σε περίπτωση ακραίων καιρικών συνθηκών, η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τη διαδρομή ή και να αναβάλει για μικρό ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα την εκκίνηση των αγώνων, με γνώμονα πάντα την σωματική ακεραιότητα των αθλητών.17.EΠΑΘΛΑ:
Έπαθλα θα δοθούν στους τρεις πρώτους άνδρες και γυναίκες της γενικής κατηγορίας καθώς και σε εκείνον ή εκείνη με την μικρότερη και μεγαλύτερη ηλικία. Αναμνηστικά θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες και των δυο αγώνων.

 

18.ΠΟΙΝΕΣ:

Όλες οι παρακάτω παραβάσεις επιφέρουν την ποινή του αποκλεισμού:

Μη εμφάνιση ή αλλοίωση αριθμού συμμετοχής, αποδοχή εξωτερικής βοήθεια από οποιοδήποτε τροχοκινούμενο, ρίψη απορριμμάτων, παρεμπόδιση άλλου αθλητή ή αντιαθλητική συμπεριφορά, μη συμμόρφωση με οδηγίες κριτών, αγένεια – ανάρμοστη συμπεριφορά προς την οργανωτική επιτροπή, κριτές, εθελοντές κλπ., μη παρουσία σε σταθμό ελέγχου, άρνηση εξέτασης από γιατρό της οργάνωσης αν αυτό κριθεί απαραίτητο οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

19. ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ:


Η διοργάνωση δεν ευθύνεται για τον θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων, οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν στο ορεινό περιβάλλον και βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν, έχουν δε πρόσφατα εξεταστεί από ιατρό. Οι ίδιοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να προβαίνουν τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο, ώστε να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους. Η Επιτροπή αποποιείται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε σημεία της διαδρομής όπου ο κίνδυνος πτώσης με δυσάρεστα ή μοιραία αποτελέσματα είναι αυξημένος.

 

20. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ:

 
Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης των κανονισμών διεξαγωγής του αγώνα. Σε κάθε περίπτωση αλλαγές του αγώνα θα αναρτώνται στην σελίδα facebook και instagram που διατηρεί η διοργάνωση.

 

21. ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:


Απαγορεύεται αυστηρά η απόρριψη κάθε είδους αντικειμένου κατά μήκος της διαδρομής. Σε κάθε σταθμό τροφοδοσίας υπάρχει ειδικός πλαστικός σάκος απορριμμάτων. Απόρριψη υλικών συσκευασίας σε οποιοδήποτε σημείο της διαδρομής πέρα από τα προκαθορισμένα, επιφέρει την ποινή αποκλεισμού του αθλητή.
Η συντόμευση (κόψιμο) της διαδρομής απαγορεύεται και τιμωρείται με αποκλεισμό. Όλοι, αθλήτριες και αθλητές έχουν την ευθύνη και υποχρεούται να παρακολουθούν προσεκτικά τα προειδοποιητικά σήματα σωστής κατεύθυνσης.

Όλοι οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν στο ακέραιο τους κανονισμούς που περιγράφονται παραπάνω και να υπακούσουν σε τυχόν υποδείξεις των κριτών του αγώνα. Η μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ή τις υποδείξεις των κριτών, επιφέρει την ποινή του αποκλεισμού. Κάθε άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο από τη διοργάνωση, έχει τη δυνατότητα να καταγράψει επίσης οποιαδήποτε παράβαση υποπέσει στην αντίληψή του και να την υποβάλει προς εξέταση στην επιτροπή του αγώνα.

 22. ΑΣΦΑΛΙΣΗ:

Η διοργάνωση δεν ασφαλίζει τους συμμετέχοντες αθλητές για την περίπτωση ατυχήματος και η συμμετοχή γίνεται με αποκλειστική δική τους ευθύνη υπογράφοντας την αντίστοιχη δήλωση.

 

23. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ:

Η διοργάνωση διατηρεί τα αποκλειστικά πνευματικά δικαιώματα της φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης του αγώνα από συνεργάτες στους οποίους αναθέτει το έργο αυτό. Κάθε αθλητής του οποίου γίνεται δεκτή η αίτηση συμμετοχής, αποδέχεται αυτόματα αυτόν τον όρο, γνωρίζοντας ότι μπορεί να εμφανιστεί το πρόσωπό του σε φωτογραφίες ή βίντεο, χωρίς να του ζητηθεί η άδεια και χωρίς να μπορεί να διεκδικήσει κάποια αποζημίωση από την όποια δημοσίευση του υλικού.


---

Σταθμοί ελέγχου – τροφοδοσίας

            Grammos Alpine Skyrace Marathon  43km  2.500 D +

-         Check point 

στο 2,7 χλμ στον βράχο πριν το Γκούμπελ σε υψόμετρο 1.650 μ.

 

-         1ος σταθμός  

στον χωματόδρομο  4 χλμ μετά την εκκίνηση σε υψόμετρο 1.800μ

 

-         2ος σταθμός

κοινός με αυτόν των 23 χλμ στην λίμνη Γκιστόβα 2.350 μ. στο 12ο χλμ

 

-         Check point

στην κορυφή 2.520 μ. Τσούκα Πέτσικ στο 15ο χλμ

 

-         3ος σταθμός

κοινός με αυτόν των 23 χλμ στο κοφτό εκεί που χωρίζει η διαδρομή του μεγάλου 43 χλμ και του μικρού αγώνα των 23 χλμ

18,6 χλμ από την εκκίνηση σε υψόμετρο 2.270 μ.

 

-         4ος σταθμός

διάσελο Κιάφας στο 22ο χλμ σε υψόμετρο 2.160 μ.

 

5ος σταθμός

Κόφτης στις 7 ώρες, χωματόδρομος, πριν την στάνη Λάμπρου, στο 28ο χλμ στα 1.800 μ.

 

6ος σταθμός

Λιανοτόπι, 38ο χλμ, στα 1.360 μ.

 

 

 

 

       Grammos Alpine Half Marathon  23 km  1.570 D+     

-         1ος σταθμός

χωματόδρομος 2,5 χλμ  μετά την εκκίνηση στα 1.800 μ.

 

-         2ος σταθμός

Λίμνη Γκιστόβα 6χλμ μετά στα 2.350 μ.

 

-         Check point

στην κορυφή 2.520 μ. Τσούκα Πέτσικ στο 9ο χλμ

 

-         3ος σταθμός

κοινός με αυτόν των 23 χλμ στο κοφτό εκεί που χωρίζει η διαδρομή του μεγάλου 43 χλμ και του μικρού αγώνα των 23 χλμ

12 χλμ από την εκκίνηση σε υψόμετρο 2.270 μ.

 

Επιστροφή

Λίμνη Γκιστόβα 2.350 μ. στο 16,5 χλμ

Χωματόδρομος 1.800 μ. στο 20,5 χλμ


---

Πώς να φτάσετε στον Γράμμο 


Αν χρησιμοποιείτε GPS , σας δείχνει μία διαδρομή 78 χιλιομέτρων περνώντας από Λιβαδοτόπι, Γιαννοχώρι, Μονόπυλο, Τρίλοφο.
Μην την ακολουθήσετε.
Σας οδηγεί σε περιττά χιλιόμετρα.
Ακολουθήστε από Καστοριά τον επαρχιακό δρόμο προς Νεστόριο.
Ένας είναι.
Στο 22ο χλμ στην διασταύρωση στρίβουμε αριστερά κι ένα χιλιόμετρο μετά στο 23ο στρίβουμε δεξιά, για να περάσουμε τις παρυφές του κάτω Νεστορίου, τον χώρο πάνω από το River party, και 500 μέτρα μετά να ακολουθήσουμε αριστερά τον δρόμο προς Πεύκο.
Προσοχή!!!
Στο 33ο χλμ στην διασταύρωση συνεχίζουμε αριστερά προς Πεύκο, Χρυσή, Πευκόφυτο.
Στο 39ο χλμ συναντούμε το χωριό Πεύκος.
Στο 40ο χλμ στην διασταύρωση στρίβουμε δεξιά προς 
Γράμμο, Λιανοτόπι.
Στο 41ο και 43ο χλμ στις διασταυρώσεις που συναντούμε συνεχίζουμε - ακολουθούμε τις πινακίδες προς Γράμμο, Λιανοτόπι.
Στο 50ο χλμ βρισκόμαστε στο Λιανοτόπι ( ερηπωμένη τοποθεσία του χωριού) κι ακολουθούμε τον δρόμο όπως πηγαίνει προς Γράμμο.
Στο 52ο χλμ και πάλι διασταύρωση, στρίβουμε αριστερά για Γράμμο, μπαίνουμε σε χωματόδρομο και μετά από 6 χιλιόμετρα φτάνουμε στο χωριό.


Συμπληρωματικά οι φωτογραφίες
https://photos.app.goo.gl/mfqqzCuZUVchTREz7
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Γνωρίστε κάθε λεπτομέρεια για την Πρωτεΐνη - και τον σημαντικό της ρόλο στον οργανισμό & το τρέξιμο ΑΜΑ 2023: Διατροφικά Tips για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, Μέρος 3ο

Poseidon Half Marathon
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Το χιουμοριστικό βίντεο του Ημιμαραθωνίου Κρήτης για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο : «Τι θέση βγήκες;» LIVE STREAMING 40ος Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός | Τελετή Έναρξης Μαραθωνίου
Δοκιμάζουμε το Mizuno Wave Sky 7 - Η επιλογή μας για τα βασικά χιλιόμετρα της χρονιάς Τρέχουμε με το φως του Nitecore HA13 - Η οικονομική λύση για βραδινές διαδρομές
Nutrition News

Salomon

Drink Ready

fitness awards

2sports hanger

algotreat freeze massage gel

Πρέπει να διαβάσετε
17 Νοέ 23
Τρέξιμο: Η προπονητική προετοιμασία για τη νέα χρονιά ξεκινάει στο RUNAWAY
Ο 40ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας πέρασε στην ιστορία και έτσι κλείνει για τους περισσότερους δρομείς ένας μεγάλος αγωνιστικός και προπονητικός κύκλος, ενώ όπως κάθε χρονιά η διοργάνωση συγκεντρώνει νέους φίλους του τρεξίματος που πλέον θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα.
13 Νοέ 23
Οι adidas Runners Athens δίνουν μοναδικό boost ενέργειας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας
Οι adidas Runners Athens εκτόξευσαν και φέτος την ενέργεια των δρομέων στα ύψη στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με πάρα πολλές δράσεις και περισσότερα από 600 μέλη του community να συμμετέχουν στη μεγαλύτερη δρομική γιορτή, αυτό το σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου.
27 Οκτ 23
Μια νέα σελίδα δημιουργείται στο Αγωνιστικό Running – με τα FAST-FWD NITRO ELITE & FAST-R NITRO ELITE!
Η εταιρεία αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τεχνολογία Nitro και δημιουργεί δύο ξεχωριστά μοντέλα το κάθε ένα σχεδιασμένο ειδικά έτσι ώστε να καλύπτει τις εκάστοτε ανάγκες για μικρές ή μεγάλες αποστάσεις.
24 Οκτ 23
Cryosauna Therapy: Προσφορά Θεραπεία Κρυοσάουνας για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο με 15 ευρώ!
Χάρη στις δυνατότητες της σύγχρονης επιστημονικής και τεχνολογικής εξέλιξης στην ιατρική, ο φυσικοθεραπευτής έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει παράλληλα νέες εξελιγμένες μορφές θεραπευτικών μέσων που ενισχύουν την θεραπευτική δράση και αντιμετωπίζουν μεγαλύτερη γκάμα προβλημάτων με ταχύτερα αποτελέσματα.
13 Οκτ 23
Εάν θες ένα μόνο παπούτσι για τρέξιμο, αυτό είναι το NB Fresh Foam X 1080
Για τον αμερικανικό κολοσσό στο χώρο των αθλητικών ειδών, το 1080 είναι το καλύτερο παπούτσι που κατασκευάζει, όπως περήφανα αναφέρει η New Balance, τοποθετώντας το στο μοναδικό σημείο που τέμνονται η επαυξημένη άνεση, οι επιδόσεις του υψηλότερου επιπέδου και η καθημερινή, έντονη χρήση.


©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse