Thessaloniki Night Half Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Trinews.gr NSCoaching My Athlete Energy Photos Energy Races Kasimis Training
Καλεντάρι
Saucony

Ioannina Lake Run

Lamia Night Run

Marathon Half Marathon

Chios Half Marathon

X-treme Stores
06 Αυγ 22 ← πίσω

2ος Δρόμος των Αμπελιών

2ος  ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΙΩΝ-ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 2022

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Πέτρου, Ισχύς εν τη Ενώσει, μετά από απουσία δύο ετών, λόγω των υγειονομικών μέτρων, και στο πλαίσιο του πανηγυρικού εορτασμού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, σε συνεργασία με την Κοινότητα Αγίου Πέτρου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο και τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Σύλλογο, ΜΑΣ ΘΥΕΛΛΑ Αγίου Πέτρου και με στόχο την ενίσχυση της ιδέας του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας προκηρύσσει αγώνες δρόμου με την επωνυμία: 2ος ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΙΩΝ-ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 2022, που θα διεξαχθεί στον Άγιο Πέτρο με τους παρακάτω όρους:

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

  • 10 km ανωμάλου δρόμου σε χώμα
  • 5 km δυναμικού βάδην σε άσφαλτο και 
  • 1 km σε άσφαλτο, παιδικό

 

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ

  • Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 06 Αυγούστου 2022
  • Ώρα εκκίνησης στις 19:00
  • Σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι κοινό και για τις δύο διαδρομές και ορίζεται: Η κεντρική πλατεία του Αγίου Πέτρου
  • Υπεύθυνος γιατρός διοργάνωσης: Εμμανουηλία Χ. Κεχαγιά


ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι αποδέχονται τους κανονισμούς που ορίζονται από τον νόμο και όπως αναγράφονται στις σχετικές υπεύθυνες δηλώσεις. Το κόστος εγγραφής στους αγώνες είναι 3 €. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις εγγραφές θα διατεθούν για την κάλυψη των εξόδων του αγώνα. Στους τρεις πρώτους και των τριών διαδρομών, ανδρών-γυναικών, θα γίνει απονομή τιμητικής διάκρισης και σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Πέτρου και το γραφείο των εθελοντών καθώς, επίσης, και την ημέρα του αγώνα στη Γραμματεία της διοργάνωσης στον Άγιο Πέτρο μια ώρα πριν την επίσημη έναρξη.

 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Θεοδώρα Χ. Κεχαγιά: τηλ. 6977717268, dorapapakia@yahoo.gr

 

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΠΑΊ΄ΚΟ_ΝΕΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

                                Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

 (άρθρο 8 Ν.1599/1986)

 

Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή τη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986)

 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

 (άρθρο 8 Ν.1599/1986)

 

Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή τη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986)

 

 

ΠΡΟΣ(1):

THΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 2ου ΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΙΩΝ- ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 2022

 

Ο – Η Όνομα:

 

Επώνυμο:

 

 

Όνομα και Επώνυμο Πατέρα:

 

 

Όνομα και Επώνυμο Μητέρας:

 

 

Ημερομηνία γέννησης(2):

 

 

Τόπος Γέννησης:

 

 

Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας:

 

Τηλ:

 

 

Τόπος Κατοικίας:

 

Οδός:

 

Αριθ:

 

ΤΚ:

 

 

Αρ. Τηλεομοιοτύπου (Fax):

 

Δ/νση Ηλεκτρ. Ταχυδρομείου

(Εmail):

 

 

 

 

Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις (3), που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω ότι:

  • Συμμετέχω στον  ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΙΩΝ που θα διεξαχθεί στις 06-08-2022 και ώρα 19:00 με εκκίνηση & τερματισμό την Κεντρική Πλατεία Αγίου Πέτρου και περιλαμβάνει. Α) 10 km δρόμο ανωμάλου, Β) 5km   δυναμικό βάδην και Γ) 1km σε άσφαλτο, παιδικό  (υπογραμμίστε σε ποιαν από τις τρεις διαδρομές θα λάβετε μέρος) με την απόλυτη προσωπική μου ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που βεβαιώνουν ότι είμαι ικανός/ή για αθλητική αγωνιστική δραστηριότητα.
  • Παραιτούμαι από κάθε απαίτηση εναντίον του διοργανωτή για τυχόν ζημιά από οποιαδήποτε αιτία, και συναινώ στην ελεύθερη χρήση του ονόματος και φωτογραφικού μου υλικού, σχετικού μόνο με τον αγώνα, από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ημερομηνία:      ……….20……

 

Ο – Η Δηλ.

 

 

 

(Υπογραφή)

 

 

ΠΡΟΣ(1):

THΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 2ου ΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΙΩΝ- ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 2022

 

Ο – Η Όνομα:

 

Επώνυμο:

 

 

Όνομα και Επώνυμο Πατέρα:

 

 

Όνομα και Επώνυμο Μητέρας:

 

 

Ημερομηνία γέννησης(2):

 

 

Τόπος Γέννησης:

 

 

Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας:

 

Τηλ:

 

 

Τόπος Κατοικίας:

 

Οδός:

 

Αριθ:

 

ΤΚ:

 

 

Αρ. Τηλεομοιοτύπου (Fax):

 

Δ/νση Ηλεκτρ. Ταχυδρομείου

(Εmail):

 

 

 


 

Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις (3), που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω ότι:

Επιτρέπω και συναινώ ως γονέας/κηδεμόνας του/της………………………………………………. να συμμετάσχει στον  ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΙΩΝ που θα διεξαχθεί στις 06-08-2022 και ώρα 19:00 με εκκίνηση & τερματισμό την Κεντρική Πλατεία Αγίου Πέτρου και περιλαμβάνει. Α) 10 km δρόμο ανωμάλου  Β) 5km δυναμικό βάδην  και Γ) 1 km  σε άσφαλτο, παιδικό (υπογραμμίστε σε ποιαν από τις τρεις διαδρομές θα λάβει μέρος) με την απόλυτη προσωπική μου ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που βεβαιώνουν ότι είναι ικανός/ή για αθλητική αγωνιστική δραστηριότητα.

  • Παραιτούμαι από κάθε απαίτηση εναντίον του διοργανωτή για τυχόν ζημιά από οποιαδήποτε αιτία, και συναινώ στην ελεύθερη χρήση του ονόματος και φωτογραφικού του υλικού, σχετικού μόνο με τον αγώνα, από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ημερομηνία:      ……….20……

 

Ο – Η Δηλ.

 

 

 

(Υπογραφή)

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Αθλητής με προβλήματα όρασης τρέχει σε αγώνες δρόμου και παραδίδει απλόχερα μαθήματα ζωής Έλκηθρο: Προπόνηση με έλκηθρο για όλους!

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Καμιά ελπίδα… βουλευτής χαρακτηρίζει τους αγώνες δρόμου «ψεκδηλώσεις» και «αντικοινωνική συμπεριφορά» «Πάρτε ένα διάδρομο στο σπίτι σας να κάνετε μόνοι σας τρέξιμο να μην σας βλέπουν και τα αδιάκριτα βλέμματα»
Συνέπεια στην προπόνηση Επιστροφή στο γυμναστήριο και τις προπονήσεις μετά από διακοπές
Nutrition News

Rundome.gr

Runster.gr

Thessaloniki Night Half Marathon

Πρέπει να διαβάσετε
12 Ιουλ 22
Το Rundome ανοίγει στο κέντρο της Αθήνας αυτήν την Παρασκευή 15/07 και θα γίνει το αγαπημένο Running Specialist Store της πόλης
Ένας καινούργιος χώρος για όλους τους δρομείς έρχεται στις 15 Ιουλίου, Μητροπόλεως 76, στο κέντρο της Αθήνας. Το Rundome, ανοίγει τις πόρτες του στους φίλους του τρεξίματος και τους υποδέχεται σε ένα πλήρως εξοπλισμένο και σύγχρονο χώρο στην καρδιά της πόλης για να προσφέρει high end υπηρεσίες.
11 Ιουλ 22
«Αυτό το παπούτσι είναι για σένα»

Είναι πράγματι τόσο απλό. Το νέο 1080v12 της New Balance με τεχνολογία Fresh Foam X είναι σχεδιασμένο για όλους. «Εάν φτιάχναμε μόνο ένα αθλητικό παπούτσι, αυτό θα ήταν το 1080»

06 Ιουλ 22
Ανεβάστε Ταχύτητα με το Κορυφαίο και Πολυαναμενόμενο Puma Deviate Nitro Elite Racer!
Το νέο Deviate Nitro Elite Racer της PUMA θα ξεπεράσει κάθε σας προσδοκία κάνοντας τη διαφορά με τεχνολογίες και χαρακτηριστικά άλλου επιπέδου.
11 Ιουν 22
ΟΠΑΠ MARATHON expo 2022 - Εκεί όπου αθλητισμός και πολιτισμός τέμνονται δημιουργικά
Η ΟΠΑΠ MARATHON expo, η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση αθλητικών ειδών και εξοπλισμού στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί για άλλη μία χρονιά στο εκθεσιακό κέντρο Κλειστό Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO) από τις 9 έως και τις 12 Νοεμβρίου 2022.

©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse