Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Trinews.gr NSCoaching My Athlete Energy Photos Energy Races Kasimis Training
Καλεντάρι
Mizuno

SauconySanta Run KEDMA

X-treme Stores
10 Σεπ 22 ← πίσω

Thermaikos Run 2022

Προκήρυξη αγώνα

2ος  ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Το γραφεία  Αθλητισμού  και πολιτισμού  του Δήμου Θερμαϊκού διοργανώνουν 10 Σεπτεμβρίου 2022 στην Περαία  λαϊκό αγώνα δρόμου με τον  διακριτικό τίτλο 2ος Thermaikos Run 2022.

Η διαδρομή είναι 14ΚΜ και θα είναι κυκλική. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από την Περαία έως την Αγ. Τριάδα του Δήμου Θερμαϊκού.

 

 Ώρα έναρξης: 9:30 και λήξη: 13:00.

 

2ο  Λαϊκό Αγώνα Δρόμου του Δήμου Θερμαϊκού

α) Αγωνιστικός Δρόμος 14000 μέτρων

β) Λαϊκός Περιπατητικός Δρόμος 2.300 μέτρων

 

Περιγραφή 

Αγωνιστικός Δρόμος 14.000 μέτρων

Ο αγώνας γίνεται σχεδόν δίπλα στην θάλασσα σε μια υπέροχη επίπεδη διαδρομή που θα ξεκινά από την  Πλατεία Ελευθερίας-Περαία. θα διασχίζει όλο το παραλιακό μέτωπο του δήμου Θερμαϊκού (Περαία –Νέοι Επιβάτες – Αγιά Τριάδα) και διασχίζοντας τα τελευταία 2 χιλιόμετρα την οδό Δημοκρατίας με τερματισμό την Πλατεία Ελευθερίας-Περαία.

 

  • ΔΙΚΑΙΩΜΑ συμμετοχής   είναι  ηλικίες από  15 και άνω
  • Παροχές στους συμμετέχοντες 
  • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση 
  • Τεχνικό  t  shirt  της διοργάνωσης
  • Υδροποσία
  • Μετάλλιο συμμετοχής 
  • Μπανάνα στον τερματισμό –νερό
  • Ασφάλεια  σε όλη την διαδρομή 

 

Δηλώσεις Συμμετοχής

 

Ο αριθμός των συμμετοχών θα είναι περιορισμένος 250 αθλητές. Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν και θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση μετάλλιο της διοργάνωσης  ,t shirt  του αγώνα  . Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, μέχρι τη Τρίτη  6  Σεπτεμβρίου και με ευθύνη του κάθε αγωνιζόμενου στην ηλεκτρονική διεύθυνση:


Δικαίωμα  συμμετοχής στον αγώνα ηλικίας από 15 και πάνω (ηλικία από 15-18 θέλει συγκατάθεση γονέα .Η διοργανώτρια αρχή εφόσον οι 250 συμμέτοχες συμπληρώσουν πριν την   6 Σεπτεμβρίου θα κλείσει την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφών    )  Την ημέρα  του αγώνα δεν θα γίνονται νέες εγγραφές.

Στον παρακάτω σύνδεσμο ολοκληρώστε την εγγραφή σας  για τον αγώνα των 14 χλ.

https://event.athletopia.com/laikosagonasdromouthermaikou?step=1

 

Περιπατητικός 2.3KM


Ο Λαϊκός Περιπατητικός δρόμος είναι μη αγωνιστικού χαρακτήρα και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Ηλικίες  από  4 ετών και άνω .Συνιστάτε τα παιδιά να συμμετέχουν με συνοδό  

 

Δηλώσεις Συμμετοχή  για τον λαϊκό αγώνα  Δεν χρειάζεται  να γίνονται ηλεκτρονικές    Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα   έρχονται στον χώρο του ΚΑΠΑ  του δήμου όπου θ α  παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής  για να ακολουθήσουν την διαδρομή με  τερματισμό την πλατεία  δημοκρατίας    Στον  τερματισμό θα παραλαμβάνουν και το μετάλλιο της συμμετοχής τους

 

ΩΡΑ ΕΚΙΝΗΣΗΣ περιπατητικού  9:35

 

 

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ 

Η χρονομέτρηση του αγώνα των 14KM θα γίνει από την εταιρία SMF SPORTS με 4  σημεία  ηλεκτρονικής  χρονομέτρησης 1ο  στην     εκκίνηση,  2ο σημείο     στο 2.3 χιλ.   ΣΤΟ ΚΑΠΑ του  δήμου στο 3ο σημείο στο 9.5  χιλ   και στον τερματισμό.


Τα αποτελέσματα θα είναι live σελίδα της εταιρίας SMFSPORTS www.smfsports.gr


 Γραμματεία

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΝΒΡΙΟΥ 

 Ώρες  8:00 έως 9:15

Φάκελος αθλητή 

Περιλαμβάνει  τον αριθμό συμμετοχής με αναγραφή ονοματεπώνυμο

Chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης  

4 παραμάνες για τοποθέτηση του αριθμού συμμετοχής

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΘΛΗΤΗ / ΠΑΡΑΛΑΒΗ

Ο κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να έχει στο μπροστινό μέρος της μπλούζας του και σε εμφανές σημείο τον αριθμό συμμετοχής του. Ο αριθμός απαγορεύεται να διπλωθεί ή να αλλοιωθεί κατά οποιοδήποτε τρόπο.

Τεχνική ενημέρωση: Η τεχνική ενημέρωση θα γίνει στο χώρο εκκίνησης 15 λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

 

ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ

Θα υπάρχουν 1 σταθμός υδροποσίας στο 9  ΚΜ

Και 3 σημεία ελέγχου.

Όποιος αθλητής δεν περάσει έστω κι από έναν σταθμό ελέγχου θεωρείται άκυρος

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ο αγώνας διεξάγεται σε κλειστό για τα οχήματα δρόμο κυκλοφορίας. Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει γιατρός και ασθενοφόρο καθώς και εθελοντές να επέμβουν όποτε και αν χρειαστεί

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Θα γίνουν  στην Πλατεία Ελευθερίας στον χώρο τερματισμού

Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι  Ανδρών και Γυναικών της γενικής κατάταξης.

Θα βραβευτεί  ο νεότερος  αθλητής  και ο γηραιότερος 

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να προσέλθουν μια ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα στη γραμματεία που θα βρίσκεται στην πλατεία δημοκρατίας για να παραλάβουν  τον αριθμό συμμετοχής τους που θα αναγράφει το ονοματεπώνυμο τους μαζί με το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης.

 Parking   στην ευρύτερη περιοχή σε ελευθέρους χώρους   .

 

ΠΡΟΣΟΧΗ : Εγγραφές την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται

Χρονικό όριο του αγώνα είναι οι 2:15  ώρες

Λαϊκός Περιπατητικός  Δρόμος 2.3 00 μέτρων

Ο Λαϊκός Περιπατητικός δρόμος έχει αφετηρία το ΚΑΠΠΑ 2000Περαίας και διασχίζει το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Θερμαϊκού (Π.Κουντουριώτου). Περνώντας το δημοτικό Πάρκινγκ θα στρίψουμε αριστερά στην οδό Ιπποκράτους και διασχίζοντας τα τελευταία μέτρα την οδό Δημοκρατίας με τερματισμό την Πλατεία Ελευθερίας.


 

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να προσέλθουν  μια ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα στη γραμματεία που θα βρίσκετε στο χώρο του ΚΑΠΠΑ 2000 για να παραλάβουν  τον αριθμό συμμετοχής τους που θα αναγράφει το ονοματεπώνυμο τους.

Στον αγώνα  θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν από τον ΕΟΔΥ και την ΓΓΑ κατά την περίοδο πραγματοποίησης του

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Οι διοργανωτές και συνδιοργανωτές του αγώνα δεν ευθύνονται για το θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των συμμετεχόντων οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που εμπεριέχει η συμμετοχή τους στον αγώνα, έχουν την ανάλογη εμπειρία και ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή, τους επιτρέπει να αγωνιστούν και έχουν προσφάτως εξεταστεί από γιατρό για αυτό το θέμα. Κάθε συμμετέχων/αθλητής είναι υποχρεωμένος να προβαίνει τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο με δική του ευθύνη. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέψει σε κάποιον αθλητή να ολοκληρώσει τον αγώνα αν υπάρχει σχετική γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα. Η ασφάλιση των αθλητών επιβαρύνει τους ίδιους.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Με τη δήλωση συμμετοχής οι συμμετέχοντες/αθλητές αποδέχονται τους παρόντες κανονισμούς τέλεσης του αγώνα καθώς και το υγειονομικό πρωτόκολλο τέλεσης αγώνων εκτός σταδίου της ΓΓΑ, οφείλουν να τους σεβαστούν, να υπακούν στις υποδείξεις της οργανωτικής επιτροπής, των υπεύθυνων ασφαλείας καθώς και των κριτών του αγώνα. Κατανοούν ότι θα κινηθούν και εκτός αστικού ιστού και ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα μπορεί να εκτεθούν σε άσχημες καιρικές συνθήκες που τυχόν θα επικρατούν στη περιοχή τη συγκεκριμένη ημέρα.

Θα υπάρχει ιατρική κάλυψη πρώτες βοήθειες στον τερματισμό και κατά το μήκος της διαδρομής.

Όλοι οι τερματίζοντες θα παραλάβουν το αναμνηστικό τους μετάλλιο

Οι απονομές όλων των αγώνων θα γίνουν  στις 11:30 στην Πλατεία Ελευθερίας .

Σας περιμένουμε όλους σας να απολαύσετε έναν υπέροχο αγώνα και να συνδυάσετε μία μικρήαπόδρασηαπό την καθημερινότητα δίπλα στα κύματα του Δήμου Θερμαϊκού.

 

Εκ μέρους της επιτροπής

Γαβράς Χριστόφορος

τηλ.επικ. 6938716975

Γρουσουζάκος Δημήτριος

Γιαννακίδης Μάκης

Νταβελίδης Δημήτριος

τηλ.επικ. 6979915277

Γουργουρίδης Βασίλειος

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Adjustable Dumbbell workout από την Πωλίνα Τριγωνίδου Κυκλική προπόνηση με την Πωλίνα Τριγωνίδου

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
«Τρέξε μαζί μου» - Δείτε το συγκινητικό βίντεο Το νέο χιουμοριστικό βίντεο του Ημιμαραθωνίου Κρήτης!
Διατροφικά λάθη και πως να αποφευχθούν Πως Μπορείτε να Αποτρέψετε τον Πόνο μετά το Τρέξιμο
FitnessPulse

Brooks

Runster.gr

Fitness Awards

Πρέπει να διαβάσετε
03 Νοέ 22
9-12 Νοεμβρίου η ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2022
Λίγες μέρες έμειναν μέχρι η ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2022 να ανοίξει τις πύλες της για το ευρύ κοινό, να υποδεχτεί το σύνολο των δρομέων του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας καθώς θα παραλάβουν από τον εκθεσιακό χώρο το kit της συμμετοχής τους αλλά και τους 180 εκθέτες από τον ευρύτερο χώρο του αθλητισμού, της υγείας, της ευεξίας, της διατροφής, του αθλητικού τουρισμού και της αποκατάστασης.
06 Οκτ 22
Προπονήσου με τους Rundome Runners και τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο ενόψη του Αυθεντικού Μαραθωνίου
Το Rundome κάνει την εμφάνιση στους δρόμους της Αθήνας από αυτή την Τρίτη 11/10 με το πιο δυναμικό Running Community της πόλης! Τρέξε μαζί μας κάθε βδομάδα στις πιο εμβληματικές διαδρομές, στο κέντρο της Αθήνας, εκεί που χτυπάει η καρδιά του Running.
16 Σεπ 22
Αυτό είναι το πιο soft παπούτσι της New Balance

Για το μόνο που μπορούμε να είμαστε σίγουροι σε αυτόν τον κόσμο είναι πως τα πάντα αλλάζουν. Το Fresh Foam X More v4 είναι το πιο απορροφητικό παπούτσι της New Balance. Για σένα που θέλεις να τρέξεις περισσότερο.

14 Σεπ 22
Αυτό ειναι το «παράνομο» παπούτσι της New Balance
To FuelCell SuperComp Trainer είναι ασυμβίβαστα γρήγορο. Οι κανόνες έχουν δημιουργηθεί για να οριοθετούν ένα παιχνίδι σαν τον φράχτη που οριοθετεί ένα οικόπεδο. Εάν σπάσεις τις τάβλες που το περιβάλουν, όλος ο ορίζοντας ανοίγεται μπροστά σου!


©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse