Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Trinews.gr NSCoaching My Athlete Energy Photos Energy Races Kasimis Training
Ενημέρωση
Saucony

Crete Marathon

Volos Half Marathon

Nafplio Marathon

Aigialeia Half Marathon

Taygetos Challenge

X-treme Stores
19 Ιαν 23 ← πίσω

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 7ο Ημιμαραθώνιο Βόλου!

Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου

Στις 2 Απριλίου ο Βόλος θα γιορτάσει με τον 7ο Ημιμαραθώνιο της πόλης, που θα φέρει στη Μαγνησία χιλιάδες επισκέπτες με τις οικογένειές τους. Οι εγγραφές γίνονται στο λινκ https://bit.ly/voloshalf2023, ενώ την πλήρη προκήρυξη μπορούν να διαβάσουν οι ενδιαφερόμενοι στο https://voloshalfmarathon.gr/voloshalf2023/. Προς διευκόλυνση για όσους μένουν ή βρίσκονται στον Βόλο, πληρωμές γίνονται επίσης στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 με Γκλαβάνη στον Βόλο.

Οι αποστάσεις που περιλαμβάνει η διοργάνωση, είναι οι εξής :

7ος Ημιμαραθώνιος Βόλου 2023 (21,1km) σε πιστοποιημένη - επίσημα μετρημένη διαδρομή από τη WA/ AIMS / ώρα έναρξης 09.30

28ο I Love Volos Run (5km)  σε πιστοποιημένη - επίσημα μετρημένη διαδρομή από τη WA/ AIMS  / ώρα έναρξης 09.45

Volos Fun Run Παιδικός Αγώνας (500m) / ώρα έναρξης 12.15. Οι εγγραφές για τον Παιδικό Αγώνα θα γίνουν επιτόπου την ημέρα του αγώνα.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το πρωί της Κυριακής 2 Απριλίου 2023. Σε περίπτωση που οριστούν εθνικές εκλογές για τις 2 Απριλίου, ο αγώνας θα μεταφερθεί αυτόματα για τις 9 Απριλίου 2023.

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα ανακοινώνει ότι όπως καθιέρωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου από τη διοργάνωση του 2019, ο Ημιμαραθώνιος Βόλου θα έχει φιλανθρωπική χροιά. Για το 2023, μέρος από τις συμμετοχές του αγώνα θα διατεθεί για την ενίσχυση με υλικοτεχνικό εξοπλισμό, της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας, που κάθε χρόνο συμβάλει τα μέγιστα στην υποστήριξη του Ημιμαραθωνίου Βόλου. Στον αγώνα του 2022, η αντίστοιχη προσφορά έγινε προς το Ορφανοτροφείο Βόλου.

Ο αγώνας γίνεται από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου μαζί με την Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος & Αλμυρού, και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Σάββατο 1 Απριλίου 2023 (11:00-18:00) στο κατάστημα Zakcret, Δημητριάδος 134 Βόλος : Παραλαβή αριθμών για τους συμμετέχοντες από τη περιοχή της Μαγνησίας και όσους ακόμη θα βρίσκονται ήδη στη περιοχή.

Κυριακή 2 Απριλίου 2023

07.30 - 09.00 Παραλαβή αριθμών για τους συμμετέχοντες εκτός Μαγνησίας.
09:15  Συγκέντρωση στην αφετηρία – ενημέρωση αθλητών
09.30  Εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου από το χώρο μπροστά στο Πανεπιστήμιο
09.45 Εκκίνηση του 28ου I Love Volos Run 5km
10.00 - 11.00 Τερματισμοί του 28ου I Love Volos Run 5km
11.45 Απονομές του 28ου I Love Volos Run 5km
10.45 – 12:15 Τερματισμοί του Ημιμαραθωνίου
12.15 Παιδικός Αγώνας
12:30 Απονομές του Ημιμαραθωνίου

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Συγκροτήθηκε το σώμα εθελοντών, και σε αυτό μπορούν να ζητούν να συμμετέχουν όσοι ακόμη θέλουν να βοηθήσουν για την επιτυχία της μεγαλύτερης γιορτής μαζικού αθλητισμού της πόλης, στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα του ΣΔΥ Βόλου, ή επικοινωνώντας στο 6993953012 Παλάντζας Κώστας.

Ο αγώνας θα παρέχει σε όλους τους εθελοντές του αγώνα, ίδιες παροχές με τους αθλητές. Έτσι κάθε εθελοντής θα πάρει το αναμνηστικό t-shirt του αγώνα, και θα βραβευθεί με ειδικό συλλεκτικό μετάλλιο 2023 για την προσφορά του. Τις πολύτιμες υπηρεσίες στην κάλυψη της διαδρομής θα προσφέρει η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας.


Οι πρώτες αγωνιστικές συμμετοχές του ΣΔΥ Βόλου για το 2023

Οι πρώτες συμμετοχές σε αγώνες για το 2023 έγιναν στις 8 Ιανουαρίου για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου από τον Νίκο Σκούταρη και από τον Χρήστο Βαλιάντζα. Ο Νίκος Σκούταρης με χρόνο 1:25:21 πήρε την 7η θέση στο 9ο Evrotas Run (21χλμ) που έγινε στο Περιστέρι Δήμου Ευρώτα Λακωνίας. Ο Χρήστος Βαλιάντζας έτρεξε στον 24ο Αγώνα Δρόμου στο Άλσος Δαφνίου Αττικής 10χλμ που είχε 411 συμμετοχές, και κατέλαβε την 40η θέση με χρόνο 45:51.

Εξαιρετικό ξεκίνημα για το έτος για τον Φιλάρετο Μπούκη, στο 2o Koumaria Trail Series που έγινε μια βδομάδα μετά στην Αχαΐα με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το ιστορικό οινοποιείο Achaia Clauss στο Πετρωτό Πατρών. Με χρόνο 4:15:02 ο αθλητής αναδείχθηκε μεγάλος νικητής στην μεγάλη απόσταση των 42 χιλιομέτρων (Μαραθώνιος Trail) που είχε υψομετρική 2.300 μέτρα, έχοντας μάλιστα διαφορά 18 λεπτών από τον επόμενο δρομέα. Ο Απόστολος Μπαρμπούλης κατέλαβε την 20η θέση με 5 ώρες 53:14.


Εγγραφές για τους προσεχείς αγώνες της Άνοιξης

Κάθε Τετάρτη από ώρα 18.00 ως 19.00, γίνονται από τον ΣΔΥΒ στο στάδιο ΕΑΚ Βόλου οι εγγραφές για τα μέλη του συλόγου για τους προσεχείς αγώνες.  Για όποιον δεν μπορεί να έρθει στο ΕΑΚ, εναλλακτικά μπορεί να επικοινωνήσει με τη σελίδα του συλλόγου, ή στο μέιλ sdyvolou@gmail.com, ή με τον Κώστα Παλάντζα στο 6993953012. Στο ΕΑΚ και με τους προαναφερόμενους τρόπους, γίνονται επίσης οι εγγραφές νέων μελών. Οι αγώνες που άνοιξαν ως τώρα τις εγγραφές είναι οι εξής, ενώ βέβαια θα ακολουθήσουν πολλοί ακόμη.

14ος Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα-Τρίκαλα, 12 Μαρτίου. Τα ποσά που όρισε η διοργάνωση για τις ομαδικές εγγραφές, είναι : Ημιμαραθώνιος 15 ευρώ, 5 χιλιόμετρα 12 ευρώ. Προθεσμία, ως 25 Φεβρουαρίου. Μετάβαση με το λεωφορείο (προαιρετικά) 10 ως 15 ευρώ, ανάλογα με τις συμμετοχές.

19 Μαρτίου 12ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας. Ποσό συμμετοχής 10 ευρώ Ημιμαραθώνιος, επίσης 10 ευρώ τα 5 χιλιόμετρα. Ενισχυμένο πακέτο 30 και 25 ευρώ αντίστοιχα. Προθεσμία εγγραφών ως 15 Φεβρουαρίου.

30 Απριλίου 17ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος». Ποσό συμμετοχής, Μαραθώνιος 15 ευρώ, 10 και 5χλμ 8 ευρώ (ενισχυμένο πακέτο συν 25 ευρώ). Προθεσμία εγγραφών ως 29 Μαρτίου.


Στις 3 Φεβρουαρίου η κοπή πίτας του ΣΔΥΒ

Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου ο ΣΔΥΒ μπαίνοντας στον 34ο χρόνο ιστορίας του, θα γιορτάσει με την κοπή της πίτας του. Η εκδήλωση θα γίνει στη Ρέμβη στον Άγιο Ονούφριο, θα ξεκινήσει στις 21.00, ενώ οι κάρτες θα διατίθενται από το κατάστημα Aspirina, από τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου.

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Τρέξιμο: Πότε μπορεί να γίνει εθιστικό και πώς βλάπτει την ψυχική υγεία Ξεκινώντας την άσκηση

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Γιατί ιδρώνεις (ή δεν ιδρώνεις) τόσο πολύ; Καρδιακές Αρρυθμίες: Γιατι συμβαίνουν και πως αντιμετωπίζονται
Σπάνιο βίντεο : Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου 1982, Αθήνα Φάσμα : Βασιλική Κωνσταντινοπούλου, Σόνια Τσεκίνι
FitnessPulse

Athens Half Marathon EXPO

Runster.gr

Πρέπει να διαβάσετε
26 Ιαν 23
Job alert! Αναζητούμε Γυμναστές-Προπονητές
RunningNews.gr
Αναζητούμε Γυμναστές-Προπονητές για πλήρη ή μερική απασχόληση για τη στελέχωση νέου γυμναστηρίου στα Βόρεια Προάστια.
03 Νοέ 22
9-12 Νοεμβρίου η ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2022
Λίγες μέρες έμειναν μέχρι η ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2022 να ανοίξει τις πύλες της για το ευρύ κοινό, να υποδεχτεί το σύνολο των δρομέων του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας καθώς θα παραλάβουν από τον εκθεσιακό χώρο το kit της συμμετοχής τους αλλά και τους 180 εκθέτες από τον ευρύτερο χώρο του αθλητισμού, της υγείας, της ευεξίας, της διατροφής, του αθλητικού τουρισμού και της αποκατάστασης.
06 Οκτ 22
Προπονήσου με τους Rundome Runners και τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο ενόψη του Αυθεντικού Μαραθωνίου
Το Rundome κάνει την εμφάνιση στους δρόμους της Αθήνας από αυτή την Τρίτη 11/10 με το πιο δυναμικό Running Community της πόλης! Τρέξε μαζί μας κάθε βδομάδα στις πιο εμβληματικές διαδρομές, στο κέντρο της Αθήνας, εκεί που χτυπάει η καρδιά του Running.
16 Σεπ 22
Αυτό είναι το πιο soft παπούτσι της New Balance

Για το μόνο που μπορούμε να είμαστε σίγουροι σε αυτόν τον κόσμο είναι πως τα πάντα αλλάζουν. Το Fresh Foam X More v4 είναι το πιο απορροφητικό παπούτσι της New Balance. Για σένα που θέλεις να τρέξεις περισσότερο.©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse