Athens Authentic Marathon
Run Greece
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Acerbis Sportitalia NSCoaching My Athlete Energy Photos Energy Races Kasimis Training
Καλεντάρι
Runner Store Saucony

Eco life

Imperial Feet

ASAP GRD Imittos

X-treme Stores
Cetilar
27 Μαϊ 23 ← πίσω

2ο Running Παλιού Αγιονερίου

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

2ο RUNNING ΠΑΛΙΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ - ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΜΑΪΟΥ 2023

 

Ο ΑΠΣ Ατρόμητος Π. Αγιονερίου, μαζί με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, προκηρύσσουν και διοργανώνουν αγώνες δρόμου 450 μ., 650 μ., 950 μ., 1.150 μ., 3.000 μ. και 10.000 μ.

Σκοπός της διοργάνωσης των αγώνων είναι να αναδειχθεί στην πράξη η αξία του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας, της συνεργασίας και της συλλογικότητας. Μέσα από την κοινή προσπάθεια όλων να εκφραστεί η ανάγκη και η επιθυμία των μαθητών για έναν κόσμο πιο όμορφο και ειρηνικό. Γι’ αυτό και σύνθημα των αγώνων είναι: «Το όνειρο του παιδιού είναι η ειρήνη». Επίσης, με τον αγώνα των εφήβων και ενηλίκων να προβληθεί το πρότυπο του αθλητή – δρομέα και να παραδειγματιστούν τα παιδιά μικρότερων ηλικιών.

 

 

1.                  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ:

Σάββατο 27 Μαΐου 2023, με ώρα έναρξης 18:00

 

 

2.                  ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ:

Όλες οι διαδρομές θα ξεκινούν από τον κεντρικό δρόμο στο ύψος της Πλατείας του χωριού και θα ολοκληρώνονται στο ίδιο σημείο, και θα ακολουθούν κυκλική πορεία.

 

3.                  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ & ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 

 

(α) Ώρες εκκίνησης και αποστάσεις για τους Μαθητικούς Αγώνες:

 

 

Νήπια (450μ) στις 18:00

Α'-Β' Δημοτικού (650μ) στις 18:15 Γ'-Δ' Δημοτικού (950μ) στις 18:30 Ε'-ΣΤ' Δημοτικού (1150μ) στις 18:45


Όλες οι διαδρομές θα είναι γύρω από το οικοδομικό τετράγωνο του Δημοτικού Σχολείου Π. Αγιονερίου και τα όμορα οικοδομικά τετράγωνα (Βόρεια, Νότια και Ανατολικά) ανάλογα την απόσταση.

 

 

Δικαίωμα συμμετοχής: Αγόρια και κορίτσια (μεικτός αγώνας) που φοιτούν:

 

–     στα προνήπια και τα νήπια (για τη διαδρομή των 450 μ.),

 

–     στη Α’ και Β’ Τάξη του Δημοτικού (για τη διαδρομή των 650 μ.),

 

–     στη Γ’ και Δ’ Τάξη του Δημοτικού (για τη διαδρομή των 950 μ,.) και

 

–     στη Ε’ και Στ’ Τάξη του Δημοτικού (για τη διαδρομή των 1150 μ.),

 

των οποίων οι γονείς έχουν καταθέσει στη Διοργανώτρια Επιτροπή τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση συγκατάθεσης που συναινεί στη συμμετοχή του ανήλικου παιδιού του στον αγώνα (ηλεκτρονική ή χειρόγραφη). Ο γονέας / κηδεμόνας ασκεί αποκλειστικά και υπεύθυνα τη γονική μέριμνά του. Η συμμετοχή για τα παιδιά είναι δωρεάν.

 

 

Ενδεικτικός Χάρτης και Περιοχή Διαδρομών Μαθητικών Αγώνων:


(διαδρομή 1150 μ.)


 

 

 

 

 

 

(β) Για τον αγώνα Δρόμου των 3.000 μ. (3 Km In The Village Run)

Ώρα εκκίνησης: 19:10

Περιγραφή διαδρομής: Η διαδρομή θα ξεκινάει από τον κεντρικό δρόμο στο ύψος της Πλατείας του χωριού. Θα κατευθύνεται Βόρεια μέχρι το τέλος του δρόμου, θα στρίβει προς τα Δυτικά και θα συνεχίζει με κατεύθυνση Νότια στον παράλληλο δρόμο της κεντρικής οδού. Θα συνεχίζει μέχρι το τέλος του δρόμου, θα στρίβει προς τα Δυτικά και στη συνέχεια προς τα Βόρεια στον κεντρικό δρόμο, ώστε να τερματίζει στο σημείο εκκίνησης.

Δικαίωμα συμμετοχής: Άντρες και γυναίκες (μεικτός αγώνας), έφηβοι και ενήλικες, άνω των 13 ετών (σε μία κατηγορία). Η συμμετοχή για τους δρομείς είναι 3 ευρώ και το αντίτιμο καταβάλλεται έως τις 24/05/2023 μαζί με την Δήλωση Συμμετοχής.

Χάρτης διαδρομής 3.000 μ.:


 

 

(γ) Για τον αγώνα Δρόμου των 10.000 μ. (10 Km + 130 m Dirt & Tar Road)

Ώρα εκκίνησης: 19:00


Περιγραφή διαδρομής: Η διαδρομή θα ξεκινάει από τον κεντρικό δρόμο στο ύψος της Πλατείας του χωριού. Θα κατευθύνεται Ανατολικά μέσα από το χωριό με κατεύθυνση προς το εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία. Από εκεί – μέσω της αγροτικής οδού – θα συνεχίζει Βόρεια μέχρι την επαρχιακή οδό Μαυρονερίου – Ν. Αγιονερίου, όπου και θα υπάρχει σταθμός τροφοδοσίας. Θα συνεχίζει με κατεύθυνση Δυτικά και επί τη επαρχιακής οδού Μαυρονερίου

– Ν. Αγιονερίου, ενώ μετά τη διασταύρωση Π. Αγιονερίου – Ανθοφύτου, η διαδρομή θα κατευθύνεται Νότια – μέσω της αγροτικής οδού, ώστε οι δρομείς να οδηγούνται εντός του οικισμού του Π. Αγιονερίου, από τη Δυτική Πλευρά, από την οδό που διέρχεται από το Γήπεδο του ΑΠΣ Ατρόμητος και του Δημοτικού Σχολείου, με κατεύθυνση τον κεντρικό δρόμο του χωριού στο ύψος της Πλατείας. Η θετική υψομετρική της διαδρομής είναι 130μ.

 

Δικαίωμα συμμετοχής: Άντρες και γυναίκες (μεικτός αγώνας), έφηβοι και ενήλικες, άνω των 13 ετών (σε μία κατηγορία). Η συμμετοχή για τους δρομείς είναι 10 ευρώ και το αντίτιμο καταβάλλεται έως τις 24/5/2023 μαζί με την Δήλωση Συμμετοχής.

 

 

 

Χάρτης διαδρομής 10.000 μ.:


 

4.     ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Τρόπος Εγγραφής:

Η εγγραφή γίνεται με τη συμπλήρωση ηλεκτρονικής φόρμας η οποία βρίσκεται στη διεύθυνση: https://forms.gle/DqxkNKjQuMMhCczp9


Προθεσμία Εγγραφής: Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως και την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023, στις 23:59

 

 

5.                  ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για το 2ο Running - Μαθητικούς Αγώνες Δρόμου Π. Αγιονερίου δεν απαιτείται αντίτιμο συμμετοχής για τους μαθητές κάτω των 13 ετών.

Για όλους τους συμμετέχοντες άνω των 13 ετών απαιτείται η καταβολή 3 ευρώ για την συμμετοχή στον αγώνα των 3.000 μ. και 10 ευρώ για τη συμμετοχή στον αγώνα των 10.000 μ., με βάση τη διαδικασία και τις προθεσμίες που ορίζονται στη Δήλωση συμμετοχής.

Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες χρειάζεται να είναι νωρίτερα στο χώρο για την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους και την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής και του φακέλου τους. Αυτή η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα ολοκληρωθεί στις 18:00.

 

 

6.   ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ – ΕΠΑΘΛΑ

Σε όλους τους δρομείς που θα συμμετέχουν και θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Για τους δρομείς των 10.000 μ. θα δοθεί επιπλέον αναμνηστική μπαντάνα.

Για τους πρώτους τρεις (3) νικητές κάθε κατηγορίας ανδρών-γυναικών, θα δοθούν ξεχωριστά έπαθλα.

 

 

7.     ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η έναρξη των αγώνων θα γίνει το Σάββατο 27 Μαΐου 2023, στις 18:00, στην Πλατεία του Π. Αγιονερίου, όπου θα συγκεντρωθούν όλοι οι αθλητές και θεατές των αγώνων.

Η λήξη όλων των αγώνων και οι απονομές των κατηγοριών, θα γίνουν με εκτιμώμενη ώρα 21:00.

 

 

8.   ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Όλοι οι δρομείς συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ζήτημα υγείας προκύψει κατά τη διάρκεια του αγώνα ή μετά. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν πρόσφατα υποβληθεί σε ιατρική εξέταση. Οι δρομείς λαμβάνουν μέρος με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη και υπεύθυνη δήλωση-συγκατάθεση κηδεμόνα, έχοντας κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και κάθε καρδιολογικό ή άλλο έλεγχο. Για τον αγώνα θα εφαρμοστούν όλα τα κριτήρια ασφάλειας και διαφύλαξης της δημόσιας υγείας τα οποία θα ισχύουν την περίοδο υλοποίησης του αγώνα, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων υγειονομικών φορέων. Θα υπάρξει


πλήρης ενημέρωση προς όλους τους εγγεγραμμένους δρομείς σχετικά με όλες τις πτυχές της διοργάνωσης, τους κανονισμούς και τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει Υγειονομική Κάλυψη – Στήριξη για την αντιμετώπιση πιθανών επειγόντων ιατρικών περιστατικών με την παροχή Πρώτων Βοηθειών.

 

 

9.   ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ

  • Κάθε δρομέας είναι υποχρεωμένος να φέρει τον αριθμό τρεξίματος που θα του δοθεί, σε εμφανές σημείο στη μπλούζα του, ώστε να μπορεί να αναγνωρίζεται, καθώς και να χρονομετρείται / κατατάσσεται.
  • Στους αγώνες των 3.000 μ. και 10.000 μ. θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση καθώς και σήμανση διαδρομών.
  • Στον τερματισμό θα υπάρχει πάγκος τροφοδοσίας.
  • Δύναται να υπάρξει τροποποίηση των κανόνων και διαδρομών.
  • Σε περίπτωση αναβολής αγώνα, θα οριστεί νέα ημερομηνία.

 

 

Με εκτίμηση

Η Οργανωτική Επιτροπή / ΑΠΣ Ατρόμητος Π. Αγιονερίου 2ο RUNNING – ΜΑΘΗΤΙΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΛΙΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ

 

 

 | Επικοινωνία: Κυπαρίσσης Νικόλαος | Τ. 6972137564 (viber)

 | E-mail: atromitospa@gmail.com

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Οι 33 καλύτεροι άνδρες Έλληνες στα 110 μέτρα εμπόδια για το 2022, και οι 10 καλύτεροι στον κλειστό στίβο στα 60μ εμπόδια! Οι 50 καλύτερες Ελληνίδες στα 100 μέτρα εμπόδια για το 2022, και οι 10 καλύτερες στον κλειστό στίβο στα 60μ εμπόδια!

Run for the Kids
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
100 πορτρέτα αθλητών Αφιέρωμα! Οι 13 Ελληνίδες που έχουν τερματίσει το ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ στα 40 χρόνια της ιστορίας του
7 Ερωτήσεις που οδηγούν στην επιλογή της κατάλληλης τεχνικής κάλτσας 7 Running Μοντέλα για κάθε τύπο τρεξίματος!
FitnessPulse

Run for the Kids

SuuntoJump Out

Πρέπει να διαβάσετε
29 Μαϊ 23
Αυτό το Super Shoe της Under Armour θα το λατρέψεις
Η μοναδική επιδίωξη της Under Armour είναι να κάνει τους δρομείς γρηγορότερους. Θέτει ως βασικό στόχο τη δημιουργία τεχνολογιών σε ρούχα και παπούτσια που θα βοηθούν τους αθλητές να αποδίδουν τα μέγιστα στην προπόνηση και τον αγώνα
17 Μαϊ 23
«Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία», Σάββατο 10 Ιουνίου 2023, ώρα 18:00 στη Βούλα
Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής (Κ.Κ.Π.Π.Α.) και ο Σύλλογος Ιωνάς ΑμεΑ διοργανώνουν το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023, ώρα 18:00 στον χώρο που στεγάζεται το Παράρτημα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας (Π.Α.Α.Π.Α.B. - πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας), αγώνες δρόμου με την επωνυμία «Run for the kids with disabilities - Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία».
05 Απρ 23
SALT BOOSTER CAPS: O Ρυθμιστής ηλεκτρολυτών
Είναι ένα συμπλήρωμα ρύθμισης ηλεκτρολυτών, που σχεδιάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες όλων των αθλητών κατά την διάρκεια δραστηριοτήτων όπως τρέξιμο, ορειβατική πεζοπορία, ποδηλασία, κολύμβηση ποδόσφαιρο, μπάσκετ.
01 Απρ 23
Ζήσε την απόλυτη online shopping εμπειρία στο rundome.gr !
Το κορυφαίο ελληνικό δρομικό κατάστημα Rundome απογειώνει την εμπειρία των αθλητών στην αγορά εξειδικευμένου εξοπλισμού Running με το νέο ηλεκτρονικό του κατάστημα στο rundome.gr .


©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse