Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Acerbis Sportitalia blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Ενημέρωση
Volos Half Marathon

Saucony

Heday Road

Kallithea Run

Taygetos Challenge

Evchidios Athlos

Evklios Agonas Vounou

Poseidon Half Marathon

X-treme Stores
Cognifuel
01 Απρ 23 ← πίσω

Η τεχνική ενημέρωση, οι διαδρομές σε gps, και όλες οι πληροφορίες του 7ου Ημιμαραθωνίου Βόλου!

Το μεγάλο πάρτι του 7ου Ημιμαραθωνίου Βόλου ξεκινά! Σήμερα Σάββατο 1 Απριλίου ώρα 11.00 ως 18.00, θα γίνεται η παράδοση των πακέτων στους δρομείς, και των πακέτων εθελοντών, στο κατάστημα Zakcret, Δημητριάδος 134 Βόλος. Την Κυριακή 2 Απριλίου ώρα 7.30 – 9.00 θα γίνεται η παράδοση αριθμών για τους συμμετέχοντες εκτός Μαγνησίας στην παραλία Βόλου, έξω από το Πανεπιστήμιο.

Αναλυτικά το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Σάββατο 1 Απριλίου 2023 (11:00-18:00) στο κατάστημα Zakcret, Δημητριάδος 134 Βόλος : Παράδοση πακέτων για τους συμμετέχοντες από τη περιοχή της Μαγνησίας και όσους ακόμη θα βρίσκονται ήδη στη περιοχή.

Κυριακή 2 Απριλίου 2023
07.30 – 09.00
Παράδοση πακέτων για τους συμμετέχοντες εκτός Μαγνησίας, έξω από το Πανεπιστήμιο.
09:15
  Συγκέντρωση στην αφετηρία – ενημέρωση αθλητών
09.30  Εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου από το χώρο μπροστά στο Πανεπιστήμιο
09.45 Εκκίνηση του 28ου I Love Volos Run 5km
10.00 – 11.00 Τερματισμοί του 28ου I Love Volos Run 5km
11.45 Απονομές του 28ου I Love Volos Run 5km
10.45 – 12:15 Τερματισμοί του Ημιμαραθωνίου
12.15 Παιδικός Αγώνας
12:30 Απονομές του Ημιμαραθωνίου

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου μαζί με την Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος & Αλμυρού, και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 7ου Ημιμαραθωνίου Βόλου ανακοινώνει ότι όπως καθιέρωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου από τη διοργάνωση του 2019, ο αγώνας θα έχει φιλανθρωπική χροιά. Για το 2023, μέρος από τις συμμετοχές του αγώνα θα διατεθεί για την ενίσχυση με υλικοτεχνικό εξοπλισμό, της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας, που κάθε χρόνο συμβάλει τα μέγιστα στην υποστήριξη του Ημιμαραθωνίου Βόλου. Στον αγώνα του 2022, η αντίστοιχη προσφορά έγινε προς το Ορφανοτροφείο Βόλου.

Οι διαδρομές

Εδώ μπορείτε να δείτε και να μελετήσετε την (πιστοποιημένη) διαδρομή του 7ου Ημιμαραθωνίου Βόλου : https://www.strava.com/activities/6880817908


Εδώ η (πιστοποιημένη) διαδρομή του αγώνα των 5 χιλιομέτρων I Love Volos Run : https://www.strava.com/activities/2172179521


Εδώ η διαδρομή του Παιδικού Αγώνα Village Cinemas Fun Run : https://www.strava.com/activities/875029451


Οι σταθμοί υδροδοσίας των αγώνων του 7ου Ημιμαραθωνίου Βόλου, και η τροφοδοσία


Στον Ημιμαραθώνιο έχουμε 4 σταθμούς με νερά ΔΙΟΣ, ανά τακτά διαστήματα. Θα βρίσκονται στο Εκθεσιακό Κέντρο και στην πλαζ Αλυκών στο πρώτο μισό του αγώνα, και στα ίδια σημεία στην επιστροφή (Εκθεσιακό Κέντρο 5.500μ, Πλαζ Αλυκών 10ο χλμ, Πλαζ Αλυκών επιστροφή 14.100μ, Εκθεσιακό Κέντρο επιστροφή 18.300μ). Με την παράδοση των πακέτων κάθε δρομέας θα παίρνει ενεργειακό τζελ προσφορά της Pharmnet, για να το καταναλώσει σε όποιο σημείο της διαδρομής θέλει.


Στο I Love Volos Run 5km έχουμε σταθμό με νερά ΔΙΟΣ στο 3ο χιλιόμετρο, έξω από το κατάστημα του χορηγού μας Zakcret.


Στον τερματισμό θα σας περιμένουν νερά ΔΙΟΣ, μπανάνες DOLE, αναψυκτικά ΕΨΑ, σάντουιτς από την Food Service Καρακατσάνης, μπύρες FIX Άνευ! (μόνο για ενήλικους).

 

Η start list και τα bibs του 7ου Ημιμαραθωνίου Βόλου. Τα 1.081 ονόματα

 

455 δρομείς θα τρέξουν στον 7ο Ημιμαραθώνιο Βόλου, και 626 στο I Love Volos Run 5km.

Εκτός αυτών, εκατοντάδες παιδιά θα αγωνιστούν στο Village Cinemas Fun Run (Παιδικός Αγώνας)!

Όσοι δεν γραφτήκατε, μπορείτε να αποτελέσετε μέρος της γιορτής συμμετέχοντας ως εθελοντές! Να είστε σίγουροι ότι θα το χαρείτε ακόμη περισσότερο!

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου και η Οργανωτική Επιτροπή του 7ου Ημιμαραθωνίου Βόλου, ευχαριστούμε τους δρομείς από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό που θα συμμετέχουν στην μεγάλη γιορτή της πόλης και θα κατακλύσουν τις διαδρομές και τα ξενοδοχεία της Μαγνησίας! Ευχόμαστε στους επισκέπτες του Βόλου, στους συλλόγους που πραγματοποιούν μονοήμερη ή διήμερη εκδρομή με λεωφορείο, στις οικογένειες, τα παιδιά, τους διακεκριμένους αθλητές, τους ερασιτέχνες δρομείς, τους αθλητές ΑμεΑ, να ευχαριστηθούν όλοι τον αγώνα τους και να πετύχουν τον στόχο τους!

Στα λινκ παρακάτω, μπορείτε να δείτε τη start list και τα bibs των αγώνων του 7ου Ημιμαραθωνίου Βόλου!

Ημιμαραθώνιος : https://results.chronolog.gr/athletes_show.aspx?h=f417a1fd6ac98e79f41c170321c31ef6&r=156995&v=1.

I Love Volos Run 5km : https://results.chronolog.gr/athletes_show.aspx?h=f417a1fd6ac98e79f41c170321c31ef6&r=156996&v=1.


Την Κυριακή ΔΕΝ θα γίνει καμία νέα εγγραφή.

Η παράδοση των σάκων των αθλητών πριν τον αγώνα τους, θα γίνει σε αίθουσα εντός του Πανεπιστημίου. Θα λειτουργεί επίσης το κυλικείο του Πανεπιστημίου, για δρομείς και συνοδούς. Ευχαριστούμε τον Γιάννη Καρανάσιο που θα το έχει ανοιχτό. Επίσης η παραλία Βόλου είναι γεμάτη από καφετέριες.

Ο Παιδικός Αγώνας Village Cinemas Fun Run – επιτόπου εγγραφές

Εκατοντάδες παιδιά από τον Βόλο, τη Μαγνησία. Εκατοντάδες παιδιά από όλη την Ελλάδα, παιδιά των δρομέων των μεγάλων αγώνων. Θα χαρούν όλοι με την ψυχή τους τη συμμετοχή στο Village Cinemas Fun Run 500 μέτρων. Οι αριθμοί θα δίνονται χωρίς να χρειάζεται εγγραφή, από τις 11.30 στην αφετηρία του Village Cinemas Fun Run, 500 μέτρα πριν τον τερματισμό των αγώνων.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Η συγκέντρωση των εθελοντών θα γίνει στις 7.00 το πρωί της Κυριακής στην παραλία Βόλου στον χώρο εκκίνησης – τερματισμού. Όλοι θα έχετε το πακέτο σας που μπορείτε να το πάρετε από το Σάββατο από το κατάστημα Zakcret, ώρες 11.00 – 18.00. Η αναμνηστική φωτογράφηση των εθελοντών θα γίνει την Κυριακή στην εξέδρα των απονομών στις 13.00.

Σηματοδότηση

Η σηματοδότηση από φέτος θα γίνεται με ειδικά αυτοκόλλητα βελάκια στο έδαφος, τα οποία μετά τον αγώνα θα αφαιρεθούν ώστε να μη ρυπανθούν οι δρόμοι με μπογιές.

Τα αποτελέσματα θα μεταδίδονται LIVE στο RunningNews.gr με την έναρξη των αγώνων, στη σελίδα του ΣΔΥ Βόλου, και στη σελίδα της εταιρίας χρονομέτρησης https://bestrace.gr. Στην αναστροφή (12ο χιλιόμετρο), θα υπάρχει και εκεί μέτρηση (LIVE). Έλεγχος θα γίνεται σε κάθε στροφή και στους 2 αγώνες, και στην περίπτωση που κάποιος δρομέας δεν περάσει από κάπου, ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ.

Υπερπολύτιμη θα είναι η συνδρομή και η υποστήριξη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας, όπως και σε κάθε αγώνα που διοργανώνει ο ΣΔΥ Βόλου. Σε περίπτωση που κάποιος δρομέας παρατηρήσει το παραμικρό πρόβλημα στον εαυτό του ή σε συναθλητή κατά τη διάρκεια του αγώνα, μπορεί να καλέσει άμεσα τον Βασίλη Ηλιόπουλο στο 6944226627. Εναλλακτικά στη διοργάνωση στον Κώστα Παλάντζα στο 6993953012. Οι εθελοντές για ζητήματα εθελοντισμού ή για θέματα που μπορεί να διαπιστώνουν στις διαδρομές, μπορούν να απευθύνονται στον Κώστα Παλάντζα στο 6993953012.

Διήμερη εκδρομή με λεωφορείο για τον 7ο Ημιμαραθώνιο Βόλου πραγματοποιεί ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Σερρών. Μάλιστα μετά τον αγώνα το σύλλογος έχει κλείσει μαγαζί στη Μακρινίτσα ώστε να συνεχιστεί η πανέμορφη εκδρομή και στο Πήλιο. Μονοήμερη εκδρομή με λεωφορείο πραγματοποιούν ο ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας Ζευς και ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων. Δεκάδες ακόμη σύλλογοι της δύναμης της ΕΟΣΛΜΑ-Υ θα συμμετέχουν στον μεγάλο αγώνα της πόλης μας με πλήθος δρομέων!

Από την Οργανωτική Επιτροπή του 7ου Ημιμαραθωνίου Βόλου, από όλους τους φορείς και συντελεστές, από τους εθελοντές, τους χορηγούς μας και από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Πόσο γρήγορα πρέπει να τρέχεις; Μεταξία Μπερτζελέα – Η πρώτη νικήτρια του Αυθεντικού Μαραθωνίου

Poseidon Half Marathon
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Τα 9 συναρπαστικά οφέλη της κολύμβησης ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ. Από τον Κώστα Τσαγκαράκη, δρομέα για πάνω από 68 χρόνια και «μαραθωνοδρόμο»
Οι καλύτεροι Έλληνες Μαραθωνοδρόμοι για το 2024 Οι 80 καλύτεροι Έλληνες Μαραθωνοδρόμοι για το 2023 με βάση τους ΜΙΚΤΟΥΣ χρόνους
Nutrition News

Arafineios Dromos

Marousi Run

Crete Marathon

Axios Running Festival

VO2 store

Πρέπει να διαβάσετε
16 Φεβ 24
Τα νέα FuelCell SC Elite v4 και FuelCell Rebel v4 της New Balance
Η New Balance εξελίσσει το ρόστερ της πιο εκρηκτικής σειράς της με την ανακοίνωση του νέου FuelCell Rebel v4 και του νέου FuelCell SuperComp Elite v4 στην Ελληνική αγορά.
03 Ιαν 24
Προπονητική προετοιμασία για κάθε δρομέα στο RUNAWAY
Το RUNAWAY Gate στην Κηφισιά (Γεωργίου Λύρα 53), ένας ανακαινισμένος πολυχώρος άθλησης, φτιαγμένος από δρομείς για δρομείς, άνοιξε την πύλη του και σoυ προσφέρει «διέξοδο» προς... τον καλύτερο εαυτό σου!
20 Δεκ 23
Στις 31 Μαρτίου τρέχουμε στον Αραφήνειο Δρόμο με την ομάδα του RunningNews.gr
Ο Αραφήνειος Δρόμος είναι πλέον ο δρομικός ανοιξιάτικος θεσμός της Ανατολικής Αττικής με αφετηρία και τερματισμό το Πάρκο Αναψυχής - Κολυμβητήριο Ραφήνας. Οι Δρόμοι σε Δημόσια Οδό περιλαμβάνουν τις αποστάσεις των 10 χλμ. και 5χλμ. για δρομείς ηλικίας από 12 ετών και άνω.

©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse