Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Acerbis Sportitalia blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Καλεντάρι
Quantum Nicosia Marathon

Saucony

EcolifeHeday Road

Kiriakideia Filothei

Vouliagmeni Lake Run

Poseidon Half Marathon

X-treme Stores
Douni Health
26 Νοέ 23 ← πίσω

12ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Τσίπουρου & 3ος Kerk s Marathon

  1. 12ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ Δρόμος τσίπουρου και 3ος KERK ΄S MARATHON Παράλληλες εκδηλώσεις ΡΟΔΟΧΩΡΙ 26 ΝΟΕΜΒΡΗ 2023

Φέτοςοι εκδηλώσεις,του ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ   θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 26 Νοέμβρη 2023. Θέλοντας να κρατάμε ζωντανό το ενδιαφέρον των φίλων του ΔΡΟΜΟΣ του ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ  ανεβάζουμε την βασική διαδρομή των εκδηλώσεων σε ΗΜΙΜΑΡΑΘΏΝΙΟ έτσι ώστε να δένει με τον ΟΡ.ΜΑΡ.ΒΕΡΜΙΟΥ KERK’S MARATHON και δημιουργείτε μια τριάδα διαδρομών με προδιαγραφές.

   Η διοργάνωση μας ,μαζι με το ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ ECO ROUTES που η 2nd Edition, θα γίνει στις 17-03-2024, θα αποτελέσει εναν συνδυασμό αγώνων, που θα βραβεύει τις καλύτερες σε αθροισμα χρόνου συμμετοχές και στις δύο εκδηλώσεις ,στις αντίστοιχες διαδρομές, Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου, με την ονομασία KERK’S CHARITY AWARDS. Τά έπαθλα των 3 πρώτων νικητών,του ΚΥΠΈΛΛΟΥ θα είναι είτε υλικά είτε χρηματικά και θα αντιπροσωπεύουν μια αξιόλογη αθλοθέτηση από τους χορηγούς της εκδήλωσης και θα ανακοινωθούν πριν τις 22-11-2023.

    Για μια ακόμη χρονιά είμαστε κοντά σας για να σας οδηγήσουμε στα μονοπάτια της περιοχής μας, και να  χαρούμε όλοι μαζί την συνάντηση, για άθληση, περίπατο, και θα το γλεντήσουμε με χορό και τραγούδι και όλες τις μουσικές.παραδοσιακές λαικές και ροκ! Και φέτος  θα υπάρχει ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗ και στις τρεις διαδρομές . Λόγω της οικονομικής κατάστασης και του αυξημένου κόστους θα καταβάλουμε προσπάθεια να κρατήσουμε το κόστος της συνδρομής σε λογικά επίπεδα, χωρίς να μειώσουμε την ποιότητα των παροχών, προσφέροντας, το καλύτερα που μπορούμε. Στον κλασικό Δρόμο του Τσίπουρου προσθέσαμε 2,3 χιλιόμετρα και φέτος γίνεται ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ.Την παραμονή των αγώνων θα υπάρχει πάστα πάρτι για όλους τους αθλητές και παρουσίαση της προσωπικότητας του Κ. Λαζαρίδη με προβολή φωτογραφικού υλικού από την αθλητική του καριέρα, Στην πορεία και έως την διεξαγωγή της εκδήλωσης θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε κι άλλα event

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΎΜΑΝΣΗ¨Λόγω της δημιουργίας του KERK’S CHARITY AWARDS κύπελλου οι κανονισμοι θα τηρούνται απαρεκλήτως και όπως ακριβώς ορίζονται στον κανονισμο που αναγραφεται στη διεύθυνσή   

                                                 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ   https://bandanes.gr/fiftymilersrun/kanonismoi-2/

Θα σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με την πορεία της διοργανωσης

ΚΥΡΙΑΚΉ 26 ΝΟΕΜΒΡΗ   ΩΡΑ 7,30ΠΜ ΕΩΣ 08,00 ΠΜ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΡΕΙΝΟ.ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ.ΒΕΡΜΙΟΥ

   1) 3οςΟΡΕΙΝΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΒΕΡΜΙΟΥ « ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ » 42.195 Μ ΥΨ:1563+ KERK’S MARATHON

           ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ :        09:00        ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ:  120 (εκατόν είκοσι)

   Ο διαδρομή του μαραθωνίου θα ακολουθήσει ακριβώς το ίχνος αυτής του 2021 που άρεσε στην πλειοψηφία των συμμετεχόντων, και που σαν απόσταση , είναι από τις δημοφιλέστερες για τους δρομείς των μεγάλων αποστάσεων. Όπως ήδη είναι γνωστό, ονομάζεται και αφιερώνεται στη μεγαλύτερη δρομική προσωπικότητα της περιοχής μας κι έναν από τους σημαντικότερους μαραθωνοδρόμους της Ελλάδος, κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ μαραθωνίου από το 1977 με 02:20:15 στο Μπάρσλεϊ της Αγγλίας όπου κατετάγη 2ος γενικής και το κράτησε έως το 1982 όταν ο Κούσης  έκανε 2:14:36. Με ατομικό ρεκόρ 2:18:57 που ακόμα και σήμερα δεν είναι εύκολο για Έλληνες δρομείς, χάθηκε άδικα και απρόσμενα στις δεκαεπτά Φεβρουάριου του 2017 ημέρα Τετάρτη, από ισχαιμικό επεισόδιο που προκλήθηκε κατά την διάρκεια του αγώνα που έμελλε να είναι κι ο τελευταίος του.

   Ο αγώνας θα ξεκινά από τη Μονή Αγ. Γεωργίου στο Ροδοχώρι Νάουσας ακολουθώντας δασικούς δρόμους και μονοπάτια μέτριας βατότηταςΘα κινηθεί σε κυκλική, σχετικά, πορεία περνώντας από πέντε χωριά της περιοχής και θα καταλήξει στο ίδιο σημείο. Απευθύνεται σε έμπειρους δρομείς και γιαυτό οι συμμετέχοντες πρέπει, να είναι 18+, να έχουν κάνει τα τελευταία 2 χρόνια τουλάχιστον έναν Μαραθώνιο ή έναν ορεινό αγώνα πάνω από 20 χλμ. Θα υπάρχει νερό κάθε 5χλμ (μπουκάλι ή φυσικό τρεχούμενο) και στα ανάλογα σημεία  της διαδρομής, τροφοδοσία ανά 5χλμ με (τζελ, αλμυρά, κόλα ,ισοτονικά). Γενικά θα προσπαθήσουμε να παρέχουμε ότι χρειάζεται ένας μαραθώνιος, ώστε να μην χρειάζεται να κουβαλά επιπλέον υλικά ο δρομέας. Διάρκεια 7 ώρες και 30 λεπτά. Θα βραβευθούν οι εξη (6) πρώτοι άνδρες και οι έξη (6)πρώτες γυναίκες, με έχτρα αναμνηστικά.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 35-49, 50-64, 65+ ΚΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ

Στην πορεία θα δοθούν λεπτομερής περιγραφές και κανόνες για όλα όσα χρειάζεται ο αγώνας.ΒΛΕΠΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ 

https://api.sports-tracker.com/apiserver/v2/routes/export/H_0UcLDc_qZ6YCsqaDoosYUJ4DY-uDidtErsXlJSBWERn5x9dmK5gGaW1o8db7QQ?brand=SUUNTOAPP&format=gpx-route

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑΜετάλλιο που στην μία όψη θα φέρει την προσωπογραφία  του Κυριάκου, και από την άλλη τον τίτλο του αγώνα, που  ονομάζεται  KERK ‘ S   MARATHON,  από το  όνομα που ήταν γνωστός, στους φίλους του, στο εξωτερικό αλλά και εδώ στην Ελλάδα. Αναμνηστικό , Μ/Μ μπουφάν-πανωφόρι με επένδυση και αποσπόμενη  κουκούλα και διακριτικό κέντημα KERK’S MARATHON ,σάκοςκαι η κλασική συλλεκτική φιάλη  τσίπουρο !

ΕΓΓΡΑΦΕΣ : 15/10/2023. Και Ώρα  21.00    ΕΩΣ   15/11/2023 και ώρα 24.00 ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:https://forms.gle/MZ2YXSqTW7p12Vj78

η με την συμπλήρωση 120 συμμετοχών στο site www.fiftymilersrun.com

12ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΏΝΙΟΣ του ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΗ  ΩΡΑ 10.15  12ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΏΝΙΟΣ του ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΕΚΚΙΝΗΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ  ΕΩΣ 150

   1)Ο  καθιερωμένος πλέον αγώνας του ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ γίνεται 21.095 μέτρων και υψομετρική 980+, με την ονομασία «12ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΏΝΙΟΣ του ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ» και ώρα εκκίνησης την 10:15. Θα δοθούν μετάλλια σε όλους τους τερματίσαντες, το τεχνικό  μπλουζάκι του αγώνα, ξεχωριστό όπως πάντα και το μετάλλιο που θα ακολουθήσει την ίδια φιλοσοφία σαν αυτή των προηγουμένων χρόνων, σάκος και η κλασική συλλεκτική φιάλη  τσίπουροΗ διαδρομή είναι η ίδια όπως διαμορφώθηκε το 2021 με τηνπροσθήκη 2.800 μ. στο 6ο χλμ της παλιας διαδρομής και θα την συναντά πάλι στο 6,5 χλμ και θα συνεχιζει όπως η παλιά.Το καινούργιο κομμάτι προσθέτει όμορφη διαδρομήμε μονοπάτια δίπλα σε ρυάκια και μέσα σε δάσος.Προσθέτει και 250+ υψομετρική που κάνει την διαδρομή πιό απαιτητική και συγχρνως ενδιαφέρουσα. Θα ενημερωθείτε σχετικά στη σελίδα μας για τα υψομετρικά, το ίχνος  και τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι συμμετέχοντες.Οι πρώτοι θα καταγράψουν και νέο ρεκόρ διαδρομής αφού θα είναι η πρώτη σαν ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ και θα αποτελέσει κριτήριο για το κυπελλο που θεσπίζεται σε συνδυασμό με τον αγώνα PLATANAKIA ECO ROUTES  17-03-2024 στην ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΗ ΑΠΌΣΤΑΣΗ με extra έπαθλο που θα προκύψει από τον συνολικό χρόνο και στούς δύο αγώνες.Το έπαθλο θα είναι είτε χρηματικό είτε υλικό ανάλογης αξίας και θα ανακοινωθεί πριν την διεξαγωγή του πρώτου αγώνα από τον χορηγό και θα αφορά τους τρεις προτεύσαντες ,με την απαραίτητη προυπόθεση να λαβουν μέρος και στους 2 αγώνες.

   Θα βραβευθούν οι έξη (6) πρώτοι άνδρες και οι έξη (6)πρώτες γυναίκες (Οι πρώτοι γενικής δεν μπαίνουν και στις κατηγορίες) και οι πρώτοι των κατηγοριών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 35-49, 50-64, 65+ ΚΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΦΎΛΑ .ΕΓΓΡΑΦΕΣ https://forms.gle/Nah7iXo7uwqVBcLT9

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ 2021-2022:https://maps.suunto.com/move/gianniskourkourikis/61a208395f69390223468789  

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΣΗ ΤΩΝ 2,5 ΧΛΜ

Θα γίνουν και βραβεύσεις σε κατηγορίες ανάλογα της συμμετοχής, που θα ανακοινωθούν επί τόπου

 

   ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΗ  ΩΡΑ 10.30 ΕΚΚΙΝΗΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ 60

Λαϊκός αγώνας 5.700 χιλιόμετρα με 250+υψομρτρική, τεχνικό μπλουζάκι, σάκος, μετάλλιο για όλους τους τερματίσαντες και η κλασική συλλεκτική φιάλη  τσίπουρο! Διαδρομή σχετικά άνετη για αρχάριους, απαραίτητα τα trail παπούτσια Θα ενημερωθείτε σχετικά.

    Θα βραβευθούν οι έξη (6) πρώτοι άνδρες και οι έξη (6)πρώτες γυναίκες 

ΕΓΓΡΑΦΗ:https://forms.gle/41wZu6GMH4n53ZEd6

   Θα υπάρχει πρόχειρο γεύμα για όλους τους συμμετέχοντες  και των ΤΡΙΏΝ διαδρομών,  και ένα ποτήρι  κρασί.και τσιπουρο

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Μπορούν στους παραπάνω αγώνες να συμμετάσχουν ενήλικες από 18+ και πάνω αυστηρά. Μόνο στα 5.700μ μπορούν να συμμετέχουν ανήλικοι γυμνασιόπαιδες αυστηρά με την συνοδεία κηδεμόνα για όλη τη διαδρομή, ή με αποδεδειγμένη δρομική εμπειρία σε παρόμοιους αγώνες,(πχ δελτίο αθλητού και βεβαίωση του σωματίου η του ΣΕΓΑΣ).

 Το κόστος συμμετοχής θα ανακοινωθεί με την έναρξη των εγγραφών που ορίζεται στις 15/10/2023. Και Ώρα  18.00   στο site www.fiftymilersrun.com Τα ποσά πρέπει να καταβάλλονται  άμεσα με την εγγραφή  και εντός 24 ωρών. Η λήξη των εγγραφών θα γίνει στις 17/11/2023  και ώρα 24.00  για τους παραπάνω αγώνες , αυστηρά και δεν θα δοθεί καμία παράταση.

   Οι λεπτομέρειες  της εκδήλωσης θα δίνονται στη διάρκεια και μέχρι τη λήξη  των εγγραφών. Άμεσα θα αναρτηθούν τα αναμνηστικά για κάθε διαδρομή, τα οποία σε περίπτωση ματαίωσης, αναβολής, αδυναμία προσέλευσης θα παραδοθούν στους δικαιούχους. Συνδρομές δεν επιστρέφονται εφ όσον προχωρήσει η παραλαβή-κατασκευή των αναμνηστικών.

   

   2) ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΏΝΑΣ  ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΜΌΝΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟ 1η έως τρίτη τάξη και από 4η έως 6η

ΛΕΠΤΟΜΈΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΣΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ  ΠΟΥ

 ΑΡΧΊΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ 1/11/21   ΕΩΣ 20/11/21   στο site www.fiftymilersrun.com

                                           ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

                                                     ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Το οργανωτικό πλάνο το καλύπτουν ο  Γ.Α.Σ.   Ροδοχωρίου Νάουσας, μαζί με τον Σύλλογο Δρομέων «ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ»,  σε συνεργασία με την Τοπική  κοινότητα Ροδοχωρίου, με τον ΣΕΒΑΣ Νάουσας, και την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΙΩΝ και την βοήθεια του Τσαγκερά  Γιώργου, και φυσικά την αμέριστη συμπαράσταση των εθελοντών που κάθε φορά στέκονται στο πλευρό μας.

   Θα υπάρχει ειδική φόρμα δήλωσης εθελοντών που θα πάρουν μια Μ/Μ fleece-lined μπλουζα με φερμουάρ , με τα διακριτικά της διοργάνωσης, που πρέπει να φοράν για να ξεχωρίζουν και να παρέχουν άνετα τις υπηρεσίες τους, για αυτήν την δωδέκατη χρονιά, με περισσότερες απαιτήσεις που μας είναι πάνω από απαραίτητοι.

   Τέλος για όλες τις λεπτομέρειες, αλλά και ότι καινούργιο προκύπτει θα υπάρχουν συνεχείς ανακοινώσεις στην σελίδα μας www.fiftymillersrun.com  καθώς και στα Μ.Μ.Ε  Θα αφορούν λίστες συμμετοχών , περιγραφές των διαδρομών και χάρτες, υψομετρικά, χορηγοί, πληροφορίες για διαμονή  για όσους το επιθυμούν, τρόποι πρόσβασης για όσους έρθουν για πρώτη φορά, και μην ξεχνάτε!!!!

                  Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ.ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ

                       ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ  ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

                                ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

                                                         

                                                            ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΕΡΑ

                                       ΜΕ ΤΟΝ KERK ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ

                                            ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑΣου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Υγεία: Η άσκηση φάρμακο κατά πνευμονίας και γρίπης 25 Χρόνια Μαραθώνιος

Poseidon Half Marathon
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Γνωρίστε κάθε λεπτομέρεια για την Πρωτεΐνη - και τον σημαντικό της ρόλο στον οργανισμό & το τρέξιμο ΑΜΑ 2023: Διατροφικά Tips για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, Μέρος 3ο
Οι καλύτεροι Έλληνες Μαραθωνοδρόμοι για το 2023 Πόσο γρήγορα πρέπει να τρέχεις;
Nutrition News

Suunto

Ionas Triple League

fitness awardsalgotreat freeze massage gel

Πρέπει να διαβάσετε
17 Νοέ 23
Τρέξιμο: Η προπονητική προετοιμασία για τη νέα χρονιά ξεκινάει στο RUNAWAY
Ο 40ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας πέρασε στην ιστορία και έτσι κλείνει για τους περισσότερους δρομείς ένας μεγάλος αγωνιστικός και προπονητικός κύκλος, ενώ όπως κάθε χρονιά η διοργάνωση συγκεντρώνει νέους φίλους του τρεξίματος που πλέον θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα.
13 Νοέ 23
Οι adidas Runners Athens δίνουν μοναδικό boost ενέργειας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας
Οι adidas Runners Athens εκτόξευσαν και φέτος την ενέργεια των δρομέων στα ύψη στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με πάρα πολλές δράσεις και περισσότερα από 600 μέλη του community να συμμετέχουν στη μεγαλύτερη δρομική γιορτή, αυτό το σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου.
27 Οκτ 23
Μια νέα σελίδα δημιουργείται στο Αγωνιστικό Running – με τα FAST-FWD NITRO ELITE & FAST-R NITRO ELITE!
Η εταιρεία αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τεχνολογία Nitro και δημιουργεί δύο ξεχωριστά μοντέλα το κάθε ένα σχεδιασμένο ειδικά έτσι ώστε να καλύπτει τις εκάστοτε ανάγκες για μικρές ή μεγάλες αποστάσεις.
24 Οκτ 23
Cryosauna Therapy: Προσφορά Θεραπεία Κρυοσάουνας για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο με 15 ευρώ!
Χάρη στις δυνατότητες της σύγχρονης επιστημονικής και τεχνολογικής εξέλιξης στην ιατρική, ο φυσικοθεραπευτής έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει παράλληλα νέες εξελιγμένες μορφές θεραπευτικών μέσων που ενισχύουν την θεραπευτική δράση και αντιμετωπίζουν μεγαλύτερη γκάμα προβλημάτων με ταχύτερα αποτελέσματα.
13 Οκτ 23
Εάν θες ένα μόνο παπούτσι για τρέξιμο, αυτό είναι το NB Fresh Foam X 1080
Για τον αμερικανικό κολοσσό στο χώρο των αθλητικών ειδών, το 1080 είναι το καλύτερο παπούτσι που κατασκευάζει, όπως περήφανα αναφέρει η New Balance, τοποθετώντας το στο μοναδικό σημείο που τέμνονται η επαυξημένη άνεση, οι επιδόσεις του υψηλότερου επιπέδου και η καθημερινή, έντονη χρήση.


©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse