Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Acerbis Sportitalia blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Καλεντάρι
Volos Half Marathon

Saucony

Heday Road

Kallithea Run

Taygetos Challenge

Evchidios Athlos

Evklios Agonas Vounou

Poseidon Half Marathon

X-treme Stores
Cognifuel
17 Δεκ 23 ← πίσω

2ο Christmas run Τρίπολης 2023

Ο Γ.Σ. Αρκαδίας σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης  προκηρύσσουν αγώνα τρεξίματος 10km, 5km. και 1000m με το διακριτικό τίτλο: «2ο Christmas run Τρίπολης». 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 17/12/2023


 1. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Τρίπολη, Αρκαδίας.


 1. Δρόμος 10 και 5 klm. ΕΚΚΙΝΗΣΗ: 09:45 πμ. Ο δρόμος των 10.000μ, και 10:00 των 5.000 μ. από την Πλατεία Άρεως Τρίπολης.

 • Η διαδρομή του αγώνα 10km και 5km. Η διαδρομή αποτελείται από ασφάλτινο δρόμο χωρίς ιδιαίτερες υψομετρικές διαφορές. Για να δείτε τους χάρτες των διαδρομών πατήστε ΕΔΩ.

Σήμανση και χιλιομετρικοί δείκτες θα υπάρχουν ανά χιλιόμετρο κατά μήκος της διαδρομής με άσπρο χρώμα. Σε συγκεκριμένα σημεία θα υπάρχουν κόκκινες κορδέλες σήμανσης.

 1. Κατηγορίες αθλητών: Άνδρες: Γενική, 16 – 19, 20 – 39, 40 – 59, 60 ετών και άνω. Γυναίκες: Γενική, 16 – 19, 20 – 39, 40 – 59, 60 ετών και άνω

 2. Έπαθλα: Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν το μετάλλιο του αγώνα.

Οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας θα λάβουν μετάλλιο και οι πρώτοι νικητές κύπελλο.

 1. Δικαίωμα συμμετοχής: Στον αγώνα των 10km μπορούν να συμμετέχουν όλοι και όλες που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και έχουν πρόσφατα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που τους επιτρέπουν τη συμμετοχή σε τέτοιου είδους αγώνες δρόμου. Στο αγώνα των 5km δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές γυμνασίου (12-15 ετών) καθώς και γυναίκες/άνδρες >15 ετών. Ο αγώνας των 1000m είναι μόνο για μαθητές Δημοτικού (6-11 ετών)

 2. Υδροδοσία: Θα υπάρχουν 2 σταθμοί υδροδοσίας. Ο πρώτος θα είναι στο Άλσος Αγίου Γεωργίου (3,5 klm) και ο δεύτερος στην Εθνική οδό Τρίπολης – Πύργου (περίπου στο 7ο klm λίγο πριν το ΔΑΚ Τρίπολης).

 3. Χρονικό όριο τερματισμού: Το χρονικό όριο τερματισμού για τον δρόμο των 10 και 5km είναι 1h:30min και 60min αντίστοιχα. 

 1. Παράλληλος δρόμος 1 klm. ΕΚΚΙΝΗΣΗ: 10:15 πμ. Πλατεία Άρεως

Οι αθλητές που έχουν γεννηθεί το 2012 - 2017 θα συμμετέχουν στον αγώνα 1000μ. όπου θα ξεκινήσει από την αψίδα του αγώνα μπροστά από τα Δικαστήρια Τρίπολης, θα στρίψουν αριστερά στην οδό Ιωσήφ Ανδρούσης, αριστερά στην Καλαβρύτων και αριστερά στην Δεληγιάννη, πάλι αριστερά στην Τάσου Σεχιώτη και θα τερματίσουν στην αψίδα. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι μαθητές – τριες θα πρέπει να εξεταστούν με ευθύνη των γονέων τους, για να διαπιστωθεί η καλή τους υγεία, για ακίνδυνη συμμετοχή τους στον αγώνα. Οι γονείς/ κηδεμόνες θα πρέπει να υπογράψουν Υπεύθυνη Δήλωση ότι το παιδί τους είναι υγιές και ότι συναινούν για τη συμμετοχή του στον αγώνα.

 1.  Δήλωση συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών των μικρών ηλικιών για τον αγώνα των 1.000 μέτρων, θα πραγματοποιηθούν την ημέρα της διοργάνωσης, μία (1) ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. 

 2. Έπαθλα: Στον αγώνα των 1.000 μέτρων, θα είναι μία κατηγορία για τα αγόρια και μία για τα κορίτσια και όλοι οι αθλητές – τριες θα πάρουν μετάλλιο του αγώνα. Το πρώτο αγόρι και το πρώτο κορίτσι θα λάβουν κύπελλο ενώ οι τρεις πρώτοι θα λάβουν τιμητικό μετάλλιο.

 3.  Γραμματεία: Η γραμματεία των αγώνων θα λειτουργήσει για την παραλαβή των αριθμών του αγώνα, την Κυριακή 17/12/2023 στην Πλατεία Άρεως (δίπλα από τον χώρο εκκίνησης) 2 ώρες πριν την εκκίνηση (8:00 πμ.)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Την ημέρα διεξαγωγής του Αγώνα δε θα πραγματοποιηθούν εγγραφές (πλην των αθλητών που θα συμμετέχουν στα 1000μ.)

 1. Κόστος συμμετοχής:

 1. Αγώνας 10 και 5km≥: 7 ευρώ

 2. Παιδικός Δρόμος: Δωρεάν 

 1.  Δηλώσεις Συμμετοχής (ατομικές): Συμμετοχές για τον αγώνα θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη13/12/2023 ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής πατώντας ΕΔΩ

 2. Κατάθεση ποσού συμμετοχής: Τράπεζα ΕUROBANK - IBAN: GR9502606680000910200146531  δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όσοι έχουν καταθέσει το ποσό συμμετοχής, μέχρι και την Τετάρτη 13/12/2023.

 1. Αίθουσα Κλίσης:

Α) Οι μαθητές – μαθήτριες που δεν έχουν δελτίο Σ.Ε.Γ.Α.Σ., πρέπει να προσκομίσουν στην αίθουσα κλήσης:

1) Αποδεικτικό έγγραφο της ηλικίας τους 

2) Ιατρική βεβαίωση ότι είναι υγιείς και μπορούν να συμμετέχουν στους αγώνες χωρίς κίνδυνο της υγείας τους ή το Ατομικό Δελτίο Υγειάς Μαθητή «Α.Δ.Υ.Μ.» ή κάρτα υγείας αθλητή άλλου αθλήματος (τα πιστοποιητικά υγείας ισχύουν για ένα έτος από την έκδοσή τους).


Β) Οι ενήλικοι ανεξάρτητοι δρομείς που δεν έχουν δελτίο Σ.Ε.Γ.Α.Σ., πρέπει να προσκομίσουν στην αίθουσα κλήσης:


1) Αποδεικτικό  έγγραφο της ηλικίας τους.

2) Υπεύθυνη δήλωση ότι: «έχουν εξεταστεί από ιατρό, είναι υγιείς και συμμετέχουν με αποκλειστική δική τους ευθύνη και ότι οι διοργανωτές δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη για ότι τους συμβεί και οφείλεται σε έλλειψη ιατρικής εξέτασης».


Γ) Οι υπεύθυνοι της αίθουσας κλήσης θα ελέγχουν όλα τα παραπάνω που αναφέρονται στις παραγράφους Α και Β και δεν θα επιτρέπουν  σε κανένα συμμετέχοντα να συμμετέχει, που δεν προσκομίζει τα παραπάνω.

 1. Ασφάλεια δρομέων: Οι συμμετέχοντες δρομείς θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην κίνηση τη διάρκεια της διαδρομής και οφείλουν να σέβονται τους υπόλοιπους συναθλητές τους, να μην αλληλοεμποδίζονται στην προσπάθεια τους, να επιτρέπουν σε πιο γρήγορους δρομείς να τους προσπεράσουν ώστε να μην εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Σε περίπτωση τραυματισμού αθλητή, όποιοι αντιληφθούν το περιστατικό θα πρέπει να ειδοποιήσουν άμεσα το προσωπικό της διοργάνωσης καθώς και τους Εθελοντές – Διασώστες που καλύπτουν τη διαδρομή.

 1. Έπαθλα και δώρα: Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί μετάλλιο. Κύπελλα θα δοθούν στους τρεις (3) πρώτους άνδρες και στις τρεις (3) πρώτες γυναίκες (ανά κατηγορία). Στο τέλος του αγώνα θα δοθεί σε κάθε συμμετέχοντα αναμνηστικό μπλουζάκι. Οι διοργανωτές θα παρέχουν στους συμμετέχοντες Πλούσιος μπουφές με τοπικά προϊόντα θα υπάρξει στο χώρο του τερματισμού.  

 1. Αποτελέσματα: Τα αποτελέσματα των αγώνων θα ανακοινωθούν www.ftt.gr όπως και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τον αγώνα και την τοποθεσία που θα τελεστεί αυτός. 


 1. Τεχνικός Υπεύθυνος: Τεχνικός υπεύθυνος των αγώνων ορίζεται ο κος Τριανταφυλλόπουλος Σπύρος.


 1. Γενικές διατάξεις:

 • Οι αγωνιζόμενοι θα φέρουν τον αριθμό στο στήθος και όχι στην πλάτη, για να διευκολυνθεί το έργο των κριτών.

 • Οι δρομείς που δεν θα περάσουν μέσα από την αψίδα του τερματισμού, δεν θα συμπεριλαμβάνονται στα αποτελέσματα.

 • Εκπρόσωποι, προπονητές, αθλητές και αθλήτριες παρακαλούνται να μη συγκεντρώνονται στο χώρο της γραμματείας κατά την έκδοση των αποτελεσμάτων για να αποφευχθούν τυχόν λάθη.

 • Στους αγώνες θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί του ΣΕΓΑΣ 2023.

 • Στους αγώνες, ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα ρυθμίζεται από τον Τεχνικό Υπεύθυνο και τον Αλυτάρχη των αγώνων, σύμφωνα με τους κανονισμούς 2023.


22. Πληροφορίες - Επικοινωνία: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση, τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 6932535498 (Μπόρα Ανδρομάχη) και 6978331981 (Βινατσέλας Κώστας)

        Ο Πρόεδρος     Η ΓραμματέαςΒινατσέλας Κώστας Μπόρα Ανδρομάχη
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Τα 9 συναρπαστικά οφέλη της κολύμβησης ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ. Από τον Κώστα Τσαγκαράκη, δρομέα για πάνω από 68 χρόνια και «μαραθωνοδρόμο»

Poseidon Half Marathon
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Οι καλύτεροι Έλληνες Μαραθωνοδρόμοι για το 2024 Επτά λεπτά ψυχής | Seven Minutes of Soul - Full Documentary by Panos Vlahos
Bodyweight Squats : τι είναι, πως γίνονται, που σε ωφελούν! Μεταξία Μπερτζελέα – Η πρώτη νικήτρια του Αυθεντικού Μαραθωνίου
Nutrition News

Arafineios Dromos

Marousi Run

Crete Marathon

Axios Running Festival

algotreat freeze massage gel

Πρέπει να διαβάσετε
16 Φεβ 24
Τα νέα FuelCell SC Elite v4 και FuelCell Rebel v4 της New Balance
Η New Balance εξελίσσει το ρόστερ της πιο εκρηκτικής σειράς της με την ανακοίνωση του νέου FuelCell Rebel v4 και του νέου FuelCell SuperComp Elite v4 στην Ελληνική αγορά.
03 Ιαν 24
Προπονητική προετοιμασία για κάθε δρομέα στο RUNAWAY
Το RUNAWAY Gate στην Κηφισιά (Γεωργίου Λύρα 53), ένας ανακαινισμένος πολυχώρος άθλησης, φτιαγμένος από δρομείς για δρομείς, άνοιξε την πύλη του και σoυ προσφέρει «διέξοδο» προς... τον καλύτερο εαυτό σου!
20 Δεκ 23
Στις 31 Μαρτίου τρέχουμε στον Αραφήνειο Δρόμο με την ομάδα του RunningNews.gr
Ο Αραφήνειος Δρόμος είναι πλέον ο δρομικός ανοιξιάτικος θεσμός της Ανατολικής Αττικής με αφετηρία και τερματισμό το Πάρκο Αναψυχής - Κολυμβητήριο Ραφήνας. Οι Δρόμοι σε Δημόσια Οδό περιλαμβάνουν τις αποστάσεις των 10 χλμ. και 5χλμ. για δρομείς ηλικίας από 12 ετών και άνω.

©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse