Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Acerbis Sportitalia blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Καλεντάρι
Quantum Nicosia Marathon

Saucony

Think Fit

NiteCore Vassilikos

Heday Road

Kiriakideia Filothei

Vouliagmeni Lake Run

Poseidon Half Marathon

X-treme Stores
Douni Health
01 Σεπ 19 ← πίσω

9ος Δρόμος Μουσών

                            

 Π  Ρ  Ο  Κ  Η  Ρ  Υ  Ξ  Η

     9ου   Αγώνα  Δρόμου Βουνού στην Άνω Μηλιά Πιερίας

       

      Ο Εκπολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος της Άνω Μηλιάς Πιερίας   διοργανώνει για ένατη  χρονιά,  τον   Αγώνα  Δρόμου Βουνού με τον διακριτικό τίτλο, « Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ» στην Άνω Μηλιά. Παράλληλα θα διεξαχθεί  αγώνας 5χλμ για ενήλικες και  παιδιά  ηλικίας 8-13 ετών .

 

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:    ΚΥΡΙΑΚΗ 1/9/2019 ώρα εκκίνησης 10.30πμ

2.  ΤΟΠΟΣ:                  ΑΝΩ ΜΗΛΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

3. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ: 

- Δρόμος Βουνού 16.300 μέτρων για αθλητές  βετεράνους  καθώς και ανεξάρτητους   αθλούμενους  Άνδρες  και Γυναίκες .

- Δρόμος Βουνού ενηλίκων απόστασης 5 περίπου χιλιομέτρων.

- Δρόμος Βουνού 1.150 μέτρων για Αγόρια και Κορίτσια 8-13 ετών.

 

4.  ΔΙΑΔΡΟΜΗ:   Ως αφετηρία και  τερματισμός του αγώνα των 16.300χλμ,  ορίζεται ο χώρος μπροστά από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στην  Άνω Μηλιά Πιερίας . Η διαδρομή είναι κυκλική. Ο αγώνας περιλαμβάνει περίπου 1.500 μέτρα ασφαλτοστρωμένο δρόμο, 5.700 μέτρα  διαμορφωμένα μονοπάτια  και τα υπόλοιπα 9.100 μέτρα  δασικούς δρόμους   ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους. Η  αφετηρία είναι σε υψόμετρο 950 μέτρων και το υψηλότερο σημείο της διαδρομής στα 1450 μέτρα.  Στη διαδρομή θα  υπάρχουν  τρεις σταθμοί εφοδιασμού  με νερό  και τρεις φυσικές  πηγές.

      Για τον  αγώνα δρόμου των 5χλμ ως αφετηρία και τερματισμός ειναι ο ίδιος με τον αγώνα των 16,3 χλμ. Η διαδρομή είναι κυκλική και περιλαμβάνει 1200 μέτρα άσφαλτο, 1500 μέτρα χωματόδρομο και 2300 μέτρα μονοπάτι

 

 

5.  ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα των 16.300 μ.  έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 16 ετών. Για την διαδρομή των 5χλμ ενήλικες άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας  και για τον παιδικό αγώνα δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια που έχουν γεννηθεί από το 2006 έως το 2011.

 

6.  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την Πέμπτη 29  Αυγούστου 2019 στα

1.  email: anomilia@yahoo.gr ( να αναφέρεται απαραίτητα  η ημερομηνία γέννησης)

2. facebook : Δρόμος Μουσών Άνω Μηλιά( να αναφέρεται απαραίτητα  η ημερομηνία γέννησης)

3.  Για τα παιδιά καθώς και για τον  αγώνα των 5χλμ η δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει μέχρι την Κυριακή 1/9  9.30πμ στη Γραμματεία του Αγώνα.

 

7. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Θα υπάρχει συμβολική συνδρομή 5€  υπέρ του διοργανωτή Συλλόγου για τον αγώνα των 16χλμ, καθώς και 5€ για την διαδρομή των 5 χλμ. Τα χρήματα θα διατεθούν για την βελτίωση και επέκταση των μονοπατιών  και θα εισπράττονται  κατά την ώρα παραλαβής του νούμερου. Για τα παιδιά η συμμετοχή θα είναι δωρεάν.

 

8.ΕΠΑΘΛΑ:  Στο σημείο τερματισμού σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθούν  μετάλλια και διπλώματα.

Κύπελλα: Θα δοθούν στους πρώτους (άνδρα/γυναίκα) των αγώνων των 16χλμ και 5χλμ.

9. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο διοργανωτής Σύλλογος δεν καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης των αθλητών-τριών.

10. ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ: Όλοι οι αθλητές -τριες οφείλουν να έχουν περάσει τις απαραίτητες  ιατρικές εξετάσεις και θα αγωνισθούν  με δική τους ευθύνη. Σχετική Υπεύθυνη Δήλωση θα υπογράφεται απο κάθε δρομέα κατα την παράδοση του αριθμού συμμετοχής. Τα παιδιά δηλώνονται και θα τρέξουν με ευθύνη των γονέων τους .

11. Στους αγώνες θα υπάρχει γιατρός καθώς και ομάδα διάσωσης με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την υποστήριξη του Αγώνα.

12. Για οποιαδήποτε  πληροφορία και διευκρίνηση μπορείτε να απευθύνεστε τηλεφωνικά στον κ.Διονύση  Χανδόλια  6945891173

Τεχνικό υπεύθυνος του αγώνα Χάρης Βαρυτιμίδης.

 

 

  Για τον Εκπολιτιστικό-Εξωραϊστικό                     Για την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Σύλλογο  της Άνω Μηλιάς Πιερίας                            Κεντρικής   Μακεδονίας

.     

                     ΤΟ Δ.Σ                                             Δημητριάδης Γεώργιος


Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

...διάβασε επίσης
Γνωρίστε κάθε λεπτομέρεια για την Πρωτεΐνη - και τον σημαντικό της ρόλο στον οργανισμό & το τρέξιμο ΑΜΑ 2023: Διατροφικά Tips για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, Μέρος 3ο

Poseidon Half Marathon
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Υγεία: Η άσκηση φάρμακο κατά πνευμονίας και γρίπης 25 Χρόνια Μαραθώνιος
Σπύρος Ανδριόπουλος: Τα πανελλήνια ρεκόρ που κρατάνε 35 και 36 χρόνια… Η Jo Μαντά μιλάει στο RunningNews.gr εν όψει του Navarino Challenge 2023
Nutrition News

Salomon

Drink Ready

fitness awardsSpirulina Supreme

Πρέπει να διαβάσετε
17 Νοέ 23
Τρέξιμο: Η προπονητική προετοιμασία για τη νέα χρονιά ξεκινάει στο RUNAWAY
Ο 40ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας πέρασε στην ιστορία και έτσι κλείνει για τους περισσότερους δρομείς ένας μεγάλος αγωνιστικός και προπονητικός κύκλος, ενώ όπως κάθε χρονιά η διοργάνωση συγκεντρώνει νέους φίλους του τρεξίματος που πλέον θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα.
13 Νοέ 23
Οι adidas Runners Athens δίνουν μοναδικό boost ενέργειας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας
Οι adidas Runners Athens εκτόξευσαν και φέτος την ενέργεια των δρομέων στα ύψη στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με πάρα πολλές δράσεις και περισσότερα από 600 μέλη του community να συμμετέχουν στη μεγαλύτερη δρομική γιορτή, αυτό το σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου.
27 Οκτ 23
Μια νέα σελίδα δημιουργείται στο Αγωνιστικό Running – με τα FAST-FWD NITRO ELITE & FAST-R NITRO ELITE!
Η εταιρεία αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τεχνολογία Nitro και δημιουργεί δύο ξεχωριστά μοντέλα το κάθε ένα σχεδιασμένο ειδικά έτσι ώστε να καλύπτει τις εκάστοτε ανάγκες για μικρές ή μεγάλες αποστάσεις.
24 Οκτ 23
Cryosauna Therapy: Προσφορά Θεραπεία Κρυοσάουνας για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο με 15 ευρώ!
Χάρη στις δυνατότητες της σύγχρονης επιστημονικής και τεχνολογικής εξέλιξης στην ιατρική, ο φυσικοθεραπευτής έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει παράλληλα νέες εξελιγμένες μορφές θεραπευτικών μέσων που ενισχύουν την θεραπευτική δράση και αντιμετωπίζουν μεγαλύτερη γκάμα προβλημάτων με ταχύτερα αποτελέσματα.
13 Οκτ 23
Εάν θες ένα μόνο παπούτσι για τρέξιμο, αυτό είναι το NB Fresh Foam X 1080
Για τον αμερικανικό κολοσσό στο χώρο των αθλητικών ειδών, το 1080 είναι το καλύτερο παπούτσι που κατασκευάζει, όπως περήφανα αναφέρει η New Balance, τοποθετώντας το στο μοναδικό σημείο που τέμνονται η επαυξημένη άνεση, οι επιδόσεις του υψηλότερου επιπέδου και η καθημερινή, έντονη χρήση.

©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse