|
|
Καλεντάρι
(5212)
(2320)
(162)
(671)
(331)
(51)
(290)
|
|
|
|
4ος Μαραθώνιος Ολυμπίας
Άνοιξαν τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου οι Online εγγραφές για τον 4ο Μαραθώνιο Ολυμπίας και τους παράλληλους αγώνες που θα διεξαχθούν από 31 Μαρτίου με 1 Απριλίου 2018.
Ο αγώνας διοργανώνεται από το σωματείο “Μαραθώνιος Ολυμπίας – Olympia Marathon” σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και αποτελεί το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του νομού Ηλείας.
Τη διοργάνωση στηρίζουν οι δήμοι Ηλίδας, Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας καθώς και δεκάδες αθλητικοί, πολιτιστικοί, κοινωνικοί και εθελοντικοί φορείς της περιοχής, ενώ την τεχνική επιμέλεια της διοργάνωσης έχει αναλάβει και φέτος η All About Running.
Στόχος της διοργάνωσης είναι να δώσει την ευκαιρία στους δρομείς της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού να αγωνισθούν στην μαραθώνια απόσταση στον τόπο που γεννήθηκε το Ολυμπιακό Πνεύμα.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι υπερπλήρες και περιλαμβάνει Μαραθώνιο, Ημιμαραθώνιο και αγώνα 12χλμ. Καθώς και αγώνες 2χλμ για όλους σε Αμαλιάδα, Πύργο και Αρχαία Ολυμπία.
Παράλληλα θα αναπτυχθούν γύρω από τη διοργάνωση πολιτιστικά και άλλα δρώμενα με στόχο τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας του νομού Ηλείας και την προβολή και ανάδειξή του σε όλα τα επίπεδα.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Μαραθώνιο Ολυμπίας και τη διαδικασία εγγραφών μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης www.olympiamarathon.gr
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!
...διάβασε επίσης
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
|
|
Πρέπει να διαβάσετε
02 Ιουν 26
RUNAWAY: Τρέξιμο που γίνεται τρόπος ζωής!
|
|
Προσωπικό πρόγραμμα τρεξίματος και ομαδικά fitness sessions – όλα σε ένα χώρο! Προσαρμοσμένα running plans + group runs για κάθε στόχο & επίπεδο. Έλα να τρέξουμε μαζί: βελτίωσε τον ρυθμό σου, ανέβα επίπεδο, νιώσε την ομάδα! Οι προπονήσεις μας ξεκίνησαν και τρέχουμε μαζί κάθε απόγευμα στο RUNAWAY
|
|
|
01 Ιουν 26
Το Σάββατο 25 Ιουλίου σας περιμένουμε στους Αγώνες Δρόμου «Ημεράσια» στους Κάτω Λουσούς Καλαβρύτων
|
|
|
Στους γραφικούς Κάτω Λουσούς Καλαβρύτων, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 25 Ιουλίου 2026 το απόγευμα οι αγώνες δρόμου 5χλμ και 10χλμ ΗΜΕΡΑΣΙΑ 2026 προς στη μνήμη του Ολυμπιονίκη των 1ων Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων Αριστόβουλου Πετιμεζά. Διοργανωτής είναι ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Λουσών ''Ο ΧΕΛΜΟΣ'' με τη συνεργασία της FOCUS ON Sports & Events και της RUNAWAY.
|
|
|
|
|