|
|
Ειδήσεις
(2173)
(741)
(2255)
(1866)
(1076)
(607)
(281)
(315)
(1669)
(734)
(1869)
|
|
|
|
Δόθηκε η εκκίνηση του Μαραθωνίου με καταιγίδα στα πρώτα χιλιόμετρα! Καλή δύναμη σε όλους
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Δόθηκε πριν από λίγο η εκκίνηση του μεγάλου αγώνα του Μαραθωνίου ενώ ξεκίνησε και η βροχή. Ευτυχώς οι Μαραθωνοδρόμοι ξεκίνησαν χωρίς βροχή από το Μαραθώνα όμως η καταιγίδα τους βρήκε στα πρώτα χιλιόμετρα της διαδρομής.
Λίγο νωρίτερα είχε ξεκινήσει να βρέχει και στο κέντρο της Αθήνας ην ώρα που διεξαγόταν ο αγώνας των 5χλμ. Τώρα φαίνεται πως ο καιρός ανοίγει πάλι και βγάζει Ήλιο, κάτι που δεν είναι και το καλύτερο για τους Μαραθωνορόμους, καθως η μέρα είναι ζεστή με πάνω από 20 C και πολύ υψηλή υγρασία.
Στους Έλληνες, ο Κώστας Γκελαούζος είχε πάρει σημαντικό προβάδισμα από τους υπόλοιπους μέχρι το 10ο χλμ. Στις γυναίκες αντίστοιχα ήταν μπροστά η Ελευθερία Πετρουλάκη.
Η μέρα προβλέπεται αρκετά απρόβλεπτη και επεισοδιακή. Θα σας ενημερώνουμε για τα τελευταία νέα! Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους τους Μαραθωνοδρόμους μας. Όσοι δεν συμμετέχετε βγείτε στο δρόμου να τους χειροκροτήσετε!



Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!
...διάβασε επίσης
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
|
|
Πρέπει να διαβάσετε
06 Φεβ 26
Love is in the RUNAWAY – Σάββατο 14.02.2026
|
|
|
Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου γιορτάζουμε την αγάπη — για το τρέξιμο, την άσκηση και την καλή παρέα — με τον πιο RUNAWAY τρόπο. Το Love is in the RUNAWAY είναι ένα ανοιχτό running event για όλους, με Run, Strength και Yoga, που συνδυάζει κίνηση, ενέργεια και Valentine vibes. Σας περιμένουμε παρέες, ζευγάρια, φίλους ή και solo runners για να τρέξουμε και να γυμναστούμε όλοι μαζί στο RUNAWAY, Γεωργίου Λύρα 53, Κηφισιά.
|
|
|
|
|