Run For The Kids With Dissabilities
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Never Second athletin My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Ειδήσεις
Saucony

Kallithea Half Marathon

Hercules Mountain Marathon

Paraktios Dromos Patras

X-treme Stores
Athens Marathon EXPO 2026
17 Οκτ 20 ← πίσω

Οκτώ δευτερόλεπτα διαφοράς έκριναν την 1η από τη 2η θέση στις γυναίκες στα 175 χιλιόμετρα του ROUT !

Επιμέλεια: Κώστας Παλάντζας
175 χιλιόμετρα, 44 ώρες χρονικό όριο τερματισμού, και όμως, οκτώ μόλις δευτερόλεπτα διαφοράς έκριναν την 1η θέση στη γενική κατάταξη γυναικών στο Rodopi Ultra Trail !

Η Δέσποινα Γαβριηλίδου κατέκτησε την υψηλότερη θέση στο βάθρο με χρόνο 32 ώρες 39'04, έναντι 32.39.12 της Ασημίνας Ιγγλέζου. Την 3η θέση κατέλαβε η Βικτωρια Γεωργοπούλου με 36.09.44. Οι θέσεις τους στη γενική κατάταξη είναι αντίστοιχα 20η, 21η, 35η.

Σημειώνουμε ότι ο νέος τρόπος εκκίνησης των αγώνων, τρόπος που θα εφαρμόζεται για όσο διαρκούν τα μέτρα για τον covid, καθιστούν αδύνατο να μοιραστούν δύο δρομείς μια θέση, ακόμη και αν τερματίσουν μαζί. Αυτό θα οφείλεται επειδή καθώς θα έχουν ξεκινήσει ξεχωριστά, ο καθαρός χρόνος τους θα είναι διαφορετικός. Μέχρι πρότινος η θέση κάθε δρομέα σε κάθε αγώνα κρινόταν από τον μικτό χρόνο, όχι όμως και τώρα. Επίσης δυσκολεύει η δυνατότητα σε κάθε δρομέα να είναι βέβαιος σε ποια θέση βρίσκεται πραγματικά κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, καθώς κάποιος που βρίσκεται κοντά με κάποιον άλλο, είναι πολύ δύσκολο να γνωρίζει/θυμάται ποιος ξεκίνησε πρώτος, και με ποια χρονική διαφορά.

Το σχόλιο φυσικά δεν αφορά τη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά γίνεται με αφορμή την τόσο μικρή διαφορά που είχαν οι δύο πρώτες νικήτριες στο ROUT.


Οι τερματισμοί του αγώνα θα συνεχίζονται ως τις 2.00 το πρωί της Κυριακής.

Οι φωτογραφίες των τριών νικητριών, από τη σελίδα του αγώνα στο facebook.

Θυμηθείτε και δείτε επίσης:

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Pilates για σκελετική υγεία Τα οφέλη της yoga

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Κάταγμα ισχίου. Και μετά τι; Ισχυαλγία
20 χρόνια πριν : 11ος Μαραθώνιος Ρώμης, 13 Μαρτίου 2005 Ο Ολυμπιακός Ημιμαραθώνιος στη συμπρωτεύουσα με 210 συμμετοχές
Nutrition News

Run For The Kids With Dissabilities

AtLife

Triple Tri

Pyrgos Katakolo

Πρέπει να διαβάσετε
23 Αυγ 26
Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου «Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία» στο Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας - Πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας
Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακής Αττικής (Κ.Κ.Π.Π.Α.) και ο Σύλλογος Ιωνάς ΑμεΑ διοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2026 το απόγευμα, στο χώρο που στεγάζεται το Παράρτημα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας (Π.Α.Α.Π.Α.Β. - πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας), αγώνες δρόμου με την επωνυμία «Run for the kids with disabilities - Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία».
21 Αυγ 26
Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου «1st Prostate Cancer race – Τρέχουμε για την Πρόληψη»
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου του Προστάτη, η οποία τιμάται διεθνώς κάθε χρόνο στις 15 Σεπτεμβρίου , η Europa Uomo Hellas αναλαμβάνει την πρωτοβουλία διοργάνωσης του 1ου Αγώνα Δρόμου για τον Καρκίνο του Προστάτη, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2026 στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου
05 Αυγ 26
athletin.gr - Για διοργανωτές αγώνων που θέλουν ένα σύστημα εγγραφών εύκολο και αξιόπιστο
Το athletin.gr είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα εγγραφών για διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, τρίαθλο και πολλές ακόμη αθλητικές δραστηριότητες.
11 Ιουλ 26
Το Evrytania Everlap Endurance Series 24h-12h-6h-3h έρχεται στο Καρπενήσι
Το Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου ετοιμάζεται να υποδεχτεί το διήμερο Σάββατο και Κυριακή 5 & 6 Σεπτεμβρίου 2026 το Evrytania Everlap Endurance Series 24h-12h-6h-3h, μια καινούρια διοργάνωση υπεραποστάσεων από τον σύλλογο ΄΄Ε4-ΤΟ ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ΄


B2Run

Runster





©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

WERUN Network: RunningNews.gr - athletin.gr - trinews.gr - Runster.gr - RUNAWAY - duathlon.gr - Nutrition News - MyAngel Down syndrome